Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy kapanıyormu yaa. Üzüldüm bi burukluk oldu sanki bende özledim bugün yarin bugün yarin diye diye gelemedim bi türlü kilo.aldi başını gitti. Valla iki cocuk yaş farkı az ise zorluyor

Canim 5takıma gelmiycekmisin listedesin bence mezun olmadan birakma ben gectim. Niran gelince yine burda toplaniriz insallah.
Ayy kapanıyormu yaa. Üzüldüm bi burukluk oldu sanki bende özledim bugün yarin bugün yarin diye diye gelemedim bi türlü kilo.aldi başını gitti. Valla iki cocuk yaş farkı az ise zorluyor
Ah o kilo ya neden alması bukadar kolay

Herşeye yetişmeye çalışırken hicbirseye yetisemiyor insan. İns işlerin hallolur gelirsin canim en kısa zamanda
Canim 5takıma gelmiycekmisin listedesin bence mezun olmadan birakma ben gectim. Niran gelince yine burda toplaniriz insallah.

Ah o kilo ya neden alması bukadar kolay
Gelicem canim sabahtan beri yol için birşeyler hazırladım. 5.takima yazmaya fırsatım olmadı
Ben bizimle gelmeyen arkadaşlara yazmıştım.
İns Niran gelsin toplaniriz

Selam kizlar , dün geceden beri benim kızın ateşi ve bulantısı vardı gelemedim ama neler olmuş böyle takimimjz kapanmış ya hepinizin yeri ayrı özellikle U UcanSupurge sen başkasın emeklerin çok fazla, inşallah sağlıkla bebeğini alırsın kucağına güzelce buyutursun ikisini de 5. Takım kabul etmiş beni de ,takimimiz açılırsa tekrar gelelim buraya

Anladm cnm iyi koruyorsun gene 2 kg bisi degl ben 13 kg aldim 7 ay civarinda :/
Evet canım yaklaşık 3 ay oldu mezun olalı ama ben biraz daha vermek istiyorum inşallah olur
Canım tane kadar az kaldı çok heyecanlı
Yıpratma kendini canım hiç birimiz yetişemiyoruz inan , ozledik seni de nerelerdeydin

Geçmiş olsun canım.
Şu ara herkeste var bu rahatsızlık. Acaba yeni bir virüsmu çıkıyor ortaya çözemiyorum ya 2 gün iyi olan 3. Gün hasta

Off baya cokmuş karantına suresi evet aşılı da hasta olabıloyı ama hafif atlatıyo , senun zaten hafif gecmıs neyse ki şükür

Anladm cnm oyle yazinca veda gbi gelmiyceksin sandım uzuldm
Gecmia olsn cnm insallah bigunluktur ateși
Insallah verirsin canım korumak bile guzel kilon da gayet guzel bana gore muthis hatta :)

Anladm cnm oyle yazinca veda gbi gelmiyceksin sandım uzuldm

Gecmia olsn cnm insallah bigunluktur ateși

Insallah verirsin canım korumak bile guzel kilon da gayet guzel bana gore muthis hatta :)
Yok canım nereye veda ediyom. Edemem veda falan

Allah şifa versin canım şimdi nasıl durumu ? Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Şimdi daha iyi gibi ama hala birşey yemiyor, ateşi ilaçtan sonra düşüyor sonra tekrar çıkıyor halsizlik de var uyudu şimdi inşallah toparlariz
Bizimki de öyleydi 4 saat sonra tekrar yükseliyordu ateşi sürekli uyku halindeydi senin kuzun da bir an önce atlatır inşallah canım

Aynennn öyle oluyor valla

Evet ya sanirim herkes öyle, misafir düğün annemler derken gelemedim bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…