Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aaaaaah nagihancim ben de ayni dertten bi oglanla kaldim sen elini cabuk tut

9 un yanında 5 var gibi görmüşüm canım, teşekkür ederim düzelttiğin için.

emineeem dukandaşım bitanemmm teşekkürler

ben de kilo veren, veremese dahi çaba gösteren herkesi tebrik ederiim

nagieymen in hesaplamasında hata var canım.

doğrusu:
nagieymen(70,5/70,1/0,4/%0,57)

9.Takım Ortalaması : %-0,03

genel liste sırası bizde, oraya ben bu şekilde doğrusunu geçireceğim

anammm alıcam bende hemencik çok sevindim yaaa :) sağol hilalimmm :*

mrb kızlar,
valla bu hafta çok diplere inmişiz.
dün için kusura bakmayın.
benim kızı hastaneye yatırdık.bildirimim epey bir geç oldu.
bu sabah tartıldım 64,2 kg çıktım.
dün bildirimim 65 kg dı.
hastanede yememe dikkat edemedim.birde lavobaya falan gidemedim.
eve geçince 800 gr gitmiş hemen
ortalamayı epey bi düşürdüm dün ama haftaya faydası olacak inşallah.

Günaydın 9.takımın biricik çıtır hatunları :)

Nurcan önce sağlık hem bak haftaya daha yüksek bir yüzden olacak eminim sadece sen değildin yüzde düşüren regl dönemine girenlerde vardı haftaya o yüzden çok çok iyi bir yüzde olacak eminim sıkma canını sen. Allah çocuğuna sağlık versin.

günaydın 9. takım..herkese keyifli haftasonları..

sağol hopiiiş sanada güpgüzel bir hafta sonu olsun inşallahh....

tünaydınlar...teşekkürler ,güzel bir haftasonu geçirmememiz dileği ile.sevgiler..

amin :)

olur böyle vakalar size bi şey olmasın :)

yarın biii sürü misafirim vaar... onlara sarma yapıcam ablamda irmik tatlısı getiricek.... ve ben heç birine dokanmayacağım.... amaaa boynu bükükte kalmayacağım, kendimede tavuk köftesi yapıcam.....

malum günler gelmek üzere sinyallerini vermekte... tatlıııı diye dolanıyorum.... Allahtan geçen hafta yapmış olduğum dukan çukulatalarım hala dolaptada atıveriyom ondan bi tane kesiyo.....

Dukan çukulatası mı o nasıl oluyor betüşş bir tarifini versene sana zahmet belkim bende denerim :))

bu arada bende dün kendime hilalin dediği dönerden aldımm :)) belkim dukana başlarsam bir daha elimin altında bulunsunn :)

http://www............................/2012/10/bayram-sekerleri-volume-2-bayram.html

bu tariften yaptım..... yalnız tatlandırıcısı bana çok geldi.... bir daha yaparsam az koyucam.....

bir daha kine bunu denicem....
Dukan Usulu Çikolata Yapımı ( Atak Hariç )

