- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.421
Farketmez kaptanim free de olsa olur en azından ilaca ara verip tahlil yapacaktım fakat kktc ye geldik burda henüz pek bir yer bilmiyorum gidemedim ama eczaneden aldiracagim yenidenEmdikçe artar sütün canım bi de büyüdüğü için iyi çekiyordur daha küçükken olduğu gibi dolu dolu olmaz göğsün zaten kızım kreşe gittiğinde 8-10 saat emziremediğim için benim de sütüm epey azalmıştı
Hoş geldin canım izin hakkın dolmadığı için kendi isteğinle ayrıldı yazmıştık listeye girmeden free listede devam edebilirsin elbette ilacını niçin kullanmıyorsun canım gebeliği de engelliyor diye biliyorum bu durum
Ay daha önce de gelmişti böyle diye hatırlıyordum doğru hatırlamışım en sevmediğim habersiz misafir
Afiyet olsun canım ne güzel yürümüşsün
Mezun olmadim canım süresiz izin istedim o da daha varmış liste için free de olsa devam etmek istiyorum hedefim 57 ydi 62 falandır ayrildigimda şimdi 67 oldumOluyor bazen cnm enazindan telafi icin zamanin var ne yap et cumaya eksi gel yoksa bu gunu kafana kakarizzz
Hmm anladm cnm masallah ona uykuyu da swviyor demekki. Bugun sabah 9bucuk uyandi 3 saat parkta oynadi ki uyusn yorulsn dedm saat 4 de uyudu ama 45 dk ugrastm yani uyumasi icin neyse 1 saat civari uyudu smdi hala uyanik ve uyumuyor :/
Ohh hayirli olsun bende acmaliyimmm:)
Hmm baya az emmeyle farklidir illaki
Anladim cnm kacla mezun olmustun, yeniden basarabillirain insallah hayirlisi olsun cocuk icinde cnm bu 2 cocuk olucak insallah dimi senin :)
Ayy resmen iskenceee, dayan canimm bu kilolari oyle kolay vermedinn:)Büyük ogluma nutella tost eşim ve küçük o oğluma sucuklu tost yaptım bu saatte miss gibi kokuyor ya.Neyse sakin ol breeze cumayı düşün. U UcanSupurge nin sopasını düşün
Aglamasini goze almiycaksan baska care yok bence uyutma konusunda illaki cocuklar biaey istiyorlar yani ya pispisliycan ya meme ya sallama. Ha dersn kendi uyuyana kadr aglasn birakcm oyle oyle alisiyor ki genelde almanlar hep oyle yapar ama ben kiyamiyorm hic bide bazi cocuklar uykuyu seviyor daha kolay daliyor ki onlar bile dis zamani veyatta hastalikta duzen tepetaklak oluyor.Yok kız ben kötü alıştırdım çocuğu memede uyuttum salladım filan kendi kendine uykuya geçmesine hiç fırsat vermedim çocuk hala adapte olmuş değil yani
Düşün düşün aklından çıkmasın hatta peşin peşin bi tane vurayım
Anladim cnm bu defa basarirsn insallah cnm listede olmasanda bizimle burda motive olucagina inaniyorumFarketmez kaptanim free de olsa olur en azından ilaca ara verip tahlil yapacaktım fakat kktc ye geldik burda henüz pek bir yer bilmiyorum gidemedim ama eczaneden aldiracagim yeniden
Mezun olmadim canım süresiz izin istedim o da daha varmış liste için free de olsa devam etmek istiyorum hedefim 57 ydi 62 falandır ayrildigimda şimdi 67 oldum
21 gun sekersize bende baslamayi dusunuyorum canim.Çok uzuuuuuun süre sonra yapılan yürüyüş beni mutlu eder
Allah im devamı gelsin insAllah amin emeğime acır yemem belki artık menüm çok iştah açıcı olsa da sporum var en azından diyip mutlu olayım yarın Allah izin verirse şekersiz 21 güne başlıyacak gibiyim çok güzel kazaklar, kaplar, kabanlar var alaşım var şu an 46 oluyor 44 alsam mı acaba giyebilir miyim
Beraber mi başlasak Özge bezirci de başlayacak snrm ama Eylül'de snrm benim acil toparlanmam lazım21 gun sekersize bende baslamayi dusunuyorum canim.
