Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzlar selam nasılsınız , pztsi bi de cocuk dr una gidelım dedik ates biraz dusmeye başlamıstı ama nolur nolmaz diye. O da kovite kadar birsürü test tahlil tetkık istedi , iki gundur hastde surunuyoz, damar yolu zor buluolar çok aglıuo idrar yoku wnfeksıyonu gecırıyomus , ay bunca seyı gorunce de gitmesemıydım dr a kendıkemdıne gecermıydı dıyorum.. cok korkuyo hemsirelerden artık.. 3 tane iğnemiz var sonra antıbıyotik. Neden olur bu ya okdr da dıkkat edıyorum bez hijyeni galıba sebep demi , var mı tecrube eden

Kızlar sporlar ne alemde?Kimler hangi sporu yapıyor bugün?
Uyursa leslie yapicam ama inat uyumuyor ki
Ben 22dk zumba class 26 dk zumba yaptım.
Masallah sana
Gelirler ikisi de
Hmm hayirlisi insallah iyi gecer canim
Gecmis olsn cnm hic bilgim yok o konuda

geçmiş olsun canım
hiç bir bilgim yok ne yazık ki

Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın götürmekle bence birçok şey sebep olmuş olabilir kendini suçlama hastalanmaması için elinden geleni yapıyorsun olacağı varmış yeter ki bir an önce toparlansın iyi olsun

Olabiliyor canim . Sıkma canını ins çabucak toparlanarak. Çok geçmiş olsun

Selam kizlar ,bugün fındık topladik baya yoruldum ,dün ki menümü unuttum yazmayı ama kötü bir menü değildi net hatırlamıyorum şuan
17.08.2021
09.00
1 sk patates kavurmasi, salatalık,1 dilim peynir, 1 çatal helva

2kucuk armut, salatalık,1 olmamış elma (findiklikta yedim saatini bilmiyorum )

19.00
1kepce etli nohut, 3 sk taze fasulye

Şu: 1.5 lt

Olur canim ben bi ayarlama yapayim baslatayim

Menum canlar
Kahvalti 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
Salatalik
Zeytin 7 tane
1 dilim peynir

Ara turk kahvesi 11.00

Ogle 13.30
1 kase tavuk corbasi

Ara 17.00
1 tane seftali

Aksam 20.00
2 kasik bezelye yemegi

Su 1.5 lt

Spor yapamadim dun aksam aci biber yemistim safra kesem olmadigi icin bugun mideme vurdu hem bulanti hem de midemi agritti.

Suyun az canım
Suyun az canım nasılsın geçti mi ağrın ?

Afiyet olsun canim benim
Afiyet olsun canim
Geçmiş olsun şimdi nasilsin

Haklısın canım alışmamız lazım.okulu tam zamanlı açacaklar.15 yaşındaki oğluma aşı sırası gelmiş bu konuda ne düşünüyorsun.Kendim direk gidip oldum.oğlum için emin değilim.
İnan canım benim de hiç fikrim yok, insan çocuk için tereddüt ediyor halıyle, bu hastalık artık kimseye tamam böyle olmalıdır dedirtmiyor
Getirdi ama coktan bitti birazinida komsulara verdm, bursa giderken goturdm. 1 paket var buyuk sakliyorm mezun olunca yerm artk
Kız dagitsana bize ,
Dondurma fazla göründü canım, revani olduğu için
Menum:

10:00 Kahve, 2 kare cikolata

11:30 1 bardk sut, 4yk yulaf, 1yk chia, 10 findik, 1ck ketem tohumu

17:30 1 tabak tavuk sote kremalı, 2yk makarna, salata

4.000 Adım
2.5lt Su
Güzel gibi canım, makarnanın miktarı az ama kremalı tavuk büyük tabak değildir insallah
Herkese gururla 25 kilo verdim diyorum ya simdi. 65kiloya indiğimde tam 33kilo vermis olacağım.tişört mü bastırsam

'' tam 33kilo''

diye
Nasıl büyük bir mutluluk di mi yazdırsan hakkindir inan bana
Kız akşama kadar fındık topladim daha ne sporu yapayım ,
Çok geçmiş olsun canım, enfeksiyon kaynaklı ise ateş şimdi düşse bile sonra tekrar yükselirdi ama bazen ben de çok Dr a götürüyorum diyorum kendime götürmesem daha mı iyiydi diye ama anneyiz işte korkuyoruz

17 Ağustos menüm

Kahvaltı:11.00
2yumurta kkpeynirle omlet
4zeytin
4 kıl biber
1dilim ekmek

Aksam:17.00
2 kabağı fırınladım
Avuç içi kadar haşlanmış et
1dilim ekmek
1kase yoğurt

Su:2,5 litre
Spor:22Spordk zumba class
26dk normal zumba
40 dk tempolu yürüyüş
312 puan
U UcanSupurge G Goklerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…