• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tunaydın kızlar bursa ve denizliden sonra bide hastalıktan sonra oglanın duzeni tamamen degisti biturlu oturtamiyoruz gec uyuyor erken uyaniyor sonra tekrar uyuyor derken :KK51: 25 ayligiz suan bez bıraktırma icin erkenmi sizce kîzlar
Çocuk belirti veriyorsa bu ayda alıştıra da var canim. Ama ben 30 ayı geçkin başlamıştım. Öncesinde yokladım hiç belirti vermedi çünkü. Ama 1 hafta içinde alıştı şükür.
Kızlarrr nasılsınız ne var ne yok, ben motivasyonumu yine kaybedıyı gıbıyım, bende ya hep ha hiç var bıraz, yememen gereken seylerı yedım biraz , şimdi de artık duzenimı bozduk veremem die hepten salmaya yakınım, toparlamam lazım , ya her gun ne yemek yapcamı şaşırıyorum , hepsi kalorili offf, kabak mı yıcez hergun :KK43: buarada elımın ustunde renk acılmadı var , dr kolonya sabundandır deyıp krem verdı, vertılıgo olmaktan korkuyorum , baska bi dr a daha mı gıtsem ,onu kafaya taktım baya
Kız abinle olan iddayi düşün. Kazanmalisin o iddayi💪💪💪ha gayret.

Canım başka doktora git için rahat etsin ama sabunla da alakalı olabilir tabi
Merhaba kızlar
3-4 gündür hiç iyi değilim moral olarak berbat durumdayım
Anne evine de sığılmıyor galiba
Ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Diyet falan da kalmadı haliyle
Yarından sonra izinli sayılabiliyor muyum
Bi bakabilir misiniz
Canım benim yeni düzen alıştığı dan farklı bir hayat sonuçta . İns herşey gönlünce olur. Rabbim içine ferahlık versin.

İki ay oldumu listeye gireli eğer olduysa ayrılabilirsin belki ama yarın fotolu bildirimini yaparken Zehra ya belirtki baksın canim.

Evet canım, köyden gelmişti armut dayanamadım

Canım her öğünde karbonhidrat var ve ıslak kek zaten çok kötü hem de tartıya 2 gün kala :KK43:

Canım sen ailene aldırma , kilonun sağlıkla hiç bir ilgisi iyi yanı yok bunu anlamak neden bu kadar zor ki, zaten hastalıklar hep kilolu olunca çıkıyor :KK43: sen aldırma kimseye devam et çok güzel gidiyorsun 😍😍

Erken değil ama belirtiler var mı ? Yani sinyal veriyor mu ? Bir de daha düzen oturtamadiysaniz zorlanabilirsiniz, gece beslenmesi var mı ?

Canım neden motivasyon kaybettin ? Salma sakın çok güzel bir yere geldin, şimdi salarsan bütün emeklerin çöp olacak unutma,

Yaa canım benim, Allah ferahlık versin inşallah düzene oturtursun, ailenin yanindasin di mi ? Kendin ayrı ev tutmayı düşündün mu
Aynen canım sağol. 6lı rakamları çok istiyorum.insallah mezun olmak istiyorum.Ama şu koronamiyim düşüncesinden sporu diyeti duzene oturtamadım.zumba yapmayı cok özledim.Önümüzdeki hafta başlayacağım inşallah.

insAllah cnm

Yaa bizimkilerde biraz kızıyor çok yemeyince ama yine de kilonun sağlık açısından zararlı olduğunun farkında olduklarından çok sıkıntı etmiyorlar MaşAllah hayranım azmine çok güzel gidiyorsun aynen devam

Al benden de o kadar ya yemek derdi öldürecek beni
Her gittiğim dr zayıfla diyordu.Ailemde kalp tansiyon seker böbrek yetmezliği kanser hastaları var(dayilar teyzeler anane daha cok).Bunların dışında korona bile obezlerde daha ağır geçiyormuş.Hiç bir iyi tarafı yok..

En acısı da 30 lu yaşlarımı hep obez geçirdim.

