Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam canlar:
hafta sonu aranıza gelemedim.benm sınav kurs misafir olaylarım,ardından çocukların ikiside gripti....
hafta sonu pek ii olmamakla beraber kötü de değildim.
bugünün menüsüne gelince:
sabah:niyetliydim saat4 te yedim:2 dilim ekmek,labne,1 haş yumurta,1 bar süt,biraz marul
akşam5 gibi:2 galeta,2 avuç badem fındıkvs karışımı,1 bar ayran
asıl akşam iftarı:1 kase çorba,3 kaşık makarna,haş brokoli ve yoğurt,1 kaşık patates ve et yemeği,1 kaşık,salata
ara:1 nescafe,2 dülüm pudingli bisküvili pasta

yavrum düşman çatlatan cinstensin maşallah sana:)) darısı başımıza ayriyetten

naber kzılar
haftasonu olunca ogffne çok yoruluyorum kzılar ya
ben de menüm ayzayım

okulda yerli malı vardı
kahvaltı yaopmadım onalral bişiler yedim
biraz kısır bir börek biraz sarma
bikaç parça tatlı bişiler,,

öğle: 1 kase yoğurt

akşam 4 kaşık kıymalı ıspanak kavurma
3 kaşık tavuklu sebze sote
yarım kase yoğurt

ah şu yerli malları.allahtan bu sene bizimkiler pek yapmıyor .

yapalııımmmmm.. hatta 3 gün yapalım cumaya hazırlık olsunn :) nasıl yapcazzz??
stub bi ara bahsetmiştiya ayran detoksu şimdi bulup paylaşırım
allah kabul etsin tatlım ...menün benim menüm gibi pasta dışında harika olmuş
akşamla kurtarmışsın ....yerlimalı başladımı yaa:44:

İŞTE BUUU

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır
.

Günaydın Kızlar

Dün öğle yemeğinde yediğim karnıbaharlar maalesef halen miğdemde.Karnım inanılmaz şiş.Kocaman bir taş bağlamışlar sanki.Şimdi kiraz saplı bitki çayımı içiyorum.Kahvaltı canım istemedi.Zaten çok zor uyanıyorum

Bununla ilgili yorumlar duymuştum fakat çalışan biri için zor sanki

madem iki gün yapılıyo o zaman bizde çarşamba perşembe yapalımkii cumaya hazırlık olsun

selam arkadaşlar ve sevgılı kaptanım
sanırrım atıldım gruptan benımö kucuk oglan hastaladı acıl hastaneye gıttık o gıdışle uc gun yattık geldım ki ınternetler yok yapıldı bu kezde beızım pc çökmüşl gıttı yapıldı derken bu kadar vakıt geçtı gercekten kusura bakmayın ben asla başladıgım işi bırakmazdım ama öyle oldu tum kararlara saygılıyım bol zayıflamalı gunlar

Çok geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın

herkes günlük ne yediğini yazarsa çok iyi oluyor.Okuyorum ben onları lütfen yazın kızlar...

benim ilk tartılma perşembe akşamı olacak bakalım kaç kilo gitmiş olacak...

herkes günlük ne yediğini yazarsa çok iyi oluyor.Okuyorum ben onları lütfen yazın kızlar...

benim ilk tartılma perşembe akşamı olacak bakalım kaç kilo gitmiş olacak...

bence cuma sabahı aç karnına ve çıplak tartıl canımm.. o zaman daha eksik çıkarsın

Şimdi 10 tane kayısı yedim kızlar.Bol bol da su içiyorum.Akşamada şekersiz çayla günü kapatırsam inşallah.Bu hafta çok kaçırdım umarım artıda çıkmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…