Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar benimde sabah sabah cnm sıkkın kilom 70,9 çıktı hani nerde sporun suyun düzgün yemenin etkisi

diyetisyenimi aradım randevu için hazirandan önce randevu yok neyseki eski danışanıyım diyince tel bırak arayalım dediler kadın 6 yılda bursada aldı yürüdü ya ne hastaları var ne hastaları başarısı süper ki zamanında benide 10 kg zayıflatmışlığı var neyse seyansı 75 tl olmuş tabi şanın artınca fiyatında artıyo

bugün benim doğum günüm bu arada tammmmm 30 oldum :18:

neyse msj sayımına menü paylaşımına haftasonu hariç uyabilirim çünkü haftasonu giremiyorum
dünki menüme gelince
sabah
domates+salatalık+peynir+5 zeytin
2 dilim ekmek

ara
bir türk kayfesi

öğle
2 parça tavuk
2 köfte
2 dilim ekmek :18:

akşam
1 tanecik börek :18:

2 lt su spor yok :18:

nagiş sabah ve öğle yemeğini güzelce ye ama akşam çok dikkat et bize en çok kilo aldıran akşam yemekleri, ben spordan eve geç gittiğimden akşam yemiyorum 9'da evde oluyorum o uüzden akşam yemeğini işyerinde hallediyorumm, sende mesela çorba+salata+meyve ile geçiştirebilirsin akşam yemeğini.

kızlar kilomda en ufak bir oynama yok..yarın regl olucam ve gerim gerim gerildim..yüzümü kaşımaktan bir hal oldum..bu hafata sabitim anlayacağınız, önümüzdeki haftalara bakıcaz artık

:) olsun hopişim regl sonrası senden müthiş bir atak bekliyorum :) reglden sonra ödemini at yağını yak gel

İYİKİ DOĞDUN NAAAGİİİİŞŞŞŞ.... :) Sen c.tesi pazar giremiyorsun bliyorum onu :) kaçmaz benden

Doğum günün kutlu olsun nagişimmmmmmmmmmmmmmmm..:118::118::118::118::118::118::118:
Bütün hafta bilgisayar başındayım zaten deyip hafta sonları bende kaytarma taraftarıyım.Kusuruma bakmayın.Benim işimde internette bilgisayarda genellikle onun için bana kızmayın böööööööööööööööö geliyor.Çok ısrar ederseniz geceleri bebiş uyuyunca birazcık bakabilerim.

gamzecim bende artık bu bir direnç oldu resmen vücudum direniyo yani yesemde yemesemde gitmiyo inan buraya bile yazasım gelmiyo
ağzımda dilimde hep diyet,spor,sağlıklı yaşam var ama uygulamam zayıf ne yapıcam bilmiyorum psikolojimde yemeye öyle müsait ki
şimdi inş boş randevu olurda diyetisyenimle çabuk görüşebilirim çünkü mayıstan sonra çocuk çalışmalarına başlıcam kaldıki bu sefer 9ayımı diyetisyenle götürmek istiyorum oğluma hamileliğim 68le başlayıp 95le son bulmuştu eee aradan 4 sene geçti vücudun nasıl tepki vereceği belli değil çok korkuyorum çok :18:

neler oluyor bilmiyorum ama gören göbeğime hayret ediyor,
gaz ve su bence
Bitki çaylarımı içiyorum,acıyı bu günlerde bırakmıştım,ama bu gün tekrar yiyecem,o benim çok güzel bağırsaklarımı çalıştırıyor,

WAAAAWWW seviyorum ben bu kkyı be
editör doğum günü msjı atmış "gelemedik ama unutmadıkta" diye başlıyor tşk ediyorum çok mutlu oldum (yani var ya biz kadınları mutlu etmek ne kadar kolay aslında 9

Alıntı yapmışım ama nagişin doğum gününü kutlamamışım :))

Nagişim doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlui huzurlu yıllara inşallah, iyiki doğmuşsun :)))