Burası çok yokuş.Esime diyorum 25 kiloyu versen elime simdi şu yokuştan çıkartamam.Gercekten yıllarca zulmetmişim kendime.bazen o yokuşları 3kez çıkıp inmem gerekiyordu çocukların okulu için.Ama bir problem var bir yere gidince eski obez beynimize dönüyoruz biz.Onuda duzene oturtabilsek iyi olacak.sen kaç kilosun şimdi canım.

Her gittiğim dr zayıfla diyordu.Ailemde kalp tansiyon seker böbrek yetmezliği kanser hastaları var(dayilar teyzeler anane daha cok).Bunların dışında korona bile obezlerde daha ağır geçiyormuş.Hiç bir iyi tarafı yok..

Burası çok yokuş.Esime diyorum 25 kiloyu versen elime simdi şu yokuştan çıkartamam.Gercekten yıllarca zulmetmişim kendime.bazen o yokuşları 3kez çıkıp inmem gerekiyordu çocukların okulu için.Ama bir problem var bir yere gidince eski obez beynimize dönüyoruz biz.Onuda duzene oturtabilsek iyi olacak.sen kaç kilosun şimdi canım.
Aynen öyle cnm ailede hastalık varsa hele daha çok sıkıntı kilo boşver sen kulak asma sağlıkla ideal kilona ulaş insAllah evet sonrada yiyebilecegimizi bildiğimiz halde 1 tane yerine 3 tane götürüyoruz hayırlısı ogrencez bklm 82yim cnm bklm yarın kaç cikicam

Oleyyy zopa geliyor bize.Bana şart :KK9:
Geliyor geliyor hiç merak etme :sinirli:
Anneme gitmeden 74 kiloydum 3 kilo aldım 3 günde geldim.verirken zor alması çok kolay.simdi eşimi karantinaya aldığım odada tartı ne kadarı gitti bilemiyorum.oncesi sonrasi yapmaya martta başladım.son yaptığima herkes şaşırdı.Babam kenara çekti sen dedi bir hastalık gecirdin biz üzülmeyelim diye söylemiyorsun dedi.Annem cok kızdı esime tembihler ediyor hasta olur düzelemez.Gücü kalmaz diye.kiloyu güç sayan bir ailem var.Dizlerimin ağrısından ihtiyarlar gibi merdiven inemiyordum.şükür gecti.Hafifledim.65 e ineceğim yine gizli gizli yapacağım baska çarem yok.Bu arada yıllar sonra ilkkez ip atladım. U UcanSupurge
Bak görüyor musun bi kere ip atladın 80li kilolarda günlerce dizin ağrımıştı yazık ediyoruz hep kendimize
Tunaydın kızlar bursa ve denizliden sonra bide hastalıktan sonra oglanın duzeni tamamen degisti biturlu oturtamiyoruz gec uyuyor erken uyaniyor sonra tekrar uyuyor derken :KK51: 25 ayligiz suan bez bıraktırma icin erkenmi sizce kîzlar
Eski düzeninize dönmeden başlama bence canım 25 ay erken de değil geç de çocuk hazırsa bi iki hafta sonra başla bana kalırsa
Kızlarrr nasılsınız ne var ne yok, ben motivasyonumu yine kaybedıyı gıbıyım, bende ya hep ha hiç var bıraz, yememen gereken seylerı yedım biraz , şimdi de artık duzenimı bozduk veremem die hepten salmaya yakınım, toparlamam lazım , ya her gun ne yemek yapcamı şaşırıyorum , hepsi kalorili offf, kabak mı yıcez hergun :KK43: buarada elımın ustunde renk acılmadı var , dr kolonya sabundandır deyıp krem verdı, vertılıgo olmaktan korkuyorum , baska bi dr a daha mı gıtsem ,onu kafaya taktım baya
Aslında diyete uygun yedikçe motivasyon hiç düşmüyor canım ben 6 ay sıfır kaçamak çok motive ilerledim 30 kilo vermiştim o süreçte şöyle normal düzene döneyim bi iki bir şey yiyeyim derken bi aldım bi verdim diğer 6 ayda da 5 kilo daha vermiştim benim motivasyonumu kaçamak işi çok düşürüyor toparlanamıyorum daha sonra
Merhaba kızlar
Bi bakabilir misiniz
Canım iki ayın dolmadı sanki yine de bakarım fakat mezuniyete bu kadar yaklaşmışken bırakmanı da istemem canını sıkma her şey düzenine oturur evel Allah yeter ki sen iyi ol