Ben varim baslayalim canimm. Yarin basliyoruz o zaman.Beraber mi başlasak Özge bezirci de başlayacak snrm ama Eylül'de snrm benim acil toparlanmam lazım
Hadi insAllah bende gaza gelirim belki kk ya daha fazla girsem iyi olacakBen varim baslayalim canimm. Yarin basliyoruz o zaman.
Ya ben öyleyim bi kaçamak yaptım mi aman bugün gitti nasılsa şundan da yiyeyim moduna giriyorum kaçamak işi bana hiç yaramıyorBilmiyorum sürekli birşeyler yiyesim var. Şu içiyorum sürekli yemeyecegim diyip kendimi birşeyler yerken buluyorum. Sonra pişmanlık. Bütün gün bu dongudeydim.
Yarın telafi edeceğim farkındayım valla felaket
Afiyet şifa olsun canımm ne güzel yürümüşsün yine16 Ağustos menüm
Kahvaltı:10.30
Kk süzme peynir
1ck bal
1haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
Domates salatalık biber
Ara:4badem
4fındık
Aksam:17.00
4yk menemen
2dilim ekmek
Su:2,5litre
Spor:80 dk yürüyüşEki Görüntüle 2902186
U UcanSupurge @Goklerce
Krema olmasa ne iyi olurmuş ama dengelemiştir inşallahMenum:
10:00 Kahve, 2 kare cikolata
11:30 1 bardk sut, 4yk yulaf, 1yk chia, 10 findik, 1ck ketem tohumu
17:30 1 tabak tavuk sote kremalı, 2yk makarna, salata
4.000 Adım
2.5lt Su
Aynen ne güzel Leslie yapardın senBu ara spor yapamiyorm ya genelde oglan uyurken yapardm ama duzenimiz olmadigi icin bi uyuyor bi uyumuyor :/ yarn yapmak niyetm insallah
Gel elbette canım menü, tartı, spor bildirimlerini düzenli paylaş motive ol motive et ne güzel olur demek Kıbrıs’a gittiniz ha ? İnşallah kolayca alışırsın oralaraFarketmez kaptanim free de olsa olur en azından ilaca ara verip tahlil yapacaktım fakat kktc ye geldik burda henüz pek bir yer bilmiyorum gidemedim ama eczaneden aldiracagim yeniden
Elbette öyle canım ama çocuk ık dese kayınvalidem salladı portatif beşiği yanına alıp sürekli istiyordu benimki sadece uyumak için olsa dert değildi belki deAglamasini goze almiycaksan baska care yok bence uyutma konusunda illaki cocuklar biaey istiyorlar yani ya pispisliycan ya meme ya sallama. Ha dersn kendi uyuyana kadr aglasn birakcm oyle oyle alisiyor ki genelde almanlar hep oyle yapar ama ben kiyamiyorm hic bide bazi cocuklar uykuyu seviyor daha kolay daliyor ki onlar bile dis zamani veyatta hastalikta duzen tepetaklak oluyor.
