- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- 

- #447.381
Sonunculuk bırakmıyor yakamı26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
YaKaMoZz-z (60.5) @Toprak_ Kokusu (65.4)
Ucmelekannesi (70) 
Muzmus (70) 
Pnrrr-12 (73.4) @Breeze96 (73.9)
Fit mutlu anne (80.6) 
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Eline emeğine sağlık canım26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
Ucmelekannesi (70) 
Muzmus (70) 
Fit mutlu anne (80.6) 
Her cuma yenilenecektir.
Bir zamanlar sonuncuyken kaç kiloydun şimdi kaç kilosun öyle bak olaya.Sonunculuk bırakmıyor yakamı
Rica ederim canim. Yanlız takım gerçekten ne kadar azaldı.bir ara kronolojisi 16 kişi yaptığımı bilirimEline emeğine sağlık canım
Genel olarak tüm takımlarda aynı sıkıntılar var canım bir de şu ara takımla çok ilgilenemediğim için ben de yeni üye davetinde bulunmadım hiçBir zamanlar sonuncuyken kaç kiloydun şimdi kaç kilosun öyle bak olaya.
Rica ederim canim. Yanlız takım gerçekten ne kadar azaldı.bir ara kronolojisi 16 kişi yaptığımı bilirim
Eline emeğine sağlık canım26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
Ucmelekannesi (70) 
Muzmus (70) 
Fit mutlu anne (80.6) 
Her cuma yenilenecektir.
İyi yolculuklar bitanem Allaha emanet ol.Canım Kızlar bugün köye gidiyorum internet çok çekmiyor biliyorsunuz ama elimden geldiğince uğramaya çalışacağım takıma birbirinize sahip çıkın motivasyonunuzu yüksek tutun lütfenHandandandan kaptanım elinden geldiğince uğrayacak zaten moni kaptanımın fikri çok güzel iki takımın da motivasyonunu diriltmeyi sağlar inşallah Allah’a emanet olun sizi seviyorum 
Bayramda bırakmayalım insallah hallederiz canımSonunculuk bırakmıyor yakamı
Harika olurMerhaba sevgili 9. takım ve kaptanım U UcanSupurge
Kızlar, 10. takım olarak üye sayımız çok azaldı bu sebeple yeterli motivasyonu sağlayamıyoruz. Sizlerin de takım sayısı azalmış, diyorum ki acaba birbirimize komşuculuk mu oynasak
Kaptanım da uygun görürse karşışıklı ziyaretlere başlayalım, ne dersiniz?
Sevgiler.
Yaz aylarinda genelde böyle oluyor zaten haklısın canım.Genel olarak tüm takımlarda aynı sıkıntılar var canım bir de şu ara takımla çok ilgilenemediğim için ben de yeni üye davetinde bulunmadım hiç
Güle güle git gel canım benim.Canım Kızlar bugün köye gidiyorum internet çok çekmiyor biliyorsunuz ama elimden geldiğince uğramaya çalışacağım takıma birbirinize sahip çıkın motivasyonunuzu yüksek tutun lütfenHandandandan kaptanım elinden geldiğince uğrayacak zaten moni kaptanımın fikri çok güzel iki takımın da motivasyonunu diriltmeyi sağlar inşallah Allah’a emanet olun sizi seviyorum 
Kolay gelsin canım güle güle giyinsinlerEşim evde bugün çarşıya kızlara kıyafet bakmaya çıkacağız müsait oldukça gelirim canlar
Sağol canım benimKolay gelsin canım güle güle giyinsinler
Güzel yolculuklar ve iyi tatiller.Elbette kaptanım yarın köye gidiyoruz internette çekmiyor çok iyi olur takımlarımız için
Ay çok makbule geçer Allah razı olsun kaptanım
Olmaz olur mu kaptanım hızır gibi yetiştin valla Allah razı olsunGüzel yolculuklar ve iyi tatiller.
ne demek, faydam olduysa ne mutlu
Hoş geldin kaptanımSelam 9. takımın narin kızçeleri
Kaçamaksız ve mutlu haftasonları diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?