Aynen öyle cnm ailede hastalık varsa hele daha çok sıkıntı kilo boşver sen kulak asma sağlıkla ideal kilona ulaş insAllah evet sonrada yiyebilecegimizi bildiğimiz halde 1 tane yerine 3 tane götürüyoruz hayırlısı ogrencez bklm 82yim cnm bklm yarın kaç cikicam
İnşallah ideal kilolarımıza iner ve koruruz canım💕

Bak görüyor musun bi kere ip atladın 80li kilolarda günlerce dizin ağrımıştı yazık ediyoruz hep kendimize

Eski düzeninize dönmeden başlama bence canım 25 ay erken de değil geç de çocuk hazırsa bi iki hafta sonra başla bana kalırsa

Aslında diyete uygun yedikçe motivasyon hiç düşmüyor canım ben 6 ay sıfır kaçamak çok motive ilerledim 30 kilo vermiştim o süreçte şöyle normal düzene döneyim bi iki bir şey yiyeyim derken bi aldım bi verdim diğer 6 ayda da 5 kilo daha vermiştim benim motivasyonumu kaçamak işi çok düşürüyor toparlanamıyorum daha sonra

Canım iki ayın dolmadı sanki yine de bakarım fakat mezuniyete bu kadar yaklaşmışken bırakmanı da istemem canını sıkma her şey düzenine oturur evel Allah yeter ki sen iyi ol
Aynen çok diz ağrısı çektim. Hafifledim resmen.sende geliyorsun ya artık kulaklarımı tikayip yeniden başlarım inşallah.zopa sever bir insanım bilirsin💕

Merhaba kızlar
Bi bakabilir misiniz
Canım calısıyordun galıba, kesınlıkle ayrı eve cıkmanı onerırırım, psıkolojın için. Oyle annenler de sen de daha mutlu olursunuz, yakından bi ev tutsan?

12 Ağustos Perşembe
Saat 14:00
Avuç içi kadar kaşarlı tost
1 bardak süt
1 tane ekler 🙈
Domates salatalık

Ara 16:00
1 kase kuruyemiş 🙈
1 bardak süt

Akşam 19:00
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Fırında sebze

Su 2.5 lt geçer
Spor yok

Aynen canım sağol. 6lı rakamları çok istiyorum.insallah mezun olmak istiyorum.Ama şu koronamiyim düşüncesinden sporu diyeti duzene oturtamadım.zumba yapmayı cok özledim.Önümüzdeki hafta başlayacağım inşallah.
Zumba harika oluyor ya 😍

İnan üzüldüm senin için, aslında kendim için de üzüldüm nerdeyse 3 yıla yakın kilolu geçirdim keşke doğumdan sonra hemen baslasaydim
12 Ağustos Perşembe
Saat 14:00
Avuç içi kadar kaşarlı tost
1 bardak süt
1 tane ekler 🙈
Domates salatalık

Ara 16:00
1 kase kuruyemiş 🙈
1 bardak süt

Akşam 19:00
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Fırında sebze

Su 2.5 lt geçer
Spor yok
Başlangıç için fena değil canım
Ay nasıl ayakta duruyon sen masallah
Aslında toplam kalori az değil , bir de akşam 2 bardak ayran içmiştim onu yazmayı unutmuşum ..bu yine çok bile sayılır listedeyken bazı günler daha az yiyordum
12 Ağustos persembe
10.00
1 dlm ekmek
Yumurtasız menemen 5 YK

15.40
1 elma
1 küçük muz

18.00
3 yuvarlak dlm sucuk 2 yumurtalı
1 dlm ekmek

Şu 3 litre
Güzel canım afiyet olsun 😘

Zaten biz anaların başına ne geliyorsa çöpe atmayim diye düşünmekten geliyor😂😂

Kendi haline bırak canim kendini de sikmamaya çalış yapacak birşey yok. Bazen çocuktan farksız oluyorlar

