- Konu Sahibi Handandandan
-
- #47.201
ahh hiloşum unuttum uykusuz geceleriiii amma vakitsizlik bende de mevcut spora hiçç zamanım yok çıkışlarda yürüyeyim diyorum oda olmuyo bursanın havası öyle değişkenki bu hafta 2 gün yürüdüm diğer günler arabayla geldim
bugün doktora gittim ya dr dediki korunmayı bırak 6 ay olmazsa bebiş operasyon yaparızyani anlayacağın hayırlısı Allah'tan belkide hemen oluverir bide üstüne anamdan azar yedim mi yedim o bana demişte 2.hemen yap kızım diye aynı acıları tekrar yaşıcakmışımda anne oğlum küçüktü kıyamadım diyorum oda bana herkes kendi yavrusuna kıyamıyo bende sana kıyamıyorum diyo işte ağlarsa anam ağlar diye boşuna dememişler
***13. TAKIM 303. ETAP ***
buseb (51,6/51,1/0,5/%0,97)
burcugncy (72/70,7/1,3/%1,81)
dontpanic (103,2/102,5/0,7/%0,68)
limonlubrokoli (67,8/65,4/2,4/%3,54)
mavera87 (70,5/70,4/0,1/%0,14)
mid_night_sun (76/75,9/0,1/%0,13)
prensesss016 (55,7/55,2/0,5/%0,90)
UcukMavi (70,7/69,9/0,8/%1,13)
venuskadini ( 81,2/79,5/1,7/%2,09)
13.TAKIM ORTALAMASI: 1,27
Canım benim liste her zaman ki gibi harika sadece venüskadını ortalaması fazla yuvarlanmış..2,0935...
Toplam ortalamyı değiştirmiyor zaten ben listede düzeltiverdim...
kilo veren herkesi tebrik ederim.
Hilalcim hiiiic acele etme inan buyunce sorunlar bitecek saniyoruz ama o zaman da farkli sorunlar oluyo allah acilarini gostermesin herseyin hayirlisi ama anne olmak gercekten zor ve cocugun 40 yasina da gelse sorumluluk duygun hiiic azalmiyo ben bunu anladim.
aman da 13.takimin gittikce fistiklasan uyeleriiiiiii hepinizi tebrik ediyouuum
Kızlar Keskinoğlu markasının Tavuk döneri artık benim en büyük kurtarıcım.Dukancılar bana kulak verin.İçeriğinde soya yada nişasta bulunmayan,Yağ oranı %10 sınırını aşmayan(%9,2)bir döner buldum.Afiyetle yedim.Sonra gittim bir koli aldımKoli dediğim içinde 10 paket var..2,75 Tl de fiyatı.Hemde bir öğünde tıka basa karnım doydu.İçerisinde çok minnacık bir deri gördüm sadece.Gerçekten tavuk göğüs etinden yapılmış bakınca anlayacaksınız.Ama yok ben döneri yağıyla kokusuyla severim diyorsanız almayın çünkü sokakta yediklerinize hiç benzemiyor.
Ben acaba ismini yazmamalımıydım bilemedim :O
anammm alıcam bende hemencikçok sevindim yaaa :) sağol hilalimmm :*
tünaydınlar...teşekkürler ,güzel bir haftasonu geçirmememiz dileği ile.sevgiler..günaydın 9. takım..herkese keyifli haftasonları..
günaydın 9. takım..herkese keyifli haftasonları..
tünaydınlar...teşekkürler ,güzel bir haftasonu geçirmememiz dileği ile.sevgiler..
mrb kızlar,
valla bu hafta çok diplere inmişiz.
dün için kusura bakmayın.
benim kızı hastaneye yatırdık.bildirimim epey bir geç oldu.
bu sabah tartıldım 64,2 kg çıktım.
dün bildirimim 65 kg dı.
hastanede yememe dikkat edemedim.birde lavobaya falan gidemedim.
eve geçince 800 gr gitmiş hemen
ortalamayı epey bi düşürdüm dün ama haftaya faydası olacak inşallah.
yarın biii sürü misafirim vaar... onlara sarma yapıcam ablamda irmik tatlısı getiricek.... ve ben heç birine dokanmayacağım.... amaaa boynu bükükte kalmayacağım, kendimede tavuk köftesi yapıcam.....
malum günler gelmek üzere sinyallerini vermekte... tatlıııı diye dolanıyorum.... Allahtan geçen hafta yapmış olduğum dukan çukulatalarım hala dolaptada atıveriyom ondan bi tane kesiyo.....
Dukan çukulatası mıo nasıl oluyor betüşş bir tarifini versene sana zahmet belkim bende denerim :))
bu arada bende dün kendime hilalin dediği dönerden aldımm :)) belkim dukana başlarsam bir daha elimin altında bulunsunn :)
gunaydin topigim,
bugun buyuk gun. birkac saat sonra sinava giriyorum. kitaptan calismayi dun anca bitirebildim omrumu yedi desem yeridir. bu hafta her aksam isten geldikten sonra 4-5 saat calistim. acayip not tuttum bir defterin yarisini doldurmusum. simdi de ornek sorulari cozuyorum iste... deneme sinavlari yapiyorum online, 98%ini geciyorum tek tuk kaldiklarim oluyor ucundan falan kacirip. yani gecmeyi hala garantileyemedim. o kadar cok bilgi var ki bunlari nasil aklimda tutabilirim bilmiyorum. 1952'de sahnelenen unlu tiyatro oyunundan tut, orta cag krallarinin evlendikleri kadinlara, unlu bir siirin "ilk misrasi"ndan, olimpiyatlarda derece alan bisikletcinin dogdugu sehire kadar abidik gubidik milyonlarca sey var... hepsini bilmek mumkun degil. dun KVlere gittik o beni sinav yapti. kv okudu, ben-mubarek ve kp dinledik. sonra ben cevapladim. dumur oldular biz asla bunlari bilmiyoruz diye. cidden sinav sistemi o kadar sacma olmus ki... hicbir ingiliz bilmiyor ama ben eger ingiliz olmak istiyorsam bilmek zorundayim... pooffff yani. neyse...
