- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.181
harika bir karar olmuş senin için göreceksin sonuçlarını kısa sürede göreceksininan bende o durumdayım ama burayı bir ekz bıraktımda hiçbişi getirmedi abna yerimd esaymaktan başka.
sana ayrılık uamrım iyi gelir ve gelince yarışımıza devam ederiz
dukan tatlı süt- süt tozu ve tatlandrıcıile yapılan çoğunlukla unsuz ve kek yapılacaksada yulaf kepeiğ ile yapılan tatlıalr.
canım gayet iyi am bana sadece ekmekelr biraz fazla geldi.
inşallah haftaya böle olmıcaz ben kesi kararlıyım ve benim cezam
hergün 1 saat en az spor yapmak olsun
evet canım kesinlikle sana katılıyorum ..bide çocuklu oldugunu düşünsene ayrı ayrı yemek hazırlamak oldukça meşakatlı bunun için evde ne varsa azcık ve zararsız olanlardan yemeliyizz..umarım sonuçlarını kısa sürede alırsın ..dogru yoldasın verilecek kilon az oldugu için kendini sıkıntıya sokmadan vermelisinSevgili şekerler, yoğunluğum nedeniyle diyet moduna tam olarak giremiyorum. Gördüğüm kadarıyla birkaç arkadaşımız da benimle aynı durumda. Ben de dedim madem diyet moduna giremiyorum, bir onu dene bir bunu dene olmuyor, o halde beslenme düzenimde bir değişiklik yapayım. Hepimiz biliyoruz ki geç saatlerde yenen şeyler kilo alımında önemli rol oynuyor. Benim bu sıralar akşam yemeklerim ya saat 10 lara kalıyor, ya da eğer biraz iradeli davranırsam akşam yemeği yemiyorum. Öte yandan, diyet menülerine uygun yemekler yapma imkanım da olmuyor. Ben de akşam yemeğini kaldırdım.
Uygulamaya soktuğum program şu:
Sabah: Karnım normal doyana kadar biraz peynir + biraz zeytin+ 1-2 dilim tam buğday ekmeği + mümkünse yeşillik(her zaman canım istemiyor) + 1 bardak süt.
Öğlen: Evde yapılan herhangi bir yemek, ama 6-7 yemek kaşığı + yoğurt + Mümkünse yeşillik veya salata.
Akşam: Herhangi bir çorba ya da yoğurtlu yulaf ezmesi.
NOT: Ara öğün koymadım. Onun yerine aralarda acıktıkça ya herhangi bir yeşillik, ya 1 havuç(1 ortaboy havuç yaklaşık 30-35 kalori imiş ve çok tok tutuyor.) ya da 1 elma, ya da ceviz, badem, fındık gibi kuru yemişlerden 2-3 tane tüketeceğim. Akşam 7 den sonra, elma, havuç ve yeşillik dışında hiçbir şey yemeyeceğim. Ve 2 lt su mutlaka içmeye çalışacağım.
Sevgili şekerler, yoğunluğum nedeniyle diyet moduna tam olarak giremiyorum. Gördüğüm kadarıyla birkaç arkadaşımız da benimle aynı durumda. Ben de dedim madem diyet moduna giremiyorum, bir onu dene bir bunu dene olmuyor, o halde beslenme düzenimde bir değişiklik yapayım. Hepimiz biliyoruz ki geç saatlerde yenen şeyler kilo alımında önemli rol oynuyor. Benim bu sıralar akşam yemeklerim ya saat 10 lara kalıyor, ya da eğer biraz iradeli davranırsam akşam yemeği yemiyorum. Öte yandan, diyet menülerine uygun yemekler yapma imkanım da olmuyor. Ben de akşam yemeğini kaldırdım.
Uygulamaya soktuğum program şu:
Sabah: Karnım normal doyana kadar biraz peynir + biraz zeytin+ 1-2 dilim tam buğday ekmeği + mümkünse yeşillik(her zaman canım istemiyor) + 1 bardak süt.
