Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bencede sporu arttırmalıyım canım... tatlı krizleri konusuna gelince ben madde madde nasıl kurtulduğumu sayayım en iyisi..

1- tam buğday ekmeğini verilen kadar yemek zorundasın canım istemiyor yok...

2- ara öğünlerde günkurusu kayısı yanına 1 kaşık yoğurt kurtarıcı.. (bazende 2 hurma)

3- günlük kalsiyumu karşılamazsan kilo da veremezsin açlık hissin ve tatlı krizin de bitmez... o yüzden tarçınlı süt yada yoğurt, özellikle akşam 9 gibi son ara öğün

ben şuan yapmıyorum açıkçası kalsiyumu eksik tutmamaya ve ekmeği yemeye çalışıyorum yeterli oluyor artık kriz falan kalmadı bende

canım bu dediğin bende de 5 li çayda olmuştu hani aktarda yaptırdığın doğal olanda... eğer açlık krizine yenik düşüyorsan yarardan çok zararı var bırak bence... ben hepsini bıraktım sadece yeşil çay içiyorum artık.. midem kazınıyordu o zaman hatta gurulduyordu
şimdi daha rahat valla..

şimdi gelelim benim menüme... bu sabah 2 kelime yazdım ardından öğleden sonra misafir haberi geldi, tabi hemen hazırlık bu saat oldu giremedim..biraz düzensiz bir menü oldu yarına hazırlık yapamadım

sabah 2 kuru kayısı yeşil çay yarım kase tarhana çorbası

öğle 3 mercimek köftesi çeyrek simit bol bol açık çay minnacık kazandibi

akşam yağsız bol yeşillikli kısır 2 mercimek köftesi çeyreğin küçüğü kek( tadına baktım yani sadece)

valla böyle saçma sapan bi menü ne yedğim neden yedim belli değil... haftaya kesin telafi ediyorum artık, zaten pek şansımda yok anneme gidiyorum beni hizaya sokar kesinlikle...

[SUB][/SUB]günaydın kızlar
hemen bildirimimi yapayım
geçen hafta ...87.7
bu hafta ...86.3
fark...1.4

mesaj ...30 ++++

ya kizlar leptabimin şarjinda elektirik problemi eger olurda giremessem bu sebepten bilesiniz şarjim az şuan ..
ben şimdi kapatayım şarj idareli kullanayım listeeyi hazırlamak için .

canım bence su meselesi bile kişiden kişiye değişiyor benim ablam sıcak suyla çok güzel zayıflamıştı ama bana hic etki etmedi çok denedim olmadı bana gerçekten soğuk su çok iyi geldi soğuk bol su, sizler, buraya yazma korkusu gram gram gidiyor herkes ancak denemeyle bilebilir kendisine neyin iyi geldiğini bitki çayları konusunda haklisin ben sadece çok yediysem lipton yemek sonrası çayı var onu içiyorum iyi hissediyorum uzun oldu biraz öpüyorum:))

geçen hafta 73.4
bu hafta 73 :))))))))
fark 0,4 kg = 400 gr

diyet yapmadan sadece tatlıyı çıkararak haftada yarım kiloya yakın vermek güzel, bu şekilde devam etmeye razıyım
busecim tebrik ederim seniiii
süpersin arkadaşımmmm
kim demişti 73 enteresan diye bir türlü kurtulamıyoruz şu 73 ten

birincilik gitti ama olsun kilocuklarda gitti bugun için 91.5 hedef koymustum 200 gr maalesef gitmedi i iniyorum çıkıyorum 91.7 genede coook mutluyum öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende bildirimi yapayım

329. etapta izne ayrıldım son kilom57.6

bu hafta tam tamına 57.6

tamam kilo veremedim ama en azından sabitime dönerek sizi etkilemedim buda benim için yeterli bu haftalık...

kızlar 14.00 da uçağım kalkıyor istanbula,ordanda bursaya .. ailemin yanındayım 3 hafta benim için daha güzel olacak.. bu günlük benden bu kadar kilo veren arkadaşlara ve derece alanlara şimdiden tebrikler ancak hazırlanırım yarından önce giremem büyük ihtimalle..

mesaj sayım 30 öpüldünüz..

açıklaman için çok teşekkür ederim canım. umarım benim de krizler geçer...

canım tarçınlı süt yada yoğurt ye aralada şeker krizlerin biter ben bi markanın elmalı tarçınlı diet bisküvisinden 2 tane yiyordum oda iyiydi.. şimdi yok artık tatlı krizleri çok şükür

ay bu regl beni mahfediyo.. Resmen filmlerdeki madde bağımlıları gibi kendimi yıka döke tatlı bişerler ararken buluyorum ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…