- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.701
Kızartma idi ama bütün kizarttim. Bide fosur fosur yağda değil tencerenin dibindeydi yağ hiç çekmemiş canim. Ama haklısın fırında olsa daha iyiydi ama misafire olunca cesaret edemedimKarnı yarık kızartma değilse menün güzel
Mide bulantısı biraz rahatlattı gibi içtim yattım hemen 2 saat uyumuşum. Ama şimdi şu içmiştim gene hüsranUcmelekannesi kekik çayı iyi geldi mi canım nasılsın ?
Dost kazığı bu olsa gerek. O da onun karakterini gösteriyor terbiyesizlik yaaaKızlar naber işe iade için arabulucuya gitmiştim, şimdi pazarlıklar yapılıyo vs herneyse avukatım konustugumuz mıktarın 3-4 katını istiyo ,üstelik çok samımı olmasak ta arkasımızdı bu avukat, sok ve hayal kırıklıgındayım ama yapcak bişey yok galıba . Bana yanlış anlasılma oldu heralde dıyı, yoo dedım yanlıs anlasılma yok boyle konusmustun ama sen bilirsin dedim , soyledım de içindekıleri. Ben enayı yerıne koyulmayı hıc hazmedemıyorum, parasını da gwctım ama...
Anladım canım azmis da zaten yakmissindir o zamanSaol cnm zaten azcik yedim gecte uyuyunca esim isten gec geliyor malesef
Yok artık 3-4 kat mıKızlar naber işe iade için arabulucuya gitmiştim, şimdi pazarlıklar yapılıyo vs herneyse avukatım konustugumuz mıktarın 3-4 katını istiyo ,üstelik çok samımı olmasak ta arkasımızdı bu avukat, sok ve hayal kırıklıgındayım ama yapcak bişey yok galıba . Bana yanlış anlasılma oldu heralde dıyı, yoo dedım yanlıs anlasılma yok boyle konusmustun ama sen bilirsin dedim , soyledım de içindekıleri. Ben enayı yerıne koyulmayı hıc hazmedemıyorum, parasını da gwctım ama...
Canım ya aynı benim gibi olmuşsunMide bulantısı biraz rahatlattı gibi içtim yattım hemen 2 saat uyumuşum. Ama şimdi şu içmiştim gene hüsran
Sorma canım para dosttan kazanılıo galıba... Ustelık bu ona ıkıncı dava verısım, son olsun Allah düşürmwsın ,bazen de dıyorum tanıdık boleyse tanımadık nasıl...kımseye guvenemez oldukKızartma idi ama bütün kizarttim. Bide fosur fosur yağda değil tencerenin dibindeydi yağ hiç çekmemiş canim. Ama haklısın fırında olsa daha iyiydi ama misafire olunca cesaret edemedim
Mide bulantısı biraz rahatlattı gibi içtim yattım hemen 2 saat uyumuşum. Ama şimdi şu içmiştim gene hüsran
Dost kazığı bu olsa gerek. O da onun karakterini gösteriyor terbiyesizlik yaaa
Anladım canım azmis da zaten yakmissindir o zaman
İns canim sağolYok artık 3-4 kat mıüstelik tanıdık bi de
Canım ya aynı benim gibi olmuşsuninşallah geçer akşama bari
Maden baştan konuş demi sonradan neden kıvırıyorsun. Tanımadığın baştan şöyler ona göre hazırlıklı olursun en azından bence . İse geri başlayacak misin bu durumda ben pek anlamıyorum bu islerdenSorma canım para dosttan kazanılıo galıba... Ustelık bu ona ıkıncı dava verısım, son olsun Allah düşürmwsın ,bazen de dıyorum tanıdık boleyse tanımadık nasıl...kımseye guvenemez olduk
Başlamama kaesılıgında bana bi para teklıf edıolar .normalde hakkım 55 ti 30 a indirdilerİns canim sağol
Maden baştan konuş demi sonradan neden kıvırıyorsun. Tanımadığın baştan şöyler ona göre hazırlıklı olursun en azından bence . İse geri başlayacak misin bu durumda ben pek anlamıyorum bu islerden
Kabul etti mi peki baya da düşünmüşler.Başlamama kaesılıgında bana bi para teklıf edıolar .normalde hakkım 55 ti 30 a indirdiler
Ettim canım lanet olsunKabul etti mi peki baya da düşünmüşler.
Hakkında hayırlısı canım onlar şimdi üç beş kuruşla(şirkete göre tabi sana göre değil) kar ettiklerini zannetsinler. Öbür tarafta bunun hesabını verirlerEttim canım lanet olsun
Evet canım öyle... saglık olsun , avukat da geri adım atttı , ben o gun cok yogundum tam ne dedım hatrlamıyorım senın dedugın mıktarı alcam dedi..dostluk onemli olan dedi..canım şoyle aslında dava acsaydım kazansaydım işverenHakkında hayırlısı canım onlar şimdi üç beş kuruşla(şirkete göre tabi sana göre değil) kar ettiklerini zannetsinler. Öbür tarafta bunun hesabını verirler
Anladım canım senin bı yerde istediğin olmuş demekki.Evet canım öyle... saglık olsun , avukat da geri adım atttı , ben o gun cok yogundum tam ne dedım hatrlamıyorım senın dedugın mıktarı alcam dedi..dostluk onemli olan dedi..canım şoyle aslında dava acsaydım kazansaydım işveren
1) gel işe başla derdi .işe başladıgımda bosta gecen 4 ayımım maasını alıyorum ama ıhhar ve kıdemımı gerı oduyorım işe devam ettıgım için. Birde mobing uygulama ıhtımalleri var
2) işe başlamanı istemıyorum,yerine 8 maaş tazmınat vercem derdi
İşveren secıuo bu ıkı şıkkı.oyuzden dava ile ugrasmayalım dedim..ben aşırı stres yapıorum cunku
Çok geçmiş olsun canım,şimdi nasilsinBende düşünmüyor değilim canim.
