- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #47.101
vallahi bilmiyorum kaç kişiyiz.26:du ben bi bakiyim..
[/QUOTE]Yoook allah var busracim oglusum beni hep goturur ama benden aldigi paralarla ya da anne sen ver ben sana veririm der ama sooole kendi alin teriyle bileginin gucuyle onun kazandigi parayla goturmesini hesap oderken onun booole kasilmasini falan cok istiyorum insallah rabbim nasip eder gorururum yaaa
marti
btlbetul
bsrmhmmt
ozdemi
fadime02 üyeliği silindi
trulyscrumptions Geri dönmek üzere ayrılıyor
lypsa
hoppidicik
noraaa
mababy İzne ayrılmak istiyor.
nagieymen
toplam 11 kişiyiz, limit 12..bence 1 kişi daha alalım, baktık başka gelen yok 1 daha alırız..yalnız herkesi davet etmeyin please, günlük mesaj sayısına göre davet yapalım
belki fadime bi yolunu bulur gelir yaaaa aaaaa ama kizin ici yanmissa biseyleri burda bos bulunup soolediyse hemen de ooole banlanir mi yaaaa once bi uyari falan verilir ama degrli site yoneticileri anlayisiniza siginarak yaziyorum yani beni de banlamazsiniz umarim :26:ama gercekten yaaaa once bi uyarsaydiniz yani insaniz sesiyoruz da besiyoruz da olmus bi hata di mi amamarti
btlbetul
bsrmhmmt
ozdemi
fadime02 üyeliği silindi
trulyscrumptions Geri dönmek üzere ayrılıyor
lypsa
hoppidicik
noraaa
mababy İzne ayrılmak istiyor.
nagieymen
toplam 11 kişiyiz, limit 12..bence 1 kişi daha alalım, baktık başka gelen yok 1 daha alırız..yalnız herkesi davet etmeyin please, günlük mesaj sayısına göre davet yapalım
ayyy canim insallah busraciiiiim insallaaaaah ya ben de cok ufak tefek degilim ama oglusumun yaninda simdiden kucuk kaliyorum 17 yasinda benim oglum 1.80 boyunda vee 98 kiloooo o daha da buyuyup senin deddigin gibi kocaman kocamaaan herif olunca dusunemiyorum inan yazarken bile gozlerim doldu hayirlisi busracim allah sana da iyi hayirli yazilar versin sen de boy boy cocuklarin olsun onlarin hayrini gor insallah tatlim.Amaaa hepsi sirayla once su diplomayi bi kap is guc derken hayirlisi hepsi oluyo hiiic acele etme bi bakmissin ooooooo zaman ne cabuk gecti Emineyle yazisirken daha dun gibiyidi dersiiininşallah görürsün o günleride kuzum :) kocaman kocaman herif olur seninki
gel 64 geeel geeeelll gelllllll.....
dur kız o kadar çabuk yakalama beni
Hopisim anlasilan tek sen degil senin firin da direniyo sanirim dukan ve tariflerine karsi genel bi durum gelismis bacim sizin evvdeyok emoşum ya..fırını falan açmadım..bayağı kabardılar kabardılar , sonra taştılar..sonrada baktım sönmüşler..anlamadım
açıldı bi defa çenem :) aklımda bir sürü şey dolaşırken yazmadan geçemedim :) zayıflarsam şu olacak bu olacak şunu şöyle yapacağım derken bakın nasıl bir liste çıktı :)
netten alınca acaba olurmu diye düşünmeden sipariş edeceğim ucuz ve cici elbiselerim olacak
birde şortlarımüstünde çiçekler böcekler olan şortlar :)
birde topuklu ayakkabılarım :)
spora giderken giydiğim kolsuzlardan yan kısımlarım çıkıyormu acaba diye düşünmeyeceğim artık:)
mağazaya girdiğimde en ön kısma asılan kıyafetleri deneyebileceğim bedeni varmıdır umuduyla arkalara doğru bakmayacağım..
renkli giydiğimde dikkat çekermi diye düşünmeyeceğim istediğim renkten pantalonlarım olacak :)
fazlalıklarımı kapatsın diye uzun bol şeyler artık eskide kalacak yada onları giydiğimde altına daracık olup bacaklarımın inceliğini gösterecek şeylerle kombin yapacağım :)
dar kotlar giyip paçalarını katlayabileceğim..
