Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aaaaaaaa kimse girmemiş nerelerdesiniz çıtır adaylarım ..bugün hafta sonu çok dikkat edin olurmmu:18:

yanlış yazmışım ya toplamda ne kadar vermişsiiniz yazmam gerekti ayda yazmışım

evet kızlar kaç zaman oldu menümü yazmıyorum çünki kaçamaklarım oluyor ama karar verdim yarından tezi yok isveç diyetine başlıyorum çünki sabah tartıldım artı çıktım:18: ve benim harekete geçmem lazım vücudumu şok etmek için isveç diyetini deniycem daha önce yapmış olan varsa bana tavsiyede buluna bilirmii

buse8ciğim isveç diyetini hiç duymadım ama ayça kaya'nın gelin diyeti çok etkili daha önce denedim ve faydasını gördüm. şimdi de buna benzer bir program izliyorum. inşallah istediğin gibi zayıflarsın. :))

canım liste bu çok güzel yorumlar var
1. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata

2. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve

3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt

5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey

8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata

9. gün

10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata

11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 250 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt

12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli

13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

kızlar haftasonları neden fıyasko oluyor soyler misiniz haftaiçi super dıkkat edıyorumm yaaaa

bugün giremedim sabah kalkar kalkmaz evden çıktık anneme gittik bugün keşkek için toplandık kardeşlerle bende menümü hiç yazmayayım çok kaçırdım bugün( canım isveç diyetini bende duymadım ama benimde birşeyler yapmam lazım artık kesin artıdayım çünkü sabah spor için bencede uygun ama nasıl bir diyet yapacagimi bilmiyorum...

canlarım sizden musade ıstemeye geldımmmm ben 21 aralıga kadar biraz uzak kalacagım 21aralıkta sınav var ona hazırlanmam gerek 1cocugum var ayrıca calışıyorum sınava kdr benı bagıslayın gercı kopmayacagımm koparsam kilo alırım bılıyorum ancak sık sık gıremıyecegım ders calışmalıyım bu sınav benım için önemli her cuma bıldırımde buluncagım ancak sıze karsı sorumlu hıssedıyorum kendımı gırmeyınce huzursuz oluyorum o yuzden izin vermezseniz de idare ederım artıkk:26:

canım listeyi yukarıda paylaştım sanada uyarsa istersen birlikte başlayalım ne dersin
tm canım idare ederiz seni sen derslerinde ve sınavında başarılı ol yeter ..zihnin açık olsun tatlım

herkese hayırlı haftalar diliyorum
evet bugün itibariyle başlamış bulunuyorum kızlar tekrar kilo vermemi hızlandırmak için
sıfır kaçamak
ekstra spor
liste dışna çıkmamak
bu benim bu hafta dikkat edecegim şeyler olacak ben kendime inanıyorum ben yaparım bu diyeti herkes 13 gün sonuda çok güzel kilolar vermiş 9 kilo verenler bile var
belki bende aynı etki yapmaya bilir bünyem alışık oldugu için diyete ama pes etmek yok deniyecem 4 kilo versem 79 olsam süper olucak şans dileyin bana kızlar

nerdesiniz kızlar ya BETÜL VE SELDUŞ umarım bi sorun yoktur MERİLİ İLKAY STUBBRONN M1986 kızlar olmuyor böyle lütfen daha aktif olalım

2. gün
bugün bunları yiyecegim sabah ve ögleyi atlattım sayılır ..sadece fark olarak meyveyi akşam yemeginde degil şimdi yicem bide 3 kupa yeşil çay ekliyorum

nerdesiniz kızlar ya BETÜL VE SELDUŞ umarım bi sorun yoktur MERİLİ İLKAY STUBBRONN M1986 kızlar olmuyor böyle lütfen daha aktif olalım

Ben yarın sabah 8 de 15 dk'lık zumbaya başlıyorum. Önce 15 dk ısınma ve pilatesin temel hareketleri, arkasından zumba. Katılmak isteyenler gelsin şekerler. İsveç diyetine uyamam busecim. çalışma düzenim izin vermez. ama gelin diyetine benzer bir diyet uyguluyorum. Bu sabah 2 küçük dilim kaşar ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. ara öğünde de birkaç tane mersin üzümü(yaş yaban mersini) yedim. su içmeyi artırmaya çalışıyorum. kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeğini atladım. akşam da ciğer pişireceğim ama az yiycem söz yanında da bol salata.

kızlar haftasonları neden fıyasko oluyor soyler misiniz haftaiçi super dıkkat edıyorumm yaaaa

Canım haftasonu ister istemez kaçırıyoruz; ama akşam öğününe bol sirkeli salata eklersen metabolizmanı hızlandırarak yediklerini daha hızlı yakabilirsin. küçük bir püf noktası olsun.

kafayı yicem acayip bi duraklamaya girdim
günde 1 er saatten 2 saat spor yapıyorum tatlı hiç yemiyorum.. bal bile yemiyorum
cumadan beri ekmeği de kestim ama hala aynı kilodayım

sanırım vücudumu bi şoklamam lazım

bugünkü menüm
11de uyandım 12 gibi koca bir armut yedim ve bi çay içtim

14:00 yeşil karışım içtim

15:30 1 su bardağı süt + 2 ceviz

18:00 gibi de bol salata biraz da tavuk yicem

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu diyetten umutluyum bakkalım işe yarar umarım yaramassa 1 hafta yapar brakırm aç kalmamda çabası olur

merilicim canını sıkma kuzum oluyor öyle kilo verme dura bilir vucudu şok etmek gerekk onuda sen karar ver .kimisi iki gün normal yeyip tekrar kısıyor ..kimiside yediklerini daha çok azaltıyormuş ben şimdi unu yapıyorumm...

selam kızlarr kusura bakmayın gelemedim bugün kayınvalidemde misafir vardı sabah ona birşeyler yaptım ordada internet yok malüm şimdi eve geldik busecim bu isveç diyeti çok güzel verdirir bencede ama ben yapamam gibi geliyor ben gene azaltarak ve sporla devam edeyim şimdilik bugünkü menümü yazayım
sabah 3 kayısı 2 ceviz 1 litre su
ara türk kahvesi
öglen bir kase patates salatası yarım kurabiye bol çay
akşam tarhana çorbası salata

suyu sabah çok güzel içmiştim ama şimdi daha sonra içmediğimi farkettim toplamda 2.5 diyeyim
spor yarım saat yüyüyüş bugün az oldu biliyorum ama çok yorulmuşum şimdide hiç halim yok

buse herkes birer birer gidiyor 5 kişi kaldık sanırım serveyde izin istemiş betülde girmiyor hiç birkaç kişi çağırsak mı ??

tmam bende başlıyorum yarın zumbaya

mrb kizlar kaxta kaldigimi bilmiOrum.nasilsiniz.cocuklarim geceleri pek uyutmuolar cok yorgunum.cok gelmek istesendecgelemiorum bazen.kusira bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…