- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.001
Daha cok minik,en az dort bes aylik olmali diyete baslamak icin.Daha kilo işine çok odaklanamadım canım sevindim senin adına 2 buçuk aylık oldu şükür okul nasıl gidiyor kızın nasıl ? Kayınvaliden mi geldi yine ?
İnşallah canım Allah kolaylık versin hepimizeDaha cok minik,en az dort bes aylik olmali diyete baslamak icin.
Okul cok yorucu,birinci siniflari aldim bu yil kosturmacayla geciyor.Kizim da iyi hamdolsun 16 aylik oldu.Bakici ablamiz var,sukur cok seviyor guzel anlasiyorlar,simdilik bir sorun yok,insallah hep boyle devam eder
Iyiyim çok şükür kadin doğum Dr, dahiliye diyetisyen arasinda gidip geliyorum bebislerin kontrolü haftalik gelişimleri iyiKızlar nasılsınız napıyorsunuz? Bi ses verin
Handandandan
@Jasminium84
Pembe Lotus
@nigarr89
@hadikonusalim
E ela_2019
@Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
@Breeze96
@Pin-ky
@Beyaz leylak
@Dream00
masal3487
@medine66
@Goklerce
@Lusi
@GastrikAsit
@kumsal68
yazarhanim35
@Toprak_ Kokusu
@TemelinSafinazi
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın canım benim bin maşallahIyiyim çok şükür kadin doğum Dr, dahiliye diyetisyen arasinda gidip geliyorum bebislerin kontrolü haftalik gelişimleri iyibi kız bi oğlum olacak kilolu hamile kaldigim ve iç karnım dar olduğu için karnım suan 9aylik gibi 4.ayimiz bitti son aylarda nasıl olurum bilmiyorum
Masalllah senin bebiste 2.5aylik olmus
İyiyim canim benim.Kızlar nasılsınız napıyorsunuz? Bi ses verin
Handandandan
@Jasminium84
Pembe Lotus
@nigarr89
@hadikonusalim
E ela_2019
@Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
@Breeze96
@Pin-ky
@Beyaz leylak
@Dream00
masal3487
@medine66
@Goklerce
@Lusi
@GastrikAsit
@kumsal68
yazarhanim35
@Toprak_ Kokusu
@TemelinSafinazi
Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Iyiyim çok şükür kadin doğum Dr, dahiliye diyetisyen arasinda gidip geliyorum bebislerin kontrolü haftalik gelişimleri iyibi kız bi oğlum olacak kilolu hamile kaldigim ve iç karnım dar olduğu için karnım suan 9aylik gibi 4.ayimiz bitti son aylarda nasıl olurum bilmiyorum
Amin canımMaşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İkiz hamilelik daha zor Allah yardımcın olsun
Yarın benim için büyük gün, hepinizden dua bekliyorumKızlar nasılsınız napıyorsunuz? Bi ses verin
Handandandan
@Jasminium84
Pembe Lotus
@nigarr89
@hadikonusalim
E ela_2019
@Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
@Breeze96
@Pin-ky
@Beyaz leylak
@Dream00
masal3487
@medine66
@Goklerce
@Lusi
@GastrikAsit
@kumsal68
yazarhanim35
@Toprak_ Kokusu
@TemelinSafinazi
Sağlıkla kucağına al inşaallahIyiyim çok şükür kadin doğum Dr, dahiliye diyetisyen arasinda gidip geliyorum bebislerin kontrolü haftalik gelişimleri iyibi kız bi oğlum olacak kilolu hamile kaldigim ve iç karnım dar olduğu için karnım suan 9aylik gibi 4.ayimiz bitti son aylarda nasıl olurum bilmiyorum
Her sey gonlunce olsun,bu arada profildeki sen misin?guzel hatunmussunYarın benim için büyük gün, hepinizden dua bekliyorum
Şükür canım sen nasılsın ? Bebiş nasılKızlar nasılsınız napıyorsunuz? Bi ses verin
Handandandan
@Jasminium84
Pembe Lotus
@nigarr89
@hadikonusalim
E ela_2019
@Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
@Breeze96
@Pin-ky
@Beyaz leylak
@Dream00
masal3487
@medine66
@Goklerce
@Lusi
@GastrikAsit
@kumsal68
yazarhanim35
@Toprak_ Kokusu
@TemelinSafinazi
Rabbim hakkında en hayırlısı olani nasip etsin inşallahYarın benim için büyük gün, hepinizden dua bekliyorum
Değil mi açık takımımız arada sohbete gelelim en azındanİyiyim canim benim.
