- 31 Ekim 2013
- 21.693
- 72.977
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.341
Amiinnn kuzummBasla kuzi ama dediğin gibi böyle kalablik ve koşturma olunca insan dikkat edemiyor,kuzum Allah çaresiz hastalık vermesin inşallah bununla kalır
Emince daha çok geliyordur , bir de çocuk daha az emdiği için azalır sütün ,gece emmemesi etkiler muhakkak sütünü ama zaten büyüdü olan yeter ona
Gerçekten kim sever habersiz misafiri yani en fazla çok yakınım kardeşim falan olur yoksa insan çekiniyor ev hali sonuçta
Gayet güzel canım afiyet olsun
Ahahahah sizi bekliyorlarmis ,
Covit değildir büyük ihtimal, usutmis olabilir viral birşey olabilir
Güzel canim afiyet olsunMenum:
10:00 Kahve,1 züber
11:30 1 bardak sut, 3yk yulaf, 10 findik, 1 yk chia
18:30 1 tabak etli nohut yemegi, Salata, 3 dilim karpuz
20:30 2 kuru kayısı, 2 ceviz
5.000 Adım
2.5lt Su
Abovvvv hakettim ne diyimOluyor bazen cnm enazindan telafi icin zamanin var ne yap et cumaya eksi gel yoksa bu gunu kafana kakarizzz
Hmm anladm cnm masallah ona uykuyu da swviyor demekki. Bugun sabah 9bucuk uyandi 3 saat parkta oynadi ki uyusn yorulsn dedm saat 4 de uyudu ama 45 dk ugrastm yani uyumasi icin neyse 1 saat civari uyudu smdi hala uyanik ve uyumuyor :/
Ohh hayirli olsun bende acmaliyimmm:)
Hmm baya az emmeyle farklidir illaki
Anladim cnm kacla mezun olmustun, yeniden basarabillirain insallah hayirlisi olsun cocuk icinde cnm bu 2 cocuk olucak insallah dimi senin :)
Güzel menü canim. Saatler yok ama akşam geç saatte değildir heraldeİyi geceler kızlar
14 Ağustos menüm
Kahvalti
Avuç içi kadar beyaz ekmek
Peynir
Domates salatalık
Yoğurt
Ara
1 kucuk kase çikolatalı gevrek 1 bardak sütle
Akşam (ızgara)
1 adana çöp şiş
1 tavuk çöp şiş
1 büyük alabalık
Domates salatalık maydanoz
1 dilim kavun
1 süt mısır
Su 2.5 lt
Spor yok
Daha yerleşmeden çabucak verirsin canim biraz dikkat tamamSaolun kizlar ben de iyim dört gün önce döndüm Türkiye'den yoğun ve uzun b tatil geçirdim ama çok iyi geldi valla şükür yerleştim şimdi biraz kendimi toparlamaya dönmem lazım
Turkiyedeyken abarttikca abarttım +3kiloyla dondum 6haftada.
En kısa zamanda telafi etmem lazim bunu
Amin canim. Serum fayda etmiştir ins şimdi nasilAy duramadık gittik acile, fitil de verdık gecmedi cunku. Ozel bi hastanenın aciline gittik , hemşire bi türlü damar yolu bulamadı kız agladı delı gıbı , sonra baska hemsıreyle geldi o buldu neyse ki. Serum verdıler biraz düştü gıbı takıpteyız. Pıtısı pişik ,bugun cok kaka yaptı hem de sulu, hasy de verılen bi ilacı kustu falan, salgın varmış galıba ne salgınıysa, pek bi insanla da gorusmedıkki parktan mı bulastı ki , kovitten şuphelenmiştim ben ,test yapmadılar, kan aldılar işte, idrarı pişik var acır die almadı , Allahım saglık versın onlara kendimi cok aciz hissedıyorum, kıyamıyorum o hallerıne
Ben3 kiloyu annemde 3 günde aldım geldimSaolun kizlar ben de iyim dört gün önce döndüm Türkiye'den yoğun ve uzun b tatil geçirdim ama çok iyi geldi valla şükür yerleştim şimdi biraz kendimi toparlamaya dönmem lazım
Götürdüğünüz iyi olmuş canım.Sifa versin rabbimAy duramadık gittik acile, fitil de verdık gecmedi cunku. Ozel bi hastanenın aciline gittik , hemşire bi türlü damar yolu bulamadı kız agladı delı gıbı , sonra baska hemsıreyle geldi o buldu neyse ki. Serum verdıler biraz düştü gıbı takıpteyız. Pıtısı pişik ,bugun cok kaka yaptı hem de sulu, hasy de verılen bi ilacı kustu falan, salgın varmış galıba ne salgınıysa, pek bi insanla da gorusmedıkki parktan mı bulastı ki , kovitten şuphelenmiştim ben ,test yapmadılar, kan aldılar işte, idrarı pişik var acır die almadı , Allahım saglık versın onlara kendimi cok aciz hissedıyorum, kıyamıyorum o hallerıne
