- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.361
ben bugün başlicam akşam yemeği yerine :) inşallah işe yarar da hepimiz yaparız :) :)
canım bende başlıyorum hadi
Kızlar şimdi yemekten geldim
domates çorbası içtim bol kaşarlı
7-8 kayısı
şimdide elmamı yiyorum
28eylül gıbı basladım sanırım yaklaşık 2,5ayda 5kiloya yakın verdım ustelik dıyet yapmadan orantı kurarsak bır yılda 20kiloya tekabül eder super bışey bu dusunsenıze azımsadıgımız 5kiloyu soyle hayal edın elinizde surekli 5kilo su sısesını alıp yasıyorsunuz hıc bırakmadan her yerde sızle yatarken kalkarken ustelik organlara yaptıgı baskıyı dusunelimbu rakamın 10oldugunu ve daha fazlasını hayal edın,bence bu kotulugu yapmamalıyız kendımıze,ne dersınız prensesler:13:
bu arada bizim bi tanıdık günde bir öğününü zarları soyulmuş 1 greyfurt + yoğurt yiyerek 1 ayda göbeğini eritmişti bu ikili göbek bölgesindeki yağları eritiyomuşeğer doğruysa ömür boyu yerim
greyfurt yemeye tatlım ..neye baslıyorsunuz guzeller
abowwwwwwwww bende seni kilooo vermiş olarak bekliyordum servey seni geçmiş ozaman deseneNaber hatunlar. Ne durumdasınız bakalım. Ben 500 gr aldım ve başaldım yine dikkat etmeye.
Aam spor yok.
Bacakarım çok ağrıyor bikaç gündür
canım verdiğin tarihe göre daha iki ay dolmamış 5 kilo çok iyi bence bende 105 ten düştüm ama maalesef 90 in altını bir türlü göremedim yazdan bu yanda veriyorum alıyorum 89.9 bile görsem göbek aticam :))
günaydın güzellerrrrhepimize bol gram vermeli bir gün diliyorummmm malum yarın bildirim günüüü bu hafta çok gevşektim inşallah artıda çıkmam:18: bu arada tartımın pili bitti hala alamadım bugün onuda halletmem lazım öpüyorum hepiniziiii
günaydın güzellerrrrhepimize bol gram vermeli bir gün diliyorummmm malum yarın bildirim günüüü bu hafta çok gevşektim inşallah artıda çıkmam:18: bu arada tartımın pili bitti hala alamadım bugün onuda halletmem lazım öpüyorum hepiniziiii
greyfurt yemeye tatlım ..
abowwwwwwwww bende seni kilooo vermiş olarak bekliyordum servey seni geçmiş ozaman desene
bennimde kilom 102 idi... buraya katıldıgımda sanıyorum 96 lardaydım hiç motivasyonumu kaybetmedim 65 olana kadarda inşallah kaybetmem 3 ay dolmak üzere diyetteyimm bende 89 a düştügümde okadar sevinmiştimki anlatamam şimdi 79 u görmek istiyorumm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?