- Konu Sahibi Handandandan
-
- #47.141
günaydın kızlar benimde sabah sabah cnm sıkkın kilom 70,9 çıktı hani nerde sporun suyun düzgün yemenin etkisi
diyetisyenimi aradım randevu için hazirandan önce randevu yok neyseki eski danışanıyım diyince tel bırak arayalım dediler kadın 6 yılda bursada aldı yürüdü ya ne hastaları var ne hastaları başarısı süper ki zamanında benide 10 kg zayıflatmışlığı varneyse seyansı 75 tl olmuş tabi şanın artınca fiyatında artıyo
bugün benim doğum günüm bu arada tammmmm 30 oldum :18:
neyse msj sayımına menü paylaşımına haftasonu hariç uyabilirim çünkü haftasonu giremiyorum
dünki menüme gelince
sabah
domates+salatalık+peynir+5 zeytin
2 dilim ekmek
ara
bir türk kayfesi
öğle
2 parça tavuk
2 köfte
2 dilim ekmek :18:
akşam
1 tanecik börek :18:
2 lt su spor yok :18:
kızlar kilomda en ufak bir oynama yok..yarın regl olucam ve gerim gerim gerildim..yüzümü kaşımaktan bir hal oldum..bu hafata sabitim anlayacağınız, önümüzdeki haftalara bakıcaz artık
günaydın kızlar benimde sabah sabah cnm sıkkın kilom 70,9 çıktı hani nerde sporun suyun düzgün yemenin etkisi
diyetisyenimi aradım randevu için hazirandan önce randevu yok neyseki eski danışanıyım diyince tel bırak arayalım dediler kadın 6 yılda bursada aldı yürüdü ya ne hastaları var ne hastaları başarısı süper ki zamanında benide 10 kg zayıflatmışlığı varneyse seyansı 75 tl olmuş tabi şanın artınca fiyatında artıyo
neyse msj sayımına menü paylaşımına haftasonu hariç uyabilirim çünkü haftasonu giremiyorum
dünki menüme gelince
sabah
2 dilim ekmek
ara
bir türk kayfesi
öğle
2 parça tavuk
2 köfte
akşam
dünki menüme gelince
sabah
2 dilim ekmek
ara
bir türk kayfesi
öğle
2 parça tavuk
2 köfte
akşam
:) olsun hopişim regl sonrası senden müthiş bir atak bekliyorum :) reglden sonra ödemini at yağını yak gel
Benimde bu hafta son..Hep beraber şişik haftalardayız desenize:18::18:
nagiş sabah ve öğle yemeğini güzelce ye ama akşam çok dikkat et bize en çok kilo aldıran akşam yemekleri, ben spordan eve geç gittiğimden akşam yemiyorum 9'da evde oluyorum o uüzden akşam yemeğini işyerinde hallediyorumm, sende mesela çorba+salata+meyve ile geçiştirebilirsin akşam yemeğini.
neler oluyor bilmiyorum ama gören göbeğime hayret ediyor,bu gün yemeye son ver o zaman git yürüyüş yap hava mis.... Sen nerdesin bilmiyorum ama.... Suyunuda iiiiç...... Akşamada bool kırmızı biberli yoğurt ye sadece..... Birde yatarken formçayı iç..... Ciddiyim dene bence....
en klasik turk mutfagini dene menemen caaaaay hem sana da uygun yani Dukana Fulyacim bosver ugrasma hamurisiyle hem diyet hem sinav kendini extra strese nie sokuyosun canimyaaaakizlar ya bi yardimesim degisik bisiler istemisti turk mutfagindan hastayiz ya ise gitmiyor oglende kahvalti edecek diye sabah google'dan tarif buldum mayali hamurdan sodali pogaca iste ici peynirli... daha once hic hamur yogurmadim ama :26: hamuru baya civik bisey oldu azar azar un kattim ele yapismayacak gibi ama hala yumusakken ustunu sardim kaloriferin yaninda 1 saat durdu ama hicbi kabarma olmadi sonra firini cooook az acip icinde biraz beklettim biraz kaabrdi iste. sonra normal yuvarladim vs. firina koydum 2 dk sonra pat butun elektrikler kesildi. firin&ocak benim elektrikli bu arada sacma sapan bisi,evde vardi diye almamistik keske alsaymisiz. neyse esim elektrigi geri acti ama bu kez firinda bi cozutma oldu sanirsam, cunku ustu hic pisirmiyor alti pisiriyor (hatta yakiyor demeliyim). ust resmen cig... icinden hic bahsetmiyorum bile. ooof of. firinla ilgilidir dimi yani yoksa benim hamurun dandikligi mi ya :26: hic boyle bi felaketle sonuclanan bir mutfak maceram olmamisti. sonuc: aksam yemegi vakti oldu pogacalar 1 saattir pismedi mubarek de daha kahvalti bile etmedi, bekleyis suruyor
kural ihlali derken ne demek istedin hilalim anlamadım..??:26:Bence kural ihlali için herkesin ayda 2 hakkı olsun...Neticede acil durum her zaman sözkonusu olabilir.Onun dışında hiç kimseye taviz verilmesin.Cuma günleri şöyşle bir tablo kullanalım.
o yemezse ben yerim kız..bana yolla bacımöpecem.... öpmeden bırakmam..... kız valla aklıma geldi yollıyayım kestane şekeri dediydim içimden haa..... amaa yer mi ki bu adam....
yeşil çay içmiyorum betüşüm ama su 2lt. en az içiyorum..evet, menü yazmıyorum ama sıkılıyorum yazarken beehopiş hiç yazmıyon ne yiyiyon ne içiyon.... azcık kulak çekerdik... yeşil çay içiliyomu su içiliyomu gerçi kimse yazmıyo ama yazalım yaa.... yazınca liste dışına çıkmaya utanıyo insan... baskı oluyo bari...
happy birthday nagişşş..ben sana pasta alacağıdım demi??ama aklımda hep 6 nisan kalmış tarih, neden anlamadım..neyse..birazdan geliyo pastan..bugün benim doğum günüm bu arada tammmmm 30 oldum :18:
:
:) olsun hopişim regl sonrası senden müthiş bir atak bekliyorum :) reglden sonra ödemini at yağını yak gel
kızlar spora gittim, hoca yokne güzel stres atacağudum..
o yemezse ben yerim kız..bana yolla bacım
yeşil çay içmiyorum betüşüm ama su 2lt. en az içiyorum..evet, menü yazmıyorum ama sıkılıyorum yazarken bee
off kızlar bizim teyze oğlu ağustos da evlenecekti ya..almışlar hazirana"yahu bir nişanlılığın keyfini çıkarın , ne bu aceleniz" diyemedim tabii..benim daha vermem gereken kilolar var da diyemedim..artık ne kadar verirsek o zaman kadar
madem hoca yoksende yürüyüş yapaydın.....
hopiş sözz 60 ı göreyim sana göndercem :)))) 55 olayaım bi tane daha.... hedefe varınca gene gönderirim....
gelsende dukanla..... çok soğuk oluyo ama olsun... ellerim mosmor soğuktan parmaklarım mor mor ama mutluyum..... gel sende dukanla.... hani kazara şurda uyuya kalsam öldü diye kaldırırlar beni
kural ihlali derken ne demek istedin hilalim anlamadım..??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?