Güzel menu canım afiyet olsunMenum:
5.000 Adım
2.5lt Su
Canım akşam toplam miktar fazla geldi, mısırin seker oranı çok yüksekmiş canımİyi geceler kızlar
14 Ağustos menüm
Kahvalti
Peynir
Domates salatalık
Yoğurt
Ara
Akşam (ızgara)
1 adana çöp şiş
1 tavuk çöp şiş
1 büyük alabalık
1 dilim kavun
1 süt mısır
Su 2.5 lt
Spor yok
Bence 3 kilo çok değil canım verirsinSaolun kizlar ben de iyim dört gün önce döndüm Türkiye'den yoğun ve uzun b tatil geçirdim ama çok iyi geldi valla şükür yerleştim şimdi biraz kendimi toparlamaya dönmem lazım
Geçmiş olsun canım evet salgın var bu ara bebeklerde hep ateş ishal kusma vs, çok geçmiş olsun bol bol emzirmeye çalışAy duramadık gittik acile, fitil de verdık gecmedi cunku. Ozel bi hastanenın aciline gittik , hemşire bi türlü damar yolu bulamadı kız agladı delı gıbı , sonra baska hemsıreyle geldi o buldu neyse ki. Serum verdıler biraz düştü gıbı takıpteyız. Pıtısı pişik ,bugun cok kaka yaptı hem de sulu, hasy de verılen bi ilacı kustu falan, salgın varmış galıba ne salgınıysa, pek bi insanla da gorusmedıkki parktan mı bulastı ki , kovitten şuphelenmiştim ben ,test yapmadılar, kan aldılar işte, idrarı pişik var acır die almadı , Allahım saglık versın onlara kendimi cok aciz hissedıyorum, kıyamıyorum o hallerıne
Tamamdır canım 1 Eylül'de basliyorsun o zamanAmiinnn kuzumm
şöyle bir karar aldım bu haftasonu düğünümüz var ondan sonra da tatile gideceğiz Allah kısmet ederse 31 Ağustos’ta da dönmüş oluruz inşallah
1 eylülde tekrar başlayayım diyorum
Güzel canım afiyet olsun15 Ağustos cumartesi
10.00
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
Domates salatalık
15.30
Yarım şeftali
10 üzüm
3 üçgen dlm kavun
19.00
Yeşil fasulye 5 ksk
Cacık
Etli mantar sote 1 YK
Şu 3 litre
Güzel canımMenum:
5.000 Adım
2.5lt Su
Akşam çok kalabalık çok çeşit protein bir arada ah hele mısırİyi geceler kızlar
14 Ağustos menüm
Kahvalti
Peynir
Domates salatalık
Yoğurt
Ara
Akşam (ızgara)
1 adana çöp şiş
1 tavuk çöp şiş
1 büyük alabalık
1 dilim kavun
1 süt mısır
Su 2.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım15 Ağustos cumartesi
10.00
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
Domates salatalık
15.30
Yarım şeftali
10 üzüm
3 üçgen dlm kavun
19.00
Yeşil fasulye 5 ksk
Cacık
Etli mantar sote 1 YK
Şu 3 litre
3 kilo ne ki senin gibi sporcu bir kızın elinin kiri hemen verirsin canımSaolun kizlar ben de iyim dört gün önce döndüm Türkiye'den yoğun ve uzun b tatil geçirdim ama çok iyi geldi valla şükür yerleştim şimdi biraz kendimi toparlamaya dönmem lazım
Geçmiş olsun canım şimdi durumu nasıl ?Ay duramadık gittik acile, fitil de verdık gecmedi cunku. Ozel bi hastanenın aciline gittik , hemşire bi türlü damar yolu bulamadı kız agladı delı gıbı , sonra baska hemsıreyle geldi o buldu neyse ki. Serum verdıler biraz düştü gıbı takıpteyız. Pıtısı pişik ,bugun cok kaka yaptı hem de sulu, hasy de verılen bi ilacı kustu falan, salgın varmış galıba ne salgınıysa, pek bi insanla da gorusmedıkki parktan mı bulastı ki , kovitten şuphelenmiştim ben ,test yapmadılar, kan aldılar işte, idrarı pişik var acır die almadı , Allahım saglık versın onlara kendimi cok aciz hissedıyorum, kıyamıyorum o hallerıne
