Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar dünden beri giriyorum siteye tam bişey yazayım diyorum bi iş çıkıyor otur kalk otur kalk 2 kelime yazamadım dünden beri... öncelikle dün ki menümü tamamlıyorum..

sabah yarım yağlı sütle müsli

oğle tavuklu yeşil salata

ara 2 kuru kayısı

akşam kereviz salatası 1 köfte

ara 1avuç elma kurusu

spor 30 dk leslie

su 2 lt

bugün ki menümü de yazayım kimselerde yok buralarda..

sabah 1 kaşarlı toat domates salatalık açık çay

öğle müsli, 2 kaşık aşure

akşam kereviz salatası yarım kase çorba

menumu yazayım guzeller
sabah bır porsıyon su boregı yesılcay
ara elma turk kahvesı
oglen ıspanak-yogurt
ara bır kase asure
aksam yok cezam :))
sutlu nescafe

Son düzenleme:
Naber hatunlar. Ne durumdasınız bakalım. Ben 500 gr aldım ve başaldım yine dikkat etmeye.
Aam spor yok.
Bacakarım çok ağrıyor bikaç gündür

canım verdiğin tarihe göre daha iki ay dolmamış 5 kilo çok iyi bence bende 105 ten düştüm ama maalesef 90 in altını bir türlü göremedim yazdan bu yanda veriyorum alıyorum 89.9 bile görsem göbek aticam :))

bende yarın kahvaltı menüsü olarak deneyeceğim bakalım

Son düzenleme:

bennimde kilom 102 idi... buraya katıldıgımda sanıyorum 96 lardaydım hiç motivasyonumu kaybetmedim 65 olana kadarda inşallah kaybetmem 3 ay dolmak üzere diyetteyimm bende 89 a düştügümde okadar sevinmiştimki anlatamam şimdi 79 u görmek istiyorumm....

Son düzenleme:
menümü yazayım hemencecik
sabah ..
kahvaltı yapamadım
ögle ..
dışardaydım cikhen tavuk ve patates kızartması azcık ama

yanında kola vardı ama içmedim aferin deyin bana
akşam ..
pul biberli yogurt
2 kaşık makarna tadımlık sadece. ceza verdim kendime

bugun bir garip oldu menüm ama dışarda olunca böyle oluyor
kendimi eve hapsedesim varr...
su 3 litre oldu ..
spor ..2 mil leslie

günaydın güzellerrrr hepimize bol gram vermeli bir gün diliyorummmm malum yarın bildirim günüüü bu hafta çok gevşektim inşallah artıda çıkmam:18: bu arada tartımın pili bitti hala alamadım bugün onuda halletmem lazım öpüyorum hepiniziiii

Son düzenleme:
günaaaaaaaaaydınnnnnn
aman da güzellerim uyanmış mı aman da aman yerimmm siziiii
(kilo vermeye çalışıyorum hala severken bile yemeye çalışıyorum yaaaaa bilinçaltına yerleşmişşşş )

hemen o pili alıyorsun bahane yok buse bizi gebertir bildirim yapmazsak gerekirse ben alıp göndereyim sana

ilkaycım gerekirse bugun bütün gün aç gez yarın bildirim yaptıktan sonra yersin sakın artıda çıkma

greyfurt yemeye tatlım ..

abowwwwwwwww bende seni kilooo vermiş olarak bekliyordum servey seni geçmiş ozaman desene

amanın stubborn ile yarış yapıyorduk dimiiiii ayıptır solemesi 72,4 olmuşum daaa
yarın artıda çıkarsam rezillik:18::18::18:

olacak da benim arkadaşım inanıyorum insan burada olunca hayatına renk de geliyor sanki
mesela sabah kahvaltı yapmadım aşure yedim bir kase nasıl vicdan yapıyorum ne diyeceğim kızlara yarın da bildirim günü yakarlar seni diye iç sesime rağmen yedim
bu arada gördüğün gibi merili yemek yemeden tatlıyla yaşayabilen biriyim aksam sabah yemek yok ancak hemen dengeledim yemek yemiyerek :2:
mübarek aşure ayı da gelecek zamanı buldu yavvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…