- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.221
ablacım sen ayran detoksunu yapmıştın demiii?? faydasını gördünmüü??
Günaydın Kızlar
Akşam bende eşime yaptığım fakat onun yemediği börekten yedim.İnsan yedikten sonra kendini çok suçlu hissediyor.Bu hafta göbek yine önden gidiyor.Şimdi limonlu kiraz saplı bitki çayımı içiyorum.Eskiden yürüyordum şimdi eve kendimi zor atıyorum.Bakalım bu tembelliğim ne olacak
tatlim tabiki tekrar katila bilirsin saglikli zayiflamalar dilerimarkadaşlar ben daha önce bu takıma katılacaktım bir kaç gün uğradım fakat devam edemedim sınavlar falan zor olacağını düşündüm fakat dahada kilo alıyorum o zaman 65 dim şimdi 66.5 oldum ben eğer kabul ederseniz tekrardan burada yazmak ve devam etmek istiyorum cevap bekliyorum
selam arkadaşlar ve sevgılı kaptanım
sanırrım atıldım gruptan benımö kucuk oglan hastaladı acıl hastaneye gıttık o gıdışle uc gun yattık geldım ki ınternetler yok yapıldı bu kezde beızım pc çökmüşl gıttı yapıldı derken bu kadar vakıt geçtı gercekten kusura bakmayın ben asla başladıgım işi bırakmazdım ama öyle oldu tum kararlara saygılıyım bol zayıflamalı gunlar
Şimdi 8-9 adet kayısı yedim.6,30 gibi çıkıp yürüyerek eve gidecem.Akşam umarım kendimi tutarım bu hafta göbek çok önden gidiyor
hatunlar nerelerdesiniz yavvv.menumu yazayim
sabah.
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
yarim dilim ekmek
1 muzlu sut
ogle.
2 kasik makarna
4 kasik soganli et kavurma
aksam.
firinda 2 kucuk karniyarik
az brokoli salatasi
az yogurt
1 dilum ekmek
yarim ayva
yarim armut
sabah: 3 kaşık çorba
öğle:
2 tabak (pirinçsiz 3 er kaşık) ıspanak+ 3 kaşık falan bulgur pilav+1 kase cacık+1 kepek ekmek+1 küçk köfte
ara:1 elma +1 portakal
ara 1 fincan süt salep
akşam
az çorba(yarım kase)
az ıspanak
çok azbulgur pilavı
2 kepek dilimi
1 yeşilçay
40 dakka yürüyüş
canlar bugün bir cozuttum bir cozuttum ki sormayın.sabahtan beri börek sütlaç,kek ne varsa yiyorum(
yarına bir ayran detoksu paklar ancak beni
teşekkür ederim canımtatlim tabiki tekrar katila bilirsin saglikli zayiflamalar dilerim
afiyet olsunKızlar biraz geç oldu ama sabah ki menüm
1 yumurta haşlanmış
yarım domates
2 çengelköy salatalık
şekersiz çay
tatlı iyi olmamış inşallah etkilemez kilonu canımÖğlen ki menüm
döner
ayran
maalesef arkadaşın ısrarına dayanamayıp kapak tatlısı
üstüne türk kahvesi
inşallah çıkmazsınŞimdi şekersiz çay içiyorum ve yarın tartıda artı çıkmaktan çok korkuyorum
görüşürüzKizlar ben eve geciyorum:) lutfen topigimizi bos birakmayin ben birkac gune kadar aranizdayim opuyorum hepinizi:)
geçmiş olsun canımnaber kızlar
bu hafta baya bi tenha buraalr.
bu hafta biraz daha iyi dikkate ttima ma spora bi türlü başlayamıyorum
dişim ağrıyor 20 lik dşim çektirmem gerekiyor
bakalım biraz da olsa vermişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?