- Konu Sahibi Handandandan
-
- #53.841
Tarçınlı süt olayı işe yarıyor mu hakikaten? Yememeye çalışıyorum,ama canım sürekli tatlı istiyor; zor dayanıyorum.
Ben yine de listeni normal buldum canım ya. Kalori hesabından çok hoşlanmam ama günlük alman gereken kaloriyi aşmamıştır bence dün yediklerin. Sporu mu arttırsan acaba?
evet kızlar sizlere bişey sormak istiyorum .......
ben bikaç defa form zayıflatıcı çaydan içiyorum .....fakat sorun şuki her içtigimde içimde bişey bırakmıyor hopppppp dogru lavaboyabundan şikayetçimiyim diye sorarsanız tabikide hayır
ama öyle olunca çok aç hissediyorum kendimi her ne görüyorsam canım çekiyo dünde malesef karşı koyamadım ve yemiştim...
şimdi sizce çaya devam edimmi yoksa bırakimmi fikirlerinizi bekliyorummm.............
şimdiden bırıncılıgımı tebrık mı etseniz
canım bence su meselesi bile kişiden kişiye değişiyor benim ablam sıcak suyla çok güzel zayıflamıştı ama bana hic etki etmedi çok denedim olmadı bana gerçekten soğuk su çok iyi geldi soğuk bol su, sizler, buraya yazma korkusu gram gram gidiyor herkes ancak denemeyle bilebilir kendisine neyin iyi geldiğini bitki çayları konusunda haklisin ben sadece çok yediysem lipton yemek sonrası çayı var onu içiyorum iyi hissediyorum uzun oldu biraz öpüyorum:))açıkçası ben hiç bir bitkinin kg verdirdiğine inanmıyorum. verdirir elbette bi kaç gr sadece. mesela ne diyorlar yeşilçay içersen vucudun %5 daha fazla yağ yakar. 1 kg verdiğimde 50 gr ı sadece yeşil çay sayesinde olacak yani. ayrıca hangimiz 1 kg verdiğimizde hepsi yağgdan oluyor ki? olmuyor. yani o 50 gr bile değil. of aman o 50 gr için hiç bir yerimi kaldıramam ben. belli bir süre sonra tembelleştirecek bağırsaklarım içinde çay falan içemem. zaten uyuşuk bi insanım, bu hayatta bir çok şeyi yapmaya eriniyorum. fazla enerjimi sıcak suyu ve sallama poşeti bardaka koymakla harcayamam =)))
dr lar istediğini önersinler. ama hepsi kilo verdirmek için tahlil yaptırmıyorlar mı. hepimizin bedeni farklı tepki vermiyor mu bu meretlere. besin toleransım yok belkim benim ona.
canım sana benim diyen çaydan daha garanti bir şey söyleyeyim. sıcak su hepsinden dahada mucize valla. zaten araştırırsan farkedeceksin ki japonlar mesela 40ından sonra oda sıcaklığındaki suyu bile içmeyi terketmeye başlıyorlar. yani soğuk su için vucut daha fazla enerji harcıyorda daha çabuk kilo veriliyorda vs.. bunlarda doğru değil. sıcak su bağırsaklarıda yumuşatıryor, üstelik tembelleştirmeden, ayrıca çokta sağlıklı bir uygulama. üstelik kaynar olmasına da gerek yok. ılıktan hafif sıcak olsun yetiyor.
aslında bu form çay bahane oldu bana konuşmaya. ben kendi beslenmemde her hangi bir diyet yada form ürün yada çay kullanmayı reddediyorum. hiç kullanmadım, kullanmayacağımda.
sıcak su bacım sen sıcak su iç.
öpüldün.
[SUB][/SUB]günaydın kızlar
hemen bildirimimi yapayım
geçen hafta ...87.7
bu hafta ...86.3
fark...1.4
mesaj ...30 ++++
bildirimimi yapıyorum kıxzlar
başlangıç kilom:94
bu hafta : 91.7
fark:2.3
Bu saate kadar gayet iyi gitmişsin, akşama da kaçamak olmazsa süper :)
Bende varım kızlar 68,1 haftaya hedef 66 havalar soğuyunca yürüyüş yapamıyorum.İşe gelip giderken yürüyorum 20 dakika kadar
bencede sporu arttırmalıyım canım... tatlı krizleri konusuna gelince ben madde madde nasıl kurtulduğumu sayayım en iyisi..
1- tam buğday ekmeğini verilen kadar yemek zorundasın canım istemiyor yok...
2- ara öğünlerde günkurusu kayısı yanına 1 kaşık yoğurt kurtarıcı.. (bazende 2 hurma)
3- günlük kalsiyumu karşılamazsan kilo da veremezsin açlık hissin ve tatlı krizin de bitmez... o yüzden tarçınlı süt yada yoğurt, özellikle akşam 9 gibi son ara öğün
ben şuan yapmıyorum açıkçası kalsiyumu eksik tutmamaya ve ekmeği yemeye çalışıyorum yeterli oluyor artık kriz falan kalmadı bende
canım tarçınlı süt yada yoğurt ye aralada şeker krizlerin biterben bi markanın elmalı tarçınlı diet bisküvisinden 2 tane yiyordum oda iyiydi.. şimdi yok artık tatlı krizleri çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?