NAGİİİİŞŞŞ doğum günün kutlu olsun Allah ailenle sevdiklerinle ve bizle :) ama zayıf olarak mutlu sağlıklı uzuuuuuun bir ömür nasip etsin inşallah

en klasik turk mutfagini dene menemen caaaaay hem sana da uygun yani Dukana Fulyacim bosver ugrasma hamurisiyle hem diyet hem sinav kendini extra strese nie sokuyosun canimyaaaa

Bu toplantıları kim icat ettiyse onun ağzının ortasına tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü yapıcam.Kafamın içinde kocaman bir balon oldu
Bırakmıyolar ki çalışalım.Toplaşma toplaşma üstüne

kızlar spora gittim, hoca yokne güzel stres atacağudum..

Bence kural ihlali için herkesin ayda 2 hakkı olsun...Neticede acil durum her zaman sözkonusu olabilir.Onun dışında hiç kimseye taviz verilmesin.Cuma günleri şöyşle bir tablo kullanalım.
kural ihlali derken ne demek istedin hilalim anlamadım..??:26:

öpecem.... öpmeden bırakmam..... kız valla aklıma geldi yollıyayım kestane şekeri dediydim içimden haa..... amaa yer mi ki bu adam....
o yemezse ben yerim kız..bana yolla bacım

yeşil çay içmiyorum betüşüm ama su 2lt. en az içiyorum..evet, menü yazmıyorum ama sıkılıyorum yazarken bee

bugün benim doğum günüm bu arada tammmmm 30 oldum :18:

:
happy birthday nagişşş..ben sana pasta alacağıdım demi??ama aklımda hep 6 nisan kalmış tarih, neden anlamadım..neyse..birazdan geliyo pastan..

:) olsun hopişim regl sonrası senden müthiş bir atak bekliyorum :) reglden sonra ödemini at yağını yak gel

inşallah büşüm ssz

off kızlar bizim teyze oğlu ağustos da evlenecekti ya..almışlar hazirana"yahu bir nişanlılığın keyfini çıkarın , ne bu aceleniz" diyemedim tabii..benim daha vermem gereken kilolar var da diyemedim..artık ne kadar verirsek o zaman kadar

madem hoca yoksende yürüyüş yapaydın.....

hopiş sözz 60 ı göreyim sana göndercem :)))) 55 olayaım bi tane daha.... hedefe varınca gene gönderirim....

gelsende dukanla..... çok soğuk oluyo ama olsun... ellerim mosmor soğuktan parmaklarım mor mor ama mutluyum..... gel sende dukanla.... hani kazara şurda uyuya kalsam öldü diye kaldırırlar beni

essah mı betüşüm??nam nam nam yemiş kadar oldum kız sağolasın

"gel sen de dukanla" başlıklı şiirinin devamını bekliyorum..adama bir şiir yazmadıydık o da oldu maaşallah..

Alın size azim,hırs,İrade........Allah beni kahretmesin sende git diyeti boz manyak hilal

[h=1]Sevil Çelik(-52 kg)[/h]

