Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

en klasik turk mutfagini dene menemen caaaaay hem sana da uygun yani Dukana Fulyacim bosver ugrasma hamurisiyle hem diyet hem sinav kendini extra strese nie sokuyosun canimyaaaa

haklisin emosum keske oyle yapsaymisim, o pogacalar yuzunden hem butun mutfak batti hem firinim bozuldu hem de dogru durust pismediler tamamen vakit ve para kaybi oldu benim icin bu girisim

yeni yasin kutlu olsun nagis ben de 5 ay sonra 30 oluyorum :18:

pilic?

saka saka ben vejeteryanim sizi yemem yani korkmayin

Ay şu mayalı hamurla bende hiç birşey yapamıyorum.Hep hüsranla sonuçlanıyor.Benim pişmesinde fln bir sıkıntı olmuyo ama tadı ekşi ekşi oluyor.

hadi yaa demek mayali hamurda var bi gudiklik. ama inat ettim su firinim yapilsin bi kere daha denemek istiyorum. annemin pufidik pogacalarindan yapayim ev mis gibi koksun mubarek de parmaklarini yesin falan istiyorum :26:

Benimde bu hafta son..Hep beraber şişik haftalardayız desenize:18::18:

evet canım benimde regl dnemi şuanda bitsin diye bekliyorum ama ben atacağım ödemi attım sanırsamsa D:

hayırdır gulüüm eşşekmi teptide aklınız başınıza geldi diyeydin :)

pilic?

saka saka ben vejeteryanim sizi yemem yani korkmayin

hepimiz dukankayı zhepimiz proteinciyiz kuzum :)

kızlarr bugün perşembemiydi yaa anam ben bugünü çarşamba san okula git gel manyağa bağladım iyice neyse hatuncanlar dukankalar... ben 2+1 uygulamaya karar verdim :) kaç gündürde plates yapıveriyom burdan herkşciklere duyrulur gerçekten harika inceltiyor.. göbüşüm gitti

*** 9. Takım 303. Etap ***

marti (///%)
btlbetul (///%)

bsrmhmmt(///%)

ozdemi (///%)

lypsa (88,9/90,8/1,9/%-2,14)
hoppidicik (///%)
noraaa (///%)

nagieymen(///%)

9.Takım Ortalaması :

Bu haftada siz beni idare edin kızlar..Kaçamak basit gibi görünsede bedeli ağır gördüğünüz gibi.Birazda özel dönem şişikliği..Haftaya telafi etmiş olarak gelirim merak etmeyin.

Bu arada listemizde bu hafta Fadime,Fulya ve Merve yok...Yeni gelecek arkadaşları da bekliyoruz.Bir tane Büşra iki tane de ben davet te bulundum..Bekleyelim.

Günayyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........
Dün akşam bundan sonra yenmez diye yaptığım balıklar beni az daha öldürecekti.Hiç bu kadar midoşumun sızladığınıhatırlamıyorum.Aman yok yok kızlar açlık gibisi yok

Büşracım şu mesaj sınırını bi belirleyelim bugün kızlar burda olacaklar nasılsa herkesin haberi olsun.
Nurcan seni de çok özledik yaw azıcık daha bize zaman ayır olmaz mı:26:

Günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum telefondan akşama doğru girip hesaplama yaparım annem hasta onla ilgilenmem lazım hastaneye gideceğiz.

Kilom:64.9

Bence mesaj sınırı günlük 5 mesajdan haftalık 35 mesaj olsun. Kızlar girmedikleri günün mesajını girdikleri gün fazlalaştirarak yazsın :)

marti (62,1///%)
btlbetul (66,2///%)

bsrmhmmt(66,2/64,9/1,3/%1,96)

ozdemi (63,9///%)

hoppidicik (88,1///%)
noraaa (67,5///%)

nagieymen(70,5///%)

9.Takım Ortalaması : %

Geçmiş olsun Büşracım.Beni bu havalar...............diyen diyene bu ara..Acil şifalar dilerim annene canım.