Ama sanırım bugün mecburi detoks yapacağım.
Sabahtan beri lavabodan gelemiyorum uskufra ishal halsizlik .
Sen hamile halinle nasıl dayandın mahvoldum ben yaa
Ohh ne güzel canım, biz de parka gittik geldikGunaydin canlar esim bugunde evde buyuk parka goturelm oglni diyoruz kahvalti sonrsi yuruyus vs yapmaya bakalm firsat buldukca gelrm bugn aksam firinda yagsiz tavuk dusunuyorm yanina da salata olabillr
Haklısın canım fazla olduKuru kayısı akşam için fazla gibi çünkü karpuz yenmiş onun dışında gayet güzel canım
afiyet olsun güzel bence
Fena değil canım afiyet olsun23 Ağustos pazartesi
11.00
Çeyrek simit
1 yağda yumurta
1 dlm peynir
Domates salatalık
16.00
Patlıcan karnıyarık
3 YK pilav
17.00
1 elma
3 ksk yoğurt
1 çay ksg tarçın
19.00
2 kepçe mercimek çorba
Salata
1 kase cacık
Şu 3 litre
Patates yemeği miktarı çok değildir insallahPazartesi menum
kahvalti 09.00
1 yUmurta
1 dilim peynir
zeytin salatalik
1 dilim ekmek
2 bardak cay
oglen 13.00
1 kase sehriye corbasi
2 tane tursu
ara 16.00
1 elma
aksam 20.00
salata
patates yemegi
su 2.5 lt
spor yapamadim asidan dolayi
U UcanSupurge
Nasıl 3 4 katı ya , insan sinir olur ne alaka yaniKızlar naber işe iade için arabulucuya gitmiştim, şimdi pazarlıklar yapılıyo vs herneyse avukatım konustugumuz mıktarın 3-4 katını istiyo ,üstelik çok samımı olmasak ta arkasımızdı bu avukat, sok ve hayal kırıklıgındayım ama yapcak bişey yok galıba . Bana yanlış anlasılma oldu heralde dıyı, yoo dedım yanlıs anlasılma yok boyle konusmustun ama sen bilirsin dedim , soyledım de içindekıleri. Ben enayı yerıne koyulmayı hıc hazmedemıyorum, parasını da gwctım ama...
İse baslamaman iyi olmuş canım,seni iyicesinir strese sokardi bunlar, sağlık olsun boşver en azından bitmia olduEvet canım öyle... saglık olsun , avukat da geri adım atttı , ben o gun cok yogundum tam ne dedım hatrlamıyorım senın dedugın mıktarı alcam dedi..dostluk onemli olan dedi..canım şoyle aslında dava acsaydım kazansaydım işveren
1) gel işe başla derdi .işe başladıgımda bosta gecen 4 ayımım maasını alıyorum ama ıhhar ve kıdemımı gerı oduyorım işe devam ettıgım için. Birde mobing uygulama ıhtımalleri var
2) işe başlamanı istemıyorum,yerine 8 maaş tazmınat vercem derdi
İşveren secıuo bu ıkı şıkkı.oyuzden dava ile ugrasmayalım dedim..ben aşırı stres yapıorum cunku
Sağol canım. Biraz daha iyi gibiyim ama halsizlik varÇok geçmiş olsun canım,şimdi nasilsin
Afiyet olsun canim güzel menu24.08.2021
11.00. 5 tane küçük erik
12.30
2 sahanda yumurta, 2 dlm peynir, 1 dilim karpuz,, 1 dilim ekmek
15.00 sade kahve
17.30. 1 kepçe mercimek çorbası, 3 sk patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek
19.30 1 nektarı
Şu: 2.5. Lt
Çok güzel canım24.08.2021
11.00. 5 tane küçük erik
12.30
2 sahanda yumurta, 2 dlm peynir, 1 dilim karpuz,, 1 dilim ekmek
15.00 sade kahve
17.30. 1 kepçe mercimek çorbası, 3 sk patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek
19.30 1 nektarı
Şu: 2.5. Lt
İnşallah kusman dursun da o da geçer canımSağol canım. Biraz daha iyi gibiyim ama halsizlik var
Canım ya keşke su içebilseydin sıvı kaybetttin epey ama o kusmayla su da durmuyor ki insanın midesinde24 Ağustos salı
11.00
1 kase yoğurt
1 salatalık
16.00
Çeyrekte az fazla sarı leblebi
18.30
1 haslanmis patates
Su 1bucuk ancadir heralde icemedim
Evet canımcım sagol , Allaha havale . Sen nasıl oldunAnladım canım senin bı yerde istediğin olmuş demekki.
En önemlisi de aklından artık çıktı gitti. Oldu bitti . Kafanı takacağım birşey yok.
Avukatinda dönüş yapmasına sevindim
Dediğin gibi içtiğim durmadı hiç şimdi yine içiyorum yudum yudum bakalım canimÇok güzel canım
İnşallah kusman dursun da o da geçer canım
Canım ya keşke su içebilseydin sıvı kaybetttin epey ama o kusmayla su da durmuyor ki insanın midesinde
Patates birazcık iyi geldi gibi canim. Ama lavaboyla baya iç iceyizEvet canımcım sagol , Allaha havale . Sen nasıl oldun
İnşallah kesilir kusman canımDediğin gibi içtiğim durmadı hiç şimdi yine içiyorum yudum yudum bakalım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?