- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.361
Yaa cocuklarla zaman gecirmek gercekten zor heleki cok sıkılan bir cocuksa, nekadarlikti cnm. Biz bu ara arabalarla oynuyoruz sukur bide su uyku vs duzene soksak super olcak.Sağ ol canım,ya inanın evde yemek yapıp çocuk bakmaktansa bahçede fındık toplamak daha cazip geliyor, evdeki çocuğa yetemiyorum bugün o kadar sıkıldım ki, temizlik yaptık beraber oyun oynadı kız hep tabi suyla, sonra parka çıktık geldik boyama yaptık,sulu ve kuru ,sonra kartonlardan birşeyler yaptık hala sıkıldım diyor,ay ben sıkıldım yaaben yetemiyorum ya
Canım temizlik oyun falan derken, dışardan hamburger söyledik ama ekmeğini yemedim nerdeyse sadece ekmekten 2 lokma aldım,köftesini yedik kızımla az da patates yedim
Gerçekten hersey aşırı pahalı ya,Allah herkesin yardımcısı olsunAy bugün ayın 15i köye gidince dolapları boşaltıp gittik hem mutfak hem bebek için bi iki bi şey aldık kızımdan kalan çok şey olmasına, her şeyi sıfırdan almamamıza rağmen dünya parası tuttu iyi kötü iki maaş olduğumuz halde zor geldi Allah ihtiyacı olup zor durumda olana yardımcı olsun
32 aylık canım,gerçekten zor yani sıkılıyor, inşallah uykusu düzene girer canım, bizim de düzenli değilYaa cocuklarla zaman gecirmek gercekten zor heleki cok sıkılan bir cocuksa, nekadarlikti cnm. Biz bu ara arabalarla oynuyoruz sukur bide su uyku vs duzene soksak super olcak.
Afyt olsn cnm o sekilde hafif olmustur
Kolay gelsin canim. Ev işi gerçekten daha zorGünaydın kizlar, bu hafta izinliyim ve fındık toplanacak ,bakalım evde durmak istemiyorum fındığa gitsem daha iyi
Rabbim yardımcısı olsun herkesin canim. Herşey uçup gidiyorAy bugün ayın 15i köye gidince dolapları boşaltıp gittik hem mutfak hem bebek için bi iki bi şey aldık kızımdan kalan çok şey olmasına, her şeyi sıfırdan almamamıza rağmen dünya parası tuttu iyi kötü iki maaş olduğumuz halde zor geldi Allah ihtiyacı olup zor durumda olana yardımcı olsun
Kolay gelsin canim. Heralde birşey demez Zehra ama Cuma bildirimini düğün telaşından unutma aman.Merhaba kızlar
Düğün arefesine girdik biz bana bu hafta izin verir misiniz
Cuma bildirime gelirim
Tamam canım kolay gelsin yediğine içtiğine dikkat et bildirimi unutma ama özellikle fotoğrafıMerhaba kızlar
Düğün arefesine girdik biz bana bu hafta izin verir misiniz
Cuma bildirime gelirim
Afiyetle olsun canım sen bu işin hakkını vereceksin15 Ağustos Pazar
11.00
4 YK yumurtalı patates
Domates salatalık
1 dlm TB ekmek
1 çay ksk bal, tereyağ
15.40
1 şeftali
5 tane fıstık
18.00
4 YK bulgur pilavı
4 YK etli mantar sote
Sagan piyaz
Su 3 litre
Azimle gidip mezun olmam lazım artıkTamam canım kolay gelsin yediğine içtiğine dikkat et bildirimi unutma ama özellikle fotoğrafı
Afiyetle olsun canım sen bu işin hakkını vereceksin
Kızzzz kıyamam sen mezun olmadın değil mi canım izindeydinAzimle gidip mezun olmam lazım artık
Hiç hiç benim hiç karnem olmadı kiiiKızzzz kıyamam sen mezun olmadın değil mi canım izindeydin
Olacak bu defa inşallah dostumHiç hiç benim hiç karnem olmadığı
Yadaa kek miiCuma 67.35
Pazartesi 67.6
12si regl dönemimdi gelmedi hala ondandir ins
Amin canim, hersey asiri pahali ya heleki cocuk esyalariAy bugün ayın 15i köye gidince dolapları boşaltıp gittik hem mutfak hem bebek için bi iki bi şey aldık kızımdan kalan çok şey olmasına, her şeyi sıfırdan almamamıza rağmen dünya parası tuttu iyi kötü iki maaş olduğumuz halde zor geldi Allah ihtiyacı olup zor durumda olana yardımcı olsun
Masallah, Insallah sizinde girer ozaman canimGerçekten hersey aşırı pahalı ya,Allah herkesin yardımcısı olsun
32 aylık canım,gerçekten zor yani sıkılıyor, inşallah uykusu düzene girer canım, bizim de düzenli değil
Olabilir ama sonraki günler menülerim kötü değildi bilmiyorum cumaya dengelerin diye umut ediyorumYadaa kek mii
Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam Rabbim şifa versin bı an önce insAllahAy duramadık gittik acile, fitil de verdık gecmedi cunku. Ozel bi hastanenın aciline gittik , hemşire bi türlü damar yolu bulamadı kız agladı delı gıbı , sonra baska hemsıreyle geldi o buldu neyse ki. Serum verdıler biraz düştü gıbı takıpteyız. Pıtısı pişik ,bugun cok kaka yaptı hem de sulu, hasy de verılen bi ilacı kustu falan, salgın varmış galıba ne salgınıysa, pek bi insanla da gorusmedıkki parktan mı bulastı ki , kovitten şuphelenmiştim ben ,test yapmadılar, kan aldılar işte, idrarı pişik var acır die almadı , Allahım saglık versın onlara kendimi cok aciz hissedıyorum, kıyamıyorum o hallerıne
Akşam yemeğini 17:30 yedik canımGüzel menü canim. Saatler yok ama akşam geç saatte değildir heralde
Evet bı tık kaçtı canım haklısınCanım akşam toplam miktar fazla geldi, mısırin seker oranı çok yüksekmiş canım
Akşam saat 17:30 da yedik son öğün ben hep abartiyorum proteiniAkşam çok kalabalık çok çeşit protein bir arada ah hele mısırSaatleri yazmamışsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?