1-Adın-Soyadın(arzuya bağlı), Yaşın, başlamadan önceki ve sonraki kilon,boyun?Hangi evredesin?Kaçıncı günün-ayın?
-Sevil ÇELİK, yaş 20 , başlamadan önceki kilom 116 şu an 64 kiloyum, boyum 1.65 – seyir evresindeyim.8 ay bitti 9.ayımdayım. (HEDEF 58 J)
2-Zayıflamaya nasıl ve neden karar verdin?
-Aslında bir çok kez zayıflamaya karar veriyordum diyete başlıyor ve her zamanki gibi uygulayamıyordum.Daha sonra facebook ta gezinirken sayfayı gördüm araştırdım ve başladım.
3-Daha önce zayıflamak için neler denedin? Diyet geçmişin nedir?neden tekrar tekrar kilo aldın?
-Daha önce zayıflamak için herkes gibi diyetisyenlere defalarca gittim ama başarılı olamadım en uzun diyetim 1 hafta sürüyordu.Benim çocuklugum zayıf geçmiş , onuda hatırlamıyorum zaten troid hastalıgım yüzündende giderek kilo almışım. Yani hayatım hep kilolu geçti.Doktora gittim ilaç kullandım bir bahanem vardı artık troid , kendi kendime bu hastalık varken zayıflayamam diyip çaba bile göstermiyordum.
4-Kilo almanın asıl nedeni fiziksel mi psikolojik mi?
Troid hastalıgı vücudumun az çalışması ve YANLIŞ beslenmem tabiki..
5-Kendin için mi yoksa başkaları için mi kilo vermek istiyordun?
-Tabiki kendim için istedim.İlk önce saglıgım için çünkü giderek kilo almaya devam ediyordum..
6-Neden Dukan diyetini tercih ettin?
-Aslında bir nedeni değil bir çok nedeni var ama bunu yazıya dökemiyorum.Diyeti okudum 1 hafta araştırdım ve bu diyete sayfadaki sıcak ortama o kadar GÜVENDİM Kİ hayatımda ilk defa başarabileceğime inandım.
7-Dukan diyetini nereden öğrendin?
Facebook ta gezinirken sayfayı gördüm İYİ Kİ GÖRDÜM J
8-Dukana baslamadan ne kadar arastirdin?
-1 HAFTA ..
9-Dukan diyetine ne kadar guven duyuyordun?
-ÇOOOK o kadar çok ki tarifi imkansız..
10-Kitabı okumak gerçekten gerekli mi?
-Gerçekten gerekli insanın kafasında acaba kalmıyor.Açıp bakabiliyorsun gerektiğinde..
11-Dukana baslamadan once etrafinda dukan yapmis yada yapan var miydi?
-hayır etrafımdan duymadım..
12-Dukana ne zaman inanmaya başladın?
-Başından beri.
13-Pierre Dukan hakkında ne düşünüyorsun?
-Hayatımı değiştiren güzel insan..İYİ Kİ VAR…
14-Diyete başmadan önce psikolojini hazırladın mı?Nasıl?
-zaten diyeti yapabileceğimi fazlasıyla biliyordum.inanıyordum.Bunu düşünerek kendimi hazırladım.
15-Hiç kilo veremeyeceğim gibi bir umutsuzluk yaşadın mı?
-Başlamadan tabiki yaşadım.O kadar çok diyet yapıp sonuç alamayınca insanda ufak bir kaygı mutlaka oluyor.Ama bu kaygının yersiz olduğunu da biliyordum.
16-Diyete tam uydun mu? Arada kaçamakların oldu mu? Oldu ise en büyük kaçamağın nedir?
-Diyete gerçekten uydum.Ve kaçamak olmadı.Oruç tutarken bile J Çünkü kendimi biliyorum bir kere yaparsam gerisi fazlasıyla gelir ve diyeti mahvederdim.. J
17-Dukan yaparken sağlık sorunları yaşadın mı?Kontrollerini yaptırdın mı?
-Kontrollerimi yaptırdım tabiki yaptırılmasıda gerekli.Sağlık sorunlarım düzeldi ve tamamiyle geçti diyebilirim..
8-Yenik düştüğün,başaramayacağını düşündüğün anlar oldu mu?
-Oldu durakladığımda yada + gördüğümde ama inancımı kaybetmedim..
19-Dukan diyetini uygulamak günlük rutin hayatını zorlaştırdı mı?
-Hayır zorlaştırmadı. Yemeğimi akşamdan yaptım işe götürdüm.. – leri gördükçe zorlanma olsada geçiveriyor zaten o yorgunluk J
20-Dukan diyeti bütçeyi zorluyor mu?
-Şimdi olaya mantıklı bakarsak eski yediğime göre daha az harcıyorum.Eskiden tüm ev halkı aynı şeyleri yerken ne kadar harcanıyor ne alınıyor belli değildi o yüzden sadece kendime ayrı aldıgımda bir bütçe çıkıyor bu fazla gibi geliyor ama aslında değil J
21-Vücudunda sarkma ve çatlak oldu mu ?
-Çatlak vardı zaten sarkma da çok az var onunda ilacı dukan egzersizi ..
22-Diyetle beraber spor yaptın mı?Hangileri?
-yürüyüş , mekik , dukan egzersizleri
23- Diyetin sana uymayan kısımları oldu mu?Bunları kendine göre adapte ettin mi?
Diyeti kendime uydurmaya çalışmadım hiç , ben ona uydum bana uymayan kısmı da yoktu zaten J
24-Yaşadığın duraklamalarda ve bazen kilo alımlarında diyeti sorguladın mı?
-Tabiki yediklerimi gözden geçirdim,yanlış bir şey mi yapıyorum diye kitabı kontrol ettim.
25-Dukana başladıktan sonra adet düzenin bozuldu mu?
-Aksine eskiye göre daha düzenli..
26-Ailen ve çevrenin etkisi nasıl oldu diyetine? Destek oldular mı?
-Ailem destekledi tabiki sonuna kadar arkamdalar..

