Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah canım
Kizlar günaydın, bugün bildirimimi yapayım ve baslayim inşallah biran önce veririm bu eklenenleri Eki Görüntüle 2894318
İnşallah canım
Senin artı geldiğini çok nadir görmüşümdür canim. Regl dönemi falanmi. Haftaya cumaya hallerdersin daha fazla eksiyle

Hadi bakalım canim sen halledersin
Regl oldum.kaynanalardaydım+2 gelmistim bu kadar gitti.
Yaramadı simdi annemlerde ne olacak bakalım

Ya bunu duymak çok iyi geldi . Ben de kendime kiziyordum inşallah bundan sonra daha güzel sonuclarla geleceğim
Defalarca uyardığım halde takıma düzenli gelmedi biliyorsunuz canım muhtemelen bugün de gelmeyecek kendi isteğiyle ayrıldı notu düştüm
Ya neden böyle yapıyorlar ki ,sonuçta burası da bir sorumluluk insanlar emek veriyor

Defalarca uyardığım halde takıma düzenli gelmedi biliyorsunuz canım muhtemelen bugün de gelmeyecek kendi isteğiyle ayrıldı notu düştüm
Yani bende anlamıyorum 10 gündür girmemiş çok çok önemli birşey yoksa sorumsuzluk bu.
Yok gelemiyor takıma katilamiyorsan listeye neden giriyorsun . Mazeretini bildirmesi gerekirdi ne bileyim insanlar çeşit çeşit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…