Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Unutma haftaya listeye girebilmen için iki hafta fotoğraflı bildirim lazım
İyi böle sanki, stresten kilo alırım ben işin şskası bebe düşünenr kadar devam cnm ,sonra bırakcam , kızın emme durımuna gore 1-2 ay daha devam ederım diyete sadece sanırım , listeye girmemle cıkmam bir olabilir diye

İyi aksamlar kizlar valla menu yazamiycam ne yedigimizden ne ictigimizden bisey anlayamadik. Alanyada yasiyorum ne Aman neresi yancak diye herkes korkuyor daglara bakmaktan acaba bi yerden duman cikar mi diye beklemekten hic bisey yapamaz olduk. Kucuk cocugum var korkuyorum bi yerden yangin cikar da cikamayiz diye

2 kg kabak aldım , kabak detoxuna ben de meeak saldım bakalım kızlar , hırs azim devam,bence siz de iddiaya girin bugun 66.9 u gordum çok happyyyy
Vayy helal olsun sana
Canım benim ya, Allah korusun inşallah birşey olmaz, insan psikolojisi öyle bir şey ki hemen sartlaniyor ve kötü etkileniyor haklı olarak,inşallah biran önce biter

Anladım canım sana nasıl uygunsa elbette öyle devam etmek en iyisi
Allah yanlarına bırakmasın böyle bir kalleşlik olamaz dünyanın hiç bir yerinde
Slm Kızlar
Menü bildirimi
Kahvaltı
Bir omlet
4 ceviz içi
4 çatal menemen

Ara bir avuç leblebi

Akşam
Bir kase makarna
Kaşık miktarı olarak yazsaydın makarnanı kuzum karbonhidratın yanında protein olsaydı keşke yoğurt gibi 2 köfte gibi

Günaydın
Sadece yemek için yenen bir öğündü canım
Aklıma da gelmedi kaşık ölçüsü yapmak, küçük bir kaseydi hiç doymadım yani

Amin canimm insallah

2 kg kabak aldım , kabak detoxuna ben de meeak saldım bakalım kızlar , hırs azim devam,bence siz de iddiaya girin bugun 66.9 u gordum çok happyyyy
Harikasın tatlım
Off Allah yardımcınız yardımcımız olsun canim
Hayırlısıyla bitecek bu günlerde rabbim feraha çıkaracak canım ülkemizi
Slm Kızlar
Menü bildirimi
Kahvaltı
Bir omlet
4 ceviz içi
4 çatal menemen

Ara bir avuç leblebi

Akşam
Bir kase makarna
Canım genel olarak hafif bir menü o yüzden makarna göze batmıyor. Menü yazarken saatlerini de yazarsan yorumlamak daha rahat olur bizim icin

1 Ağustos Pazar
11.00
1 haslanmis patates
1 dlm peynir 1 kase yoğurt

15.30
Sade kahve tarçınlı

17.30
5 adet etli yaprak sarma
1 kepçe bamya çorbası
3 ksk kavurma
Salata

Şu olcemedim ama 2bucuk olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…