Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bacaklarım ve ayak tabanlarını hissetmiyorum coook yorulmuşum kizlarrr
Menümü yazayım
17 temmuz cumartesi
10.00
1 yumurta marul ile salata
1dlm peynir

15.30
Çeyrek ekmek kadar tavuk döner
1 bardak ayran

17 00
1 top sade dondurma

Şu 3 litre olmuştur fazlasıyla çok sıcaktı durmadan şu ictim

Merhaba kızlar
Menü bildirimi
Kahvaltı (davetliydim)
Avuç içi kadar tahinli çörek
Domates
6-7 siyah zeytin
Bir kaşık karışık sebze kızartma

Akiam
4 kayısı
Tel peynir
İki lokma yumurta
İştahım yoktu öylesine yedim bu öğünü

Kahvaltıyı fazlasıyla telafi etmişsin canim. Akşam baya hafif acikmadinmi

İki gün önce aksam oturuyorduk bir akrabamız yoldan 3.kat balkonumda otururken zayıfladığımı farketti.Bayağı konuştu sonunda da esinde zayıfladı mı yok o aynıymış diyiverdi.o andan sonra esim başladı bu kilon iyi daha verme sarkarsın falan. baktı ikna edemiyor en son 70 kilo aşağısında sağlığın bozulur falan diye.Sinir oldum ya.

Ellerine saglik canım
Iyi gecsin insallah canım.
Handandandan nasilsin cnm gorusmeyeli, özlendin
Yaaa șasirdim bazileri icin zayif olmak saglik siz olmak demekki bende genelde kilolu bi genclik gecirdm evlendikten sonra zayifladm 26kg vermistm toplamda annem ilk gordugunde Șok olmustu daha fazla verme demisti direk :) Babam da daha cabuk hasta olabillirsin bagisiklign duser gbi yorum yapmıştı ama bunlar disinda olumlu yaklasmislardi yinede
Eki Görüntüle 2890140
Sıra senelerdir beni kilomla vuran kayınvalidem ve görümcemde bir de tabi iki elti var.Bayramda şaşkınlığı nasipse inşallah gözlerinde görmek istiyorum.
Supermis ah yokmu o kv gorumce banada oyle yorum yapmislar di bikere sonrasi zayifladm onlar gormeden tekrar aldım :/

Nezaman gidiyorsn bayramda mi tepkileri bizede soylee
Eki Görüntüle 2890142 Zayıflamak kendim için yaptığım en iyi şeydi kim ne derse desin.
Yaaa nekadar kotuluk yapiyoruz aslinda kendimize

Evet bağışıklığın düşer de dedi annem.
İnşallah bayramın ikinci günü gidiyoruz.Eksiksiz yorumlarını yazacağım. ben de merak ediyorum. yine yerecek Bisey bulur kaynanam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…