- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.101
Karantinada çıkabiliyor mu öyleÇok zor canım öyle bir ekip falan gelipte test yapmazlar evde. Eşinin durumu iyiyse ve şahsi arabanız varsa hastaneye gidip kendi test versin. Yada yürüme mesafesinde biryer yokmu. Bizim burda öyle çünkü kendiniz gelebiliyorsaniz gelip testinizi verin diyorlar
Biz karantinadayken eşim pozitifti bana kendi imkaninizla gidip test yaptırabilirsiniz dediler şahsi araba yada yürüyerek.Karantinada çıkabiliyor mu öyle
Telefona cevap veren olsa ikna oldu gidip hastanede test yaptırmaya ama ceza yerim diyor karantinada çıkılmaz diyorBiz karantinadayken eşim pozitifti bana kendi imkaninizla gidip test yaptırabilirsiniz dediler şahsi araba yada yürüyerek.
Akrabalara da dediler şahsi arabanız varsa testinizi yaptırıp gidebilirsiniz diye. Ambulansı arayın olmadı ona göre yonlendirirler sizi yada bir doktoru. Yoğunluktan gelmiyorlar kolay kolay
Sabah ola hayrola o zaman canim. Sağlık ocağı doktorunuzun numarası varsa onu bir arayın olmadı .Telefona cevap veren olsa ikna oldu gidip hastanede test yaptırmaya ama ceza yerim diyor karantinada çıkılmaz diyor
Boğazı duzeldi gibi.tek tük öksürüyor sadece.Sabah ola hayrola o zaman canim. Sağlık ocağı doktorunuzun numarası varsa onu bir arayın olmadı .
Canım eşinde başka belirti varmı agirlasiyormu
İns değildir o zaman canim. Yada asi etki ediyordur hafif geçiriyordur.Boğazı duzeldi gibi.tek tük öksürüyor sadece.
Afiyet olsun Güzel menü canimSlmm kızlar menüm
Sabah 07.00 2 bardak su
Kahvaltı 09.00
1 dilim ekmek
Salatalık domates
1 dilim peynir
2 catal sucuklu yumurta
Araa türk kahvesi 11.00
Ögle yarım mısır 13.30
Ara 17.00 yesil cay
Aksam 20.00
Haslanmıs et 3 kasık
Salata
Su 3.lt
Spor
30 dk lesli
200 ip atlama
1 saat yürüyüş
Tesekkürler canımmmAfiyet olsun Güzel menü canim
Ayy bu millet nedn boyle bilmem bende hastaneye gittigimde oglan agliyor du adamin biri iyice yanasti maskesini indirip guya sakinlestircek ben varken ne alakaysaEvde yumurta kalmamış bim yakın kızla cıkalım hadı dedik bebek arabasıyka. Bim koridorunda gwzerken karsıdan gelen kadın kızımın yanagından makas alıp gectı hızla ben ne oldugunu anlamadan ,ay ne deli insanlar var, hwryere degdıgi pis elınle pandemi de ne makası , evde huzurluyum ben yaaabazen delırsem de, ben mi sorınluyum sizce ya
Kendini bisi yapmaniz cok guzel cnm insallah hayirlisi olrTerapiste karar veremedım hala , gitces inş, kendımız ufak tefek adımlar atmaya calısıyoz...
Ikna olmus sanrm insallah verirsniz cnm da rahatlarsiniz hepinizdeNuh dedi peygamber demedi adam ya
Slm cnm hosgeldin cok da almamissindir burdan uzak kalinca ben cok dha hizli aliyorm. Insallah biran önce dusersn yine 7lereSlmlar kızlar
Uzuuuun zamandır uzaktim buralardan artık toparlasam iyi olacak çok serdim valanasilsinz görüşmeyeli kızlar kimler yerinde saydı kimler artı kimler eksisine eksi kattı ben hala gidip geliyorum ya 70leri ucundan görüp görüp 80lere çakılıyorum dün yine 82 çıktım
Bende takip ediyorum cok faydalı bence de@Ezogelin56 canım instegramın varsa Eki Görüntüle 2899593 bu adamı takip et canlı yayınla ve soru cevaplarla aydınlatıyor.Belki faydası olur size de
Güzel gibi canim menun afiyet olsun.Menum:
9:30 Kahve, 2 ceviz
11:45 1.5 yumurta, 1.5 cavdar ekmegi, 5 zeytin, 1kk peynr, domates
14:30 sütlü kahve, 1 züber (120kalori)
18:30 2nugget,1 bardak sut, 4yk yulaf, 1tk chia, 1 ck keten tohumu
5.000 Adım
2.5lt Su
Evt cnm aslinda oglana yaptm az yag da 1 ck nda 5 Nugget ama o yemedi hepsni bende atmiym diye yedmGüzel gibi canim menun afiyet olsun.
Nugget yağda mi kızarmış öyleyse bilemedim
Hoşbulduk canım valla o kadar düzensiz kötü beslenmeye almamak imkansızdı tabi sağlık olsun diyorum napim motivasyonumu bı saglasam bu sefer su kalan 10 kg da versem kurtulsam insAllah en son bayramda 79.90dim 2 kg almışımSlm cnm hosgeldin cok da almamissindir burdan uzak kalinca ben cok dha hizli aliyorm. Insallah biran önce dusersn yine 7lere
32 haftalık canım azaldı şükür ama iyice agirlastim rahat değilim artık aralıklı oruç ben çok sevmiştim özellıkle akşamlar oruç psiklolojisine girip bir şeyler atıştırmayınca çok rahat uyuyordumAralıklı oruca başlıyorum kızlar uygulama indirdim bklm ne kadar başarılı olucam U UcanSupurge kız ne kadar kaldı doğuma ben baya uzak kaldım buralara sohbetlere yetişmeye caliscam bklm
Sabah tekrar arattırdım.Konusmaya gelmiyor ya tartıştık sabah sabah.maskeyle gezmekten boğazım kötü oluyor.Bugün 9.gün görünüyor hayat eve sığar uygulamasında.Beraber sofraya oturmayı özledim.çocuklarımın kokusunu özledim.112ye soralım dedim diye sinirlendi ınşallah koronayımdır rahatlarsınız diyor.lafa bak ya adamın çözümüne bak sinir etti beni.Ayy bu millet nedn boyle bilmem bende hastaneye gittigimde oglan agliyor du adamin biri iyice yanasti maskesini indirip guya sakinlestircek ben varken ne alakaysa
Kendini bisi yapmaniz cok guzel cnm insallah hayirlisi olr
Ikna olmus sanrm insallah verirsniz cnm da rahatlarsiniz hepinizde
Slm cnm hosgeldin cok da almamissindir burdan uzak kalinca ben cok dha hizli aliyorm. Insallah biran önce dusersn yine 7lere
Bende takip ediyorum cok faydalı bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?