- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.381
kızlarrr,gunu degerlendırıyorum,hıc tatlı yemedım,ancak yemek duzenı cok parlak degıldı,21 gun boyunca tatlıyı cıkartırsam hayatımdan emınım faydası olcak.basarırsam sonra yemek duzenıne geccem bu arada sabah tartıldım 76,5 musum 30.eylul 76,5
hedef 31.aralık 63 :)))
hemen o pili alıyorsun bahane yok buse bizi gebertir bildirim yapmazsak gerekirse ben alıp göndereyim sana
ilkaycım gerekirse bugun bütün gün aç gez yarın bildirim yaptıktan sonra yersin sakın artıda çıkma
hem 8 kayısı hem elma fazla mı olmuş ne???
tamam canım bugün hallediyorum pil i işini çok merak ediyorum zaten...
sanırım aç gezicem bugün sana söz artida çıkmiycam yarın
15-05-2013, 10:53
Bende bu gruba katılmak istiyorum arkadaşlar.
Çalışıyorum ve gıda firmasında siz düşünün.Bu işe başladıktan sonra 7 kilo aldım.Şimdi sabah tartıldım.70.7 kiloyum hedefim 52 kilo.
Akşam işten sonra 1,5 saat yürümeye başladım.İş yerinde nesfit yemeye.Kilo derseniz aynı yerde duruyor.
arkadaşlar milat hangi günmüş görmek istedim 30 eylül değil de 1 ekim diyelim şuna
bir buçuk ayda 4,5 kilo gayet iyi haklısınız üstelk spor ve dıyet yok tatlı yemiyerek gece yemiyerek ve dikkat ederk hedef zamanımı yarıladım orantı kurarsak 4,5 kilo daha vereceğim. 3 ayda 9 kilo fena değil ancak hedefime ulaşamamış olacağım krizzzzzzzzzzelbiseye girebileceğim mi bakalım
olacak da benim arkadaşım inanıyorum insan burada olunca hayatına renk de geliyor sanki
mesela sabah kahvaltı yapmadım aşure yedim bir kase nasıl vicdan yapıyorum ne diyeceğim kızlara yarın da bildirim günü yakarlar seni diye iç sesime rağmen yedim
bu arada gördüğün gibi merili yemek yemeden tatlıyla yaşayabilen biriyim aksam sabah yemek yok ancak hemen dengeledim yemek yemiyerek :2:
mübarek aşure ayı da gelecek zamanı buldu yavvvvv
ahh canıımm sormaa.. annem mutfakta aşure yapıyo şuan deliriyorum.. akşam benim için zorlu bi sınav varama benim planım da yarın kahvaltıda yemek bide bizim ailede herşey aşırı şekerli yani atıyorum keke bile ölçüde 1 su bardağı şeker koyuluyosa biz 1.5 koyarız ama tutuyorum kendimi
olumsuz düşünceleri akıldan çıkarıyoruz canımcım beynimize pozitif düşünce yollaki sonuç pozitif olsungünaydın güzellerrrrhepimize bol gram vermeli bir gün diliyorummmm malum yarın bildirim günüüü bu hafta çok gevşektim inşallah artıda çıkmam:18: bu arada tartımın pili bitti hala alamadım bugün onuda halletmem lazım öpüyorum hepiniziiii
yok yok çıkmassın senamanın stubborn ile yarış yapıyorduk dimiiiii ayıptır solemesi 72,4 olmuşum daaa
yarın artıda çıkarsam rezillik:18::18::18:
eger azcık olsa spora vakit ayırırsan olursun senin rahatsızlıgın vard demi onu etkilemeyecek spor yapma şansın vardır mutlakarkadaşlar milat hangi günmüş görmek istedim 30 eylül değil de 1 ekim diyelim şuna
bir buçuk ayda 4,5 kilo gayet iyi haklısınız üstelk spor ve dıyet yok tatlı yemiyerek gece yemiyerek ve dikkat ederk hedef zamanımı yarıladım orantı kurarsak 4,5 kilo daha vereceğim. 3 ayda 9 kilo fena değil ancak hedefime ulaşamamış olacağım krizzzzzzzzzzelbiseye girebileceğim mi bakalım
bizde seniibu kdr lak lak yeter firmalar beni bekler gece görüşürükkkkk
yarın sabah da görüşcez inş iyi görüşürüz
opuldunuz seviyorum sizi
güzel kahvaltı.afiyet olsun..Galiba fazla oldu.Günaydın
Sabah kahvaltıda
1 yumurta
yarım domates
yarım salatalık
bugünüde atlattınmı süper olacak canımsın yarına kadar dikkat et tmmıahh canıımm sormaa.. annem mutfakta aşure yapıyo şuan deliriyorum.. akşam benim için zorlu bi sınav varama benim planım da yarın kahvaltıda yemek bide bizim ailede herşey aşırı şekerli yani atıyorum keke bile ölçüde 1 su bardağı şeker koyuluyosa biz 1.5 koyarız ama tutuyorum kendimi
dünkü menümü paylaşmayı unuttum güzeller hemen yazıyorum
sabah 06:30 da 1 kase sütlü yulaf ezmesi ve special k karışımı
12:00 bir mandalina
15:00 bir mc chicken (menü kolası zero)
2 litre su
15 dk karın kalça ve yanlara eğilme hareketi
30 + 30 1 saat yürüyüş (ama günün başka başka saatlerinde yaptım bunları üst üste değil)
(öğlen az yemişsin akşam çok diceksiniz biliyorum ama dışardaydım 1 alana 1 bedava menü kartımız vardı mecbur onu yiceemizi biliyodum o yüzden öğleni kısıp akşamı erkene çekmeye karar verdim)
Sakın yeme yarın tartı günü :18:
***9.takım 335.ETAP***
betul77 (66,6/0/0/%0)
merili (62/0/0/%0 )
buse8(84,8/0/0/%0)
servey(72,4/0/0/%0)
cekum(92,7/0 /0/%0)
ddanes(57,4/0/0 /%0 )
İlkay80(90,8/0/0/%0)
kızlar yarın herkes saat 12.00 a kadar bildirimini yapsın listeye eklesin çünkü yemege cıkacaz eşimle yarın kimse gecikmesin oldumu güzeller
15-05-2013, 10:53 bu gruba katılmışım ve bir al bir ver maalesef istikrar gösterememişim.Bende senin gibi hedef kilo belirliyecem.6 ayda verdiğim kilo 4 kilo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?