- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.081
Coook haklısın durduk yere bide öpmek istiyorlar. Benimde oglum 3 yasında komsu abim gel bi öpeyim falan diyo bende ögrettim öpme mikrop var diyo artık cocuk. Madem cpcuk seviyon git kemdin yap bitane demi ama.Evde yumurta kalmamış bim yakın kızla cıkalım hadı dedik bebek arabasıyka. Bim koridorunda gwzerken karsıdan gelen kadın kızımın yanagından makas alıp gectı hızla ben ne oldugunu anlamadan ,ay ne deli insanlar var, hwryere degdıgi pis elınle pandemi de ne makası , evde huzurluyum ben yaaabazen delırsem de, ben mi sorınluyum sizce ya
Hos geldin canım. Sende bendensin yani desene verdigim kilonun yarısını geri alıp geldim ama bı sefer bırakmak yokSlmlar kızlar
Uzuuuun zamandır uzaktim buralardan artık toparlasam iyi olacak çok serdim valanasilsinz görüşmeyeli kızlar kimler yerinde saydı kimler artı kimler eksisine eksi kattı ben hala gidip geliyorum ya 70leri ucundan görüp görüp 80lere çakılıyorum dün yine 82 çıktım
Biliydim böyle olacağınıCuma 68.2
Bugün 68.5
Borektendir o odemdir cumaya gidecek
Ay pandemi olmasa da başkasının çocuğuna dokunmakta ne yani kendi yeğenlerime bile rahatça dokunamıyorum benEvde yumurta kalmamış bim yakın kızla cıkalım hadı dedik bebek arabasıyka. Bim koridorunda gwzerken karsıdan gelen kadın kızımın yanagından makas alıp gectı hızla ben ne oldugunu anlamadan ,ay ne deli insanlar var, hwryere degdıgi pis elınle pandemi de ne makası , evde huzurluyum ben yaaabazen delırsem de, ben mi sorınluyum sizce ya
Hoş geldin canım buraya her gelmeyişinde artı olarak döneceğini biliyorum nerelerdesin? Motivasyonunu mu kaybettin ?Slmlar kızlar
Uzuuuun zamandır uzaktim buralardan artık toparlasam iyi olacak çok serdim valanasilsinz görüşmeyeli kızlar kimler yerinde saydı kimler artı kimler eksisine eksi kattı ben hala gidip geliyorum ya 70leri ucundan görüp görüp 80lere çakılıyorum dün yine 82 çıktım
Güzel menü canım afiyet olsunİyi akşamlar canlar menüm
Sabah 07.00 3 bardak su
Kahvaltı 09.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
Salatalık domates biber
1 t.kaşıgı bal
Ögle 13.00
4 tane ciğ köfte marull
Ara türk kahvesi
Akşam 20.00
Patlıcan yemegi 4 kasık
2 kasık yogurt
Su 3 lt
1 saat tempolu yürüyüş
Bu arada yürüyüşte bebek arabasıda sürüyorum
Gerçekten insanlar değişik, artık eski dönem değil başkasının çocuğuna izinsiz dokunmak eskide kaldı ama canım evde de her zaman huzurlu mutlu olamazsın , çocuğun bir kaç yıla cikmak isteyecek, bu gibi durumlarda sen genelde birşey demiyorsun kendi kendine kızıyorsun yanlış mı anlıyorum ? Bence sosyal hayattan kendini çekmek yerine insanları uyar, ben uyarıyorum rahatsız olduğumda bazem tuhaf bakıyorlar ama çok da umurumda değil, kızımı dedesi çıkarırsa o da uyarıyor insanları biliyorum...şimdi bu konu aniden oldu tabi ki fark edemedin ama sonrasında da uyarabilirsin ya da sesli bir şekilde söylenip abartılı hareketlerle çocuğun ynagini silebilirsin ( ;bazen öyle yapıyorum )Evde yumurta kalmamış bim yakın kızla cıkalım hadı dedik bebek arabasıyka. Bim koridorunda gwzerken karsıdan gelen kadın kızımın yanagından makas alıp gectı hızla ben ne oldugunu anlamadan ,ay ne deli insanlar var, hwryere degdıgi pis elınle pandemi de ne makası , evde huzurluyum ben yaaabazen delırsem de, ben mi sorınluyum sizce ya
