Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haklisiniz kizlar .beni bu aldifim.kilo aklimi basima getirdi.artik yok.tatli istersemde dukan usulu yapicam. arkadasim dukan yapuo kendinevkek pasta yapio dukan usulu.catir catirda kilo veriyo. ahh tam yapamiorum.ben cakmacdukan yapicam.yulaf kepeginiden ekmegi sevmiyorum.hic ekmek yemesem daha iyi. sebze meyve et yicem dukan tatlilari yapicam canim isyeyince ve hergun spor.artik.olmuyo.yoksa guzelim elbiseye giremicem.

***9.takım 339.ETAP***

betul77 (66.7/66/0,7/%1,05)

merili (61,3/61.0/0,3/%0,49 )

buse8(81/80,4/0,6/%0,74)
servey(72.9/0/0/%0)
bildirim yapmadı izinli
stubbornn(71,9/72,7/-0,8/%-1,11)
zeynepece2009(83.4/83,0/0,4/%0,48)

9.TAKIM ORTALAMASI.0.28

Bu ara yoğun çalışıyorum sık sık giremiyorum ama devam ediyorum. 65 kiloyum. yarım kiyo yarım kilo veriyorum ama inşallah daha fazla vermeye başlayacağım. yeni bir yöntm keşfettim ona başlayacağım.

Canım listeyi şimdi paylaştım seni haftaya listeye allalım oldumu canım
merilicim sende bi bak hesap dogrumu yine yüzde 30 un altında kalmışız ya

Nasıl bir yöntem bakıyım.Bizimle de paylaşırsan belki bizde yaparız

Canım listeyi şimdi paylaştım seni haftaya listeye allalım oldumu canım
merilicim sende bi bak hesap dogrumu yine yüzde 30 un altında kalmışız ya

Haftaya herkez daha dikkatli olsun bende edeyim verirken gram gram alırken kilo kilo.Yapıcak birşey yok eninde sonunda verip kurtulucaz

kızlar sabah 6dan berı yoldayım gece belli oldu o yuzden haber veremedım kusura bakmayın
sabah tartıldım 72,9 kg yani kilo vermemişim cok sınır oldum bır garıplik bar yaaa cıkıyorum möusaıt olunca yazcam guzeller

liste doğru ablacım :)

kızlar merhaba masılsınız bakslım şimdi eve gırdım acayıp yorgunum ne yapacagım bılemıyorum kılo verememiş olmak sıkıyor benı nasıl dokkat edıyorum aksamları yemıyorum tatlı nerdeyse yok ekmek makarna pilav yok buna ragmen nasıl vermem yaaa spor yapamıyorum yasak bılıyorsunuz.yogunlugum o fırmadan bu fırmaya gıderken yollarda koştur evde ıs yemek cocuk ıste masa basında genelde oturuyorumve veremıyorum aclıktan mıdem kazınsa da yemıyorum cok stresliyim kuzucuklar bana bırkac hafta musade edın ara ara zıyaret etmeye calışırım ama verememış olmak yıprattı benııı bıraz kafam dagılsın bırakmamaya calışcam ama vereöedıgımı sıleyım kafadan ınanın cok uzuluyorum bana ızın kapptan nazar degdı sanırım herkes verdın dedı durdu kilom kıtlendı veremıyorum lutfen ızın yenı ayda goruselim...

dukan tatlı nasıl bişeeeeeyyyy :)

canlar:
sabah:3 dilim ekmek,3 dilim peynir,1,5 haş yumurta,salata
öğle:2 dilim ekmek,2 bar ayran,1 elma
ara:cevizli pestil birkaç dilim
ara:yarım galeta,1 dilim armut
akşam:1 kase dolusu kısır,1 kase ıspanak,3 kaşık yoğurt

kısır sıktı başka bir şey yemiyeceğim.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ..dün misafrlige gittim ondan pek giremedim ..menümüde hiçç yazmayayımm artık bugun daha dikkat edeyim bu hafta 79 u görmek istiyodum ama göremedim artık bu hafta dahada asılmam gerektigini anladım ..hadi sizde bana söz verin bu hafta herkes yediklerine dikkat edecek ve spor yapıcak ...bu hafta sonuncu olmuşuz bu bir ilk ve son olacak hadi canlar gösterelim kendimizi bu hafta

ben işyerimdeyim ilk kilomu haftaya paylaşayım olumu zaten aranıza yeni girdim.Kabul mü kaptan.
kabu canım kabul
canım benim kolaylıklar diliyorum sana ...arada ugra ama hepten bırakma sakın bizide diyetinide oldumu gülüm..

ksırı ögle yeseydin çok daha güzel olurdu

TAKM İÇİ YARIŞ SONUÇLARI

betul77 (66.7/66/0,7/%1,05)

buse8(81/80,4/0,6/%0,74)
merili (61,3/61.0/0,3/%0,49 )
zeynepece2009(83.4/83,0/0,4/%0,48)
servey(72.9/0/0/%0)
stubbornn(71,9/72,7/-0,8/%-1,11)

%0,75 ALTI KALANLAR BETÜL HARİÇ HEPİMİZ CEZALIYIZ HERKES CEZASNI PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR YAZSIN OLDUMU KIZLAR

günaydın kızlar.
bu hafta gerçekten içler acısı bir durumdaydım belkide regl olduğumdan.
çok dikkat etmem gerekiyor çakıldım kaldım 6lı rakamalrı görmem gerekiyor mutlaka.
bu ne ya. çok istikrarsızım

inan bende o durumdayım ama burayı bir ekz bıraktımda hiçbişi getirmedi abna yerimd esaymaktan başka.
sana ayrılık uamrım iyi gelir ve gelince yarışımıza devam ederiz

dukan tatlı nasıl bişeeeeeyyyy :)

dukan tatlı süt- süt tozu ve tatlandrıcıile yapılan çoğunlukla unsuz ve kek yapılacaksada yulaf kepeiğ ile yapılan tatlıalr.

canım gayet iyi am bana sadece ekmekelr biraz fazla geldi.

inşallah haftaya böle olmıcaz ben kesi kararlıyım ve benim cezam
hergün 1 saat en az spor yapmak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…