- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.341
buse ablaaaaaaaaa birazcık tatlı yesem onun karşılığında da 1 saat kardio pilates yapsam olur muuuuuuu
az sabret be canm annene söyle cuma günü yapsın zaten kilo vermişsen hak edeceksin sen o tatlıyı
canım normal şartlarda yediginde sporla dengeleye bilir ama cezalı oo
menümm
sabah..
1 domates
2 dlim tb ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
ara yeşil çay
1 elma
akşam..
tavuklu türlü
1 bardak ayran
ara..
yeşil çay
1 portakal
su.. 3 litre olmuştur
spor yapamadım bugun yorgundum yarın artık fazla yaparımm..
merılı benım kadar tatlı seven var mıdır dıye merak ederdım gercekten varmış,bayıldım benzetmene,kusana kadar tatlı yemek tam bana gore yaaaancak artık yok buraya basladıgımdan berı ınanılmaz guzel tatlıları red edebıldım bunu ben yapıyorsam herkes yapar ancak hıç yememenın dogru oldugunu dusunmuyorum az da olsa tatmalı ıkıncı kasıktan sonra aslında damak tadı algılamaz hale geliyor ancak goz doymadıgından devam edıyoruz o yuzden artık krızse durum(krız anında camı kırınız gıbı ) tadına bakmalı ama tadına bakmalı dedım dıbını gormek demedım dondurma kurusunu kucagıma koyup yamuk yanlarını suzeltmeye calışırken dumduz yapıp cope atmak gıbı yapmayın
yeterli mi ilkaycım devam edeyım mı
inanılmaz pozıtıfımdır cok enerjı doluyumdur yansıtabılırım daha��������
öncelikle sizin gibi güzel arkadaşlarasekerparem neye borclusun bu motıvenı
supersın yaaa
uuuuuuuuuuuu kim tutar seni serveycim çoştur bizi söylediklerin çok ama çok dogru .. düşünsenize ben 10 kgdan falavermişim yanımda 10 kglik yükle dolaşmak allahım işkence resmen28eylül gıbı basladım sanırım yaklaşık 2,5ayda 5kiloya yakın verdım ustelik dıyet yapmadan orantı kurarsak bır yılda 20kiloya tekabül eder super bışey bu dusunsenıze azımsadıgımız 5kiloyu soyle hayal edın elinizde surekli 5kilo su sısesını alıp yasıyorsunuz hıc bırakmadan her yerde sızle yatarken kalkarken ustelik organlara yaptıgı baskıyı dusunelimbu rakamın 10oldugunu ve daha fazlasını hayal edın,bence bu kotulugu yapmamalıyız kendımıze,ne dersınız prensesler:13:
bende menümü yaziimm hemenn :)
sabah 10:00 da bir kase sütlü yulaf ezmesi ve special k karışımı
ara 12:00 bir mandalina
akşam 16:00
2 kepçe yoğurt çorbası
2 kaşık zeytinyağlı barbunya
bi kase iceberg ve mısır salatası (yağsız)
ekmek yok
3 litre su
yarım saat kadar karın kalça hareketi yaptım
bu arada yemeklerimin hepsini yarımşar saatte yiyorum yavaşş yavaçç oyalana oyalana.. bu da çok önemli sakın unutmayın, ne kadar hızlı yiyip az çiğnerseniz o kadar zor sindirirsiniz dolayısıyla o kadar çok kilo alırsınız
bide güzel haber annem pazardan greyfurt almış banaaaaartık her canım tatlı vs istediğinde greyfurt yerim zarlarını falan tek tek soyarak yemeyi sevdiğim için yemem çok zamanımı alıyo bi süre abur cubur düşünmeyi unutmuş oluyorum
bu arada bizim bi tanıdık günde bir öğününü zarları soyulmuş 1 greyfurt + yoğurt yiyerek 1 ayda göbeğini eritmişti bu ikili göbek bölgesindeki yağları eritiyomuşeğer doğruysa ömür boyu yerim
ıkı dılım kepeklı ekmek bıraz peynır ve cay
ıkı dılım borek öylen yedım
bır tabak yesıl faulye ve yogurt bır lıtre su ve bır bardak beşıbıryerde meyve yedım elma ve mandalına spor hıc yapmadım bugun offf veremıyecem cunku aclık hıssı olusmuyor sankı cok yıyıyorum bılemıyoprum
güzel menü olmuş...greyfutu bende bi yerde okumuştum zayıflatıcı özelligi varmış ..sende işe yararsa haftaya bende deneyeyim [/I]
canım zencefilli süt iç öksürüge iyi geliyormuş diye duydum zarırı yok dene..
günaydın güzeller
sabah sabah ofise su böreği getirmişler ve kahvaltı yapmamıştım o yüzden affedin ama yiyeceğim herkesin içinde ben kilo alcam yemiyeceğim demiyeyim bariii
ayy ne varmışkii deneyelim severim ben öyle şeylerii
yaa bu leslie işe yarıyomu yaa ben videolarda kadını öyle basenli basenli görünce vazgeçtim yapmaktan
selam kızlar bugün oruç tuttum sahurda ikü dilim ekmek bir haşlanmış yumurta domates salatalık 5 zeytin yedim 1 litre su içtim
akşam bir kase tarhana çorbası yarım litre su ile açtım çocukların okuldan gelmelerini bekliyorum
selam kızlar bugün oruç tuttum sahurda ikü dilim ekmek bir haşlanmış yumurta domates salatalık 5 zeytin yedim 1 litre su içtim
akşam bir kase tarhana çorbası yarım litre su ile açtım çocukların okuldan gelmelerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?