- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.941
Geçmiş olsun.Rabbim şifa versin canımAz kalmış haklisin en doğru kararı vermissin..
Babami Tekrar ameliyat için arayacaklar hastaneden haber bekliyoruz tümör yüksek riskli oldugu için tekrar mesanede kazima islemi yapılacakmis kaslara inmemesi için şükür iyi şuan Allah razı olsun sordugun icin
Çok sevindim canım sağlıcakla al kucağınaTşk ederim canım benim
Çok zorlu bi süreçti hiç umudum yoktu tutmaz diye düşünüyordum rabbim nasip etti cok şükür
Rabbim hayırlısıyla sende kucagina alırsın inş doguma az kalmıştır
Takımın kapanmasina üzüldüm hayırlısı olsun
Günaydın canım nasılsınGünaydın canlar
Günaydın canım nasılsınGünaydın kızlar
Merhaba bizim bebeğimizde de varmış korkuyorumDil bağı öyle sıkıntılı birşey değil canim. Eğer küçükse hemen doktor odasında bile kesiyor. Benim ortanca kızda vardı . Çocuk cerrahi yapıyor tabi korkulacak birşey değil ins
Yarışma devam etmiyor canım Zeynep sensin değil mi ? Hamilelik takvimi görüyorum doğru değil mi ?Sayfa açılmış
Zeynep kimdi gı baktım ama bilemedim ben bizim takımdan miydiYarışma devam etmiyor canım Zeynep sensin değil mi ? Hamilelik takvimi görüyorum doğru değil mi ?
Dogurdun mu canim sen? Nasilsin?Yarışma devam etmiyor canım Zeynep sensin değil mi ? Hamilelik takvimi görüyorum doğru değil mi ?
Şükür canım iyiyim 10 gün kadar oldu hatta sen nasılsın?Dogurdun mu canim sen? Nasilsin?
Oyy masallah,Allah hayirli,saglikli,salih bir evlat etsin,gozunuz aydinŞükür canım iyiyim 10 gün kadar oldu hatta sen nasılsın?
Evet benim nick değiştimYarışma devam etmiyor canım Zeynep sensin değil mi ? Hamilelik takvimi görüyorum doğru değil mi ?
Zeycan123 canım ben değişim nickiZeynep kimdi gı baktım ama bilemedim ben bizim takımdan miydi
Ya maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah darısı da bizeŞükür canım iyiyim 10 gün kadar oldu hatta sen nasılsın?
Aaaa haberimmm yokkkk benimmm nasilsinizzz nasil olduŞükür canım iyiyim 10 gün kadar oldu hatta sen nasılsın?
Sonradan bildim cnm çok sevindim sağlıkla ilerler insAllah cnmEvet benim nick değiştimevet hamilelik doğru
Zeycan123 canım ben değişim nicki
Ya maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah darısı da bize
Sağol canım inşallahSonradan bildim cnm çok sevindim sağlıkla ilerler insAllah cnm
Allah kolaylık versin canım çok teşekkür ederimOyy masallah,Allah hayirli,saglikli,salih bir evlat etsin,gozunuz aydin
İyiyim canim hamdolsun,okullar acildi,birinci siniflari aldim bu yil cok yogun geciyor ama sikayetci degilim,uzaktan egitimden cok daha iyi oldu.Kosturmacayla geciyor anlayacagin
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah çok sevindim resmen ayağımı sürümüşümEvet benim nick değiştimevet hamilelik doğru
Zeycan123 canım ben değişim nicki
Ya maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah darısı da bize
Şükür canım iyiyiz toparlandık epey sen nasılsın özlettin kendini kuzumAaaa haberimmm yokkkk benimmm nasilsinizzz nasil oldu
Aman coronadan sonra toparlanamadim ben canim. Unutkanlık, boşvermişlik hissizlik ne ararsan var. Iyi çok şükür iyi olmaniza cok sevindim. Anlat biraz ablayla nasil araları kim var yaninda cok zorlandin miAllah kolaylık versin canım çok teşekkür ederim
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah çok sevindim resmen ayağımı sürümüşümTakımdan Ezo ve pembe lotus da hamile
Şükür canım iyiyiz toparlandık epey sen nasılsın özlettin kendini kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?