Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

oyy fulim uzun uzadıya yazacak vaktim yok şu an, bi bakiim çıkayım dedim bizimkilere, kapıda hepsi..inşallah sınavın iyi geçer veya geçmiştir..senin için herşeyin hayırlısı olsun canım..

Evet zormuş bayagı... İnş. emeklerinin karşılıgını alırsın ve sınavın da iyi geçmiştir...

oyy benim fulişim yaaa :) diye üzülecektim kiii çalışmalrının karşılığını aldın sevindirik oldumm ben :)

Kizlar gectim hem de 100% ile :)

bekliyordum akşamda zaten teste başarın olduydu :) oley oley oley aslında bir yandan sevindim senin adına ama burada olma ihtimalnide düşününce üzüldüm

her yil geliyoruz ama zaten kusum geldikce mutlaka gorusuruz zaten bir ayagim ankarada bir ayagim bursada biliyorsun

eyyy cemaaaaaaatttt :) neredesiniz?? nerede bu devlet millet lannn niye kimse girmiyor topice??? bugün hafta sonu diyemiii???

günaydınn kızlar nasıl geçti hafasonu diyiverin bakalım

fulişim tebrik ederim cnm sen azimli kızsın kafana koyduğunu yapıyosun vesselam

portakal spor haftada 2 gün platese başlamış msj atmışlar bakalım arıcam şimdi kaç tl imiş :44:

ben cp nin piliç dönerini alıyorum yağ oranı 7.9 ama pahalı 300 gr 8tl... hiç bir şey hazırlayamazsam bu gün gibi alıyorum bi tane ondan....

Anaaammm o daha iyiceymiş ya kız..Ama şahsen ben bir ızgaracıya gidip 0 paraya ızgara yiyebiliyorum.Vermem o parayı..Bende seviniyorum ki %10 un altında bişey buldum
Tekrar geçmiş olsun Nurcancım.Şimdi iyidir inşallah kızın.Onların hasta olması insanın hayatını tamamen kilitliyor..Ama tabiki herşeyden önce sağlık.Ayrıca üzülme bende geçen hafta çok rezil bi ortalamayla geldim.Daha şimdiden düzelttim.Senide bu hafta burada daha sık görmek isterim ama çok kaytarıyosun bu aralar.

Kizlar gectim hem de 100% ile :)
Hem geçmiş olsun hemde gözün aydın olsun Fulim...Çok sevindim bu sıkıntıdan da kurtarmış oldun bu vesileyle......

Günaydddddddddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Verdiğim sözü tutmul olmanın gururu ile aranızdayım yeniden.Bu haftasonu aramıza yeni bir bebiş katıldı.Çok yakın arkadaşlarımızın bir oğluşu oldu..Biraz erken gelip bize çookk güzel bir sürpriz yaptı bıcırık...Onun sayesinde hem çok neşeli hemde çok aç bir haftasonu geçirdim.Ama işime geldi...
Eşimin kuzeni yuhhhhhhhh ne ara zayıflıyosunuz anlamıyorum ki gibi bi tepkiyle bana bakınca''Şaşıracak bişey yok açlıktan ağzım kokuyor.daha da mı zayıflamayayım deyince Ayyyyyyyyyyyyy üzüldüm kız yapma o kadar deyiverdi bi anda

Bende bi şımarmaca bi şımarmaca...
Fuli, bana demişti ki sen bi 8 lere gel nasıl 7 olduğunu anlamayacaksın.4 gözle bunun gerçek olmasını bekliyorum bakalım nasıl olacak...

Gelelim en önemli habere.Haftaya 88.1 ile başladım kızlar.En son 88.9 la bırakmıştım..Hatamı telafi ettim artık sizden korkmama gerek yok
Aynı performansı bu hafta tüm takımdan bekliyorum.

evetttt platese yazıldım kızlar 80 tl imiş yazın benide dedim daha öncede spor salonuna gitmiştim bayanlara özel olunca eşimde sorun etmiyo babannemizde bir zahmet 2 saatçik bakıversin hatta 1 saat çünkü 6da geliyo oğluşum 19:30da da ben evde olurum inş işe yarar hoş bu iştahla yararmı bilmiyorum ama neyse umut işte

Hayırlı olsun nagişşş, hadi bakalım yazda geliyor inşallah sımsıkı olursunn :)

Ben de geçen haftayı telafi ettim gibi hilal :)) tabii cumaya kadar şeytana uymazsam daha iyi bir sonuç çıkacak :)

Hayırlı olsun nagişşş, hadi bakalım yazda geliyor inşallah sımsıkı olursunn :)

Ben de geçen haftayı telafi ettim gibi hilal :)) tabii cumaya kadar şeytana uymazsam daha iyi bir sonuç çıkacak :)

tşk ederim cnmcım acaba aynı anda dukanada mı başlasam diyetisyenden ses çıkmadı ve ben kilo veremiyorum dukanda bile verememiştim gerçi en bebek düşüncesi öncesi dukana başlamakta çok sağlıklı olmaz dimi :44:

günaydın 9. takım..herkese güzel bir hafta olur inşallah..

haftasonu herkeşcikler aç gezmiş, kaçamak falan yapılmamış, afferin size..iradesine hakim olan herkese kocamaan bir gelsin benden..bana gelirsek..cuma günü kokareçle başlayan kaçamaklarım cumartesi mangalla devam etti..pazar mado da çılgınlık seviyesine ulaştı..en son dondurmalı künefe yiyordum varın gerisini siz düşünün.hafta içi canın çıksın kan ter spor yap, pusetle bayırdan çık, sırf bacakların erisin diye.. sonra git künefe yekendime diyecek söz bulamıyorum yani..tabii bunda geçen hafta spor hocasının olmaması ve benim spor yapamamamda etkili biraz (gelsin bahanelerr)çünkü spor yapınca elim hiçbir şeye gitmiyor, benim için bir nevi koruyucu kalkan..

neyse..bugün pazartesi ve korkudan tartıya çıkamıyorum şu an, ancak yarın..biraz sonra spora gidicem, o zamana kadar bayağı iş yapmam lazım..gelince okurum yorumlarınızı..

günaydın.....

hopişşş sopa sana.....

haftasonu misafirlerim vardı onlara dolma yaptım sebze günüme denk geldi bende bir tane atıverdim ağzıma aaaa şişçek biyerim.... ama farketmedi tartı neyseki.... kalanlarıda evlerine yolladım.... tertemiz oldu :)))

annemden kalma dikiş makinasını kullanmayı öğrendim.... ip nasıl takılır nasıl yapılır vs... bundan sonra dikiş işinede el atıcam... her kuşu öptüm kaldı leylek.... bir ara dantele sarmıştım ama gözler bozuk olunca dantel işi işkence oldu... ordan örgüye geçtim bir iki şey ördüm tamamm dedim oldum ben :))) sırada dikiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…