Ablam 8 yasinda kizi var 2 ci oglu smdi 6 aylim kizini salladi fln oda hep hasta olrdu saatlerce sallanmak isterdi, simdiki icin buyuk konustu asla sallamiycam ne olursa olsn dedi ama uyumuyor diyor saatlerce aglyr mecbur kaldm ve smdi de kolayina gelyr alisti vs salliyor yani anlicagin. Yapabilene gercekten imreniyorum insallah sen yaparsin cnm
44 al 44 içine sığmak için daha motive olursun hatta 42 mi olsaÇok uzuuuuuun süre sonra yapılan yürüyüş beni mutlu eder
Allah im devamı gelsin insAllah amin emeğime acır yemem belki artık menüm çok iştah açıcı olsa da sporum var en azından diyip mutlu olayım yarın Allah izin verirse şekersiz 21 güne başlıyacak gibiyim çok güzel kazaklar, kaplar, kabanlar var alaşım var şu an 46 oluyor 44 alsam mı acaba giyebilir miyim
Niye olmasın canım mesela günlük yapacağın videoları buraya atıp kızları etiketlesen şu saatte yapıyoruz şeklinde paylaşsan ya da bugün şu kadar adım atacağız , bugün şu kadar ip atlanacak şeklinde paylaşsan çok sevinirimİyi geceler kizlarr
Bu haftaya + basladim ama emin olun ki cumaya hersey yoluna girecekkkhadi silkelenip basliyoruzzz artik 3 gun cok yogundu ama artik o yogunlugum bitti. Yarin basliyoruz aslinda beraber biseyler mi yapsak yarisma falan spor yarisi adim yarisi gibi mesela . Ya da ortak bi menu bulalim herkez elindeki olan malzemelerle dengelemeye calisalim ama ortak bi sporumuz olsun ne dersiniz?
42 daha uzak yatırım olur ama 44 olabilir ya bakayım bı44 al 44 içine sığmak için daha motive olursun hatta 42 mi olsa
Tavuk sote kremalı olunca bilemedim ama genele olarak güzel afiyet olsun canimMenum:
10:00 Kahve, 2 kare cikolata
11:30 1 bardk sut, 4yk yulaf, 1yk chia, 10 findik, 1ck ketem tohumu
17:30 1 tabak tavuk sote kremalı, 2yk makarna, salata
4.000 Adım
2.5lt Su
Hadi bismillah.Çok uzuuuuuun süre sonra yapılan yürüyüş beni mutlu eder
Bende 42 diyorm onlar icin motivasyon olur kilo verirsn giyebilmek icin. Diyetisyene para verme piskolojisi biraz :lÇok uzuuuuuun süre sonra yapılan yürüyüş beni mutlu eder
Hmm anldm senin durum farkliymis cnm, bu defa kv gelicekmi cnmYa ben öyleyim bi kaçamak yaptım mi aman bugün gitti nasılsa şundan da yiyeyim moduna giriyorum kaçamak işi bana hiç yaramıyor
Afiyet şifa olsun canımm ne güzel yürümüşsün yine
Krema olmasa ne iyi olurmuş ama dengelemiştir inşallah
Aynen ne güzel Leslie yapardın sen
Gel elbette canım menü, tartı, spor bildirimlerini düzenli paylaş motive ol motive et ne güzel olur demek Kıbrıs’a gittiniz ha ? İnşallah kolayca alışırsın oralara
Elbette öyle canım ama çocuk ık dese kayınvalidem salladı portatif beşiği yanına alıp sürekli istiyordu benimki sadece uyumak için olsa dert değildi belki de
44 al 44 içine sığmak için daha motive olursun hatta 42 mi olsa
Niye olmasın canım mesela günlük yapacağın videoları buraya atıp kızları etiketlesen şu saatte yapıyoruz şeklinde paylaşsan ya da bugün şu kadar adım atacağız , bugün şu kadar ip atlanacak şeklinde paylaşsan çok sevinirim
Sagol cnm evt krema olmasa iyidi oda cok yakisiyor ya tavuga :)Tavuk sote kremalı olunca bilemedim ama genele olarak güzel afiyet olsun canim
Hadi bismillah.
Ben yapamadım 21 günü .
Tek başıma olmadi belki sizle olur. Menülerini yaz ona göre inceleyelim birbirimiziinci-tepik yarınki başlıyoruz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?