- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.121
Hadi insallah cnm yeniden motivasyonunla verirsn insallah 2kg cok degl bence hemen cik giderHoşbulduk canım valla o kadar düzensiz kötü beslenmeye almamak imkansızdı tabi sağlık olsun diyorum napim motivasyonumu bı saglasam bu sefer su kalan 10 kg da versem kurtulsam insAllah en son bayramda 79.90dim 2 kg almışım
Hmm ya kıyamam ozlemezmi insan insallah ikna olur da rahatlarsiniz cnm karantina kac gündü 12 inmedi mi?Sabah tekrar arattırdım.Konusmaya gelmiyor ya tartıştık sabah sabah.maskeyle gezmekten boğazım kötü oluyor.Bugün 9.gün görünüyor hayat eve sığar uygulamasında.Beraber sofraya oturmayı özledim.çocuklarımın kokusunu özledim.112ye soralım dedim diye sinirlendi ınşallah koronayımdır rahatlarsınız diyor.lafa bak ya adamın çözümüne bak sinir etti beni.
Allah korusun ya Balkon tehlikeliyse zor sandalye vs mi var yada yuksek mi degl ben cok korkar oyle durumlar da ya, kolay gelsn isleri ni bitir de gel cnm mezun olmuştur kilodan ne haberSelam kızlar ara ara girdim ama sadece son msjlara bakabildim. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben yoğun bir yaz geçiriyorum düğün misafir derken şimdi de annemlerdeyim. Burda da cok zorlaniyorum balkon olayi biraz tehlikeli oluyor. Netim de yok cok giremedim. Seviliyorsunuz
Canım gecmıs olsun okuyamadım gecmısı , temaslısınuz ama eşin teste mi ikna olmuyoSabah tekrar arattırdım.Konusmaya gelmiyor ya tartıştık sabah sabah.maskeyle gezmekten boğazım kötü oluyor.Bugün 9.gün görünüyor hayat eve sığar uygulamasında.Beraber sofraya oturmayı özledim.çocuklarımın kokusunu özledim.112ye soralım dedim diye sinirlendi ınşallah koronayımdır rahatlarsınız diyor.lafa bak ya adamın çözümüne bak sinir etti beni.
Sağol canım .ikna oldu ama muhattap bulamıyoruz canımCanım gecmıs olsun okuyamadım gecmısı , temaslısınuz ama eşin teste mi ikna olmuyo
14gün canım bugün 9 oldu eşimin.Hadi insallah cnm yeniden motivasyonunla verirsn insallah 2kg cok degl bence hemen cik gider
Hmm ya kıyamam ozlemezmi insan insallah ikna olur da rahatlarsiniz cnm karantina kac gündü 12 inmedi mi?
Allah korusun ya Balkon tehlikeliyse zor sandalye vs mi var yada yuksek mi degl ben cok korkar oyle durumlar da ya, kolay gelsn isleri ni bitir de gel cnm mezun olmuştur kilodan ne haber
Ne zaman geliyorsun evine canım32 haftalık canım azaldı şükür ama iyice agirlastim rahat değilim artık aralıklı oruç ben çok sevmiştim özellıkle akşamlar oruç psiklolojisine girip bir şeyler atıştırmayınca çok rahat uyuyordum
Korona veya değil öğrenmekten mi korkuyor anlayamadım covid olunca ne olacak bu bir salgın hepimize bulaşabilir bulaştıktan sonra yapacak bir şey yok yaniSabah tekrar arattırdım.Konusmaya gelmiyor ya tartıştık sabah sabah.maskeyle gezmekten boğazım kötü oluyor.Bugün 9.gün görünüyor hayat eve sığar uygulamasında.Beraber sofraya oturmayı özledim.çocuklarımın kokusunu özledim.112ye soralım dedim diye sinirlendi ınşallah koronayımdır rahatlarsınız diyor.lafa bak ya adamın çözümüne bak sinir etti beni.
Hoş geldin canım ben de köydeyim internetim pek çekmiyor özledik seni yarın dönüyorum ben . Sen ne zaman dönüyorsun?Selam kızlar ara ara girdim ama sadece son msjlara bakabildim. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben yoğun bir yaz geçiriyorum düğün misafir derken şimdi de annemlerdeyim. Burda da cok zorlaniyorum balkon olayi biraz tehlikeli oluyor. Netim de yok cok giremedim. Seviliyorsunuz
Yarın inşallah canımNe zaman geliyorsun evine canım
MaşAllah canım sağlıkla kucağına al insAllah bklm ben de alışirsam iyi olacak32 haftalık canım azaldı şükür ama iyice agirlastim rahat değilim artık aralıklı oruç ben çok sevmiştim özellıkle akşamlar oruç psiklolojisine girip bir şeyler atıştırmayınca çok rahat uyuyordum
insAllah cnmHadi insallah cnm yeniden motivasyonunla verirsn insallah 2kg cok degl bence hemen cik gider
İns değildir o zaman canim. Yada asi etki ediyordur hafif geçiriyordur.
