- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.781
Merhaba canim afiyet olsun Güzel benceMerhaba kızlar menü bildirimi
Kahvaltı
Bir yumurtadan sucuklu omlet
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
3 çatal reçel
Azıcık peynir
Akşam
Fırında sebze yemeği
İki minik kavun dilimi
Bir avuç leblebi
İki kare çikolata
İnsallah canimHarikasın tatlım
Off Allah yardımcınız yardımcımız olsun canim
Hayırlısıyla bitecek bu günlerde rabbim feraha çıkaracak canım ülkemizi
Canım genel olarak hafif bir menü o yüzden makarna göze batmıyor. Menü yazarken saatlerini de yazarsan yorumlamak daha rahat olur bizim icin
Su miktarını genelde eklemeyi unutuyorsun canım öğün saatlerini yazarsan daha iyi olurMerhaba kızlar menü bildirimi
Kahvaltı
Bir yumurtadan sucuklu omlet
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
3 çatal reçel
Azıcık peynir
Akşam
Fırında sebze yemeği
İki minik kavun dilimi
Bir avuç leblebi
İki kare çikolata
Dünyanın da çocukların da dengesi şaştı valla benim kızım da erzurum kışında hasta olmayıp yaz günü öksürdü Allah şifa versin canımKucuk kızla ortanca kızım 3 gündür öksürüyor ve gripler. Küçüğün burnu şelale gibi akıyor.
Yarın sağlık ocağına gideceğiz. Yaz gününde öksürük neden oldu hiç anlamadım ya .
Eline emeğine sağlık canım takım motivasyonu yerlerde köydeyim çok gelemiyorum ama dönüşte de durum devam ederse transfer etmek üyeleri daha iyi olacak sanki gitmiyor artık sürünüyor takım26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
cgdmk (58.4) YaKaMoZz-z (59.9) Ucmelekannesi (68.7) @Breeze96 (74.8)inci-tepik (90.7)
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Konyalım bitirdim de iş bitmiyor ki.@Breeze96 canim temizliğin bitmedimi nerelerdesin nasilsin
Eline sağlık canım26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
cgdmk (58.4) YaKaMoZz-z (59.9) Ucmelekannesi (68.7) @Breeze96 (74.8)inci-tepik (90.7)
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
İyiyim canim işin peşine düşersen gerçekten bitmiyor canimKonyalım bitirdim de iş bitmiyor ki.
Sen ne yapıyorsun nasılsın?
Geçmiş olsun canımİyiyim canim işin peşine düşersen gerçekten bitmiyor canim
Bende kizlar hasta onlari doktora götürdüm geldim şimdi şükür bakalim
Yaa çok üzülürüm gerçekten. Bir ara herkese takımlar için bildirim gönderiliyordu öyle birşey yapsalar faydası olurmu acabaSu miktarını genelde eklemeyi unutuyorsun canım öğün saatlerini yazarsan daha iyi olur
Dünyanın da çocukların da dengesi şaştı valla benim kızım da erzurum kışında hasta olmayıp yaz günü öksürdü Allah şifa versin canım
Eline emeğine sağlık canım takım motivasyonu yerlerde köydeyim çok gelemiyorum ama dönüşte de durum devam ederse transfer etmek üyeleri daha iyi olacak sanki gitmiyor artık sürünüyor takım
Harikasın canimGunaydin kilo bildirimi
Cuma 90.7
Pazartesi. 90.4
Giden. - 300
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Allah korusun.İyi aksamlar kizlar valla menu yazamiycam ne yedigimizden ne ictigimizden bisey anlayamadik. Alanyada yasiyorum ne Aman neresi yancak diye herkes korkuyor daglara bakmaktan acaba bi yerden duman cikar mi diye beklemekten hic bisey yapamaz olduk. Kucuk cocugum var korkuyorum bi yerden yangin cikar da cikamayiz diye
Ciğerlerimiz yanıyor .O kadar üzgünüm ki anlatamam.Eki Görüntüle 2895359 kizlar suan durum cok kotu lutfen sosyal medyanizda bu sekilde paylasin
Süpürgem oturtamadım düzenimi geri .Annemlere gitme ihtimalimiz var bu hafta da.Dün abarttım canım sıkkındı biraz.Bugün menüleri yazmaya başlayacağım .Su miktarını genelde eklemeyi unutuyorsun canım öğün saatlerini yazarsan daha iyi olur
Dünyanın da çocukların da dengesi şaştı valla benim kızım da erzurum kışında hasta olmayıp yaz günü öksürdü Allah şifa versin canım
Eline emeğine sağlık canım takım motivasyonu yerlerde köydeyim çok gelemiyorum ama dönüşte de durum devam ederse transfer etmek üyeleri daha iyi olacak sanki gitmiyor artık sürünüyor takım
Tebrikler canımGunaydin kilo bildirimi
Cuma 90.7
Pazartesi. 90.4
Giden. - 300
Aynen valla kışın hastalanmadik . Onlar öldürürken ben yoruluyorum bir basladimi durmuyor oksuruklari.Dünyanın da çocukların da dengesi şaştı valla benim kızım da erzurum kışında hasta olmayıp yaz günü öksürdü Allah şifa versin canım
Tesekkur ederim canimYaa çok üzülürüm gerçekten. Bir ara herkese takımlar için bildirim gönderiliyordu öyle birşey yapsalar faydası olurmu acaba
Harikasın canim
Tesekkur ederim canmAllah korusun.
Ciğerlerimiz yanıyor .O kadar üzgünüm ki anlatamam.
Süpürgem oturtamadım düzenimi geri .Annemlere gitme ihtimalimiz var bu hafta da.Dün abarttım canım sıkkındı biraz.Bugün menüleri yazmaya başlayacağım .
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?