Ahh canım benim bizler hiç diyeti bırakmamaliyiz, biraz kacirsak dengelemeliyizHos geldin canım. Sende bendensin yani desene verdigim kilonun yarısını geri alıp geldim ama bı sefer bırakmak yok
Canım kadın pır uctu ama arkasından bagırdum, pandemide cocuk mu sevılır ,hayret bişey diye yanagına kolonya sürdum herkes baktı fln, delırtıyılor zorla benı:) annemler bu uyarılarılarıma şahit oldu hatta bikaçkez beni sorunlu buluyolar, cok ayıp oluomus mıllete :))Güzel menü canım afiyet olsun
Gerçekten insanlar değişik, artık eski dönem değil başkasının çocuğuna izinsiz dokunmak eskide kaldı ama canım evde de her zaman huzurlu mutlu olamazsın , çocuğun bir kaç yıla cikmak isteyecek, bu gibi durumlarda sen genelde birşey demiyorsun kendi kendine kızıyorsun yanlış mı anlıyorum ? Bence sosyal hayattan kendini çekmek yerine insanları uyar, ben uyarıyorum rahatsız olduğumda bazem tuhaf bakıyorlar ama çok da umurumda değil, kızımı dedesi çıkarırsa o da uyarıyor insanları biliyorum...şimdi bu konu aniden oldu tabi ki fark edemedin ama sonrasında da uyarabilirsin ya da sesli bir şekilde söylenip abartılı hareketlerle çocuğun ynagini silebilirsin ( ;bazen öyle yapıyorum )
Ahh canım benim bizler hiç diyeti bırakmamaliyiz, biraz kacirsak dengelemeliyizöyle yeyip kilo almayan şanslı azınlıktan değiliz , eltim geldi il dışından genelde zayıf bir insandır ama kendi söyler ben h p dikkat ediyorum diye bir ara 60 lardaydi şimdi 53 kilo ama gerçekten dikkat ediyor sürekli, zayıf insanların çoğu böyle bence hep dikkat ediyorllar
Kız artık bi silkinmen gerek miyor mu , aaaaa kızcam sana , sen kendine bak diyebılırsın ama :)) seni bi motive etmek şart olduSlmlar kızlar
Aynen canım malesef hep dikkat ama nrreye kadar sürecekGüzel menü canım afiyet olsun
Gerçekten insanlar değişik, artık eski dönem değil başkasının çocuğuna izinsiz dokunmak eskide kaldı ama canım evde de her zaman huzurlu mutlu olamazsın , çocuğun bir kaç yıla cikmak isteyecek, bu gibi durumlarda sen genelde birşey demiyorsun kendi kendine kızıyorsun yanlış mı anlıyorum ? Bence sosyal hayattan kendini çekmek yerine insanları uyar, ben uyarıyorum rahatsız olduğumda bazem tuhaf bakıyorlar ama çok da umurumda değil, kızımı dedesi çıkarırsa o da uyarıyor insanları biliyorum...şimdi bu konu aniden oldu tabi ki fark edemedin ama sonrasında da uyarabilirsin ya da sesli bir şekilde söylenip abartılı hareketlerle çocuğun ynagini silebilirsin ( ;bazen öyle yapıyorum )
Ahh canım benim bizler hiç diyeti bırakmamaliyiz, biraz kacirsak dengelemeliyizöyle yeyip kilo almayan şanslı azınlıktan değiliz , eltim geldi il dışından genelde zayıf bir insandır ama kendi söyler ben h p dikkat ediyorum diye bir ara 60 lardaydi şimdi 53 kilo ama gerçekten dikkat ediyor sürekli, zayıf insanların çoğu böyle bence hep dikkat ediyorllar
Ay bırakmasak çok iyi olacak cidden insAllah toparlarimHos geldin canım. Sende bendensin yani desene verdigim kilonun yarısını geri alıp geldim ama bı sefer bırakmak yok
Malesef haklsin Zehra ya herşey üstüme geliyor sanki sıcaklar bı yandan dışarı çıksak durmuyor evde durmuyor yoruldum eşim geç geliyor zaten akşam yemeği vakti geçiyor zaten amaaan vala yeniden motivasyon sağlarım insAllahHoş geldin canım buraya her gelmeyişinde artı olarak döneceğini biliyorum nerelerdesin? Motivasyonunu mu kaybettin ?