Annenler gidip test versin olmadı canim onlarin içi rahat etsin
Bilmiyorum ki.stresli ama çözüm odaklı davranmıyor.korona da olabilir olmaya da bilir.Korona veya değil öğrenmekten mi korkuyor anlayamadım covid olunca ne olacak bu bir salgın hepimize bulaşabilir bulaştıktan sonra yapacak bir şey yok yani
Hoş geldin canım ben de köydeyim internetim pek çekmiyor özledik seni yarın dönüyorum ben . Sen ne zaman dönüyorsun?
Yarın inşallah canım
Allah razı olsun canım alışınca çok iyi hissediyorsun tok yattığında rahatsız oluyorsun hattaMaşAllah canım sağlıkla kucağına al insAllah bklm ben de alışirsam iyi olacak
insAllah cnm
Test versin negatif çıktığı an iyileşecek gör bak seninki psikolojikmen kendini hasta etti zannedersemBilmiyorum ki.stresli ama çözüm odaklı davranmıyor.korona da olabilir olmaya da bilir.
Aç yatmak güzel oluyor ciddenAllah razı olsun canım alışınca çok iyi hissediyorsun tok yattığında rahatsız oluyorsun hatta
Tamam canımcım cok sagol edeyımM Manolya15 canım instegramın varsa Eki Görüntüle 2899593 bu adamı takip et canlı yayınla ve soru cevaplarla aydınlatıyor.Belki faydası olur size de
Ya sorma sandalye yokta demirleri alçak aşağı Sarkıtıyorlar kendilerini. Kilo aldim maalesefffHadi insallah cnm yeniden motivasyonunla verirsn insallah 2kg cok degl bence hemen cik gider
Hmm ya kıyamam ozlemezmi insan insallah ikna olur da rahatlarsiniz cnm karantina kac gündü 12 inmedi mi?
Allah korusun ya Balkon tehlikeliyse zor sandalye vs mi var yada yuksek mi degl ben cok korkar oyle durumlar da ya, kolay gelsn isleri ni bitir de gel cnm mezun olmuştur kilodan ne haber
Hosbuldum canim. Benim de burda wifi olmayinca hemen bitti netim. Sen cok mu oldu gideli. Nasılsın zorluyordur bu aylar. Bende bu haftasonu dönerim büyük ihtimalleKorona veya değil öğrenmekten mi korkuyor anlayamadım covid olunca ne olacak bu bir salgın hepimize bulaşabilir bulaştıktan sonra yapacak bir şey yok yani
Hoş geldin canım ben de köydeyim internetim pek çekmiyor özledik seni yarın dönüyorum ben . Sen ne zaman dönüyorsun?
Yarın inşallah canım
Öyle galiba ya .Bugun markete gittim.yürüdüm biraz cok iyi geldi.o kadar stres yapmışım ki saçımı tuttugum elimde kalıyor.Allah razı olsun canım alışınca çok iyi hissediyorsun tok yattığında rahatsız oluyorsun hatta
Test versin negatif çıktığı an iyileşecek gör bak seninki psikolojikmen kendini hasta etti zannedersem
Valla cocuklara esime digerlerine bakış açım değişti.mantıklı adam.Çok güzel cevaplar veriyor.Tamam canımcım cok sagol edeyım
Hadi az kalmıș14gün canım bugün 9 oldu eşimin.