düşük beli sevmiyorum bahanesi bitecek artık nasılsa yanlarım fırlamayacak içinden diye düşük bel giyebileceğim :)
sahilde dolaşırken zayıflığımın bedenimin ve güneşin tadını doya doya çıkartacağım oramı buramı havluyla örtmek yerine gülüp eğleneceğim :)
öğretmenlik yaparken mutfak dersi veriyorum demeye utanmayacağım. çünkü yesem de kilo almıyor olacağım :)
birileri yanımda yemekten bahsederken aa evet şöyle güzel böyle güzel demekten kaçınmayacağım artık. bir yemeğin gerçekten lezzetli olduğunu utanmadan sıkılmadan söyleyeceğim...
uzun çizmeler giyebileceğim :) sırf bacak kısmı kalın olsun diye 1 numara büyük olmak zorunda olmayacak artık botlarım yada çizmelerim :)
ben voleybolcuyum dediğimde bu kiloda mı bu boyla mı diye soran dangalak arkadaşlarım olmayacak yani arkadaşlarımın dengesizlikleri baki ama bana bunu sormayacaklar en azından :)
dolap önüne oturup giysi seçerken ayy bunun şurası dar bu ikisini kombin yapamam diye diye dolaptaki milyon giysimi 3 5 ile sınırlamadan kombinleyip kombinleyip giyeceğim..
bir kot bir tshirt giyerek dışarı çıkmanın zevkini tadacağım..
fotoğraflarda istediğim gibi pozlar verip nasıl mutluysam öyle çıkacağım :)
kısa etek gördüğümde yada şort yada kapri ayy bu bacakalrımı kalın gösterir diye melül melül asmayacağım yerine :)
ve şu yakın zaman için en önemlisi öğrencilik emeklerimin karşılığını aldığım mezuniyet balosuna gideren istediğim elbiseyi giyebileceğim..
bunların hepsi sebep hepsi bir mutluluk ama ben artık kendimle daha fazla gurur duyacağım.. kendimi şimdi olduğundan daha çok seveceğim.. birşeyleri başarmış ve hayatımı değiştirmiş olmanın haklı gururunu yaşayacağım.. sağlıklı güzel bir bayan olmanın kadınsılığını yaşayacağım.. kendimi her yeni günde daha iyi hissedeceğim çünkü ben başardım birileri yoluma çıksada köstek olsada ben başardım diyeceğim...
buda gecenin benden size son yazısıydı haydiyin iyi geceler vedeee günaydın kızlar :)
belki fadime bi yolunu bulur gelir yaaaa aaaaa ama kizin ici yanmissa biseyleri burda bos bulunup soolediyse hemen de ooole banlanir mi yaaaa once bi uyari falan verilir ama degrli site yoneticileri anlayisiniza siginarak yaziyorum yani beni de banlamazsiniz umarim :26:ama gercekten yaaaa once bi uyarsaydiniz yani insaniz sesiyoruz da besiyoruz da olmus bi hata di mi amahadi bi ceza verin tamam ama banlanmak cok gibi geldi bana ay cok konustum valla bugun canim da cok sikilmisti basima gelecek var diyodum umarim ben de banlanmam yani:26:
ayyy canim insallah busraciiiiim insallaaaaah ya ben de cok ufak tefek degilim ama oglusumun yaninda simdiden kucuk kaliyorum 17 yasinda benim oglum 1.80 boyunda vee 98 kiloooo o daha da buyuyup senin deddigin gibi kocaman kocamaaan herif olunca dusunemiyorum inan yazarken bile gozlerim doldu hayirlisi busracim allah sana da iyi hayirli yazilar versin sen de boy boy cocuklarin olsun onlarin hayrini gor insallah tatlim.Amaaa hepsi sirayla once su diplomayi bi kap is guc derken hayirlisi hepsi oluyo hiiic acele etme bi bakmissin ooooooo zaman ne cabuk gecti Emineyle yazisirken daha dun gibiyidi dersiiin
dur kız sendeeHopisim anlasilan tek sen degil senin firin da direniyo sanirim dukan ve tariflerine karsi genel bi durum gelismis bacim sizin evvde
baska bisey olamaz yani
walla iyi de yapiyosun hopis yaa ben bu kadar depresif hic olmamistim sanirim karbonhidrat tuketmemek beni buna itti aaaah dukan sen de masum degilsin hatta masum degilizzzzzz hic birimiiiiiizzahan da burdan cigiriyorum degerli tip doktorlarimizi buyrun arastirin incelemeye alin beni dukanin faydalari ve zararlari bulup cikarin ortadayim isteeeee goruuuuun gorun de yapmayiiiiin yetersiz karbonhidrat nelere sebebiyet verioooooo ben yandim baska hatunlar yanmaasiiiiiin
belki kazen okuyodurkız 11 kişi içinde fadime var zaten..onun yerine alalım demedim ben, 12 limit 1 kişi daha alalım diyorum..emoşum olayı tam çözemedim , fadime de face i kapatmış, o yüzden olayı tam olarak anlayamıyorum..nick değişmiş, sonrada üyeliği silinmiş..çözemedim..kazen e sormak aklıma geldi ama sormadım..
