- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.041
Halledersin cnm sen duzenini bi oturtStres uykusuzluk kabızlık ödem yolculuk
+3 kilo geldim
Bence tuhaf olmaz ben herzaman hediye olark paraya dha cok sevinirim ki hala oyle ogluma biri bisey alcagina mesela para Verse neye ihtiyaci var en iyi ben bilrm cunki o cocuk icinde oyledr illaki ihtiyacini alir bence kucuk bir not la zarfa koyup vermeniz cok tatli olur erimezse bide ufak cikolata veyatta lokum paketi olabillrKizlar birşey danissam size, eşimin yeğeni ÖSS den çok iyi bir sıralama almış,ünite gidecek biz bu cocuga bir hediye almak istiyoruz hem ailesine destek olur hem de çocuk mutlu olur diye, benim aklımda birkaç fikir var ama şimdi ki çocuklara birşey beğendirmek çok zor yani tarzını falan da çok bilmiyoruz,neye ihtiyacı var onu da bilmiyoruz onun yerine harçlık gibi para versek tuhaf olur mu ? Çocuk burda değil ailesi burda hani desem ki eşim cocukla alış verise çıksa öyle bir imkan da yok, harçlığı da babasına verip yollayacağız
Aynen cok haklisin boyle yazinca dha bi farkında oluyormGayet güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Harika canım
Allah yardımcın olsun canım,inşallah kolaylikla dpgurursun
Karbonhidrat oranı çok geldi canım
İçini ferah tut canım birşey olmaz bence
Canım Magnum,hosbes,karpuzlar ve akşam hurma çok fazla şeker var
Bence güzel menü canim
Fazla gelmiş ama atarsın bence gayret et
Kız o kadar kiloyu kim verdi acaba
Gecmıs olsun canım annenler aşılı mıydı , inş birşey yokturSağol canım.Bir daha kimseye gitmem artık.inşallah taşımamışızdır.
Bizim burda bi kapıcı ogluna diye verılen yardımlarla kendine sigara alıyordu, direk cocuga vermek gerek boyle durum riski varsa da .Kizlar birşey danissam size, eşimin yeğeni ÖSS den çok iyi bir sıralama almış,ünite gidecek biz bu cocuga bir hediye almak istiyoruz hem ailesine destek olur hem de çocuk mutlu olur diye, benim aklımda birkaç fikir var ama şimdi ki çocuklara birşey beğendirmek çok zor yani tarzını falan da çok bilmiyoruz,neye ihtiyacı var onu da bilmiyoruz onun yerine harçlık gibi para versek tuhaf olur mu ? Çocuk burda değil ailesi burda hani desem ki eşim cocukla alış verise çıksa öyle bir imkan da yok, harçlığı da babasına verip yollayacağız
İnşallah canım.Allah’ın izniyle bir şey olmaz canım hem aşı da oldunuz üstelik panikleyip stres yapma çocukları da kendini de bizim damat hatırlarsın bizden gittikten iki gün sonra belirti gösterdi pozitif çıktı bize kesin bulaştı dedim ama şükür bir şey olmadı üstelik eşimle aynı odada aynı koltukta saatlerce oturdular maskesiz
Harika canım
Canını sıkıp diyet motivasyonunu da düşürme cumaya kesinlikle eksi bekliyorum senden bunun için elinden geleni yapacağına eminim canım
Üniversiteye gidecek çocuğun epeyce masrafı olur valizden tut bir sürü ıvır zıvır alınıyor mesela valizi yoksa valiz alabilirsiniz ya da önlük giyilecek bi bölümse önlük gibi ama neye ihtiyacı olduğunu bilmiyorsanız para vermek en iyisi olur bence yani ihtiyacını bilmediğim durumlarda ben para vermeyi tuhaf bulmuyorum açıkçası
İnşallah canımGayet güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Harika canım
Allah yardımcın olsun canım,inşallah kolaylikla dpgurursun
Karbonhidrat oranı çok geldi canım
İçini ferah tut canım birşey olmaz bence
Canım Magnum,hosbes,karpuzlar ve akşam hurma çok fazla şeker var
Bence güzel menü canim
Fazla gelmiş ama atarsın bence gayret et
Kız o kadar kiloyu kim verdi acaba
İnşallah canımHalledersin cnm sen duzenini bi oturt
Bence tuhaf olmaz ben herzaman hediye olark paraya dha cok sevinirim ki hala oyle ogluma biri bisey alcagina mesela para Verse neye ihtiyaci var en iyi ben bilrm cunki o cocuk icinde oyledr illaki ihtiyacini alir bence kucuk bir not la zarfa koyup vermeniz cok tatli olur erimezse bide ufak cikolata veyatta lokum paketi olabillr
Aynen cok haklisin boyle yazinca dha bi farkında oluyorm
Sağol canım. 2doz sinovak olmuşlardı 10gün kadar önce 3. Biyontek oldular.ablamda var astım hastası oda 10 gün önce annemlerle 2. Biyontek aşısını olmuştu.İnşallah yoktur birşeyGecmıs olsun canım annenler aşılı mıydı , inş birşey yoktur
Değildir inşallah canım içine sinmiyorsa test versin iyisi mi ?Eşim tek tük öksürmeye başladı bugün.seside değişmiş klimamı çarptı yolda. korona mı bilmiyorum.lafta ettirmiyor.dün duyduğumuzdan beri odasında.wc ye çıkarken falan maske takıyor.Ben de balkonlar hariç maskeliyim.çocuklara gecer varsa diye korkuyorum.