Aman Allah korusun ya.Ya sorma sandalye yokta demirleri alçak aşağı Sarkıtıyorlar kendilerini. Kilo aldim maalesefff
Hosbuldum canim. Benim de burda wifi olmayinca hemen bitti netim. Sen cok mu oldu gideli. Nasılsın zorluyordur bu aylar. Bende bu haftasonu dönerim büyük ihtimalle
Geldiğimizde kızım hastaydı ishal kusma toparlanmadı döndük 1 gece o yattı toparlansın döneriz derken bu defa da ben hastalandım aynı şekilde 2 gün de ben yattım hastanede toparlandıktan sonra döndük iki hafta oldu buradayız hastane macerasından önce de bir hafta kadar kalmıştık yarın dönüyoruz artık nasipseYa sorma sandalye yokta demirleri alçak aşağı Sarkıtıyorlar kendilerini. Kilo aldim maalesefff
Hosbuldum canim. Benim de burda wifi olmayinca hemen bitti netim. Sen cok mu oldu gideli. Nasılsın zorluyordur bu aylar. Bende bu haftasonu dönerim büyük ihtimalle
Zaten biz anaların başına ne geliyorsa çöpe atmayim diye düşünmekten geliyorEvt cnm aslinda oglana yaptm az yag da 1 ck nda 5 Nugget ama o yemedi hepsni bende atmiym diye yedm
Kendi haline bırak canim kendini de sikmamaya çalış yapacak birşey yok. Bazen çocuktan farksız oluyorlarSabah tekrar arattırdım.Konusmaya gelmiyor ya tartıştık sabah sabah.maskeyle gezmekten boğazım kötü oluyor.Bugün 9.gün görünüyor hayat eve sığar uygulamasında.Beraber sofraya oturmayı özledim.çocuklarımın kokusunu özledim.112ye soralım dedim diye sinirlendi ınşallah koronayımdır rahatlarsınız diyor.lafa bak ya adamın çözümüne bak sinir etti beni.
Allah kolaylık versin canım. Balkondan gittiğim yerlerde bende çok korkuyorum. Özellikle sandalye falan varsa. Her an atakta olma lazım. Evine dönde gel artık ozlendin. Ne zaman dönüyorsunSelam kızlar ara ara girdim ama sadece son msjlara bakabildim. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben yoğun bir yaz geçiriyorum düğün misafir derken şimdi de annemlerdeyim. Burda da cok zorlaniyorum balkon olayi biraz tehlikeli oluyor. Netim de yok cok giremedim. Seviliyorsunuz
Aynen canım allah büyükZaten biz anaların başına ne geliyorsa çöpe atmayim diye düşünmekten geliyor
Kendi haline bırak canim kendini de sikmamaya çalış yapacak birşey yok. Bazen çocuktan farksız oluyorlar
Allah kolaylık versin canım. Balkondan gittiğim yerlerde bende çok korkuyorum. Özellikle sandalye falan varsa. Her an atakta olma lazım. Evine dönde gel artık ozlendin. Ne zaman dönüyorsun
İyi yapmışsın ben de tepki veriyorum, annenler bence bir düşünsün, millet senin çocuğundan önemli değilCanım kadın pır uctu ama arkasından bagırdum, pandemide cocuk mu sevılır ,hayret bişey diye yanagına kolonya sürdum herkes baktı fln, delırtıyılor zorla benı:) annemler bu uyarılarılarıma şahit oldu hatta bikaçkez beni sorunlu buluyolar, cok ayıp oluomus mıllete :))
Ben de oluyor canım, yumurtlama dönemi karnım davul gibi sis oluyor ve kasık ağrılarım oluyorKızlar şükür benim regl duzene girdi, yumurtladıgımı da hissedıyorum hatta çok karnım şişıyo , bu yumurtlama zamanı kilo artosı oluomuki , kabızım da bi de , offf cumaya gecer ıns motivasyonum etkılenıo
Ömür boyu böyle olacak gibi canımAynen canım malesef hep dikkat ama nrreye kadar sürecek
Güzel canım afiyet olsunSlmm kızlar menüm
Sabah 07.00 2 bardak su
Kahvaltı 09.00
1 dilim ekmek
Salatalık domates
1 dilim peynir
2 catal sucuklu yumurta
Araa türk kahvesi 11.00
Ögle yarım mısır 13.30
Ara 17.00 yesil cay
Aksam 20.00
Haslanmıs et 3 kasık
Salata
Su 3.lt
Spor
30 dk lesli
200 ip atlama
1 saat yürüyüş
Güzel bence canım afiyet olsunMenum:
9:30 Kahve, 2 ceviz
11:45 1.5 yumurta, 1.5 cavdar ekmegi, 5 zeytin, 1kk peynr, domates
14:30 sütlü kahve, 1 züber (120kalori)
18:30 2nugget,1 bardak sut, 4yk yulaf, 1tk chia, 1 ck keten tohumu
5.000 Adım
2.5lt Su
Hoş geldin canım ,balkondan ben de korkuyorum ya, geçen haftalarda baktım benimkiz sandalyesini almış balkona gidiyor, zaten hep gözüm üstünde ama şok oldum hemen aldım sandalyeyi elindenSelam kızlar ara ara girdim ama sadece son msjlara bakabildim. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben yoğun bir yaz geçiriyorum düğün misafir derken şimdi de annemlerdeyim. Burda da cok zorlaniyorum balkon olayi biraz tehlikeli oluyor. Netim de yok cok giremedim. Seviliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?