- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.761
Sen dün yine fotoğraflı bildirim yapmadın değil mi ?2 kg kabak aldım , kabak detoxuna ben de meeak saldım bakalım kızlar , hırs azim devam,bence siz de iddiaya girinbugun 66.9 u gordum çok happyyyy
Yok gıııSen dün yine fotoğraflı bildirim yapmadın değil mi ?
Unutma haftaya listeye girebilmen için iki hafta fotoğraflı bildirim lazımYok gııı
İyi böle sanki, stresten kilo alırım benUnutma haftaya listeye girebilmen için iki hafta fotoğraflı bildirim lazım
Maşallah
NeeeeeeeeeMaşallah16bin adım attım canım
Vayy helal olsun sana2 kg kabak aldım , kabak detoxuna ben de meeak saldım bakalım kızlar , hırs azim devam,bence siz de iddiaya girinbugun 66.9 u gordum çok happyyyy
Canım benim ya, Allah korusun inşallah birşey olmaz, insan psikolojisi öyle bir şey ki hemen sartlaniyor ve kötü etkileniyor haklı olarak,inşallah biran önce biterİyi aksamlar kizlar valla menu yazamiycam ne yedigimizden ne ictigimizden bisey anlayamadik. Alanyada yasiyorum ne Aman neresi yancak diye herkes korkuyor daglara bakmaktan acaba bi yerden duman cikar mi diye beklemekten hic bisey yapamaz olduk. Kucuk cocugum var korkuyorum bi yerden yangin cikar da cikamayiz diye
Anladım canım sana nasıl uygunsa elbette öyle devam etmek en iyisiİyi böle sanki, stresten kilo alırım benişin şskası bebe düşünenr kadar devam cnm ,sonra bırakcam , kızın emme durımuna gore 1-2 ay daha devam ederım diyete sadece sanırım , listeye girmemle cıkmam bir olabilir diye
Allah yanlarına bırakmasın böyle bir kalleşlik olamaz dünyanın hiç bir yerindeİyi aksamlar kizlar valla menu yazamiycam ne yedigimizden ne ictigimizden bisey anlayamadik. Alanyada yasiyorum ne Aman neresi yancak diye herkes korkuyor daglara bakmaktan acaba bi yerden duman cikar mi diye beklemekten hic bisey yapamaz olduk. Kucuk cocugum var korkuyorum bi yerden yangin cikar da cikamayiz diye
Kaşık miktarı olarak yazsaydın makarnanı kuzum karbonhidratın yanında protein olsaydı keşke yoğurt gibi 2 köfte gibiSlm Kızlar
Menü bildirimi
Kahvaltı
Bir omlet
4 ceviz içi
4 çatal menemen
Ara bir avuç leblebi
Akşam
Bir kase makarna
GünaydınAnladım canım sana nasıl uygunsa elbette öyle devam etmek en iyisi
Allah yanlarına bırakmasın böyle bir kalleşlik olamaz dünyanın hiç bir yerinde
Kaşık miktarı olarak yazsaydın makarnanı kuzum karbonhidratın yanında protein olsaydı keşke yoğurt gibi 2 köfte gibi
Amin canimm insallahAnladım canım sana nasıl uygunsa elbette öyle devam etmek en iyisi
Allah yanlarına bırakmasın böyle bir kalleşlik olamaz dünyanın hiç bir yerinde
Kaşık miktarı olarak yazsaydın makarnanı kuzum karbonhidratın yanında protein olsaydı keşke yoğurt gibi 2 köfte gibi
Harikasın tatlım2 kg kabak aldım , kabak detoxuna ben de meeak saldım bakalım kızlar , hırs azim devam,bence siz de iddiaya girinbugun 66.9 u gordum çok happyyyy
Off Allah yardımcınız yardımcımız olsun canimİyi aksamlar kizlar valla menu yazamiycam ne yedigimizden ne ictigimizden bisey anlayamadik. Alanyada yasiyorum ne Aman neresi yancak diye herkes korkuyor daglara bakmaktan acaba bi yerden duman cikar mi diye beklemekten hic bisey yapamaz olduk. Kucuk cocugum var korkuyorum bi yerden yangin cikar da cikamayiz diye
Canım genel olarak hafif bir menü o yüzden makarna göze batmıyor. Menü yazarken saatlerini de yazarsan yorumlamak daha rahat olur bizim icinSlm Kızlar
Menü bildirimi
Kahvaltı
Bir omlet
4 ceviz içi
4 çatal menemen
Ara bir avuç leblebi
Akşam
Bir kase makarna
Afiyet olsun canım31 temmuz cumartesi
10.30
1 yumurtadan omlet
1 dlmpeynir
Salatalık domates
Maydonoz
15.30
1 elma üzeri tarçınlı
19.00
2 kepçe sulu köfte
Salata
Şu 2 buçuk litre
Sağol canimAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?