Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gayet güzel menü bence afiyet olsun canim

İns biran önce biter yangınlar canim .
Oğlunun nesi var herkes hasta şu sıralar

Afiyet olsun canim menü güzel bence
Hayırlı olsun düğününüz kim evleniyor
Insallah cnm. Insta da gördukce uzuluyor denizli de de baslamis dün
Bogaz enfeksiyon dedi doktor acayip istahsiz bisi yediremiyorm gece boyu atesliydi fitil ve suruba ragmen 37.5 larsan dusmedi hic. Bugun bidaha goturucez antibiyotik vermedi cocuk acil doktoruna gitmis tik pazar aksam acaba gerekmiyormu 3 gundur atesli ya
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım
Sagolasin canim. Sen nasilsin
Tamamdir cnm unutmiycam ozaman haftaya cuma girebillrm demektir bu :) hadi insallah iyi șeyler olmasına cok ihtiyacim var hayatimda

Rabbim şifa versin

Evet canim gec uyuyorum ama sabah 7 de kalkiyorum.
Sıcaktan uyunmuyor değil mi ben de İzmir’de öyle oluyorum zombiye dönüşüyorum resmen
Bugün ütü günü dağ gibi ütü var ya
En sevmediğim Allah affetsin
Doğru canım dün çok az oldu su miktarı
Abimi evlendiriyoruz canın kısmet olursa
Allah mutlu Mesut etsin inşallah
Bu ben
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin Ucmelekannesi senin Kızlar nasıl oldu ?
Tamamdir cnm unutmiycam ozaman haftaya cuma girebillrm demektir bu :) hadi insallah iyi șeyler olmasına cok ihtiyacim var hayatimda
Olur inşallah canım daha önce yaptın yine yapacaksın
Tam iki saat ütü yaptım bu sıcakta
Dk 10 puandan 1200 puanım var değil mi U UcanSupurge
Hak ettin kesinlikle

Yapıp bitirdi mi yaz günü sıcağında ütü de hiç cekilmez kolay gelsin
Hayırlı uğurlu olsun canim
Çok geçmiş olsun canım ins iyileşir biran önce kuzucuk .
Yangınlar ins durur gerçekten aklımızın bir tarafinda sürekli haberde oralardan gelecek haberlere bakıyoruz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin Ucmelekannesi Ucmelekannesi senin Kızlar nasıl oldu
Canim daha iyiler ama öksürük ve burun akıntısı var birazcık

Bitti şükür

Çok güzel afiyet olsun
Canim suan hala 2 koy yanyor ve engellenemiyor dua ediyoruz insalah bian once biter
Ya inan o kadar üzülüyorum ki Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah çabucak biter
Güzel bence canım afiyet olsun
Heryer yanıyor durumlar kötü bizde tatli iptal ettik tabi ki zaten oglan hasta oldu denizli'den bile erken donduk apar topar.
Çok geçmiş olsun canım,
Güzel ama suyun az canım afiyet olsun
Ya ben sürekli çamaşır yıkayıp ütü yapiyorum sinir oluyorum

Merhaba kizlar nasilsiniz +3,5 kilo ile baba evinden evime dondum kalan kilolar cok inatci cikti,sanirim diyetisyene gidecegim bakalim insallah kafama gore birini bulabilirim.
Hoş geldin canım Diyetisyen iyi olur bu konuda haftalık takip yaptığı için hesap verme moduna giriliyor
U UcanSupurge nasilsin canim? Kac haftalik oldun? Bu sicaklarda zordur Allah yardimcin olsun.
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın? 31 haftalık oldu azaldı şükür çoğu gitti

Hoş geldin canım Diyetisyen iyi olur bu konuda haftalık takip yaptığı için hesap verme moduna giriliyor

Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın? 31 haftalık oldu azaldı şükür çoğu gitti
Oyy masallah bir sey kalmamis,Rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah.

İyiyim cok sukur,bu ara kizima bakici bakiyorum bir kac kisiyle gorustum bakalim bir tanesi olacak gibi Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.

Oyy masallah bir sey kalmamis,Rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah.

İyiyim cok sukur,bu ara kizima bakici bakiyorum bir kac kisiyle gorustum bakalim bir tanesi olacak gibi Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.
Hakkınızda hayırlısı inşallah canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ben ücretsize ayrılacağım kızımda çok zorlandım uykusuzluk yorgunluk kayınvalidem bizdeydi nasip bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…