Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler hanımlar
Menü bildirimi
Kahvaltı
Bir parça ezine peynir
Domates salatalık
3 zeytin
3 çatal incir reçeli

Akşam 14:30
Bir porsiyon tavuk döner
Salata
Avuç içi büyüklüğünde lavaş
3-4 dilim karpuz

Ara 18:00
8-9 adet üzüm

Hadi sağlıcakla git gel inşallah canım iyi bayramlar iyi tatiller
Çok teşekkür ederim canım sana da iyi bayramlar şimdiden
Oo senin ki fena bi kv ,. Sakın emeklerini boşa verip sevindirme onları ,muhakkak anlayacak diyette olduğunu cunki uyanık birşeye benziyor anlasa bile bıraktım artık ama midem almıyor falan de sakın inatlasma ama onları da sevindirme
Kızlar herkesten cevap bekliyorum lütfen
Yolculukta dinlemekten hoşlandığınız şarkıları 1de olur daha çok ta olur yazar mısınız?aksam açıklayacağım
Canım ben çoğunlukla eski şarkıları dinlerim 90lar, yeni türkü,Kayahan , sezen aksu, türkülere bayılırım Neşat ertas en çok tarkani cok severim eski şarkılarını, zeki mureni çok çok dinlerim çoğunlukla eski dinlerim bana için geçmiş derler ama elimde değil

Yirmi bin harika yürümüşsün
Ay evet ben de ilk üçte seni görünce çok mutlu oldum
Anladım canım kişi sayısı çok yaşlar Farklı olunca ortayı bulmak sana kalmış iyi düşünmüşsün
Afiyet olsun canım bana dengeli gidiyormuşsun gibi geliyor
Bu ben

Dikkat edeceğim inşallah canım.uyanıktır gercekten.

Günaydın Kızlar
Ara bildirim bugündü değil mi
Cuma 60.9
Pazartesi 60.4
Çok güzel canım tebrik ederim . Geçen ki mesajına yazamadım ,inşallah bu süreci sağlıkla en az hasarla atlatırsın, evet çocuklar için çok zor ama huzursuz bir evde büyümek onlar için daha acı şimdi yavrun küçük belki farkında değil ama büyüdükçe belki sana,keşke bosansaydin da bize bu eziyeti yapmasaydin en azından evimizde huzurla otururduk diyecek , evet babası ihtiyacı var kim istemez çocukları babasıyla huzurla büyüsün ama olmayınca çocukları evde huzursuz etmek hergun tartışmayla buyutmek de hiç sağlıklı değil, zaten bu konuda araştırmalar var bosanmamis ama huzursuz evlerde büyüyen çocuklara göre boşanmış ama huzurlu evde büyüyen çocuklar daha sağlıklıymis

Günaydın Kızlar
Ara bildirim bugündü değil mi
Cuma 60.9
Pazartesi 60.4
Maşallah canım çok güzel istikrarlı ilerliyorsun kararlı bir yapıya sahipsin bence
Günaydın kizlar harika bir hafta olsun herkes için diyet açısından benim için iyi bir hafta olmayacak ama olsun dönünce telafi edeceğim
50leri elbet göreceğiz inanıyorum

Çok teşekkür ederim canım
Kesinlikle çok haklısın, bende bu yüzden devam etmek istemiyorum evliliğime
Dönem dönem duygusal anlar yaşıyorum
Yaşadıklarım bir kabus gibi ama kabullendim
Dediğim gibi sadece çocuklarım için çok buruk kalbim
Şimdi her gün yalvarıyor ne yazık ki her şey için çok geç
Kendimi biliyorum içime sinmeyen hiç bir ortamda kalamıyorum
Dünyaları önüme serse ne fayda biten bitti, giden gitti
Benden bu evliliğe dair en ufak bir kırıntı bile kalmadı
Pişmanlığının farkındayım, ağlayıp duruyor
Karşımda kafasına silah dayasa yine de asla oluru kalmadı
Bi insan nefsi için nasıl ailesini bir çırpıda siler, hiçbir zaman anlamadım anlamayacağım da
Olan oldu her şey ben ve çocuklarım için çok güzel olacak
Ailemin evine bile sığamıyorum, ömürlük değilim zaten burada da
Çocuklarım burada da mutlu değil
Dün gece büyük oğlum, anne keşke babamı affetseydin burada yaşamak zorunda bırakmasaydın bizi dedi
Paramparça oldum sabaha kadar uyuyamadım
Buda geçecek biliyorum biraz daha sabır etmem lazım
Maşallah canım çok güzel istikrarlı ilerliyorsun kararlı bir yapıya sahipsin bence

Teşekkür ederim canım
Kafama koyunca iradeliyim çok şükür

İnşallah kuzum
Tiroidim yıllardır var yıllardır da ilaç kullanırım ama bu kadar olumsuz etkilerini ilk defa yaşadım bunları anlatınca karbon kes dedi doktor direkt bakalım becerebilirim inşallah
Becerirsn insallah cnm boyle ciddi bir sebeb olunca daha kolay olucaktir
Ağrısı vardı demek ki
Bugun Klima acik uyudk yan oda tabi ayari Ida iyice dusurdm ama uyanmadi agrisi bi yana sicaktan uyanr genelde acik biraksam camin altindayz esniyor kapasam terliyor. Olmadi klimayla devam tek korkum hasta edermiyim acaba
Yuruyus iyi gelicektir insallah canim, tatil in tadini cikarrr
Kızlar herkesten cevap bekliyorum lütfen
Yolculukta dinlemekten hoşlandığınız şarkıları 1de olur daha çok ta olur yazar mısınız?aksam açıklayacağım
Barıș diri- derinden
Bu ara buna taktım:)

inşallah kuzum
bugün sıvı detoks yapacağım şu ödemimi atabileyim diye
yarından itibaren de full Karatay :)

İnşallah canım ben de inanıyorum er ya da gecgelecek 50 ler
Canım ya kıyamam ,eminim çok zordur ama sen cok guclusun bunu da asacaksin, dediğin gibi şimdi pişman ama ne fayda bitmiş birşeyi yeniden inşa etmek çok zor ve ek yerinden muhakkak hasar görecektir , çalışıyor musun ? İnşallah biran önce kendi düzenini kurarsın da rahat edersiniz

Yok canım çalışmıyorum üniversiteye hazırlanıyorum
Yarım bıraktığım resim öğretmenliği hayalim vardı şimdi onu gerçekleştirmeye çalışıyorum

Kızlar menü bildirimi
Kahvaltı
Bir parça ezine peynir
Domates salatalık
Bir yumurtadan sucuklu omlet
4 çatal incir reçeli

Akşam 16:30
2 parça fırında şinitzel
3 dilim kaşar
3 dilim hindi füme
3 ceviz içi

Yok canım çalışmıyorum üniversiteye hazırlanıyorum
Yarım bıraktığım resim öğretmenliği hayalim vardı şimdi onu gerçekleştirmeye çalışıyorum
İnşallah biran önce mezun olup atanirsin canım ,sana ilaç gibi gelecek eminim ,ben unideyken en yakın arkadaşım eşinden boşanmıştı sonra sınava hazırlanıp kazanmıştı ,hep bizden daha hırslı hep daha azimliydi , o zamanlar çok anlam veremezdim ama şimdi anlıyorum neden öyle olduğunu...şimdi o da atandı çok şükür evini düzenini kurdu,darısı sana olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…