NAGİİİİŞŞŞ doğum günün kutlu olsun Allah ailenle sevdiklerinle ve bizle :) ama zayıf olarak mutlu sağlıklı uzuuuuuun bir ömür nasip etsin inşallah

Nagihanciiim dogum gunun kutlu olsuuuun nice saglikli mutlu uzun yillar insallah

tşk ederim arkadaşlar fulişim alıntılayamadım sanada sonsuz teşekkürler iyiki varsınız

..günaydın tombul kelebeklerim..hepimize güzel bir cuma olsun
hayırdır gulüüm eşşekmi teptide aklınız başınıza geldi diyeydin :)

:
kız aklıma gelen başka bir sebep var emmeeeeeanladın sen onu

B][/COLOR][/B][/QUOTE]

Günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum telefondan akşama doğru girip hesaplama yaparım annem hasta onla ilgilenmem lazım hastaneye gideceğiz.

:)

annene geçmiş olsun kuzum..inşallah önemli bir rahatsızlığı yoktur.

günaydınnnn
sabah sabah doktora git tahlil ver vs vs offf sinir oluyorum sinir neyse sadede geleyim kilolarım bana doğum günü hediyesi yaptı dünki bildirimim 70,9 ken bu sabah 70,1 kgyim

çok işim var yazmam gereken evraklar falan gelirim öğleden sonra öptüm hepinizi

oyy biri balık mı dedi??yemesi güzel ama eve sinen kokusu yüzünden yapmıyorum hilalim..ya da kayganada yapıp orada yiyoruzen iyisi dışarda yemek ama bu saatten sonra yenen balığa dikkat edilmeli, zehirleyebilir tabii..geçmiş olsun..

Kızlar selamlar, İstanbul'da hava bugün günlük güneşlikkk tabii ben nolur nolmaz diye bu havada kabanı ve çizmeleri çektim yine yürüyüş yaparkende su içinde kaldım tabii :)

Sadede geleyim :) kızlar beni de bu hafta idare edin regl şişkinliğinden dolayı yaklaşık 1 kilo gibi fazla çıktım tartıda aslında 1 kg'a bile şükrediyorum resmen davul gibiydim kaç gündür bu inmiş hali, haftaya telafi ediceğiz inşallah :)

Hilal kaçamağın sonucu 2 kg mı (( ahh bu kaçamaklar varya o 2 kiloyu 2 haftada verirsin ama 1-2 günde hemencik alırsınnn

Yaaaaa bana ne kadar pahalıya mal olduBi taraflarını parçala parçala sonra böyle olsunNeyse ki doğru yolu çabuk buldum.Aslında karnımdaki ağrılara bakarak birazda regl şişikleir diye düşünüyorum

Şimdi ben seni listeye 68,5 mi yazayım.Niye bilmece gibi konuşuyosun kız

Son düzenleme:

marti (62,1///%)
btlbetul (66,2///%)

ozdemi (63,9///%)

hoppidicik (88,1///%)
noraaa (67,5/68,5/-1/%-1,48)

nagieymen(70,5/70,1/0,03/%0,04)

Gunaydiiiiiiin,
bende bi degisiklik yok yaaaa 62,1 ayniiii
yesil cay icmeyi biraktim gibi artik midem bulaniyo yaaaa offfff sinir oldum bu diyetin en kotu tarafi ne die sorsalar kesinlikle baslangicta 2 ser kilo giden kilolar 2 gramlar altina dusunce heves meves kalmiyo yediklerin igranc gelioooooo offff yaaaa neyse almamis olmak da bisey deyip teselli bulacam artik yapcak bisey yok haftaya asilacam insallah optum hepiniziiiii

Son düzenleme:

marti (62,1/62,1/0/%0)
Kilosu Sabit.
btlbetul (66,2///%)

ozdemi (63,9///%)

hoppidicik (88,1///%)
noraaa (67,5/68,5/-1/%-1,48)

nagieymen(70,5/70,1/0,03/%0,04)

Hilaal nasilsin sen ve benden baska kimse yok bugun buralardaaaa geziolar bu kizlar tabii sen iste ben evde

Hopiiiiiis dun hirsini alamadin hoca yok die bugun spora gittiysen seni dusunemioruuuum
valla benim de gidesim var bak yazarken iyice depresti bu istegim ben de gitcem bugun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…