- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.161
ama canım oldumu bu hiçhani dikkat edecektik artı çıkmıycaktık neyse haftaya telefi edersin artık spor olmadan diyet olmuyor malesef ..o elbiseye girmek istiyosan spora başlamalısın
canım 2 gündür girmedigin için tereddüt ettim ama devam edeceksen bu hafta senide dahil ederiz canımcım kilonu belirt saat 14 de kadar eklerim ben seni
spor olmadan olmaz şekerler mutlaka spor yapın hem sarkma olmaması için bu gerekli
Bu ara yoğun çalışıyorum sık sık giremiyorum ama devam ediyorum. 65 kiloyum. yarım kiyo yarım kilo veriyorum ama inşallah daha fazla vermeye başlayacağım. yeni bir yöntm keşfettim ona başlayacağım.
Bu ara yoğun çalışıyorum sık sık giremiyorum ama devam ediyorum. 65 kiloyum. yarım kiyo yarım kilo veriyorum ama inşallah daha fazla vermeye başlayacağım. yeni bir yöntm keşfettim ona başlayacağım.
Canım listeyi şimdi paylaştım seni haftaya listeye allalım oldumu canım
merilicim sende bi bak hesap dogrumu yine yüzde 30 un altında kalmışız ya
kızlar sabah 6dan berı yoldayım gece belli oldu o yuzden haber veremedım kusura bakmayın
sabah tartıldım 72,9 kg yani kilo vermemişim cok sınır oldum bır garıplik bar yaaa cıkıyorum möusaıt olunca yazcam guzeller
***9.takım 339.ETAP***
betul77 (66.7/66/0,7/%1,05)
merili (61,3/61.0/0,3/%0,49 )
buse8(81/80,4/0,6/%0,74)
servey(72.9/0/0/%0)bildirim yapmadı izinli
stubbornn(71,9/72,7/-0,8/%-1,11)
zeynepece2009(83.4/83,0/0,4/%0,48)
9.TAKIM ORTALAMASI.0.28
haklisiniz kizlar .beni bu aldifim.kilo aklimi basima getirdi.artik yok.tatli istersemde dukan usulu yapicam. arkadasim dukan yapuo kendinevkek pasta yapio dukan usulu.catir catirda kilo veriyo. ahh tam yapamiorum.ben cakmacdukan yapicam.yulaf kepeginiden ekmegi sevmiyorum.hic ekmek yemesem daha iyi. sebze meyve et yicem dukan tatlilari yapicam canim isyeyince ve hergun spor.artik.olmuyo.yoksa guzelim elbiseye giremicem.
kabu canım kabulben işyerimdeyim ilk kilomu haftaya paylaşayım olumu zaten aranıza yeni girdim.Kabul mü kaptan.
canım benim kolaylıklar diliyorum sana ...arada ugra ama hepten bırakma sakın bizidekızlar merhaba masılsınız bakslım şimdi eve gırdım acayıp yorgunum ne yapacagım bılemıyorum kılo verememiş olmak sıkıyor benı nasıl dokkat edıyorum aksamları yemıyorum tatlı nerdeyse yok ekmek makarna pilav yok buna ragmen nasıl vermem yaaa spor yapamıyorum yasak bılıyorsunuz.yogunlugum o fırmadan bu fırmaya gıderken yollarda koştur evde ıs yemek cocuk ıste masa basında genelde oturuyorumve veremıyorum aclıktan mıdem kazınsa da yemıyorum cok stresliyim kuzucuklar bana bırkac hafta musade edın ara ara zıyaret etmeye calışırım ama verememış olmak yıprattı benııı bıraz kafam dagılsın bırakmamaya calışcam ama vereöedıgımı sıleyım kafadan ınanın cok uzuluyorum bana ızın kapptan nazar degdı sanırım herkes verdın dedı durdu kilom kıtlendı veremıyorum lutfen ızın yenı ayda goruselim...
canlar:
sabah:3 dilim ekmek,3 dilim peynir,1,5 haş yumurta,salata
öğle:2 dilim ekmek,2 bar ayran,1 elma
ara:cevizli pestil birkaç dilim
ara:yarım galeta,1 dilim armut
akşam:1 kase dolusu kısır,1 kase ıspanak,3 kaşık yoğurt
kısır sıktı başka bir şey yemiyeceğim.
kızlar merhaba masılsınız bakslım şimdi eve gırdım acayıp yorgunum ne yapacagım bılemıyorum kılo verememiş olmak sıkıyor benı nasıl dokkat edıyorum aksamları yemıyorum tatlı nerdeyse yok ekmek makarna pilav yok buna ragmen nasıl vermem yaaa spor yapamıyorum yasak bılıyorsunuz.yogunlugum o fırmadan bu fırmaya gıderken yollarda koştur evde ıs yemek cocuk ıste masa basında genelde oturuyorumve veremıyorum aclıktan mıdem kazınsa da yemıyorum cok stresliyim kuzucuklar bana bırkac hafta musade edın ara ara zıyaret etmeye calışırım ama verememış olmak yıprattı benııı bıraz kafam dagılsın bırakmamaya calışcam ama vereöedıgımı sıleyım kafadan ınanın cok uzuluyorum bana ızın kapptan nazar degdı sanırım herkes verdın dedı durdu kilom kıtlendı veremıyorum lutfen ızın yenı ayda goruselim...
dukan tatlı nasıl bişeeeeeyyyy :)
canlar:
sabah:3 dilim ekmek,3 dilim peynir,1,5 haş yumurta,salata
öğle:2 dilim ekmek,2 bar ayran,1 elma
ara:cevizli pestil birkaç dilim
ara:yarım galeta,1 dilim armut
akşam:1 kase dolusu kısır,1 kase ıspanak,3 kaşık yoğurt
kısır sıktı başka bir şey yemiyeceğim.
slm kızlar nasılsınız ..dün misafrlige gittim ondan pek giremedim ..menümüde hiçç yazmayayımm artıkbugun daha dikkat edeyim bu hafta 79 u görmek istiyodum ama göremedim artık bu hafta dahada asılmam gerektigini anladım ..hadi sizde bana söz verin bu hafta herkes yediklerine dikkat edecek ve spor yapıcak ...bu hafta sonuncu olmuşuz bu bir ilk ve son olacak hadi canlar gösterelim kendimizi bu hafta
kabu canım kabul
canım benim kolaylıklar diliyorum sana ...arada ugra ama hepten bırakma sakın bizidediyetinide oldumu gülüm..
ksırı ögle yeseydin çok daha güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?