Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba canim afiyet olsun Güzel bence

26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
  1. cgdmk (58.4)​
  2. YaKaMoZz-z (59.9)​
  3. G Goklerce (62.2)​
  4. M Manolya15 (67.7)​
  5. Ucmelekannesi (68.7)​
  6. @Breeze96 (74.8)​
  7. inci-tepik (90.7)​

Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.

İnsallah canim

Su miktarını genelde eklemeyi unutuyorsun canım öğün saatlerini yazarsan daha iyi olur
Dünyanın da çocukların da dengesi şaştı valla benim kızım da erzurum kışında hasta olmayıp yaz günü öksürdü Allah şifa versin canım
Eline emeğine sağlık canım takım motivasyonu yerlerde köydeyim çok gelemiyorum ama dönüşte de durum devam ederse transfer etmek üyeleri daha iyi olacak sanki gitmiyor artık sürünüyor takım

Yaa çok üzülürüm gerçekten. Bir ara herkese takımlar için bildirim gönderiliyordu öyle birşey yapsalar faydası olurmu acaba
Gunaydin kilo bildirimi
Cuma 90.7
Pazartesi. 90.4
Giden. - 300
Harikasın canim

Allah korusun.
Eki Görüntüle 2895359 kizlar suan durum cok kotu lutfen sosyal medyanizda bu sekilde paylasin
Ciğerlerimiz yanıyor .O kadar üzgünüm ki anlatamam.
Süpürgem oturtamadım düzenimi geri .Annemlere gitme ihtimalimiz var bu hafta da.Dün abarttım canım sıkkındı biraz.Bugün menüleri yazmaya başlayacağım .
Gunaydin kilo bildirimi
Cuma 90.7
Pazartesi. 90.4
Giden. - 300
Tebrikler canım

Dünyanın da çocukların da dengesi şaştı valla benim kızım da erzurum kışında hasta olmayıp yaz günü öksürdü Allah şifa versin canım
Aynen valla kışın hastalanmadik . Onlar öldürürken ben yoruluyorum bir basladimi durmuyor oksuruklari.

Siz artık iyisiniz degilmi canim.. köyde ne kadar daha kalacaksiniz

Tesekkur ederim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…