- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
- 

- #447.341
Afiyet olsun canımMerhaba canlar
Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim hepinize
Tek tek alıntı yapamadım biraz yoğun bir gün oldu
Hemen menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
4-5 şeker domates
Karışık peynir tabağı
6-7 minik yeşil zeytin
Akşam
2 yemek kaşığı kıymalı sebze yemeği
Domates salatalık
Yine peynir tabağı
7-8 minik yeşil zeytin
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canımNasıl geçti yolculuğunuz? 
Şurda ne kaldı 6lara bin maşallah canım
Süpersin ya MaşAllah MaşAllah cnm
İnşallah canım.Şu bayramı atlatayım inşallahŞurda ne kaldı 6lara bin maşallah canım
Teşekkürler canım.üst tarafım bayağı inceldi kalça basen gitmiyor. Bayramdan sonra kapışırız yine senle.Süpersin ya MaşAllah MaşAllah cnmölçüleri de aldın mı baya incelme olmuştur bence artık ben olduğum yerde sayıyorum şu sıra 
Ayyy herkesin muzdarip olduğu yer başka benimde üst bölgem daha zor gider sırt göğüs kollarTeşekkürler canım.üst tarafım bayağı inceldi kalça basen gitmiyor. Bayramdan sonra kapışırız yine senle.
Eksi eksidir haftaya daha güzel eksi gelirsin insAllah canımEki Görüntüle 2889224 erken bişdirim yapıyorum koşturmaca başlayacak malum. bu hafta pek kilo veremedim
geçen cuma 70.2
bu hafta 70.0
giden 200gr
Bir de aktif olsan menülerini yazsan canım bilsek neyi nerde hata yapıyorsun bu hafta menülerini yaz lütfen bir daha aynı telkinde bulunmak istemiyorumEki Görüntüle 2889224 erken bişdirim yapıyorum koşturmaca başlayacak malum. bu hafta pek kilo veremedim
geçen cuma 70.2
bu hafta 70.0
giden 200gr
Uzaklaşalım artık şu 8den WC hallolunca yine 79lara düşersin canımMrblar kızlarWC çıkamadım bugün ondan böyle snrm sonuç dün 79.60dim 
Geçen hafta: 80.60
Bu hafta: 80.60
Sabitim
Muhtemelen ondandır canım yoksa Pazartesi -500 idinEki Görüntüle 2889267 Günaydın hanımlar
Ciddi ödemim var yolculuk 2 günlük uykusuzluk beni mahvetti
Geçen hafta 60.9
Bu hafta 60.5
Fark -400 gr
insAllah cnm aynenUzaklaşalım artık şu 8den WC hallolunca yine 79lara düşersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?