- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.861
kızlar ayda nekadar kilo vermişsiniz ve genel sıralamada kaçıncı olmuşsunuz merak edenler buyrun baksın
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html
benn 11 inci olmuşumgeçen ay sanırsam 19 idim bakalım bu ay ilk üçe girerim inşallahhhhhhhhhhhhhhh kararlıyım kızlar bu ay kesin 6 kg vermeliyimm
evet kızlar kaç zaman oldu menümü yazmıyorum çünki kaçamaklarım oluyorama karar verdim yarından tezi yok isveç diyetine başlıyorum çünki sabah tartıldım artı çıktım:18: ve benim harekete geçmem lazım vücudumu şok etmek için isveç diyetini deniycem daha önce yapmış olan varsa bana tavsiyede buluna bilirmii
buse8ciğim isveç diyetini hiç duymadım ama ayça kaya'nın gelin diyeti çok etkili daha önce denedim ve faydasını gördüm. şimdi de buna benzer bir program izliyorum. inşallah istediğin gibi zayıflarsın. :))
evet kızlar kaç zaman oldu menümü yazmıyorum çünki kaçamaklarım oluyorama karar verdim yarından tezi yok isveç diyetine başlıyorum çünki sabah tartıldım artı çıktım:18: ve benim harekete geçmem lazım vücudumu şok etmek için isveç diyetini deniycem daha önce yapmış olan varsa bana tavsiyede buluna bilirmii
canım listeyi yukarıda paylaştım sanada uyarsa istersen birlikte başlayalım ne dersinbugün giremedim sabah kalkar kalkmaz evden çıktık anneme gittik bugün keşkek için toplandık kardeşlerle bende menümü hiç yazmayayım çok kaçırdım bugün( canım isveç diyetini bende duymadım ama benimde birşeyler yapmam lazım artık kesin artıdayım çünkü sabah spor için bencede uygun ama nasıl bir diyet yapacagimi bilmiyorum...
tm canım idare ederiz seni sen derslerinde ve sınavında başarılı ol yeter ..zihnin açık olsun tatlımcanlarım sizden musade ıstemeye geldımmmm ben 21 aralıga kadar biraz uzak kalacagım 21aralıkta sınav var ona hazırlanmam gerek 1cocugum var ayrıca calışıyorum sınava kdr benı bagıslayın gercı kopmayacagımm koparsam kilo alırım bılıyorum ancak sık sık gıremıyecegım ders calışmalıyım bu sınav benım için önemli her cuma bıldırımde buluncagım ancak sıze karsı sorumlu hıssedıyorum kendımı gırmeyınce huzursuz oluyorum o yuzden izin vermezseniz de idare ederım artıkk:26:
nerdesiniz kızlar ya BETÜL VE SELDUŞ umarım bi sorun yoktur MERİLİ İLKAY STUBBRONN M1986 kızlar olmuyor böyle lütfen daha aktif olalım
kızlar haftasonları neden fıyasko oluyor soyler misiniz haftaiçi super dıkkat edıyorumm yaaaa
ben bu diyetten umutluyum bakkalım işe yarar umarım yaramassa 1 hafta yapar brakırm aç kalmamda çabası olurBen yarın sabah 8 de 15 dk'lık zumbaya başlıyorum. Önce 15 dk ısınma ve pilatesin temel hareketleri, arkasından zumba. Katılmak isteyenler gelsin şekerler. İsveç diyetine uyamam busecim. çalışma düzenim izin vermez. ama gelin diyetine benzer bir diyet uyguluyorum. Bu sabah 2 küçük dilim kaşar ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. ara öğünde de birkaç tane mersin üzümü(yaş yaban mersini) yedim. su içmeyi artırmaya çalışıyorum. kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeğini atladım. akşam da ciğer pişireceğim ama az yiycem söz yanında da bol salata.
kafayı yicem acayip bi duraklamaya girdim
günde 1 er saatten 2 saat spor yapıyorum tatlı hiç yemiyorum.. bal bile yemiyorum
cumadan beri ekmeği de kestimama hala aynı kilodayım
sanırım vücudumu bi şoklamam lazım
bugünkü menüm
11de uyandım12 gibi koca bir armut yedim ve bi çay içtim
14:00 yeşil karışım içtim
15:30 1 su bardağı süt + 2 ceviz
18:00 gibi de bol salata biraz da tavuk yicem
Ben yarın sabah 8 de 15 dk'lık zumbaya başlıyorum. Önce 15 dk ısınma ve pilatesin temel hareketleri, arkasından zumba. Katılmak isteyenler gelsin şekerler. İsveç diyetine uyamam busecim. çalışma düzenim izin vermez. ama gelin diyetine benzer bir diyet uyguluyorum. Bu sabah 2 küçük dilim kaşar ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. ara öğünde de birkaç tane mersin üzümü(yaş yaban mersini) yedim. su içmeyi artırmaya çalışıyorum. kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeğini atladım. akşam da ciğer pişireceğim ama az yiycem söz yanında da bol salata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?