- Konu Sahibi Handandandan
-
- #47.161
en klasik turk mutfagini dene menemen caaaaay hem sana da uygun yani Dukana Fulyacim bosver ugrasma hamurisiyle hem diyet hem sinav kendini extra strese nie sokuyosun canimyaaaa
günaydın kızlar benimde sabah sabah cnm sıkkın kilom 70,9 çıktı hani nerde sporun suyun düzgün yemenin etkisi
diyetisyenimi aradım randevu için hazirandan önce randevu yok neyseki eski danışanıyım diyince tel bırak arayalım dediler kadın 6 yılda bursada aldı yürüdü ya ne hastaları var ne hastaları başarısı süper ki zamanında benide 10 kg zayıflatmışlığı varneyse seyansı 75 tl olmuş tabi şanın artınca fiyatında artıyo
bugün benim doğum günüm bu arada tammmmm 30 oldum :18:
neyse msj sayımına menü paylaşımına haftasonu hariç uyabilirim çünkü haftasonu giremiyorum
dünki menüme gelince
sabah
domates+salatalık+peynir+5 zeytin
2 dilim ekmek
ara
bir türk kayfesi
öğle
2 parça tavuk
2 köfte
2 dilim ekmek :18:
akşam
1 tanecik börek :18:
2 lt su spor yok :18:
Günaydın bayanlar görüyorum ki yine gelen giden yok topic te hilalin de söylediği gibi mesaj limiti koyalım diyorum. Nedir bu yani ya? Kızlar bu topic görüşmek konuşmak ve paylaşımda bulunmak için giriyorum çıkıyorum akşama kadar 2 sayfa ancak yazıyoruz.
Birde menülerde sıkıntı var nagihan ve betül dışında menü paylaşımı göremiyorum? Onlarda sık sık olmuyor. Menüleri paylasmaz isek nasıl moral bulacağız doğruyu yanlısı nereden öğreneceğiz?
Haydi bakayım toparlanın ve herkes topicte ki trafiği arttırmak adına bir öneride bulunsun haydiyin gençler genç kalanlar çıtır hatunlar :):):) piliçler sizi :) 36 beden şortlu ve tatlı baaaaayanlarr :):):):):):)
Ay şu mayalı hamurla bende hiç birşey yapamıyorum.Hep hüsranla sonuçlanıyor.Benim pişmesinde fln bir sıkıntı olmuyo ama tadı ekşi ekşi oluyor.
Benimde bu hafta son..Hep beraber şişik haftalardayız desenize:18::18:
off kızlar bizim teyze oğlu ağustos da evlenecekti ya..almışlar hazirana"yahu bir nişanlılığın keyfini çıkarın , ne bu aceleniz" diyemedim tabii..benim daha vermem gereken kilolar var da diyemedim..artık ne kadar verirsek o zaman kadar
pilic?
saka saka ben vejeteryanim sizi yemem yani korkmayin
Günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum telefondan akşama doğru girip hesaplama yaparım annem hasta onla ilgilenmem lazım hastaneye gideceğiz.
Kilom:64.9
Bence mesaj sınırı günlük 5 mesajdan haftalık 35 mesaj olsun. Kızlar girmedikleri günün mesajını girdikleri gün fazlalaştirarak yazsın :)
NAGİİİİŞŞŞ doğum günün kutlu olsun Allah ailenle sevdiklerinle ve bizle :) ama zayıf olarak mutlu sağlıklı uzuuuuuun bir ömür nasip etsin inşallah
Nagihanciiim dogum gunun kutlu olsuuuun nice saglikli mutlu uzun yillar insallah
kız aklıma gelen başka bir sebep var emmeeeeehayırdır gulüüm eşşekmi teptide aklınız başınıza geldi diyeydin :)
:
Günaydın kızlar kilo bildirimi yapıyorum telefondan akşama doğru girip hesaplama yaparım annem hasta onla ilgilenmem lazım hastaneye gideceğiz.
:)
Günayyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........
Dün akşam bundan sonra yenmez diye yaptığım balıklar beni az daha öldürecekti.Hiç bu kadar midoşumun sızladığınıhatırlamıyorum.Aman yok yok kızlar açlık gibisi yok
:
Kızlar selamlar, İstanbul'da hava bugün günlük güneşlikkktabii ben nolur nolmaz diye bu havada kabanı ve çizmeleri çektim yine yürüyüş yaparkende su içinde kaldım tabii :)
Sadede geleyim :) kızlar beni de bu hafta idare edin regl şişkinliğinden dolayı yaklaşık 1 kilo gibi fazla çıktım tartıda aslında 1 kg'a bile şükrediyorum resmen davul gibiydim kaç gündür bu inmiş hali, haftaya telafi ediceğiz inşallah :)
Hilal kaçamağın sonucu 2 kg mı(( ahh bu kaçamaklar varya o 2 kiloyu 2 haftada verirsin ama 1-2 günde hemencik alırsınnn
Şimdi ben seni listeye 68,5 mi yazayım.Niye bilmece gibi konuşuyosun kızSadede geleyim :) kızlar beni de bu hafta idare edin regl şişkinliğinden dolayı yaklaşık 1 kilo gibi fazla çıktım tartıda aslında 1 kg'a bile şükrediyorum resmen davul gibiydim kaç gündür bu inmiş hali, haftaya telafi ediceğiz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?