Hilalcim bizi biraz da bu guzel havalar mahvediyor sanirim sairin dedigi gibi yani,diyete sadik kalamamak,para harcayasimizin tutmasi ustune ustelik beklenmedik sinir katsayimizi yukselten olaylar falan ama napiyoruuuuz hicbiseyi kafaya takmamaya calisarak battaniye dikmeye devam tatlim hazirlar ne kadar guzel olursa olsun teyzesinin yorgun argin bi gece vakti yaptigi el emegiyle hicbi guzellik yarisamaz ellerine saglik, gelecek bebek de saglikla gule gule kullansin onu sen de babetlerini tabiiYahu nedir bu benim başıma geleler böyle
Bugün bir telaşe bir hengame ki sormayın..Bilgisayar gibi gözü çıkmasın bunun sen sabah sabah çökkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...
Ödüm patladı yedek fln alamadım kaç zamandır hiç boş kalamadığım için
Neyseki kurtardık
Bilgisayar yeniden kurulunca biraz da hızlandı sanki.Kızıma doğum günü hazırlıkları yapıyorum ne zamandır biliyosunuz..Tütü için alışverişimi de yaptım.Masaya da renkli tüller fln aldım...
kardeşimin daha gelmesine aylaaaaarrrrrrrrrr olan bebeği için battaniye diktim gece..Derdin ne kızım bu kadar iş arasında demeyin.Stres atma yöntemim o benim.Boşta kalınca insanın düşünmeye çok zamanı oluyor.Böyle koşturmaca her zaman insanı dinç tutuyorÇokta cici oldu beeeeeeeeeeeee..Birde kenarlarına fırfır yapmak lazım diye bugün yemek saatinde düştüm yollara..Aradım taradım aldım.Sonra netten bakınca daha güzelleri olduğunu gördüm.Şimdi o daha güzellerden almak lazım
Bir taraftandan da yeni yeğen için alışveriş derken bütçem de dibe vuracak kızlar az kaldı.Zaten işe döndüğümden beri maaş flnda verdikleri yok.Bizim müdürün yoğun bakım olayı da devam ettiğinden para soramaz olduk ne yalan söyleyeyim.Ama bu kadar alışveriş yapmışken de kendime arada bir babet almadım değil yaniO kadarcıktan bişey olmaz..
Bu hafta yaptığım kaçamak rezilliğinden sonra tartı da da umudum yok zaten.Ama düne göre bugün biraz daha indi kilom..İnşallah cuma ya en azından aynı kalmayı başarmış olurum.
Akşam da olmuş beeee..Yalan dünyanın vasviye teyzesi olaydı: Ne çektin be hilalim derdi bana
bu dukan bana bir şeyler yapıyorya hadi hayırlısı
çok halsizim, akşamları resmen çok üşüyorum gündüzleri resmen pişiyorum misal şuan yüzüm cayır cayır yanıyor koca gün bu yanmayı hissediyorum bir garip şeyler oluyor içerde :)
onun dışında dukana alıştım gibi.. eee evde de başka biri olmayınca önümde yiyen içen olmayınca canımda çekmiyor bir şeyler..... o konuda şanslıyım ama kimse bana zayıfladın demiyor çok can sıkıcııı..... sen inceldin sanki felam deseler..... ki koca göbeğem gitti en azından yarıya indi yani... pantalonlarım bollaştı felam... neyse yarın kızlarla buluşuciik belkim biri der :)) aynı zamanda gözlerimin altıda mor mor....
yürüyüş ayakkabısı almak istiyorum şu kalçayı çalıştıranlardan..... önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?