Öğlen: Evde yapılan herhangi bir yemek, ama 6-7 yemek kaşığı + yoğurt + Mümkünse yeşillik veya salata.
Akşam: Herhangi bir çorba ya da yoğurtlu yulaf ezmesi.
NOT: Ara öğün koymadım. Onun yerine aralarda acıktıkça ya herhangi bir yeşillik, ya 1 havuç(1 ortaboy havuç yaklaşık 30-35 kalori imiş ve çok tok tutuyor.) ya da 1 elma, ya da ceviz, badem, fındık gibi kuru yemişlerden 2-3 tane tüketeceğim. Akşam 7 den sonra, elma, havuç ve yeşillik dışında hiçbir şey yemeyeceğim. Ve 2 lt su mutlaka içmeye çalışacağım.
harika bir karar olmuş senin için göreceksin sonuçlarını kısa sürede göreceksin
evet canım kesinlikle sana katılıyorum ..bide çocuklu oldugunu düşünsene ayrı ayrı yemek hazırlamak oldukça meşakatlı bunun için evde ne varsa azcık ve zararsız olanlardan yemeliyizz..umarım sonuçlarını kısa sürede alırsın ..dogru yoldasın verilecek kilon az oldugu için kendini sıkıntıya sokmadan vermelisin
selam kızlar bildiğiniz gibi verilecek kilom az olduğu için bide üstüne yapı olarak zor kilo alıp verdiğim için (ağustostan beri 4 ay geçmiş ben sadece 5 kilo verdimgerçi o 5 kiloyu 3 senede aldığım düşünülürse iyi bi başarı sayılabilir benim için ) kilo verme döneminde ciddi bi durgunluğa girdim bide üstüne ceza olarak herşeyi kendime kısıtladığım için iyice bunaldım ve diyeti bırakmayı falan düşünmeye başladım gerçi bunda etrafımdakilerin de payı büyük nerende kilo var bırak deyip duruyolar :2: şuan kararsızım iki gün önce elbise denemeye gittim bazı 38 bedenler ve Medium lar bile bol geldi :S ama sanırım 57ye falan düşmeden içim rahat etmicek ve pişman olcam bu kararıma o yüzden bu hafta bana ceza vermeyin ama ben önümüzdeki 61den 60 a düşeceğime söz vereyim.. zaten düşemezsem bırakacam sanırım bu işi canıma tak etti artık bu durgunluk
mrb kizlar nasiksiniz.
off pazartesi sendronu coktan karabasan gibi coktu ustume ya.
bugin kizimin dogumgunuydu bu dackacamak denek birdecgunum vardi bugun.
yarin okuldacyerli maki derken buda kacamak amaxdengekuorun digervigunlervnerdeysecac duruyorum vala.
bu haftaceksileri gormem.lazim.
pazartesi ve spoeada baslangic taoixam
kızlar nerdesiniz yahuuu
bırakmakmı ben bunu okumamış olayımmhedefine az kaldı sakn vaz geçim deme...
evde ince bi metre buldum vücudumu ölçtüm90 - 67 - 97 çıktı ölçüler.. baktım ideale çok yakınım dedim azcık daha vereyimde 90 - 60 - 90 ım derim çok havalı geldi gözüme vazgeçtim bırakmaktan 3 gündür bunalımdan çoookk saldım ama önümüzdeki 3 gün toparlicam inşallahhhh :)
of of of kızartmalar makarnalar havada uçuşuyor niye kendine bu kötülügü yapıyosun tıka basa yiyerekÖğlen menümü yazayım inanılmaz fazla yedim ve şimdi miğdem ağrıyor resmen
karnıbahar kızartması yogurtlu
makarna
mercimek çorbası
7-8 kayısı
1-2 mandalina
şimdi nefes alamıyorum üstüne türk kahvesi içtim ama banamısın demedi miğdem resmen yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?