Harikasın canimGünaydın kizlarhaftasonu köydeydim kalabalık ve çok yogunduk hiç gelemedim , bu sabah tartildim cuma gününe göre _200 Gr geldim
Canım benim kendini bu kadar sikmamaya çalış . İns herkesin aşısı varmış bak korur .Stres uykusuzluk kabızlık ödem yolculuk
+3 kilo geldim
Kizlar birşey danissam size, eşimin yeğeni ÖSS den çok iyi bir sıralama almış,ünite gidecek biz bu cocuga bir hediye almak istiyoruz hem ailesine destek olur hem de çocuk mutlu olur diye, benim aklımda birkaç fikir var ama şimdi ki çocuklara birşey beğendirmek çok zor yani tarzını falan da çok bilmiyoruz,neye ihtiyacı var onu da bilmiyoruz onun yerine harçlık gibi para versek tuhaf olur mu ? Çocuk burda değil ailesi burda hani desem ki eşim cocukla alış verise çıksa öyle bir imkan da yok, harçlığı da babasına verip yollayacağız
Oooo harikasın tebriklerKızlar yazmayi unutmusm tartı mı
Cuma 76.0
Bugun 75.1
Fark-900gr
Çok değil canim halledersinCuma:66.7
Bugun : 66.9
Kilimada çarpar canim. Şu sıralar sıcaktan bir terleyip bir sogumaktan herkes nezle grip soğuk algınlığı geçiriyor. Benim kızlarda hastaydı geçenlerde.Eşim tek tük öksürmeye başladı bugün.seside değişmiş klimamı çarptı yolda. korona mı bilmiyorum.lafta ettirmiyor.dün duyduğumuzdan beri odasında.wc ye çıkarken falan maske takıyor.Ben de balkonlar hariç maskeliyim.çocuklara gecer varsa diye korkuyorum.
Halledilmeyecek artı değil canim halledersinSelam kizlarr koydeydim hafta sonu gec kaldimm
Cuma 89.05
Bugun 89.150
+ 100 gr ama şişlikde olabilir cumaya bakıcaz artık.
Şimdi yürüyüşe gidiyorumm
Suyun az göründü canim onun dışında güzel afiyet olsun9 Ağustos menüm
Kahvaltı:10.00
4yk kavurmalı yumurta
Domates salatalık
Aksam:17.00
1kepçe mercimek çorbası
Avuç içi kadar haşlanmış et
Salata
Su:1.5 litre içmişim 2 ye tamamlarım
Spor:gün boyu temizlikle uğraştım
U UcanSupurge
Suyun yaz sıcağında az canım üstelik gün boyu iş yapmışken onun haricinde sıkıntı yok9 Ağustos menüm
Kahvaltı:10.00
4yk kavurmalı yumurta
Domates salatalık
Aksam:17.00
1kepçe mercimek çorbası
Avuç içi kadar haşlanmış et
Salata
Su:1.5 litre içmişim 2 ye tamamlarım
Spor:gün boyu temizlikle uğraştım
U UcanSupurge
Halledilmeyecek artı değil canım cumaya hatta güzel bir eksi de gelebilirSelam kizlarr koydeydim hafta sonu gec kaldimm
Cuma 89.05
Bugun 89.150
+ 100 gr ama şişlikde olabilir cumaya bakıcaz artık.
Şimdi yürüyüşe gidiyorumm
2 börek çok geldi gözüme hacım neyse yarın tartı bildirimde günahını görürüz9 Ağustos pazartesi
11.00
2 TB ekmek
1tatli ksk bal
1 TK tereyağ
Domates salatalık
1 dlm peynir
16.00
10 yada 15 tane sarı leblebi
Şekersiz ev yapımı limonata
18.30
2 kıymalı börek
6 YK cacık
Şu 2bucuk litre
1 yedim şöyle kendimi bı dinledim yok duramadim bir daha yedim. Tarti beni üzmez ins2 börek çok geldi gözüme hacım neyse yarın tartı bildirimde günahını görürüz
Aleyküm selam canım hoşbuldum iyiyim çok şükür sen nasılsınAmin cnm sagolasn insallah
Selam cnm hosgeldin nasilsin
Yaa uzuldm gerckten zor olmalı benm esimde pek belli edemez sevgisini nadir soyler ama ben bakisindan veyatta benm icin yaptigi birsey den anlarim yani ufacik birsey olabillir bu mesela simit seviyorm diye almistir gibi o yuzden pek takilmiyorm artk bunlar beni mutlu etmeye yetiyor, cunku beklentide olup gorememek en cok yipratan sey ve esini oyle kabl etmelisn bence hicbir zaman cok ilgili sevgi sozcukleri söyleye bir ese donusmiycektir terapiyede gitsen iz o anlık belki cabalar eder ama kisiligi oysa buyuk bir degisim olcagni sanmiyom iki tarafı kabullenmeyle belki biraz orta yol bulunabillr insallah hayirlisi olr hakkinizda
Cok guzel tbrkler
Cok iyi tbrkler
Tbrkler bu kiloda guzel eksi bence
Normalde yasn kac cnm
Haftaya telafi edersn cnm insallah uzulme
İnşalah canımm cabalıyorumHalledilmeyecek artı değil canım cumaya hatta güzel bir eksi de gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?