Allah kolaylık versin canım. Balkondan gittiğim yerlerde bende çok korkuyorum. Özellikle sandalye falan varsa. Her an atakta olma lazım. Evine dönde gel artık ozlendin. Ne zaman dönüyorsun
Ayy sorma aynen bendede var cunku israfi hic sevmiyorm :(
İyi yapmışsın ben de tepki veriyorum, annenler bence bir düşünsün, millet senin çocuğundan önemli değil

Ben de oluyor canım, yumurtlama dönemi karnım davul gibi sis oluyor ve kasık ağrılarım oluyor

Ömür boyu böyle olacak gibi canım :KK43:

Güzel canım afiyet olsun 😘

Güzel bence canım afiyet olsun 😘

Hoş geldin canım ,balkondan ben de korkuyorum ya, geçen haftalarda baktım benimkiz sandalyesini almış balkona gidiyor, zaten hep gözüm üstünde ama şok oldum hemen aldım sandalyeyi elinden
Sagol cnm
Günaydın kızlar bugün evime dönüyorum 💃 yarın hastane işim var sonrasında burdayım inşallah öpüyorum sizleri sıkı rejime hazır olun geliyorum :KK62:
Ayy cok sevindim cnm hadi geel :KK36:
Günaydın 🤗
Dün eşimle konuştum geç geliyor yemek çok geç saatlere kalıyor sen gelmeden yesem olur mu dedim tamam dedi kaç gündür aralıklı orucu baltalıyorum cunki tam anlamıyla başladım insAllah bklm 14-10 ya da 16-8 yapmak niyetim
Iyi dusunmussun, belki banada boyle birsey lazim cunki cok atiatiriyorm sanki aralarda
Anneme gitmeden 74 kiloydum 3 kilo aldım 3 günde geldim.verirken zor alması çok kolay.simdi eşimi karantinaya aldığım odada tartı ne kadarı gitti bilemiyorum.oncesi sonrasi yapmaya martta başladım.son yaptığima herkes şaşırdı.Babam kenara çekti sen dedi bir hastalık gecirdin biz üzülmeyelim diye söylemiyorsun dedi.Annem cok kızdı esime tembihler ediyor hasta olur düzelemez.Gücü kalmaz diye.kiloyu güç sayan bir ailem var.Dizlerimin ağrısından ihtiyarlar gibi merdiven inemiyordum.şükür gecti.Hafifledim.65 e ineceğim yine gizli gizli yapacağım baska çarem yok.Bu arada yıllar sonra ilkkez ip atladım. U UcanSupurge
Yaa supersn insallah vericeksin sana cok inaniyorumm, kiloyu nasl saglikli gorebiliyorlar aklim almiyor gercekten :/
Önce düzenine dönsün bence canım.Biraz daha sabret.Erken değil ama çocuğun zaten düzeni bozulmuş simdi bir de bez bırakma isine girersen ters tepebilir.
Aynen bende oyle duaundm cnm olmadi eylul basi hatta sonu bile olabillr beklemedeym ama hergun anlatiyorm alissin diye bajalm
Yaa hep oyle oluyor yedim diye salma cnm o an yedin bitti gitti sen yine devam et sabah. Yemek konusu gercktn zor bende zorlaniyorum :( artik bazen kocaya ayri kendime ayri yapicam sanrm. Tavuk, kabak, bamye, fasulye vs devam :)
Merhaba kızlar
Bi bakabilir misiniz
:( yaa uzuldm cnm insallah duzelir. Esinlemi bosaniyorsunuz
Evet canım, köyden gelmişti armut dayanamadım

Canım her öğünde karbonhidrat var ve ıslak kek zaten çok kötü hem de tartıya 2 gün kala :KK43:

Canım sen ailene aldırma , kilonun sağlıkla hiç bir ilgisi iyi yanı yok bunu anlamak neden bu kadar zor ki, zaten hastalıklar hep kilolu olunca çıkıyor :KK43: sen aldırma kimseye devam et çok güzel gidiyorsun 😍😍

Erken değil ama belirtiler var mı ? Yani sinyal veriyor mu ? Bir de daha düzen oturtamadiysaniz zorlanabilirsiniz, gece beslenmesi var mı ?

