- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #449.041
Ah keşke çok özledim ortamımızıTakımlar kapandigindan beri düzen tutturamadim pek girmiyorum su sıralarda kk ya.
Bildirimleri acıyıp bari haberim olsun arada siz konuşursanız
Keşke şuraya hepimiz toplanabilsek tekrar
Ne güzel olur yeniden başlasakaçılırsa bende varım
di mi yaaa, çok özledim bu atmosferi benNe güzel olur yeniden başlasak
kesinlikleee , motivasyonumuz güçlenirrNe güzel olur yeniden başlasak
anladığım kendi aramızda yarışmamızı mı söylüyorsunuz?arkadaşlar tek grup olarak bunu yapabilirsiniz, gruplar yeterli ilgi görmedi diye kapatıldı her takımı 5 kişiden oluşacak şekilde kurarsanız 15 kişi olsa 3 takım olur.
yani bu bizle değil sizlerle alakalı
anladığım kendi aramızda yarışmamızı mı söylüyorsunuz?
ama o da olmuyor, başka gruplarla yarışıyor olmak daha hırslandırıcı birşey
Yarışma olmasa da bir arada olalım canım çok özlüyorum siziMerhaba herkesebildirimi görünce çok heyecanlandım takım açıldı yarışmalar başladı diye ama malesef öyle birşey yokmuş .sizlerin mesajlarını tekrar okumak da çok güzeldi.Kilo konusunu sormayın ipin ucu kaçtı hiç bir yer 9.takım gibi motive edemedi beni. İnşallah yine yarışma ortamında bir araya geliriz.
Merhaba herkesebildirimi görünce çok heyecanlandım takım açıldı yarışmalar başladı diye ama malesef öyle birşey yokmuş .sizlerin mesajlarını tekrar okumak da çok güzeldi.Kilo konusunu sormayın ipin ucu kaçtı hiç bir yer 9.takım gibi motive edemedi beni. İnşallah yine yarışma ortamında bir araya geliriz.
bende cok ozluyorum.burayiYarışma olmasa da bir arada olalım canım çok özlüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?