• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

U UcanSupurge canım çok üzüldüm bu duruma çok alıştık gerçekten buraya başka bir yerde yapabilir miyim bilmiyorum 🤷‍♀️ ama senin için de zor gerçekten o yüzden bir yandan da iyi mi diye düşünüyorum
Sen iyi ol bebeğini sağlıkla kucağınıza alın inşallah en önemlisi bu 😘

Hep diyorum ya takım motivasyonu da ekip işi aslında Niran varken örneğin Pınar spor listesi yapıyordu pembe Lotus menü takibi ben haftalık eküri ve sıralamaları gibi yaptığımız her sporu paylaşıyorduk gibi gibi takımın kapanması en son isteyeceğim şeydi fakat yürütemiyorum sizlerin de motivasyonu düştükçe düşüyor
Aynen öyle canım hayırlısı çok direttin kapanmasın diye emeklerin çok takımdaki herkeste iniş çıkışla direndi ama nasip Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın insAllah evlatlarina daha çok zaman ayır

Yaa șuan cok uzuldm gercekten kapanacaksa kızlarinda dedigi gbi aynı takıma bari gidelm. Suanda pisman oldm neden dha cok gelip liste vs durumlarni ogrenmedim diye belki birsure devralabilirdm ama artık is isten gecti tabi. Zaten suan zor hicbirsey bilmemeyi gectimbi sabah bi aksm anca gelyrm burya oglan huysuz ev isine bile zor zaman buluyorm :( U UcanSupurge senise cok iyi anliyorm insallah hayirlisiyla yavruna kavusursun yine gel ama ya toplanalim ozlerim :cry:

Aynen sıfır yağ canım iyi bari ya 😀

Kellogs nedir canım onun dışında güzel görünüyor
Kellogs musli tarzinda cnm sagolasn
Afşyet olsun canım telafi menüsü 👏🏻

Afiyetle yiyin canım inşallah barbunyayı ne kadardan aldın ben bi yerde gördüm 12 buçuktu

yaptım şakşukayı patlıcan aldım bi tek diğer malzemelerim evde vardı çok yoruldum o kadar emeğe az çıkıyor yahu
Havalar sıcak aslında da yağmur yağıyor nerdeyse her gün normalde bu ayda yağmazdı hiç

Eh 19.30 olmasa daha iyi olurmuş sanki canım
Barbunya 8.5tl idi o bile bana cok geldi seninkini duuynca iyi almisim dedm smdi.

Yaa afiyetle yiyin insallah aynen keske bol bol ols cok ugrasmadan ama iste, mevsimler de degisiyor artk zamanli zamansiz yagmurlar vs. Hayirlisi
Gördüm sonraki mesajını baya iş yapmışsın afiyetle güzel günlerde yiyin canim.

Sagol canim bugün daha iyiydim gece cam açık yatmış unutmuşum benimki usutmeymis Allah'tan çok sürmedi

Sağol canım zehram.😍 Bir türlü fırsat bulup yazamadım. İyiyim canım çok şükür

Kalabalık gibi ama güzel gibide afiyet olsun canim
Cok sukur sevindm iyi olmana cnm
İyi aksamlar çanlar
26 Ağustos Perşembe
11.30
2 dlm ekmek
1 dlm peynir
Domates salatalık

15.00
10 tane çığ fıstık
1 elma

18.00
6 YK yeşil fasulye
1 kase cacık

Şu 2bucuk litre
Guzel menu afyt olsun cnm
Ya ben başka takımda yapabilirmiyim nasıl olur bilmiyorum. İzne mi ayrılsam diye düşünmüyor değilim.
Doğum sonrası tekrar gelmeyi kilo vermeyi düşünüyorsan belki takımı geri açarız.
Yeni bir sürü kişi alışma evresi bilmiyorum nasıl olur
Diğer kizlar sizler neler diyorsunuz
Ayndn katiliyorm benim icinde cok zor olucak yeni bir takim :( ama tam motive olmusken listeye girmisken pes etmek de istemiyorm acikcasi yoksa 80e dogru giderm :(
Cancağzım doğumdan sonra küçük bebek, ev, kuzum takımda yine motivasyon sağlayamam yine bu halde oluruz diye korkuyorum yoksa ben de hiç istemezdim kapanmasını