he bu arada 10 ay once sakatladigim dizimin MR sonuclarini dun aldik. diz kapagimin altindaki dokuda enflamasyon varmis. ameliyat 80% ihtimalle durumu gecirirmis. yani 20% ihtimalle dizim surekli agriyacak. kilo vermek de duruma yardimci olurmus. dizime koca bir igne soktular dunhemsirenin elini sika sika ezmisim adeta. birkac gun cok agrir ama sonra etki eder biraz rahatlatir dedi doktor. 3 ay sonraya gun verildi. 3 ayda o igne ile vurulan ilacin ne kadar ise yaradigina bakilacak bir de ben o zamana kadar ameliyat konusunu dusunup evet veya hayir diyecegim. bu arada dizlik de takmayi dusunuyorum yani gerekli degil ama yardim edebilir cunku dize binen yuku azaltiyor ya bizim de amacimiz bu zaten. durum bu sekilde yani kizlar. dizim dun tamamen uyusuktu hic hissetmiyordum ama geceden beri cidden agri var cidden dedikleri kadar varmis... ama su an umrum degil cunku sinava odaklanmis durumdayim. universitede bu kadar duzenli disiplinli calissaydim simdiye docent olmustum
dua edin de geceyim :18:ve de sans dileyin cunku ihtiyacim olacak.
aksam yine girer sonucu bildiririm, hadi gorusuruz
vatandaşlık kazanmak için giriyorsun anladıgım kadarıyla... onun da mı sınavı varmış, samimi resmi evlilik ve orada fiilen yaşamakla olmuyormuş demek, şaşırdım... çok çok başarılar canım, belli ki çok çalışmışsın, o kadar çalıştıysan geçersin elbette, merak etme
çok çok geçmiş olsun, şimdi sınava odaklan, bunları düşünme, güzel haberlerini bekliyoruz
gunaydin topigim,
bugun buyuk gun. birkac saat sonra sinava giriyorum. kitaptan calismayi dun anca bitirebildim omrumu yedi desem yeridir. bu hafta her aksam isten geldikten sonra 4-5 saat calistim. acayip not tuttum bir defterin yarisini doldurmusum. simdi de ornek sorulari cozuyorum iste... deneme sinavlari yapiyorum online, 98%ini geciyorum tek tuk kaldiklarim oluyor ucundan falan kacirip. yani gecmeyi hala garantileyemedim. o kadar cok bilgi var ki bunlari nasil aklimda tutabilirim bilmiyorum. 1952'de sahnelenen unlu tiyatro oyunundan tut, orta cag krallarinin evlendikleri kadinlara, unlu bir siirin "ilk misrasi"ndan, olimpiyatlarda derece alan bisikletcinin dogdugu sehire kadar abidik gubidik milyonlarca sey var... hepsini bilmek mumkun degil. dun KVlere gittik o beni sinav yapti. kv okudu, ben-mubarek ve kp dinledik. sonra ben cevapladim. dumur oldular biz asla bunlari bilmiyoruz diye. cidden sinav sistemi o kadar sacma olmus ki... hicbir ingiliz bilmiyor ama ben eger ingiliz olmak istiyorsam bilmek zorundayim... pooffff yani. neyse...
he bu arada 10 ay once sakatladigim dizimin MR sonuclarini dun aldik. diz kapagimin altindaki dokuda enflamasyon varmis. ameliyat 80% ihtimalle durumu gecirirmis. yani 20% ihtimalle dizim surekli agriyacak. kilo vermek de duruma yardimci olurmus. dizime koca bir igne soktular dunhemsirenin elini sika sika ezmisim adeta. birkac gun cok agrir ama sonra etki eder biraz rahatlatir dedi doktor. 3 ay sonraya gun verildi. 3 ayda o igne ile vurulan ilacin ne kadar ise yaradigina bakilacak bir de ben o zamana kadar ameliyat konusunu dusunup evet veya hayir diyecegim. bu arada dizlik de takmayi dusunuyorum yani gerekli degil ama yardim edebilir cunku dize binen yuku azaltiyor ya bizim de amacimiz bu zaten. durum bu sekilde yani kizlar. dizim dun tamamen uyusuktu hic hissetmiyordum ama geceden beri cidden agri var cidden dedikleri kadar varmis... ama su an umrum degil cunku sinava odaklanmis durumdayim. universitede bu kadar duzenli disiplinli calissaydim simdiye docent olmustum
dua edin de geceyim :18:ve de sans dileyin cunku ihtiyacim olacak.
aksam yine girer sonucu bildiririm, hadi gorusuruz
ayy fulim çok üzüldüm yaageçmişcikler olsun dikkat et yüklenme fazla kendine dualarım senle canım benim.inşallah geçersin sınavını... çok zormuş beaaa yazık günah elin adamına bak ne haltlar yapıyor. sende mübareği al bu yana dön kuzum uyaa aman olmazsa olmuyor evli olmanız yetiyor burda biliyorsun D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?