Allah kumsal gelmişSaolun kizlar ben de iyim dört gün önce döndüm Türkiye'den yoğun ve uzun b tatil geçirdim ama çok iyi geldi valla şükür yerleştim şimdi biraz kendimi toparlamaya dönmem lazım
İnşallah canım bugünden itibaren biraz gayret gostermeliyimBence 3 kilo çok değil canım verirsin
İnşallah canım ip atlamaya devam etmem lazım daha çok alırdım ama koydeykende zaman buldukça ip atladimkilo ne ki senin gibi sporcu bir kızın elinin kiri hemen verirsin canım
Hoşbulduk canım sporu bırakmak yok tatilde bile ip atladim benAllah kumsal gelmişspora kasmamız lazım hosgeldin gıııı
Hosgeldn cnm biz tanismadik sanrm bende bu takimda mezun oldm hemde 3 kez simdi 4 e niyetlendim insallah :) 3kg hemen gider biraz dikkat edinceSaolun kizlar ben de iyim dört gün önce döndüm Türkiye'den yoğun ve uzun b tatil geçirdim ama çok iyi geldi valla şükür yerleştim şimdi biraz kendimi toparlamaya dönmem lazım
Yaa cnm oyle dusunme cocuklar nasl nasl oluyorlar hasta insallah hemen atlatirAy duramadık gittik acile, fitil de verdık gecmedi cunku. Ozel bi hastanenın aciline gittik , hemşire bi türlü damar yolu bulamadı kız agladı delı gıbı , sonra baska hemsıreyle geldi o buldu neyse ki. Serum verdıler biraz düştü gıbı takıpteyız. Pıtısı pişik ,bugun cok kaka yaptı hem de sulu, hasy de verılen bi ilacı kustu falan, salgın varmış galıba ne salgınıysa, pek bi insanla da gorusmedıkki parktan mı bulastı ki , kovitten şuphelenmiştim ben ,test yapmadılar, kan aldılar işte, idrarı pişik var acır die almadı , Allahım saglık versın onlara kendimi cok aciz hissedıyorum, kıyamıyorum o hallerıne
Kolay gelsn simdiden canimGünaydın kizlar, bu hafta izinliyim ve fındık toplanacak ,bakalım evde durmak istemiyorum fındığa gitsem daha iyi
Canımın içi bende cok özledim musait olup ilk firsatta gelmek için çabalıyorum az kaldı
Sağ ol canım,ya inanın evde yemek yapıp çocuk bakmaktansa bahçede fındık toplamak daha cazip geliyor, evdeki çocuğa yetemiyorum bugün o kadar sıkıldım ki, temizlik yaptık beraber oyun oynadı kız hep tabi suyla, sonra parka çıktık geldik boyama yaptık,sulu ve kuru ,sonra kartonlardan birşeyler yaptık hala sıkıldım diyor,ay ben sıkıldım yaaHosgeldn cnm biz tanismadik sanrm bende bu takimda mezun oldm hemde 3 kez simdi 4 e niyetlendim insallah :) 3kg hemen gider biraz dikkat edince
Yaa cnm oyle dusunme cocuklar nasl nasl oluyorlar hasta insallah hemen atlatirkan sonuclarindan ne cikti. Aynen salgin var bende duydm ki bizm sitede de cogu cocuk oldu atesli enfeksiyon
Kolay gelsn simdiden canim
Canım temizlik oyun falan derken, dışardan hamburger söyledik ama ekmeğini yemedim nerdeyse sadece ekmekten 2 lokma aldım,köftesini yedik kızımla az da patates yedimAksama bamye var menude yaninada cacik salata dusunuyorm sizde neler var kizlar
İnşallah kuzucumGüzel menu canım afiyet olsun
Canım akşam toplam miktar fazla geldi, mısırin seker oranı çok yüksekmiş canım
Bence 3 kilo çok değil canım verirsin
Geçmiş olsun canım evet salgın var bu ara bebeklerde hep ateş ishal kusma vs, çok geçmiş olsun bol bol emzirmeye çalış
Tamamdır canım 1 Eylül'de basliyorsun o zaman
Güzel canım afiyet olsun
Gel canım her zamanS
Canımın içi bende cok özledim musait olup ilk firsatta gelmek için çabalıyorum az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?