Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Farketmez kaptanim free de olsa olur en azından ilaca ara verip tahlil yapacaktım fakat kktc ye geldik burda henüz pek bir yer bilmiyorum gidemedim ama eczaneden aldiracagim yeniden
Mezun olmadim canım süresiz izin istedim o da daha varmış liste için free de olsa devam etmek istiyorum hedefim 57 ydi 62 falandır ayrildigimda şimdi 67 oldum

Büyük ogluma nutella tost eşim ve küçük o oğluma sucuklu tost yaptım bu saatte miss gibi kokuyor ya.Neyse sakin ol breeze cumayı düşün. U UcanSupurge nin sopasını düşün
Ayy resmen iskenceee, dayan canimm bu kilolari oyle kolay vermedinn:)
Aglamasini goze almiycaksan baska care yok bence uyutma konusunda illaki cocuklar biaey istiyorlar yani ya pispisliycan ya meme ya sallama. Ha dersn kendi uyuyana kadr aglasn birakcm oyle oyle alisiyor ki genelde almanlar hep oyle yapar ama ben kiyamiyorm hic bide bazi cocuklar uykuyu seviyor daha kolay daliyor ki onlar bile dis zamani veyatta hastalikta duzen tepetaklak oluyor.
Ablam 8 yasinda kizi var 2 ci oglu smdi 6 aylim kizini salladi fln oda hep hasta olrdu saatlerce sallanmak isterdi, simdiki icin buyuk konustu asla sallamiycam ne olursa olsn dedi ama uyumuyor diyor saatlerce aglyr mecbur kaldm ve smdi de kolayina gelyr alisti vs salliyor yani anlicagin. Yapabilene gercekten imreniyorum insallah sen yaparsin cnm
Anladim cnm bu defa basarirsn insallah cnm listede olmasanda bizimle burda motive olucagina inaniyorum

Çok uzuuuuuun süre sonra yapılan yürüyüş beni mutlu eder
Allah im devamı gelsin insAllah amin emeğime acır yemem belki artık menüm çok iştah açıcı olsa da sporum var en azından diyip mutlu olayım yarın Allah izin verirse şekersiz 21 güne başlıyacak gibiyim çok güzel kazaklar, kaplar, kabanlar var alaşım var şu an 46 oluyor 44 alsam mı acaba giyebilir miyim

Eklentiler

• IMG20210817001454.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 23
İyi geceler kizlarr
Bu haftaya + basladim ama emin olun ki cumaya hersey yoluna girecekkk hadi silkelenip basliyoruzzz artik 3 gun cok yogundu ama artik o yogunlugum bitti. Yarin basliyoruz aslinda beraber biseyler mi yapsak yarisma falan spor yarisi adim yarisi gibi mesela . Ya da ortak bi menu bulalim herkez elindeki olan malzemelerle dengelemeye calisalim ama ortak bi sporumuz olsun ne dersiniz?

21 gun sekersize bende baslamayi dusunuyorum canim.

Ya ben öyleyim bi kaçamak yaptım mi aman bugün gitti nasılsa şundan da yiyeyim moduna giriyorum kaçamak işi bana hiç yaramıyor
Afiyet şifa olsun canımm ne güzel yürümüşsün yine
Menum:

10:00 Kahve, 2 kare cikolata

11:30 1 bardk sut, 4yk yulaf, 1yk chia, 10 findik, 1ck ketem tohumu

17:30 1 tabak tavuk sote kremalı, 2yk makarna, salata

4.000 Adım
2.5lt Su
Krema olmasa ne iyi olurmuş ama dengelemiştir inşallah
Bu ara spor yapamiyorm ya genelde oglan uyurken yapardm ama duzenimiz olmadigi icin bi uyuyor bi uyumuyor :/ yarn yapmak niyetm insallah
Aynen ne güzel Leslie yapardın sen
Farketmez kaptanim free de olsa olur en azından ilaca ara verip tahlil yapacaktım fakat kktc ye geldik burda henüz pek bir yer bilmiyorum gidemedim ama eczaneden aldiracagim yeniden
Gel elbette canım menü, tartı, spor bildirimlerini düzenli paylaş motive ol motive et ne güzel olur demek Kıbrıs’a gittiniz ha ? İnşallah kolayca alışırsın oralara
Elbette öyle canım ama çocuk ık dese kayınvalidem salladı portatif beşiği yanına alıp sürekli istiyordu benimki sadece uyumak için olsa dert değildi belki de
44 al 44 içine sığmak için daha motive olursun hatta 42 mi olsa
Niye olmasın canım mesela günlük yapacağın videoları buraya atıp kızları etiketlesen şu saatte yapıyoruz şeklinde paylaşsan ya da bugün şu kadar adım atacağız , bugün şu kadar ip atlanacak şeklinde paylaşsan çok sevinirim

Menum:

10:00 Kahve, 2 kare cikolata

11:30 1 bardk sut, 4yk yulaf, 1yk chia, 10 findik, 1ck ketem tohumu

17:30 1 tabak tavuk sote kremalı, 2yk makarna, salata

4.000 Adım
2.5lt Su
Tavuk sote kremalı olunca bilemedim ama genele olarak güzel afiyet olsun canim
Hadi bismillah.
Ben yapamadım 21 günü .
Tek başıma olmadi belki sizle olur. Menülerini yaz ona göre inceleyelim birbirimizi inci-tepik yarınki başlıyoruz kizlar

Bende 42 diyorm onlar icin motivasyon olur kilo verirsn giyebilmek icin. Diyetisyene para verme piskolojisi biraz :l
Hmm anldm senin durum farkliymis cnm, bu defa kv gelicekmi cnm
Sagol cnm evt krema olmasa iyidi oda cok yakisiyor ya tavuga :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…