- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #47.221
gunaydin topigim,
bugun buyuk gun. birkac saat sonra sinava giriyorum. kitaptan calismayi dun anca bitirebildim omrumu yedi desem yeridir. bu hafta her aksam isten geldikten sonra 4-5 saat calistim. acayip not tuttum bir defterin yarisini doldurmusum. simdi de ornek sorulari cozuyorum iste... deneme sinavlari yapiyorum online, 98%ini geciyorum tek tuk kaldiklarim oluyor ucundan falan kacirip. yani gecmeyi hala garantileyemedim. o kadar cok bilgi var ki bunlari nasil aklimda tutabilirim bilmiyorum. 1952'de sahnelenen unlu tiyatro oyunundan tut, orta cag krallarinin evlendikleri kadinlara, unlu bir siirin "ilk misrasi"ndan, olimpiyatlarda derece alan bisikletcinin dogdugu sehire kadar abidik gubidik milyonlarca sey var... hepsini bilmek mumkun degil. dun KVlere gittik o beni sinav yapti. kv okudu, ben-mubarek ve kp dinledik. sonra ben cevapladim. dumur oldular biz asla bunlari bilmiyoruz diye. cidden sinav sistemi o kadar sacma olmus ki... hicbir ingiliz bilmiyor ama ben eger ingiliz olmak istiyorsam bilmek zorundayim... pooffff yani. neyse...
he bu arada 10 ay once sakatladigim dizimin MR sonuclarini dun aldik. diz kapagimin altindaki dokuda enflamasyon varmis. ameliyat 80% ihtimalle durumu gecirirmis. yani 20% ihtimalle dizim surekli agriyacak. kilo vermek de duruma yardimci olurmus. dizime koca bir igne soktular dunhemsirenin elini sika sika ezmisim adeta. birkac gun cok agrir ama sonra etki eder biraz rahatlatir dedi doktor. 3 ay sonraya gun verildi. 3 ayda o igne ile vurulan ilacin ne kadar ise yaradigina bakilacak bir de ben o zamana kadar ameliyat konusunu dusunup evet veya hayir diyecegim. bu arada dizlik de takmayi dusunuyorum yani gerekli degil ama yardim edebilir cunku dize binen yuku azaltiyor ya bizim de amacimiz bu zaten. durum bu sekilde yani kizlar. dizim dun tamamen uyusuktu hic hissetmiyordum ama geceden beri cidden agri var cidden dedikleri kadar varmis... ama su an umrum degil cunku sinava odaklanmis durumdayim. universitede bu kadar duzenli disiplinli calissaydim simdiye docent olmustum
dua edin de geceyim :18:ve de sans dileyin cunku ihtiyacim olacak.
aksam yine girer sonucu bildiririm, hadi gorusuruz
tesekkur ederim, henuz vatandasliga basvurmuyorum bu vatandasliktan bir onceki basamak. 2 yillik oturum hakkim vardi onun suresi doldu, simdi normal oturumu aliyorum tabi sinavi gecersem. 6 ay sonra da vatandaslik... zor malesef evli de olsan, hatta cocuklarin bile olsa onlar vatandas oluyor sen olamiyorsun surum surum surunuyorsun tonla para dokuyorsun ancak o sekilde
supersin masallah canim, senden kacmazdi zaten, belliydi, tebriklerKizlar gectim hem de 100% ile :)
supersin masallah canim, senden kacmazdi zaten, belliydi, tebrikler
sagol Busumevet olmadi doneriz tr'ye ama son 3 yilda ingiltere vizeleri icin onca para odenmisken yuzup yuzup kuyruguna gelmisken herseyi cope atip donmek istemem sunun surasinda 6 ay kaldi ingiliz pasaportu almaya. onu alirsam amerika dahil dunyanin her yerine vizesiz elimi kolumu sallayarak girebiliyorum vs bir suru getirisi var... o yuzden disimi sikip dayanicam vatandasligi alana kadar sinav cok zor evet ama ben genel hatlari ile biliyorum artik. su an hala soru cozuyorum 40 dakika icinde cikiyoruz evden. gerisi artik sansa kalmis, bildigim yerlerden gelirse 100 bile alabilirim ama bu ressamlardan sairlerden falan cok soru gelirse kalabilirim de... neyse birkac saate eve donmus olurum, sonucu o zaman bildiririm. :18:
Kizlar gectim hem de 100% ile :)
oyy benim fulişim yaaa :) diye üzülecektim kiii çalışmalrının karşılığını aldın sevindirik oldumm ben :)
bekliyordumakşamda zaten teste başarın olduydu :) oley oley oley aslında bir yandan sevindim senin adına ama burada olma ihtimalnide düşününce üzüldüm
her yil geliyoruz ama zaten kusum geldikce mutlaka gorusuruz zaten bir ayagim ankarada bir ayagim bursada biliyorsun
Kizlar gectim hem de 100% ile :)
ben cp nin piliç dönerini alıyorum yağ oranı 7.9 ama pahalı 300 gr 8tl... hiç bir şey hazırlayamazsam bu gün gibi alıyorum bi tane ondan....