Ay edin beni motive vala her konuda serdim ev işleri aldı başını gidiyor bı gün toparlasam ikinci günü iğne kaldiramiyom geceleri oğlan rehin aliyo uykumu tam alamıyorum o uyusa başka sebeplerden yine uyuyamıyorumKız artık bi silkinmen gerek miyor mu , aaaaa kızcam sana , sen kendine bak diyebılırsın ama :)) seni bi motive etmek şart oldu
Canım geceleri benım kız süreklı uyanıyodu ya ,uyku egıtımı denedık baya azaldı dene bence, gece emmelerını bırakmak gerekıyo delıksız uyku için, 1 aydır zombilipim biraz gecti şükür, tafsıye ederımAy bırakmasak çok iyi olacak cidden insAllah toparlarim
Malesef haklsin Zehra ya herşey üstüme geliyor sanki sıcaklar bı yandan dışarı çıksak durmuyor evde durmuyor yoruldum eşim geç geliyor zaten akşam yemeği vakti geçiyor zaten amaaan vala yeniden motivasyon sağlarım insAllah
Ay edin beni motive vala her konuda serdim ev işleri aldı başını gidiyor bı gün toparlasam ikinci günü iğne kaldiramiyom geceleri oğlan rehin aliyo uykumu tam alamıyorum o uyusa başka sebeplerden yine uyuyamıyorum
Ay bırakmasak çok iyi olacak cidden insAllah toparlarim
Malesef haklsin Zehra ya herşey üstüme geliyor sanki sıcaklar bı yandan dışarı çıksak durmuyor evde durmuyor yoruldum eşim geç geliyor zaten akşam yemeği vakti geçiyor zaten amaaan vala yeniden motivasyon sağlarım insAllah
Ay edin beni motive vala her konuda serdim ev işleri aldı başını gidiyor bı gün toparlasam ikinci günü iğne kaldiramiyom geceleri oğlan rehin aliyo uykumu tam alamıyorum o uyusa başka sebeplerden yine uyuyamıyorum
Ya nasıl başardın bende uyku eğitimi vermek isterim ama geç kaldım sanki ya gece emmesini özellikle nasıl birakcazCanım geceleri benım kız süreklı uyanıyodu ya ,uyku egıtımı denedık baya azaldı dene bence, gece emmelerını bırakmak gerekıyo delıksız uyku için, 1 aydır zombilipim biraz gecti şükür, tafsıye ederım
Aynen aynen yok cnm annemlere gidiyodum arada ama artık orda da durmuyor ki evde daha rahat kafam dağınıklığı da cekiyoz yapacak bişey yokBenim ev de oyle bazen dıyorım iykı pandemi var da kımse gelmıyo, yoksa resildim şuan ,adım pasaklıya cıkmustı :)))) eve konsantre oluncada kızla ılgılenemıom ,o da ilgilenmem için meme istiyomuş numarası yapıo , ozmn benle olur die galiba...İki ucu boglu degnek annenler yakın mı arada bıraksan nefes aldan, cunku gercekten nefes almaya ıhtıyacımız var
Gec kalmadın hatta tam zamanı. Babası uyutcak 1 hafta 10 gun, sen hiç gitmıycen gece uyansa bile, nasılsa annem gelmıyo diye gece uyanmaya gerek yok diye dusuncek zamanla. Ay sorma ben de gudıyorum anneme az dınleneyım die ama dınlenıyım mu yorulup gerılıommu bılemedım ,Ya nasıl başardın bende uyku eğitimi vermek isterim ama geç kaldım sanki ya gece emmesini özellikle nasıl birakcaz
Aynen aynen yok cnm annemlere gidiyodum arada ama artık orda da durmuyor ki evde daha rahat kafam dağınıklığı da cekiyoz yapacak bişey yok
Pandemi de yapılacak şey mi ya .Hayır normalde bile yapılmaz sen anlatırken ben çıldırdımEvde yumurta kalmamış bim yakın kızla cıkalım hadı dedik bebek arabasıyka. Bim koridorunda gwzerken karsıdan gelen kadın kızımın yanagından makas alıp gectı hızla ben ne oldugunu anlamadan ,ay ne deli insanlar var, hwryere degdıgi pis elınle pandemi de ne makası , evde huzurluyum ben yaaabazen delırsem de, ben mi sorınluyum sizce ya
Çok zor canım öyle bir ekip falan gelipte test yapmazlar evde. Eşinin durumu iyiyse ve şahsi arabanız varsa hastaneye gidip kendi test versin. Yada yürüme mesafesinde biryer yokmu. Bizim burda öyle çünkü kendiniz gelebiliyorsaniz gelip testinizi verin diyorlarAnnemlere uygun bir dille durumumuzu anlattım.Çok paniklediler test yaptirsin diye baskı yapıyorlar haklı olarak.filyasyon numarasını arattim esime size döneceğiz diye sesli bir mesaj varmış bekleyip duruyoruz ne arayan var ne soran.
Cumaya var daha canim şişlik falan kalmaz iner ins.Kızlar şükür benim regl duzene girdi, yumurtladıgımı da hissedıyorum hatta çok karnım şişıyo , bu yumurtlama zamanı kilo artosı oluomuki , kabızım da bi de , offf cumaya gecer ıns motivasyonum etkılenıo
Yaaa baba mi azıcık zormuş o ya benimkinin hiç sabrı yokki o konudaGec kalmadın hatta tam zamanı. Babası uyutcak 1 hafta 10 gun, sen hiç gitmıycen gece uyansa bile, nasılsa annem gelmıyo diye gece uyanmaya gerek yok diye dusuncek zamanla. Ay sorma ben de gudıyorum anneme az dınleneyım die ama dınlenıyım mu yorulup gerılıommu bılemedım ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?