Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar güne müthiş baş ağrısı ile başladım çok şükür gece oğlan hiç durmadı kendi kendime nazar değdim sanırım süper gidiyorduk dün gece çok huysuzdu baya bı babasının omzuna yatıp gezdiler evin içinde bana gelmedi sonrasında da derin uykuya geçemedi sürekli ağladı sanırım yine diş sıkıntısı geçen sefer 2-3 tane birden patlamıştı uykusuzluk kaynaklı elim kolum şiş wc çıkamadım henüz tartıya çıkmayı düşünmüyorum o yüzden dün gece menümü de yazamadım birazdan yazarım

Neden ?
Cuma 67.35
Pazartesi 67.6
12si regl dönemimdi gelmedi hala ondandir ins
Ah ah menüler de fena değildi Pınar haklı mı yoksa ?
Gunaydin kızlar tartım +100gr artı dun de menumu yazamadan uyumusum az sonra yazcm insallah
Dünkü menün de fena değilken niye öyle oldu acep ? Sütlaç mı gördüm sanki
DunkuMenum:

10:00 Kahve,1 züber

14:30 1 yumurta, 1 zeytn, 1 lokma ekmek, 1 tane sütlac

20:30 1 tabak bamye yemegi, 1 kase cacik, biraz Salata

7.000 Adım
2.5lt Su
Sütlaç
Diş dönemine gelmiş canım çıktıktan sonra eski düzenine döner çocuk büyütmek valla zor benimki üçü geçti hala uyanıyor bazen gece şöyle akşam yatıp sabah kalkmayı özledim

Gunaydin kızlar tartım +100gr artı dun de menumu yazamadan uyumusum az sonra yazcm insallah
Çok değil canim halledersin
DunkuMenum:

7.000 Adım
2.5lt Su
Sutlacin saati erkenmis bence güzel menü canim
Haklimi ki

Tam rahata alismadan ikincinin olması güzel canim. Ben küçükte gerçekten zorlanmistim çünkü ortanca kendi yatıp kendi kalkıyordu artıkama şükür az biraz düzene girmeye başlıyor ins

Canları sağolsun öyle böyle büyüteceğiz inşallah hacım rahata erecek kadar bekleyemezdim zaten malum yaş faktörü 33e giriyorum

Canları sağolsun öyle böyle büyüteceğiz inşallah hacım rahata erecek kadar bekleyemezdim zaten malum yaş faktörü 33e giriyorum
Ne var yaşında tatlım. Bence seninki daha iyi canim oyun arkadaşlığı açısından da yakın yaş iyi oluyor.
Rabbim bizede onlarda sağlık versin de büyüyüp gidiyorlar ins. Hayat daha dün gibi büyük kizim 11 yaşını geçti bile masallah

Maşallah canım eltimin oğlanlar 14-12 yaşlarında benden 1 yaş büyük ama sorsan daha da doğurmam diyor öyle alıştım ki rahata diyor

15 Ağustos Pazar
11.00
4 YK yumurtalı patates
Domates salatalık
1 dlm TB ekmek
1 çay ksk bal, tereyağ

15.40
1 şeftali
5 tane fıstık

18.00
4 YK bulgur pilavı
4 YK etli mantar sote
Sagan piyaz

Su 3 litre
Gayet güzel canım afiyet olsun çok iyi gidiyorsun
Cuma 67.35
Pazartesi 67.6
12si regl dönemimdi gelmedi hala ondandir ins
Halledersin canım
Çok değil artin canım , halledersin
DunkuMenum:

7.000 Adım
2.5lt Su
Gayet güzel canım afiyet olsun
Off çok zor canım Allah yardımcın olsun, bunları hatırladıkca ikinciyi yapasim gelmiyor tek çocuk yetmez mi ya
Maşallah canım eltimin oğlanlar 14-12 yaşlarında benden 1 yaş büyük ama sorsan daha da doğurmam diyor öyle alıştım ki rahata diyor
Kız benim şimdiden ikinciyi yapasim yok,ne yapacağımı bilmiyorum acaba ilerde böyle istek bebek sevgisi falan gelir mi

Saçlarım beyazlaşmış çok büyük korku ve yorgunluk geçirdim zehram.Annemlere bize bisey olacak diye uyumadım günlerdir.Bu sabah ilkkez ailecek kahvaltıya oturduk.Çocuklarımı bile öpemedim günlerdir.Kokularını özledim.Maskesiz evde dolaşmak ne lüksmüş bilsen.Bugün bitti şükür.artık düzenime gireceğim insallah.

korona mı oldun canım
çok çok geçmiş olsun

korona mı oldun canım
çok çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim.Eşim temaslıydı canım.Öğrencide korona çıktı.Birde tam annemlere gitmiştik gecen haftasonu. eve geldik telefon geldi.Karantinadasın diye.ailem kronik rahatsız çok korktum .Eşime çocuklarıma birşey olacak diye çok korktum.Zaten pinpiriğim.

çok haklısın bitanem, hakkında neredeyse hiçbişe bilmediğimiz bi rahatsızlık, ben hala paniğim aşılarımızı olduk ama şimdi de çocuklarım için korkuyorum hadi biz aşılıyız da çocuklara bulaşırsa diye aklım çıkıyor

çok çok geçmiş olsun Rabbim korktuğumuza uğratmasın

Günaydın kizlar, +400 geldim ama haftasonu fena kaçırdım vallahi evde olmak bana yaramıyor su fındığa başlasak belki biraz eksiye geçerim
Yaz ayları hicbirimize yaramıyor sanki kışın daha az yiyoruz sanki. Yada daha mı hırslı oluyoruz. Ama sen bunu halledersin cumaya nemi senin için

Canım benim korkmakta çok haklısın ama saçlarını beyazlatacak kadar stres canına yazık değil mi ? Coronadan sonra bazılarında bu şekilde panik ve anksiyete çok oldu, sende de öyle mi ? Hayatını olumsuz etkiliyor mu sen daha iyi bilirsin, şimdi okullar da açılacak zorlanirsin gibi geliyor
Yaz ayları hicbirimize yaramıyor sanki kışın daha az yiyoruz sanki. Yada daha mı hırslı oluyoruz. Ama sen bunu halledersin cumaya nemi senin için
Kesinlikle ben kışın daha iyiyim,hatta çalışırken daha çok dikkat ediyorum evde olunca surekli yiyorum ve su icemiyorum

Kız benim şimdiden ikinciyi yapasim yok,ne yapacağımı bilmiyorum acaba ilerde böyle istek bebek sevgisi falan gelir mi
Benim kızım da küçükken ödüm patlardı ikinciden azıcık büyüdü uykuları düzeldi filan gönlüm oldu ha bi de kardeşsiz kalsın hiç istemiyordum onun da etkisi olabilir
Günaydın kizlar, +400 geldim ama haftasonu fena kaçırdım vallahi evde olmak bana yaramıyor su fındığa başlasak belki biraz eksiye geçerim
Git güneşin bağrında çalış göreyim ben seni artı gelebiliyor musun
Ya canım çok korkmuşsun keşke bu konuda destek alsan aşınız da var üstelik bu kadar paniklemen seni çok yıprartmış olmalı

Aynen ya beni zorla çalıştırsinlar evde bırakmasinlar yiyorum yoksa

Olabilir ama sonraki günler menülerim kötü değildi bilmiyorum cumaya dengelerin diye umut ediyorum
Dengelersin canim ben sana inaniyorumm
Evet ama sutlac erken yedm bide kahvaltida ekmek yemedim onu yemek icin :/
Sagol canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…