- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.441
Gelirler ikisi deHmm anldm senin durum farkliymis cnm, bu defa kv gelicekmi cnm
@Breeze96Zumba class gercekten sıkılaştırıyor kızlar.
Göbek ve bel cevresi kollar daha cok sıkılaşıyor.
Kaydettim canim yapamaya calisacagim
Uyursa leslie yapicam ama inat uyumuyor kiKızlar sporlar ne alemde?Kimler hangi sporu yapıyor bugün?
Masallah sanaBen 22dk zumba class 26 dk zumba yaptım.
Hmm hayirlisi insallah iyi gecer canimGelirler ikisi de
Gecmis olsn cnm hic bilgim yok o konudaKuzlar selam nasılsınız , pztsi bi de cocuk dr una gidelım dedik ates biraz dusmeye başlamıstı ama nolur nolmaz diye. O da kovite kadar birsürü test tahlil tetkık istedi , iki gundur hastde surunuyoz, damar yolu zor buluolar çok aglıuoidrar yoku wnfeksıyonu gecırıyomus , ay bunca seyı gorunce de gitmesemıydım dr a kendıkemdıne gecermıydı dıyorum.. cok korkuyo hemsirelerden artık.. 3 tane iğnemiz var sonra antıbıyotik. Neden olur bu ya okdr da dıkkat edıyorum bez hijyeni galıba sebep demi , var mı tecrube eden
geçmiş olsun canımKuzlar selam nasılsınız , pztsi bi de cocuk dr una gidelım dedik ates biraz dusmeye başlamıstı ama nolur nolmaz diye. O da kovite kadar birsürü test tahlil tetkık istedi , iki gundur hastde surunuyoz, damar yolu zor buluolar çok aglıuoidrar yoku wnfeksıyonu gecırıyomus , ay bunca seyı gorunce de gitmesemıydım dr a kendıkemdıne gecermıydı dıyorum.. cok korkuyo hemsirelerden artık.. 3 tane iğnemiz var sonra antıbıyotik. Neden olur bu ya okdr da dıkkat edıyorum bez hijyeni galıba sebep demi , var mı tecrube eden
Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın götürmekle bence birçok şey sebep olmuş olabilir kendini suçlama hastalanmaması için elinden geleni yapıyorsun olacağı varmış yeter ki bir an önce toparlansın iyi olsunKuzlar selam nasılsınız , pztsi bi de cocuk dr una gidelım dedik ates biraz dusmeye başlamıstı ama nolur nolmaz diye. O da kovite kadar birsürü test tahlil tetkık istedi , iki gundur hastde surunuyoz, damar yolu zor buluolar çok aglıuoidrar yoku wnfeksıyonu gecırıyomus , ay bunca seyı gorunce de gitmesemıydım dr a kendıkemdıne gecermıydı dıyorum.. cok korkuyo hemsirelerden artık.. 3 tane iğnemiz var sonra antıbıyotik. Neden olur bu ya okdr da dıkkat edıyorum bez hijyeni galıba sebep demi , var mı tecrube eden
Olabiliyor canim . Sıkma canını ins çabucak toparlanarak. Çok geçmiş olsunKuzlar selam nasılsınız , pztsi bi de cocuk dr una gidelım dedik ates biraz dusmeye başlamıstı ama nolur nolmaz diye. O da kovite kadar birsürü test tahlil tetkık istedi , iki gundur hastde surunuyoz, damar yolu zor buluolar çok aglıuoidrar yoku wnfeksıyonu gecırıyomus , ay bunca seyı gorunce de gitmesemıydım dr a kendıkemdıne gecermıydı dıyorum.. cok korkuyo hemsirelerden artık.. 3 tane iğnemiz var sonra antıbıyotik. Neden olur bu ya okdr da dıkkat edıyorum bez hijyeni galıba sebep demi , var mı tecrube eden
Olur canim ben bi ayarlama yapayim baslatayimYa ben öyleyim bi kaçamak yaptım mi aman bugün gitti nasılsa şundan da yiyeyim moduna giriyorum kaçamak işi bana hiç yaramıyor
Afiyet şifa olsun canımm ne güzel yürümüşsün yine
Krema olmasa ne iyi olurmuş ama dengelemiştir inşallah
Aynen ne güzel Leslie yapardın sen
Gel elbette canım menü, tartı, spor bildirimlerini düzenli paylaş motive ol motive et ne güzel olur demek Kıbrıs’a gittiniz ha ? İnşallah kolayca alışırsın oralara
Elbette öyle canım ama çocuk ık dese kayınvalidem salladı portatif beşiği yanına alıp sürekli istiyordu benimki sadece uyumak için olsa dert değildi belki de
44 al 44 içine sığmak için daha motive olursun hatta 42 mi olsa
Niye olmasın canım mesela günlük yapacağın videoları buraya atıp kızları etiketlesen şu saatte yapıyoruz şeklinde paylaşsan ya da bugün şu kadar adım atacağız , bugün şu kadar ip atlanacak şeklinde paylaşsan çok sevinirim
Suyun az canımSelam kizlar ,bugün fındık topladik baya yoruldum ,dün ki menümü unuttum yazmayı ama kötü bir menü değildi net hatırlamıyorum şuan
17.08.2021
09.00
1 sk patates kavurmasi,salatalık,1 dilim peynir, 1 çatal helva
2kucuk armut, salatalık,1 olmamış elma (findiklikta yedim saatini bilmiyorum )
19.00
1kepce etli nohut, 3 sk taze fasulye
Şu: 1.5 lt
Suyun az canım nasılsın geçti mi ağrın ?Menum canlar
Kahvalti 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
Salatalik
Zeytin 7 tane
1 dilim peynir
Ara turk kahvesi 11.00
Ogle 13.30
1 kase tavuk corbasi
Ara 17.00
1 tane seftali
Aksam 20.00
2 kasik bezelye yemegi
Su 1.5 lt
Spor yapamadim dun aksam aci biber yemistim safra kesem olmadigi icin bugun mideme vurdu hem bulanti hem de midemi agritti.