Canım neden motivasyon kaybettin ? Salma sakın çok güzel bir yere geldin, şimdi salarsan bütün emeklerin çöp olacak unutma,

Yaa canım benim, Allah ferahlık versin inşallah düzene oturtursun, ailenin yanindasin di mi ? Kendin ayrı ev tutmayı düşündün mu
Internetten arastirdm belirti olark mesela utaniyor saklanark yapiyor veyatta biz wc girince cis yap diyor keni lazimligi var oturuyor cis diyor. Duzenimiz guzeldi ama su sira bozldu azı dislerimiz de yok daha onlar da geliyor olabillir emin deglm ama. Yok gece yemiyor sukur sut vs de yatmadan icerse iciyor
Çocuk belirti veriyorsa bu ayda alıştıra da var canim. Ama ben 30 ayı geçkin başlamıştım. Öncesinde yokladım hiç belirti vermedi çünkü. Ama 1 hafta içinde alıştı şükür.

Kız abinle olan iddayi düşün. Kazanmalisin o iddayi💪💪💪ha gayret.

Canım başka doktora git için rahat etsin ama sabunla da alakalı olabilir tabi

Canım benim yeni düzen alıştığı dan farklı bir hayat sonuçta . İns herşey gönlünce olur. Rabbim içine ferahlık versin.

İki ay oldumu listeye gireli eğer olduysa ayrılabilirsin belki ama yarın fotolu bildirimini yaparken Zehra ya belirtki baksın canim.
Bende biraz daha bekliycem sanrm cnm hayirlisi olsn yaz bitmeden hallediym diyorm koltuklarida yikatma niyetm var o yuzden ama cocuk hazir olmadan ikimizede iskence olur

Aynen cnm haklisin bende dusundm bugn biraz daha bekliycem hergun anlatark piykolojik hazirliyorm simdilik bakalm
Takımca silkelenmeye ihtiyacımız var.
Sporlara ve diyete tekrar asılmalıyız kızlar
Evet bencede :)

12 Ağustos persembe
10.00
1 dlm ekmek
Yumurtasız menemen 5 YK

15.40
1 elma
1 küçük muz

18.00
3 yuvarlak dlm sucuk 2 yumurtalı
1 dlm ekmek

Şu 3 litre
Aç ve öz olmuş her öğün 👍😬
Başlangıç için fena değil canım
Sağol canım daha güzel menüler olur insAllah
Iyi geceler kızlar, oglan 12bucuk uyanmisti oglen simdi yeni uyudu artik sallanmakta istemiyor gogsume yatark uyuyor ama tabi uyumamiz uzun suruyor hatta bazen 3-4 saati buluyor :KK43:
İyi geceler canım sallamaktan daha iyi sanki
Iyi dusunmussun, belki banada boyle birsey lazim cunki cok atiatiriyorm sanki aralarda
Aynen bende yatana kadar ağzıma birşeyler atıyorum 🤪

İyi geceler kızlar dünden bu yana gece emzirmelerini azaltarak bıraktırmak var niyetimde normalde saatlerce memede kalıyor geceleri yatağıma dönüyorum bı sure sonra ama özellikle sabaha karşı daha bı ayrılmıyor dün gece emzirdim uyanıkken hala kapattım yok artık meme yat uyu dedim tabi yanında bende yatıyordum elimi tuttu biraz sonra bana döndü uyudu gece uyandığında da aynını yaptım ise yaradı gibi bugün babaya bay bay yapıp odaya gittik yattık hiç meme istemedi bende vermedim elimi tutup baka baka uyudu biraz uzun sürdü ama olsun bakalım gece ne olacak M Manolya15 sen şimdi gece hiç emzirmiyor musun canım uyandığında falan istemiyor mu kızımda daha zordu bu en azından uyku için hep odaya gidileceğini öğrendi elimi tutup gidiyoruz sıkıntı yapmıyor en önemlisi sallama sorunum yok gündüz de gece de hep yatağında uyuyor çenem düştü gece gece yatmadan mutfağı toparladım yoğurt mayaladim ütü yaptım şükür yenice yattım bakalım yarın tartı herkesin yüzünü güldürür insAllah ben bu ay hiç gecikme yaşamadan adet oldum şükür 3. Günüm şişlik gitmiştir umarım

Back
X