Çok arada girip bakıyorum kk ya. Bildirimlerde 9. Takım i gorunce nasıl mutlu oldum
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım sakin, sabırlı kalmanı temenni ediyorum kendini, isteklerini net bir şekilde ifade etmeniYarın benim için büyük gün, hepinizden dua bekliyorum
Şükür canım iyiyiz havalar soğuk sürekli evdeyiz 2 buçuk aylık oldu sen ne yaptın kuzum gönlünce bir iş olmuştur inşallahŞükür canım sen nasılsın ? Bebiş nasıl
Vee 9. Takimmmm yenidennn buluşuyorduuuuuuKızlar nasılsınız napıyorsunuz? Bi ses verin
Handandandan
@Jasminium84
Pembe Lotus
@nigarr89
@hadikonusalim
E ela_2019
@Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
@Breeze96
@Pin-ky
@Beyaz leylak
@Dream00
masal3487
@medine66
@Goklerce
@Lusi
@GastrikAsit
@kumsal68
yazarhanim35
@Toprak_ Kokusu
@TemelinSafinazi
Hakkınızda hayırlı olan olsun insallahYarın benim için büyük gün, hepinizden dua bekliyorum
Allah kolaylık versin canım her gün birbirinin aynısı eloş hava soğuk sürekli evdeyiz gelen giden de yok öyle zaten yakınlarımız burda değil biliyorsun yakında iznim bitiyor ücretsiz alacağım sonrasında yine evdeyim anlayacağın bi yaz geleydi hayırlısıylaVee 9. Takimmmm yenidennn buluşuyorduuuuuu
Ben her zamanki gibi yoğun
Çok şükür bu sefer cocuklar hasta değillerr
Finallerim var 9 dersim var çalışmaya yetişmeye çalışıyorum. Sen nasilsinnn anlat birazzz
Aminn hepimize insallah. Ayni şeyi düşündüm bu sabah. Gerçekten her gün aynı. Ücretsiz alman iyi olur ya yazla birlestirirsin büyümüş olur biraz. Hava cok soğuk demi sizde. Hiç sevmiyorum kışı yaAllah kolaylık versin canım her gün birbirinin aynısı eloş hava soğuk sürekli evdeyiz gelen giden de yok öyle zaten yakınlarımız burda değil biliyorsun yakında iznim bitiyor ücretsiz alacağım sonrasında yine evdeyim anlayacağın bi yaz geleydi hayırlısıyla
Çocuklarla çıkamayacağım kadar soğuk hastalanma risklerini göze alamam gelecek yıl Eylül’de başlarsam 1 yaşında oluyor bilmiyorum muhtemelen 2 yıl kullanacağım izin güvenemem bakıcıya (tanıdığım biri olmadıkça), kreş için de epey küçük kızım 1 buçukta başladı sürekli hastaydı onu da göze alamam belki bi ihtimal annem gelirse öyle belki başlarımAminn hepimize insallah. Ayni şeyi düşündüm bu sabah. Gerçekten her gün aynı. Ücretsiz alman iyi olur ya yazla birlestirirsin büyümüş olur biraz. Hava cok soğuk demi sizde. Hiç sevmiyorum kışı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?