gunaydin topigim,
bugun buyuk gun. birkac saat sonra sinava giriyorum. kitaptan calismayi dun anca bitirebildim omrumu yedi desem yeridir. bu hafta her aksam isten geldikten sonra 4-5 saat calistim. acayip not tuttum bir defterin yarisini doldurmusum. simdi de ornek sorulari cozuyorum iste... deneme sinavlari yapiyorum online, 98%ini geciyorum tek tuk kaldiklarim oluyor ucundan falan kacirip. yani gecmeyi hala garantileyemedim. o kadar cok bilgi var ki bunlari nasil aklimda tutabilirim bilmiyorum. 1952'de sahnelenen unlu tiyatro oyunundan tut, orta cag krallarinin evlendikleri kadinlara, unlu bir siirin "ilk misrasi"ndan, olimpiyatlarda derece alan bisikletcinin dogdugu sehire kadar abidik gubidik milyonlarca sey var... hepsini bilmek mumkun degil. dun KVlere gittik o beni sinav yapti. kv okudu, ben-mubarek ve kp dinledik. sonra ben cevapladim. dumur oldular biz asla bunlari bilmiyoruz diye. cidden sinav sistemi o kadar sacma olmus ki... hicbir ingiliz bilmiyor ama ben eger ingiliz olmak istiyorsam bilmek zorundayim... pooffff yani. neyse...
he bu arada 10 ay once sakatladigim dizimin MR sonuclarini dun aldik. diz kapagimin altindaki dokuda enflamasyon varmis. ameliyat 80% ihtimalle durumu gecirirmis. yani 20% ihtimalle dizim surekli agriyacak. kilo vermek de duruma yardimci olurmus. dizime koca bir igne soktular dun hemsirenin elini sika sika ezmisim adeta. birkac gun cok agrir ama sonra etki eder biraz rahatlatir dedi doktor. 3 ay sonraya gun verildi. 3 ayda o igne ile vurulan ilacin ne kadar ise yaradigina bakilacak bir de ben o zamana kadar ameliyat konusunu dusunup evet veya hayir diyecegim. bu arada dizlik de takmayi dusunuyorum yani gerekli degil ama yardim edebilir cunku dize binen yuku azaltiyor ya bizim de amacimiz bu zaten. durum bu sekilde yani kizlar. dizim dun tamamen uyusuktu hic hissetmiyordum ama geceden beri cidden agri var cidden dedikleri kadar varmis... ama su an umrum degil cunku sinava odaklanmis durumdayim. universitede bu kadar duzenli disiplinli calissaydim simdiye docent olmustum

dua edin de geceyim :18:ve de sans dileyin cunku ihtiyacim olacak.

aksam yine girer sonucu bildiririm, hadi gorusuruz

vatandaşlık kazanmak için giriyorsun anladıgım kadarıyla... onun da mı sınavı varmış, samimi resmi evlilik ve orada fiilen yaşamakla olmuyormuş demek, şaşırdım... çok çok başarılar canım, belli ki çok çalışmışsın, o kadar çalıştıysan geçersin elbette, merak etme

çok çok geçmiş olsun, şimdi sınava odaklan, bunları düşünme, güzel haberlerini bekliyoruz

tesekkur ederim, henuz vatandasliga basvurmuyorum bu vatandasliktan bir onceki basamak. 2 yillik oturum hakkim vardi onun suresi doldu, simdi normal oturumu aliyorum tabi sinavi gecersem. 6 ay sonra da vatandaslik... zor malesef evli de olsan, hatta cocuklarin bile olsa onlar vatandas oluyor sen olamiyorsun surum surum surunuyorsun tonla para dokuyorsun ancak o sekilde

ayy fulim çok üzüldüm yaa geçmişcikler olsun dikkat et yüklenme fazla kendine dualarım senle canım benim.inşallah geçersin sınavını... çok zormuş beaaa yazık günah elin adamına bak ne haltlar yapıyor. sende mübareği al bu yana dön kuzum uyaa aman olmazsa olmuyor evli olmanız yetiyor burda biliyorsun D:

sagol Busum evet olmadi doneriz tr'ye ama son 3 yilda ingiltere vizeleri icin onca para odenmisken yuzup yuzup kuyruguna gelmisken herseyi cope atip donmek istemem sunun surasinda 6 ay kaldi ingiliz pasaportu almaya. onu alirsam amerika dahil dunyanin her yerine vizesiz elimi kolumu sallayarak girebiliyorum vs bir suru getirisi var... o yuzden disimi sikip dayanicam vatandasligi alana kadar sinav cok zor evet ama ben genel hatlari ile biliyorum artik. su an hala soru cozuyorum 40 dakika icinde cikiyoruz evden. gerisi artik sansa kalmis, bildigim yerlerden gelirse 100 bile alabilirim ama bu ressamlardan sairlerden falan cok soru gelirse kalabilirim de... neyse birkac saate eve donmus olurum, sonucu o zaman bildiririm. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…