Afiyet olsun canim benimSelam kizlar ,bugün fındık topladik baya yoruldum ,dün ki menümü unuttum yazmayı ama kötü bir menü değildi net hatırlamıyorum şuan
17.08.2021
09.00
1 sk patates kavurmasi,salatalık,1 dilim peynir, 1 çatal helva
2kucuk armut, salatalık,1 olmamış elma (findiklikta yedim saatini bilmiyorum )
19.00
1kepce etli nohut, 3 sk taze fasulye
Şu: 1.5 lt
Afiyet olsun canimMenum canlar
Kahvalti 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
Salatalik
Zeytin 7 tane
1 dilim peynir
Ara turk kahvesi 11.00
Ogle 13.30
1 kase tavuk corbasi
Ara 17.00
1 tane seftali
Aksam 20.00
2 kasik bezelye yemegi
Su 1.5 lt
Spor yapamadim dun aksam aci biber yemistim safra kesem olmadigi icin bugun mideme vurdu hem bulanti hem de midemi agritti.
İnan canım benim de hiç fikrim yok, insan çocuk için tereddüt ediyor halıyle, bu hastalık artık kimseye tamam böyle olmalıdır dedirtmiyorHaklısın canım alışmamız lazım.okulu tam zamanlı açacaklar.15 yaşındaki oğluma aşı sırası gelmiş bu konuda ne düşünüyorsun.Kendim direk gidip oldum.oğlum için emin değilim.
Kız dagitsana bize ,Getirdi ama coktan bitti birazinida komsulara verdm, bursa giderken goturdm. 1 paket var buyuk sakliyorm mezun olunca yerm artk
Dondurma fazla göründü canım, revani olduğu için16 Ağustos pazartesi
10.00
1 haslanmis patates orta boy
Marul maydonoz
Domates salatalık
1 tb ekmek
14.00
2 top sade dondurma
15.50
1 servis kaşığı şehriye salatası
1 bardak ayran
3 çatal revani
19.00
1 kase cacık
Semiz otu yemeği
2 üçgen dlm kavun
Şu 3 litre
Ölüm fermanımdir arz ederim
Güzel gibi canım, makarnanın miktarı az ama kremalı tavuk büyük tabak değildir insallahMenum:
10:00 Kahve, 2 kare cikolata
11:30 1 bardk sut, 4yk yulaf, 1yk chia, 10 findik, 1ck ketem tohumu
17:30 1 tabak tavuk sote kremalı, 2yk makarna, salata
4.000 Adım
2.5lt Su
Nasıl büyük bir mutluluk di miHerkese gururla 25 kilo verdim diyorum ya simdi. 65kiloya indiğimde tam 33kilo vermis olacağım.tişört mü bastırsam
'' tam 33kilo''
diye
Kız akşama kadar fındık topladim daha ne sporu yapayım ,
Çok geçmiş olsun canım, enfeksiyon kaynaklı ise ateş şimdi düşse bile sonra tekrar yükselirdi ama bazen ben de çok Dr a götürüyorum diyorum kendime götürmesem daha mı iyiydi diye ama anneyiz işte korkuyoruzKuzlar selam nasılsınız , pztsi bi de cocuk dr una gidelım dedik ates biraz dusmeye başlamıstı ama nolur nolmaz diye. O da kovite kadar birsürü test tahlil tetkık istedi , iki gundur hastde surunuyoz, damar yolu zor buluolar çok aglıuoidrar yoku wnfeksıyonu gecırıyomus , ay bunca seyı gorunce de gitmesemıydım dr a kendıkemdıne gecermıydı dıyorum.. cok korkuyo hemsirelerden artık.. 3 tane iğnemiz var sonra antıbıyotik. Neden olur bu ya okdr da dıkkat edıyorum bez hijyeni galıba sebep demi , var mı tecrube eden
Evet canım,bahçede WC zor olduğu için çok içmedimSuyun az canım
Suyun az canım nasılsın geçti mi ağrın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?