Aynı takıma giderseniz alışmanız adapte olmanız daha kolay olur bence de canım tabi karar sizin
Aynen haklisin bende oyle dusunuyorm
Değil aslında uyku düzeni yok geç uyuyor erken kalkıyor haliyle işe işten gelince uykusuzluktan bayılıyor koltukta sonra gece uyuyamıyor böyle bi kısır döngüde uykusu hafta sonu öğlene kadar uyuyor depo yapıyormuş hele bi kayınvalidemi görün pikniğe gideriz park, tarla , bayır demez uyur arabaya bineriz iki dakikalık yolda uyur

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım 🥰

Buralarda olurum yine canım doğum sonrası toparlanıp zayıflamak için yine paçaları sıvarım

Hep diyorum ya takım motivasyonu da ekip işi aslında Niran varken örneğin Pınar spor listesi yapıyordu pembe Lotus menü takibi ben haftalık eküri ve sıralamaları gibi yaptığımız her sporu paylaşıyorduk gibi gibi takımın kapanması en son isteyeceğim şeydi fakat yürütemiyorum sizlerin de motivasyonu düştükçe düşüyor

Estağfirullah canım varsa helal olsun doğumdan sonra inşallah diyete hemen adapte olurum

Aynen öyle canım ben de kopmak istemiyorum sizlerden

Bilmiyorum canım Niran seabahara yazmış ben de yazdım bakalım karar ne yönde olacak

6 ay dolmadan listeye girebilmen için mezuniyet kilonun altında olman lazım canım mezuniyet kilonun altına düşünce girebilirsin listeye 6 ay dolunca zaten istediğin gibi girebilirsin

Canım sizi bırakabilir miyim hiç ?
Sorun listeyse paylaslm ben 3 liste yapmayada raziyim diycem ama degl biliyorm :(

U UcanSupurge canım çok üzüldüm bu duruma çok alıştık gerçekten buraya başka bir yerde yapabilir miyim bilmiyorum
🤷‍♀️
ama senin için de zor gerçekten o yüzden bir yandan da iyi mi diye düşünüyorum
Sen iyi ol bebeğini sağlıkla kucağınıza alın inşallah en önemlisi bu
😘
Allah razı olsun canım motivasyon sağlayamıyorum artık bu durum artık takımın zararına maalesef
Aynen öyle canım hayırlısı çok direttin kapanmasın diye emeklerin çok takımdaki herkeste iniş çıkışla direndi ama nasip Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın insAllah evlatlarina daha çok zaman ayır
Çok sağol canım zaten anca doğuma kadar yürütebileceğimin farkındaydım ama iyi kötü birkaç hafta daha götürürüz belki ama dediğim gibi en büyük sıkıntımız motivasyon
Yaa șuan cok uzuldm gercekten kapanacaksa kızlarinda dedigi gbi aynı takıma bari gidelm. Suanda pisman oldm neden dha cok gelip liste vs durumlarni ogrenmedim diye belki birsure devralabilirdm ama artık is isten gecti tabi. Zaten suan zor hicbirsey bilmemeyi gectimbi sabah bi aksm anca gelyrm burya oglan huysuz ev isine bile zor zaman buluyorm
:KK43:
U UcanSupurge senise cok iyi anliyorm insallah hayirlisiyla yavruna kavusursun yine gel ama ya toplanalim ozlerim
:cry:
Gelirim elbette canım dediğim gibi takım motivasyonu hepimizin yükü gelip bi menü yazmakla yürümüyor biliyorsunuz ben de artık eskisi gibi motivasyon sağlayamıyorum farkındayım bu durum takıma ve sizlere zarar vermesin artık istiyorum
Sorun listeyse paylaslm ben 3 liste yapmayada raziyim diycem ama degl biliyorm
:KK43:
Ah canım liste bi şekilde yapılır avuç içi kadar kaldık zaten fakat takım motivasyonumuz çok düşük kaç kişi bi ileri iki geri modunda
Menum:

9:30 Kahve, 1 hurma

11:30 1 dilim ekmek, 1 ymrta, 1kk peynir, domts salatalk, 2 zeytin

15:30 sütlü kahve, 1 avuc kuru dut

17:00 az yagda 250gr tavuk sote, 3yk yogurt

20:00 turk kahvesi

5.000 Adım
2.lt Su
Harika valla 👏🏻

Menum:

5.000 Adım
2.lt Su
Çok güzel canım afiyet şeker olsun 😘
Allah razı olsun canım motivasyon sağlayamıyorum artık bu durum artık takımın zararına maalesef

Çok sağol canım zaten anca doğuma kadar yürütebileceğimin farkındaydım ama iyi kötü birkaç hafta daha götürürüz belki ama dediğim gibi en büyük sıkıntımız motivasyon

Gelirim elbette canım dediğim gibi takım motivasyonu hepimizin yükü gelip bi menü yazmakla yürümüyor biliyorsunuz ben de artık eskisi gibi motivasyon sağlayamıyorum farkındayım bu durum takıma ve sizlere zarar vermesin artık istiyorum

Ah canım liste bi şekilde yapılır avuç içi kadar kaldık zaten fakat takım motivasyonumuz çok düşük kaç kişi bi ileri iki geri modunda

Harika valla 👏🏻
Canım benim , gerçekten çok emek verdin bize doğum sonrası zayıflamayı düşünürsen aynı yerde olalım ❤️

Canım benim , gerçekten çok emek verdin bize doğum sonrası zayıflamayı düşünürsen aynı yerde olalım ❤️
Düşünmez olur muyum hemşirem karar sizin dediğim gibi ama aynı takımda olursanız sizin için ortama alışmak daha kolay olabilir

Menum:

5.000 Adım
2.lt Su
Güzel menü afiyet olsun canim

Günaydın kızlar 24 Ağustos'ta rahatsızlandım akşamına ertesi günü akşam test verdim covit pozitifim ne kadar yemeye çalışsam da iştahım yok maalesef 😬 takım kapanmadan son bildirimimi yapayım istedim
Geçen hafta: 82.35
Bu hafta: 81.70
Fark: -650

Eklentiler

• IMG_20210827_091106.webp
    IMG_20210827_091106.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 31

Harika valla 👏🏻
Haklisin motivasyon eksik oldugunun bende farkindaym, Allah razı olsun senden simdiye kadar cok emegin gecti. Hayirlisi olsun

Sagol cnm
Güzel menü afiyet olsun canim
Sagolasn cnm
Günaydın kızlar 24 Ağustos'ta rahatsızlandım akşamına ertesi günü akşam test verdim covit pozitifim ne kadar yemeye çalışsam da iştahım yok maalesef 😬 takım kapanmadan son bildirimimi yapayım istedim
Eksi olman guzel. Covid icin gecms olsn insallah hafif atlatirsiniz kimden geldi ki tahminin varmi
Geçen hafta:74.55
Bu hafta:74.30
Fark:250 gr
Yüzde:0,35Eki Görüntüle 2907101
Tbrkler cnm eksi olman guzel

Geçmiş olsun canım.

Kilo bildirimim:

Gecen hafta: 74.2
Bu hafta: 74.3
Fark: +100gr

Bu hafta olmadi hepinizden cok ozur diliyorm kizlar bidaha boyle bir hata yapmiycam bugun de kendime kacamak hakki tanimiyorum. Așureler bakliyatlar hafta sonu beni bittirdi anca bukadr gitti :(

Çok geçmiş olsun canım, ekşi güzel inşallah hafif atlatırsın,❤️
Güzel ekşi canım tebrik ederim 😘
Geçen cuma 66.75
Bu cuma 66.35
Fark -400
Yüzde %0.600

Eki Görüntüle 2907121
Güzel cNim tebrik ederim 😘😍

Verdiğin bu eksiye sevinemedim ben nedense🤭 iyileste ins yemeye çalis . Bak kilo verdiğini anneme söylerim🤭🤭
Tebrikler canım

Back
X