- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- 

- #447.421
Kaynanan bu sefer de bisi bulursa catladigina dir yani :)Evet bağışıklığın düşer de dedi annem.
İnşallah bayramın ikinci günü gidiyoruz.Eksiksiz yorumlarını yazacağım. ben de merak ediyorum. yine yerecek Bisey bulur kaynanam
Çok heyecanlıyımKaynanan bu sefer de bisi bulursa catladigina dir yani :)
Cok guzel kilo verdim tebrik etmek disinda yapcaklari bisi yok aslında
Hahaha koptumm çok iyiiDur bakalım ben bugün tanıştım boyu boyuma kilosu kiloma yakın var birileri
Tek rakibim thyHoş geldin kaptanım
kızlar 10. Takımdan kendinize rakip edinerek güzel bir yarışma yapabiliriz
Ozlendin evine dondunmu canimSelam kizlar ,memleketteyim kuzenimin düğünü falan vardı baya yogunduk , hiç gelemedim
Tebrikler @Breeze96 masalla sanaNerdeyse günlük girdim spor etiketleri için ama bu hafta @Breeze96 dan başka spor yapan olmadı sanırım , tebrik ederim canım. Puanın 1547 
Bence güzel menü canim afiyet olsun17 Temmuz menüm
Kahvaltı:11.30
1yesil elma
1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
1dilim salam
Aksam:17.00
4yk fırınlanmış sebze
1 kase kısır
2bardak ayran
Su:2 litre
Spor:90 dk tempolu yürüyüş
270puan
Eşin seni engelleyecegine kendi zayiflamaya çalışsınİki gün önce aksam oturuyorduk bir akrabamız yoldan 3.kat balkonumda otururken zayıfladığımı farketti.Bayağı konuştu sonunda da esinde zayıfladı mı yok o aynıymış diyiverdi.o andan sonra esim başladı bu kilon iyi daha verme sarkarsın falan. baktı ikna edemiyor en son 70 kilo aşağısında sağlığın bozulur falan diye.Sinir oldum ya.
Ah bu eskiler hala kiloyu sağlık zannediyorlar . Sen en iyisini yaptın canimAnnem de zayıfladığımi bilmiyordu.Yazlıkta bayrağıdır.Fotoğrafımı attım çok kızdı ben şok
Zayıflık hastalık annem için.Allahtan söylememişim şimdiye kadar.Babam cok iyi yapmışsın kızım sağlığın için gerekliydi kalbin ağrıyordu dedi.
Oooo hadi bakalım benimde var oyle zayıflayıp bakışlarını görmek istediğim kişilerEki Görüntüle 2890140
Sıra senelerdir beni kilomla vuran kayınvalidem ve görümcemde bir de tabi iki elti var.Bayramda şaşkınlığı nasipse inşallah gözlerinde görmek istiyorum.
Ohhh ne güzel sevindim canım. HoşgeldinKızlar selam ben geldimnassınız , ben tatılde yoruldummu dınlendınmı bılmem ama kıza çok iyi geldi suyla kumla oynaması mutlulugu herseye deger 
Yorucu bir pazardan hayırlı akşam üzerleri kaptanımMutlu pazarlar.
Ozlendin evine dondunmu canim
Tebrikler @Breeze96 masalla sana
Bence güzel menü canim afiyet olsun
Eşin seni engelleyecegine kendi zayiflamaya çalışsın
Ah bu eskiler hala kiloyu sağlık zannediyorlar . Sen en iyisini yaptın canim
Oooo hadi bakalım benimde var oyle zayıflayıp bakışlarını görmek istediğim kişiler
Ohhh ne güzel sevindim canım. Hoşgeldin
Gayet güzel canim . Baya az yiyorsun sen sanki afiyet olsun18 temmuz pazar
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı tahin pekmez
1 çay kaşığı krem peynir
1 çeri domates
öğlen
1 kase et çorbası
ara öğün
yarım kase kiraz
soğuk kahve
5 fıstık
Yok canım daha dönmedim bayram sonu döneceğimOzlendin evine dondunmu canim
Tebrikler @Breeze96 masalla sana
Bence güzel menü canim afiyet olsun
Eşin seni engelleyecegine kendi zayiflamaya çalışsın
Ah bu eskiler hala kiloyu sağlık zannediyorlar . Sen en iyisini yaptın canim
Oooo hadi bakalım benimde var oyle zayıflayıp bakışlarını görmek istediğim kişiler
Ohhh ne güzel sevindim canım. Hoşgeldin
aslında bir önceki gün dondurmayı kaçırmıştım omyüzden bugün baya az yedimGayet güzel canim . Baya az yiyorsun sen sanki afiyet olsun
Cok sevindim cnm onlar icin hersey zaten :) artiyi merak ediyorummKızlar selam ben geldimnassınız , ben tatılde yoruldummu dınlendınmı bılmem ama kıza çok iyi geldi suyla kumla oynaması mutlulugu herseye deger 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?