- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.021
Çıkma çıkma biz 3 aydir hastaydik bi türlü geçmiyor bu salgın. Valla alabildiğin kadar al. Bu günleri parayla satın alınamıyor kendin büyüt. Elinde meslegin var sonuçta istediğin zaman çalışırsın.Çocuklarla çıkamayacağım kadar soğuk hastalanma risklerini göze alamam gelecek yıl Eylül’de başlarsam 1 yaşında oluyor bilmiyorum muhtemelen 2 yıl kullanacağım izin güvenemem bakıcıya (tanıdığım biri olmadıkça), kreş için de epey küçük kızım 1 buçukta başladı sürekli hastaydı onu da göze alamam belki bi ihtimal annem gelirse öyle belki başlarım
Oyy maşallahŞükür canım iyiyiz havalar soğuk sürekli evdeyiz 2 buçuk aylık oldu sen ne yaptın kuzum gönlünce bir iş olmuştur inşallah
masallahhIyiyim çok şükür kadin doğum Dr, dahiliye diyetisyen arasinda gidip geliyorum bebislerin kontrolü haftalik gelişimleri iyibi kız bi oğlum olacak kilolu hamile kaldigim ve iç karnım dar olduğu için karnım suan 9aylik gibi 4.ayimiz bitti son aylarda nasıl olurum bilmiyorum
Masalllah senin bebiste 2.5aylik olmus
hakkinda hayirlisi ablamYarın benim için büyük gün, hepinizden dua bekliyorum
Hadi güle güle oturun inşallah canım kızın okula başlıyor demek ya da başladıiyyim cok sukur
bende kontrollere gidip geliyorum
3. ay gibi evimize tasinacaz insalalh
amin insallah canim 2 hafta oldu baslayaliHadi güle güle oturun inşallah canım kızın okula başlıyor demek ya da başladı
Mezuniyetini de görürsün inşallah canımamin insallah canim 2 hafta oldu baslayali
simdilik yarim gun gidiyo
zamanla alistikca saatini yukselticekler
İyiyim hamdolsun cnm.Kızlar nasılsınız napıyorsunuz? Bi ses verin
Handandandan
Jasminium84
@Pembe Lotus
@nigarr89
@hadikonusalim
E ela_2019
@Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
@Breeze96
@Pin-ky
@Beyaz leylak
@Dream00
@masal3487
I Ilyusa
@Goklerce
@Lusi
@GastrikAsit
@kumsal68
yazarhanim35
@Toprak_ Kokusu
@TemelinSafinazi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Iyiyim çok şükür kadin doğum Dr, dahiliye diyetisyen arasinda gidip geliyorum bebislerin kontrolü haftalik gelişimleri iyibi kız bi oğlum olacak kilolu hamile kaldigim ve iç karnım dar olduğu için karnım suan 9aylik gibi 4.ayimiz bitti son aylarda nasıl olurum bilmiyorum
Masalllah senin bebiste 2.5aylik olmus
Eviniz hayırlı olsun Cnm. Güle güle sağlıkla huzurla oturun.iyyim cok sukur
bende kontrollere gidip geliyorum
3. ay gibi evimize tasinacaz insalalh
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.Yarın benim için büyük gün, hepinizden dua bekliyorum
Şükür canım ben de iyiyim çocuklar da iyi hamdolsun gelip geçiyor günlerİyiyim hamdolsun cnm.
Sen nasılsın çocukların nasil
amin insallah:)Mezuniyetini de görürsün inşallah canım
sago canim insallhEviniz hayırlı olsun Cnm. Güle güle sağlıkla huzurla oturun.
adini ne koydun cani bebisinŞükür canım ben de iyiyim çocuklar da iyi hamdolsun gelip geçiyor günler
Taha canımadini ne koydun cani bebisin
saglikla buyut:)
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım sakin, sabırlı kalmanı temenni ediyorum kendini, isteklerini net bir şekilde ifade etmeni
Rabbim hakkında en hayırlısı olani nasip etsin inşallah
Her sey gonlunce olsun,bu arada profildeki sen misin?guzel hatunmussun
Hakkınızda hayırlı olan olsun insallah
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.
Gönlüne göre versin.
hakkinda hayirlisi ablam
bundan sonra hersey gonlunce olsun insallah
Ayyy etiketini görünce bi sevindim dedim heralde takımlar yine açıldıKızlar nasılsınız napıyorsunuz? Bi ses verin
Handandandan
Jasminium84
@Pembe Lotus
@nigarr89
@hadikonusalim
E ela_2019
@Fit mutlu anne
Ucmelekannesi
@Breeze96
@Pin-ky
@Beyaz leylak
@Dream00
@masal3487
I Ilyusa
@Goklerce
@Lusi
@GastrikAsit
@kumsal68
yazarhanim35
@Toprak_ Kokusu
@TemelinSafinazi
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin kuzumYarın benim için büyük gün, hepinizden dua bekliyorum
adiyla yasasin pasaaaTaha canım
Sağlıcakla kucağına al inşallah canım benim Allah bağışlasınadiyla yasasin pasaaa
bende dun ultrasona girdim
oglan dedi
ama yuzde yuz kesin diyemem dedi
amin insallah canimSağlıcakla kucağına al inşallah canım benim Allah bağışlasın
İns herşey istediğin gibi ilerlemiştir canimYarın benim için büyük gün, hepinizden dua bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?