- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.001
Kocaman oldu artık 32 haftalık oluyor azaldı şükür sağ salim gelsin de rahatlayayım artık istiyorumSeninki kilo almanın en güzel hali
Ayy senin gobusun ne kadar tatlis olmuştur şimdi
Hayırlısıyla gelsin sağlıkla kurtulun ikinizde canim.Kocaman oldu artık 32 haftalık oluyor azaldı şükür sağ salim gelsin de rahatlayayım artık istiyorum
Döner06.08.2021
11 sütlü kahve
12.00 yarım tavuk döner ayran,3 üçgen dilim karpuz
16.00 sade kahve.
20.00. 2 küçük kıymalı dolma, 1 sk patlıcan fırın,yoğurt, yarım dilim ekmek
Şu: 2 lt
Erken kapatmışım mısırı kurtarır canımSlm kızlar tek tek alıntı yapamadım
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
Herkesi tebrik ederim
Haftaya daha güzel sonuçlar paylaşmayı diliyorum hepimize
Menü bildirimi
Kahvaltı 9:00
3 köfte
2 dilim fırında patates
Bir dillim kaşar
Akşam
14:30
Bi kaç parça fırında tavuk
Bir büyük kase yoğurtlu mısır
2 lt su
Yine günü erken kapatmışsınMerhaba canlar menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
2-3 lokma ekmek
Bi iki çatal omlet
3 dilim kaşar
Bir yeşil zeytin
Akşam 15:30
Bi kaç dilim karpuz kavun
Bi kaç tane fırında tavuk
Bir küçük kase yoğurtlu mısır
Günü erken kapatmanın avantajı benceBu arada bu sabah 58.7 kiloyu gördüm
Aynen canım hele 36 sonrası çok yorucu oluyor sen nasılsın?Hayırlısıyla gelsin sağlıkla kurtulun ikinizde canim.Son zamanlar zor oluyor gerçekten.
Şükür canim günü yatarak geçirdim bı halsizlik var bugün. Ama şükür bakalım . Siz hala koydesiniz sanırım ne zaman doneceksinizAynen canım hele 36 sonrası çok yorucu oluyor sen nasılsın?
Evet canım köydeyiz daha Perşembe dönüyoruz nasipse cuma günü hastane işim var 32-37 arası için çalışabilir raporu alacağım o 5 hafta izni Doğum sonrasına aktarmak içinŞükür canim günü yatarak geçirdim bı halsizlik var bugün. Ama şükür bakalım . Siz hala koydesiniz sanırım ne zaman doneceksiniz
Açlığa alıştırıyorum canım kendimiDönerdolma varken yarım dilim de olsa ekmeğe gerek yokmuş
Erken kapatmışım mısırı kurtarır canım
Yine günü erken kapatmışsın
Günü erken kapatmanın avantajı bence
Heralde canim hava bugün baya serindi aslında . Perşembe günü 2. Doz aşımı oldum bazısında 3.gun de yan etki gosterebiliyormus bugün baya halsizdim ve bacaklarım vücudum çok ağrıyordu. Şükür şimdi birazcık azaldı gibi.oruçlu olduğun için halsizliğin herhalde canım gün uzun hava sıcak susuzluk da zorlamıştır seni
Alistiysan ve seni zorlanıyorsa çok güzel canim. Sen if diyeti gibi besleniyorsun açlık saatini uzun tutuyorsun.Açlığa alıştırıyorum canım kendimi
Psikolojik olarak böyle rahat hissediyorum kendimi
Erkenden yemek saatini kapatıp kafam rahat oluyor
Aynen tatlımHeralde canim hava bugün baya serindi aslında . Perşembe günü 2. Doz aşımı oldum bazısında 3.gun de yan etki gosterebiliyormus bugün baya halsizdim ve bacaklarım vücudum çok ağrıyordu. Şükür şimdi birazcık azaldı gibi.
Alistiysan ve seni zorlanıyorsa çok güzel canim. Sen if diyeti gibi besleniyorsun açlık saatini uzun tutuyorsun.
Günaydın canım.Günaydın Kızlar
Ucmelekannesi muhtemelen aşıdan canım görümcem bizde ikinci dozunu oldu ateş halsizlik mide bulantısı yaptı bi de aşı yeri epey kızarmıştı
Gunaydn cnm Allah kabul etsin havalar da cok sicak zor oluyodur borc mu tutuyorsunGunaydinlarrrr
Bugün çok halsiz uyandimmm orucum bide bozmak ta istemedim.
Güzel haftasonlari olsun hepimize
Sagol cnm aslinda dilim buyuk diildi ama porsiyon kontrol onemliKizlar da demiş karpuz çok göründü gözüme sadece canim afiyet olsun
Seninki kilo almanın en güzel hali
Ayy senin gobusun ne kadar tatlis olmuştur şimdi
Geç yemeninde etkisi vardır ama sıcakta etkiliyor canim
Bugün yağmur yağıyor buraya serinledi şimdi hafiften yağmur kokusu çok guzel
Güzel canim afiyet olsun
Günü 2bucuk tamı bitirdin canım çok erken degilmi.
Masallah ya ruya benm icin o rakam :)Bu arada bu sabah 58.7 kiloyu gördüm
Masallah cnm ya saglikla gelsinKocaman oldu artık 32 haftalık oluyor azaldı şükür sağ salim gelsin de rahatlayayım artık istiyorum
Sağol canım evet borç tutuyorum var bayaGunaydn cnm Allah kabul etsin havalar da cok sicak zor oluyodur borc mu tutuyorsun
Sagol cnm aslinda dilim buyuk diildi ama porsiyon kontrol onemli
Masallah ya ruya benm icin o rakam :)
Masallah cnm ya saglikla gelsin
Ah ya benimde cok. Allah kabul etsin canimSağol canım evet borç tutuyorum var baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?