Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arkadaşlar milat hangi günmüş görmek istedim 30 eylül değil de 1 ekim diyelim şuna
bir buçuk ayda 4,5 kilo gayet iyi haklısınız üstelk spor ve dıyet yok tatlı yemiyerek gece yemiyerek ve dikkat ederk hedef zamanımı yarıladım orantı kurarsak 4,5 kilo daha vereceğim. 3 ayda 9 kilo fena değil ancak hedefime ulaşamamış olacağım krizzzzzzzzzz elbiseye girebileceğim mi bakalım

bu kdr lak lak yeter firmalar beni bekler gece görüşürükkkkk
yarın sabah da görüşcez inş iyi görüşürüz
opuldunuz seviyorum sizi

hemen o pili alıyorsun bahane yok buse bizi gebertir bildirim yapmazsak gerekirse ben alıp göndereyim sana

ilkaycım gerekirse bugun bütün gün aç gez yarın bildirim yaptıktan sonra yersin sakın artıda çıkma

tamam canım bugün hallediyorum pil i işini çok merak ediyorum zaten...
sanırım aç gezicem bugün sana söz artida çıkmiycam yarın

Hiç üşünmeden geçmiş sayfalara döndüm

15-05-2013, 10:53 bu gruba katılmışım ve bir al bir ver maalesef istikrar gösterememişim.Bende senin gibi hedef kilo belirliyecem.6 ayda verdiğim kilo 4 kilo maalesef

ahh canıımm sormaa.. annem mutfakta aşure yapıyo şuan deliriyorum.. akşam benim için zorlu bi sınav var ama benim planım da yarın kahvaltıda yemek bide bizim ailede herşey aşırı şekerli yani atıyorum keke bile ölçüde 1 su bardağı şeker koyuluyosa biz 1.5 koyarız ama tutuyorum kendimi

dünkü menümü paylaşmayı unuttum güzeller hemen yazıyorum

sabah 06:30 da 1 kase sütlü yulaf ezmesi ve special k karışımı

12:00 bir mandalina

15:00 bir mc chicken (menü kolası zero)

2 litre su
15 dk karın kalça ve yanlara eğilme hareketi
30 + 30 1 saat yürüyüş (ama günün başka başka saatlerinde yaptım bunları üst üste değil)

(öğlen az yemişsin akşam çok diceksiniz biliyorum ama dışardaydım 1 alana 1 bedava menü kartımız vardı mecbur onu yiceemizi biliyodum o yüzden öğleni kısıp akşamı erkene çekmeye karar verdim )

Son düzenleyen: Moderatör:
hemen bugünkü menümü de peşin peşin paylaşmak istiyorum ki akşam şaşmayayım

sabah 10:00
1 kk peynir
6 zeytin
2 lokma domates
1 ince dilim tam buğday ekmeği

ara 12:30
çeyrek portakal
2 ceviz
2 tane siyah üzüm

öğlen 13:30
4 yemek kaşığı zeytinyağlı ıspanak
2 kaşık yoğurt
ekmek yok

akşam 16:30
1 greyfurt ve 2 kaşık yoğurt

ara 21:00 bitki çayı (yeşil çay + ada çayı + çubuk tarçın)

3 litre su
1 saat pilates

inşallah şaşmazsam sabah herşey güzel olacak

Sakın yeme yarın tartı günü :18:

Şimdi yemekten geldim

sebze çorbası

1,5 tavuk pirzola

acur turşusu

sabahtan beri 1,5 lt su içtim şimdi devam ediyorum

selam güzellerim nasılsınız yarına hazırmısınızz
olumsuz düşünceleri akıldan çıkarıyoruz canımcım beynimize pozitif düşünce yollaki sonuç pozitif olsun
amanın stubborn ile yarış yapıyorduk dimiiiii ayıptır solemesi 72,4 olmuşum daaa
yarın artıda çıkarsam rezillik:18::18::18:
yok yok çıkmassın sen
eger azcık olsa spora vakit ayırırsan olursun senin rahatsızlıgın vard demi onu etkilemeyecek spor yapma şansın vardır mutlak
bu kdr lak lak yeter firmalar beni bekler gece görüşürükkkkk
yarın sabah da görüşcez inş iyi görüşürüz
opuldunuz seviyorum sizi
bizde senii
Galiba fazla oldu.Günaydın

Sabah kahvaltıda

1 yumurta

yarım domates

yarım salatalık
güzel kahvaltı.afiyet olsun..
bugünüde atlattınmı süper olacak canımsın yarına kadar dikkat et tmmı

güzel dengelemişsinn spor da iyi yapmısın devamlı olur inşallah..

***9.takım 335.ETAP***

betul77 (66,6/0/0/%0)
merili (62/0/0/%0 )
buse8(84,8/0/0/%0)
servey(72,4/0/0/%0)
cekum(92,7/0 /0/%0)
ddanes(57,4/0/0 /%0 )
İlkay80(90,8/0/0/%0)

kızlar yarın herkes saat 12.00 a kadar bildirimini yapsın listeye eklesin çünkü yemege cıkacaz eşimle yarın kimse gecikmesin oldumu güzeller

bugun bende cok yogundum sabah benım ufaklıgın okuluna kek kurabıye yaptım sonra annemgıl geldı onlara patets köftesı yaptım akşama yemek yapıyorum suan daaaaa gelelım yedıklerıme
sabak ıkı dılım peynırlı borek ve cay öylen 6 yane köfte bır kucuk dılım kek valla tadına baktım sadeceeee bır lıtre su olmuştur ıkı bardak yesıl cay şimdılık bukadar
az önce yuruyüş yaptımmm 30 felen yemekten sonrada kalça hareketlerı yapacam
bakalım ben ne yaptım hıç tartılmadım yarın merakla beklıyorumm

Sakın yeme yarın tartı günü :18:

yemedim canımm tutuyorum kendimi :) menümü de büyük ölçüde gerçekleştirdim sadece pilates kaldı onu da yatmadan yapcam

buse ablacım bunun yanında mesaj listesini de doldursak olur mu çünkü mesajlarıda bildirimle paylaşıyoduk şimdi sayması zor :)

evet busecım spor yapmam sakıncalı kendımı yormadan yapabılırım ama koruma donemınde yapacagım

Son düzenleme:
menuyu yazarken eger normal olcudeyse porsıyonları yazmıyorum ınsan dısıysa belirtırım������

Son düzenleme:
dukkanı kapattım guzellerrr
menumu yazayım

sabah 1kase asure
oglen corba bezelye
elma 1kase yogurt 5badem
aksam bır haslanmış yumurta
sutlu nescafe

gun boyu 4-5 bardak yesılcay
2turk kahvesı

Son düzenleme:
15-05-2013, 10:53 bu gruba katılmışım ve bir al bir ver maalesef istikrar gösterememişim.Bende senin gibi hedef kilo belirliyecem.6 ayda verdiğim kilo 4 kilo maalesef

gerceklestırebılecegın hedefler koy betulcum tavsıye ederım ulaştıkca motıve olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…