27-‘’Dukan diyeti tariflerim’’ blog'unun ve facebook sayfasının zayıflamandaki etkisi nedir?
-ÇOK BÜYÜK kesinlikle kelimelerle tarif edemem…
28-En büyük motivasyon kaynağın neydi ?
-DUKAN DİYETİ TARİFLERİM VE BURDAKİ AİLEM ,ailem diyorum çünkü hepsini ailem olarak görüyorum artık ben.HAYATIMIN BİR PARÇASI ARTIK..
29-Tatlandırıcı hakkındaki düşüncelerin neler?
İlk 7 ay kullanmadım. Daha sonra sadece çay için tablet aldım.Şu an onu kullanıyorum tatlı isteğimi giderdiği için.
30-Çevrende çeşit çeşit yiyecekler olduğunda kendini nasıl motive ettin? Kaçamak yapmaktan korktun mu ?
-Korktum tabiki sürekli 58 kilo olduğumda nasıl olucam kendimi hayal ettim. Günden güne kilo verdiğimde kendimde olan değişikliklere tekrar tekrar baktım bunların kaybolmasına izin veremezdim herhalde J
31-Tatlı krizini nasıl önledin?
-tatlandırıcılı çay, arada light kola ,tarçinli yada tatlandırıcılı süt..
32-Diyette en çok yaptığı yemek nedir?
-Tavuk ve çeşitleri J
33-Dukan'la zayıfladıktan sonra yaşantında ne gibi değişiklikler oldu?
-değişiklikler değil hayatım tamamen değişti.İnsanların size bakışı övgüleri yaklaşımları günden güne daha fazla gelen iyi dilekleri sizi o kadar çok mutlu ediyor ki bu mutluluk tarifi imkansız ve diyorsunuz ki gerçekten her şeye o kadar sabıra değiyor.Hastanede testlerin sonuçların daha daha iyi çıktıgında ,kıyafetlerin üstünden düşmeye başladığında ve her magazaya gittiginde bir beden küçük bir şey aldıgında, ailenin seni gördükçe daha da mutlu olması işte bunların o yüzünde oluşturduğu gülümsemedir DUKAN iyi ki var.J
34-Sana göre işin sırrı ve kilit noktası nedir ?
-Sabır azim ve inanç.
35-Dukan'dan aldığın sonuç psikolojine nasıl yansıdı ?
-Tek birşey söyliyim sabah yogun kalkmamak ve aynada her şeye rağmen yüzümün güldüğünü görmek bu yetiyor bana J
36-Dukan’a başlamayı düşünenlere tavsiyelerin neler olur?
-Ben daha önce neden görmedim neden karşılaşmadım daha önce keşke karşıma çıksaydı dedim.Çok pişman oldum hala da pişmanım. Ben bu diyeti daha önce görseydim başlamak için bir gün bile düşünmezdim…
SON OLARAK İNSANIN GERÇEKTEN İNANIRSA VE AZİMLENİP SABREDERSE YAPAMAYACAĞI SEY YOKMUŞ BEN BUNU ANLADIM…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…