Tekrar geçmiş olsun Nurcancım.Şimdi iyidir inşallah kızın.Onların hasta olması insanın hayatını tamamen kilitliyor..Ama tabiki herşeyden önce sağlık.Ayrıca üzülme bende geçen hafta çok rezil bi ortalamayla geldim.Daha şimdiden düzelttim.Senide bu hafta burada daha sık görmek isterim ama çok kaytarıyosun bu aralar.mrb kızlar,
valla bu hafta çok diplere inmişiz.
dün için kusura bakmayın.
benim kızı hastaneye yatırdık.bildirimim epey bir geç oldu.
bu sabah tartıldım 64,2 kg çıktım.
dün bildirimim 65 kg dı.
hastanede yememe dikkat edemedim.birde lavobaya falan gidemedim.
eve geçince 800 gr gitmiş hemen
ortalamayı epey bi düşürdüm dün ama haftaya faydası olacak inşallah.
gunaydin topigim,
bugun buyuk gun. birkac saat sonra sinava giriyorum. kitaptan calismayi dun anca bitirebildim omrumu yedi desem yeridir. bu hafta her aksam isten geldikten sonra 4-5 saat calistim. acayip not tuttum bir defterin yarisini doldurmusum. simdi de ornek sorulari cozuyorum iste... deneme sinavlari yapiyorum online, 98%ini geciyorum tek tuk kaldiklarim oluyor ucundan falan kacirip. yani gecmeyi hala garantileyemedim. o kadar cok bilgi var ki bunlari nasil aklimda tutabilirim bilmiyorum. 1952'de sahnelenen unlu tiyatro oyunundan tut, orta cag krallarinin evlendikleri kadinlara, unlu bir siirin "ilk misrasi"ndan, olimpiyatlarda derece alan bisikletcinin dogdugu sehire kadar abidik gubidik milyonlarca sey var... hepsini bilmek mumkun degil. dun KVlere gittik o beni sinav yapti. kv okudu, ben-mubarek ve kp dinledik. sonra ben cevapladim. dumur oldular biz asla bunlari bilmiyoruz diye. cidden sinav sistemi o kadar sacma olmus ki... hicbir ingiliz bilmiyor ama ben eger ingiliz olmak istiyorsam bilmek zorundayim... pooffff yani. neyse...
he bu arada 10 ay once sakatladigim dizimin MR sonuclarini dun aldik. diz kapagimin altindaki dokuda enflamasyon varmis. ameliyat 80% ihtimalle durumu gecirirmis. yani 20% ihtimalle dizim surekli agriyacak. kilo vermek de duruma yardimci olurmus. dizime koca bir igne soktular dunhemsirenin elini sika sika ezmisim adeta. birkac gun cok agrir ama sonra etki eder biraz rahatlatir dedi doktor. 3 ay sonraya gun verildi. 3 ayda o igne ile vurulan ilacin ne kadar ise yaradigina bakilacak bir de ben o zamana kadar ameliyat konusunu dusunup evet veya hayir diyecegim. bu arada dizlik de takmayi dusunuyorum yani gerekli degil ama yardim edebilir cunku dize binen yuku azaltiyor ya bizim de amacimiz bu zaten. durum bu sekilde yani kizlar. dizim dun tamamen uyusuktu hic hissetmiyordum ama geceden beri cidden agri var cidden dedikleri kadar varmis... ama su an umrum degil cunku sinava odaklanmis durumdayim. universitede bu kadar duzenli disiplinli calissaydim simdiye docent olmustum
dua edin de geceyim :18:ve de sans dileyin cunku ihtiyacim olacak.
aksam yine girer sonucu bildiririm, hadi gorusuruz
Hem geçmiş olsun hemde gözün aydın olsun Fulim...Çok sevindim bu sıkıntıdan da kurtarmış oldun bu vesileyle......Kizlar gectim hem de 100% ile :)
evetttt platese yazıldım kızlar 80 tl imiş yazın benide dedim daha öncede spor salonuna gitmiştim bayanlara özel olunca eşimde sorun etmiyo babannemizde bir zahmet 2 saatçik bakıversin hatta 1 saat çünkü 6da geliyo oğluşum 19:30da da ben evde olurum inş işe yarar hoş bu iştahla yararmı bilmiyorum ama neyse umut işte
Günaydddddddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Verdiğim sözü tutmul olmanın gururu ile aranızdayım yeniden.Bu haftasonu aramıza yeni bir bebiş katıldı.Çok yakın arkadaşlarımızın bir oğluşu oldu..Biraz erken gelip bize çookk güzel bir sürpriz yaptı bıcırık...Onun sayesinde hem çok neşeli hemde çok aç bir haftasonu geçirdim.Ama işime geldi...
Eşimin kuzeni yuhhhhhhhh ne ara zayıflıyosunuz anlamıyorum ki gibi bi tepkiyle bana bakınca''Şaşıracak bişey yok açlıktan ağzım kokuyor.daha da mı zayıflamayayım deyinceAyyyyyyyyyyyyy üzüldüm kız yapma o kadar deyiverdi bi anda
Bende bi şımarmaca bi şımarmaca...
Fuli, bana demişti ki sen bi 8 lere gel nasıl 7 olduğunu anlamayacaksın.4 gözle bunun gerçek olmasını bekliyorum bakalım nasıl olacak...
Gelelim en önemli habere.Haftaya 88.1 ile başladım kızlar.En son 88.9 la bırakmıştım..Hatamı telafi ettim artık sizden korkmama gerek yok
Aynı performansı bu hafta tüm takımdan bekliyorum.
Hayırlı olsun nagişşş, hadi bakalım yazda geliyor inşallah sımsıkı olursunn :)
Ben de geçen haftayı telafi ettim gibi hilal :)) tabii cumaya kadar şeytana uymazsam daha iyi bir sonuç çıkacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?