Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bugunki yediklerim

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

İşten çıkmadan öğlen menümü yazayım

Spagetti bir tabak

1 tabak yogurt

kabak tatlısı biliyorum bu hiç olmadı ama stresimi alması açısından kaçamak yaptım hoş hiçbir şey değişmedi

ne güzel sizler zumbaya da başalmışsınız ben o saatte işte oluyorum
neyse bende başlamalıyım artık

ben akşam yapıyorum canım sende öyle yapabilirsin :)

vardır bi hayır canım benim hiç sıkma canını

bak kilo artışın ondanmışdemek üzme kendini gidecekartık kilolar

ay inşallah yaa çok canım sıkkındı valla

bendebugünkü menümü yazayım
sabahnescafe birşey yemedim canımistemedi
öğlen kıymali fasulye 1dilim ekmek yoğurt
arakayısılı bitki çayı
akşam fırında 1 baget 6 patates dilimi salata yoğurt
su 2,5 litre spor 30 dk zumba dip köşe temizlik

selam kızlarr:
tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı hesabı geri geldim bende.izne ayrılalı 6 hafta olmuş.ben tek başıma yapamıyorum bunu kabul ettim.deli gibi yemek yer oldum.sırf bugün yediklerimi yazayım anlayın ne haldeyim:
1 kase sütlaç,öğlen bol bol ekmek peynir zeytin,2 kase kuru fasulye ,2 kase princ pilavı,2 puaca.......
.size hesap vermek bana ii geliyorrrr.beni bana bırakmayın.

amanda kimler gelmiş zeynepece hoş geldin tatlım geri dönmen iyi oldu nede çok yemişsin kaç kilo geliyosun şekerim de hele bana...

Son düzenleme:
kızlar şimdi sporumu bitirdim tam 50 dk tempolu yürüme bandında sauna eşofmanı ile yürüdüm inanılmaz hafifim şuan dışardada 30 dk ya yakın yürümüştüm ögle çok iyi oldu ya bu haftadan ben çok umutluyumm

güzel bir menü olmuş hadi bakalım bu hafta süper olucazz

oyyy oyy hosgeldin.sanirim ayni anda ayrildik canim. bende yapamayacagimi anlayip gecen hafta dondum.
biraktigimiz yerden baslioruz tatlim.

vayyyyy harikasin ya. super bende senden umutluyum.ben yavas yavas yediklwrimi azaltiyorum da sporumu bi turlu yapamiorum yogunluktan

canim ne sivayiydi.herseyde vardir bi hayir canim.sIkma canini. unutma yarisiyoruz.

bakkk sen bi meydan okuyan daha.kactin kiz sen bakiiim gecen hafta. ben yavastan kendime gelmeye calisiyorumda sen hakkaten bu hafta super gidiyosun. abammm bide birdennn hoppp ayni kiloda olurmusuz. nenim acilen 6 li rakamlari gormem.lazim 7 lerde cok takildim

bugunku menumude yazayim.
kahvalti.
okulda bir simitten tost
muzlu sut.

ogle.
5 acili izgara inegol kofte
1 dilim light ekmek.
az koz domates
1 corba kasigi kadar acili ezme
2 bardak ayran.

aksam.
3 izgara kofte
yarim tabak karnibahar yogurtlama
1 batdak lght kola

valla olurmu oluruz ben geçen hafta 82 8 dim bu hafta 80 bekliyorum bakalım ....yılbaşına koydugum hedef 75 di ona ulaşmalıyım... sende çabala şekerim yoksa zor görürsün sen 6 li rakamları
bence sen karbonhidratları menünden çıkardınmı tamamdır ...genel olarak güzel menü ama zayıflamak istiyosan dedigime kulak vermelisin

hayırlı sabahlar kızlar
evet şimdi 15 dk zumba yapıcam siz nerde kaldınız bakım kalkın hadi kalkın

Günaydın Kızlar

Sabah ki menümü yazayım

Bu aralar çok gerginim bakalım ne olacak

2 yumurta sahanda

yarım domates

kibrit kutusu kadar peynir

kızlarbugün uyuyakalmışım çocuklarınkahvaltısı ödevi derken giremedimşimdiçıkardım okula zumba yapicam sonrada misafirliğe:)) akşamagörüşürüz inşallah... öpüyorum (söz çok kaçırmıycam)

hayırlı sabahlar kızlar
evet şimdi 15 dk zumba yapıcam siz nerde kaldınız bakım kalkın hadi kalkın

Ben bu sabah yapamadım. bu ara sürekli uyku modundayım. galiba depresyona giriyorum havalardan mıdır nedir anlamadım. dün akşamdan beri kendimi üzgün hissediyorum bir melankoli ki sormayın. canım da hiçbir şey yemek istemiyor. öğlen oldu hala hiçbir şey yemedim. çikolata bile istemiyorum düşünün artık. Niye böyle oldum anlamıyorum :44:

bende sabah erken kalktım kahvaltımı yapıp annemle kendimizi nişantaşı pazarına attık şimdi derse başlicam çok bişey yemedim günü böyle bitirirsem süper olcak

Son düzenleyen: Moderatör:

bence sen beni özledinn :) çık gel çeyiz alışverişi yapalımm hiç bişeyin kalmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…