- 3 Eylül 2015
- 3.339
- 11.128
- 408
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.921
Allah razı olsun canım çok teşekkür ediyorum varsa helal olsun inşallahMerhabalar hanımlar.
Takıma baslicam diye yazacaktım, takım kapanacakmis üzüldüm. Hayırlısı olsun diyelim.
Herkes hakkını helal etsin kizlar . U UcanSupurge cnm emeğin çok hakkını helal et. Rabbim Bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah canımİnşallah bir gün açabiliriz tekrar takımımızı
Günaydın canım.Gercekten ne güzel bağlar kurmuşuz.Helal olsun bitanem.veda etmeyelim.Alacağız takımımızı geri inşallah.Sakın birakma bizi.Kilo verdiysem sayende verdim.Allah razı olsun.Günaydın Kızlar günaydın takımım nerdeyse 2 yıldır bu topikteyim burayla değişik bir bağ kurmuşum hepinizi özleyeceğim iyi kötü burda derdimizi, mutluluğumuzu, diyetimizi paylaştık farkında olmadan çok güzel arkadaşlıklar edinmişim benden yana hakkım varsa helal olsun hepinize siz de helal edin elbette veda değil bu ölmez kalırsak buralarda olup görüşeceğiz inşallah insan üzülüyor ya ama olsun her şeyin daha iyi olması için bunu yapmamız gerekliydi her şey hepiniz için çok güzel olsun her zaman sizi seviyorum
Allah senden de razı olsun canım kendi iraden kendi emeğin biz ufak tefek destek olmuşuzdur ancaGünaydın canım.Gercekten ne güzel bağlar kurmuşuz.Helal olsun bitanem.veda etmeyelim.Alacağız takımımızı geri inşallah.Sakın birakma bizi.Kilo verdiysem sayende verdim.Allah razı olsun.
Sen olmasan yapamazdım.Allah senden de razı olsun canım kendi iraden kendi emeğin biz ufak tefek destek olmuşuzdur anca
Helal olsun cnm bir hakkım varsa asıl senin hakkın cok hepimizde Allah yavrunu sag saglim kucagna almayı nasip etsin inșallah. Hepiniz cok seviliyorsunuzGünaydın Kızlar günaydın takımım nerdeyse 2 yıldır bu topikteyim burayla değişik bir bağ kurmuşum hepinizi özleyeceğim iyi kötü burda derdimizi, mutluluğumuzu, diyetimizi paylaştık farkında olmadan çok güzel arkadaşlıklar edinmişim benden yana hakkım varsa helal olsun hepinize siz de helal edin elbette veda değil bu ölmez kalırsak buralarda olup görüşeceğiz inşallah insan üzülüyor ya ama olsun her şeyin daha iyi olması için bunu yapmamız gerekliydi her şey hepiniz için çok güzel olsun her zaman sizi seviyorum
Allah razı olsun canım sen de öyleHelal olsun cnm bir hakkım varsa asıl senin hakkın cok hepimizde Allah yavrunu sag saglim kucagna almayı nasip etsin inșallah. Hepiniz cok seviliyorsunuz
Tşk ederim canım benimTakımımız kapanmadan bugün aldığım harika haberi şuraya paylaşayımPembe Lotus umuzun transferi tutmuş hamile
Allah razı olsun canım az kaldı şükür 5 hafta kadar baban nasıl ?Tşk ederim canım benim
Çok zorlu bi süreçti hiç umudum yoktu tutmaz diye düşünüyordum rabbim nasip etti cok şükür
Rabbim hayırlısıyla sende kucagina alırsın inş doguma az kalmıştır
Takımın kapanmasina üzüldüm hayırlısı olsun
Az kalmış haklisin en doğru kararı vermissin..Allah razı olsun canım az kaldı şükür 5 hafta kadar baban nasıl ?
Takımda eski motivasyonu sağlayamıyordum doğum da yaklaşıyor 3 hafta okula gideceğim yarından itibaren doğum sonrası zaten hiç güvenmiyordum kendime takıma faydadan çok zararım dokunmaya başlamıştı böylesinin takım için daha iyi olacağına kanaat getirdim
İnşallah iyi olur canım Allah şifasını versinAz kalmış haklisin en doğru kararı vermissin..
Babami Tekrar ameliyat için arayacaklar hastaneden haber bekliyoruz tümör yüksek riskli oldugu için tekrar mesanede kazima islemi yapılacakmis kaslara inmemesi için şükür iyi şuan Allah razı olsun sordugun icin
Rabbim hayirlisiyla kucağına almanı nasip etsin canım çok sevindim.Tşk ederim canım benim
Çok zorlu bi süreçti hiç umudum yoktu tutmaz diye düşünüyordum rabbim nasip etti cok şükür
Rabbim hayırlısıyla sende kucagina alırsın inş doguma az kalmıştır
Takımın kapanmasina üzüldüm hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun cnaim rabbim acil şifalar versin babana.Az kalmış haklisin en doğru kararı vermissin..
Babami Tekrar ameliyat için arayacaklar hastaneden haber bekliyoruz tümör yüksek riskli oldugu için tekrar mesanede kazima islemi yapılacakmis kaslara inmemesi için şükür iyi şuan Allah razı olsun sordugun icin
Sabah kapatılır diye görmemiştim hiç buraya şimdi öylesine bir baktım ki açık hala.Günaydın Kızlar günaydın takımım nerdeyse 2 yıldır bu topikteyim burayla değişik bir bağ kurmuşum hepinizi özleyeceğim iyi kötü burda derdimizi, mutluluğumuzu, diyetimizi paylaştık farkında olmadan çok güzel arkadaşlıklar edinmişim benden yana hakkım varsa helal olsun hepinize siz de helal edin elbette veda değil bu ölmez kalırsak buralarda olup görüşeceğiz inşallah insan üzülüyor ya ama olsun her şeyin daha iyi olması için bunu yapmamız gerekliydi her şey hepiniz için çok güzel olsun her zaman sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?