- 15 Ocak 2007
- 521
- 2
- 316
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.261
evet canım doğru listeyemi girmişim banamı öyle geliyor aman çok heycan yaptım valla haftaya takımımı çok iyi yerlere getirmem lazım 1. olmamız lazım iyce azimlendim ben şimdi***9.takım 340.ETAP***
betul77 (66/66/0/%0)sabit
merili (61/0/0/%0 )
buse8(80,4/80/0,4/%0,50)
stubbornn(72,7/72,4/0,3/%0,41)
zeynepece2009(83/82,9/0,1/%0,12)
m1986(66/0/0/%0)yeni uye hedef kilo 57
aysesu(66/64,7/1,3/%1,97)yeni uye hedef kilo 55
9.TAKIM ORTALAMASI:%0.
ayse su ve m1986 kizlar hedef kilonuzu dogrumu yazdim bi bakin
inşallah verirsin canım kilolarını ben de 59.9 u görsem haftaya aslında imkansız değil gayret edeceğim birlikte çabalayalım arkadaşımben. bu hafra cokkararliyim.cok sporla kilo vericem. 69.9 da olsa 6li rakamlari gormek icincaba sarfedicem.boyle olmuyo.elbiseye giremicem bu gidisle
öyle olur genelde hamur işi ya onlar ağzını sürdün mü doyamazsın üstelik hep açsındır bide yorgun oysa ağırlıklarımızdan kurtulsak kuş gibi olacağızmakarna yedim ama doymadım daha da açlık hissettiriyor...
döner dürüm bilmem ki bu menüden ne olur arkadaşımHemen menümü yazayım
Dürüm döner
kereviz
turşu
salata
ayran
Bu aralar dürüm takılıyorum bakalım bu gidişatın sonu ne olacak
merhaba arkadaşım afiyet olsun ama sanki bişeyler fazla gibi çiğ köfte lavaş sanki
hoşbulduk canım inşallah ama sanki buralar çok boş sen sık sık uğrarsan belki konuşarak motive oluruz spor yaparız
günaydın su da afiyet olsun
üzülme canım istersen bu hafta beraber takılalım burda yeme mize içmemize ona göre dikkat ederiz senden haber bekliyorum ben hem yürümeye başladım hemde diyete 66.3 düm 2 gün önce şimdi 64.7 inan isteyince yapılıyor bugünde çok azimliyim bakalım sonuçlar 1 haftaya nasıl olacak
senden de haber bekliyorum birlikte yarış apalım hatta günlük tartılıp kilolarımızı yazalım azmedelim işte
kabul edersen daha ayrıntılı konuşuruz birbirimizi motive etmiş oluruz
evet canim listeye aldim seni hadi hep beraber takimimizi 1. lige tasiyalim ay ne guzel olur valla ...evet canım doğru listeyemi girmişim banamı öyle geliyor aman çok heycan yaptım valla haftaya takımımı çok iyi yerlere getirmem lazım 1. olmamız lazım iyce azimlendim ben şimdi
inşallah verirsin canım kilolarını ben de 59.9 u görsem haftaya aslında imkansız değil gayret edeceğim birlikte çabalayalım arkadaşım
öyle olur genelde hamur işi ya onlar ağzını sürdün mü doyamazsın üstelik hep açsındır bide yorgun oysa ağırlıklarımızdan kurtulsak kuş gibi olacağız
ben o yüzden ağzımı hiç sürmüyorum simit gibi belim var o beni mahvediyor ama başaracağım 1 haftaya kadar herşey daha güzel olacak inşallah
döner dürüm bilmem ki bu menüden ne olur arkadaşım
guzel menu olmus afiyet olsunmenümüde yazıyorum
sabah 3 yumurta omlet
öğle 2 yk yulaf ezmesi yoğurt 1 elma tarçın
akşam çiğ ıspanak yoğurt ,çörek otu ,sumak,portakal
spor
1 saat açık havada tempolu yürüyüş
sıvı
2 bardak yeşil çay
2 büyük bardak ıssırgan
1.5 lt su
evet tatlim bu hafta pek iyi degildik ama onumuzdeki hafta toparlayalim kendimizi oldumu gulumtek şaşan ben değilim sanırım g g hepimiz..ne bu ya bi kaç gün süper sonra cozutuyorum.yarın yine gün var.hafta sonları berbat oluyor ondan sonra toparlayamıyorum
tamam canim sen bilirsin ....kızlar bu ara işlerim çok yoğun sizin kurallarınızı da çiğnemek istemiyorum ben 60-69 kilo aralığına takılıcam biraz
kızmayın bana ama diyete devam
öpüldünüz
sonra görüşssek olur dimiiii
şu günlerde falan ısrarlara dur diyemiyoruz sanki çok gerekliymiş gibitek şaşan ben değilim sanırım g g hepimiz..ne bu ya bi kaç gün süper sonra cozutuyorum.yarın yine gün var.hafta sonları berbat oluyor ondan sonra toparlayamıyorum
kısa sürmesin canım gel bu hafta yarışalım en fazla kiloyu kim verecek motive olursun azmin uzun sürertatlım azmim cok kısa sürüyor.hemen biti veriyor.en acilinden kendime gelmeliyim.halimden hiç memnun değilim
günaydın busecimgunaydinlar kizlar
saol canım beni gerçekten iyice tetikledin kesin haftaya 1. olmamız lazımevet canim listeye aldim seni hadi hep beraber takimimizi 1. lige tasiyalim ay ne guzel olur valla ...
guzel menu olmus afiyet olsun
evet tatlim bu hafta pek iyi degildik ama onumuzdeki hafta toparlayalim kendimizi oldumu gulum
tamam canim sen bilirsin ....
çok teşekkür ederim busecim keşke haftaya girseymişim listeye çünkü bunu sadece 3 günde verdimaysesu canim bireyselde 2. olmussun tebrikler
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
13. takımdan.............gubsej.................2,03%
İKİNCİ
9. takımdan.............aysesu......................1,97%
ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............sulofe .....................1,95%
gunaydinlar kizlar
kahvaltımı yaptım yeşil çayımı içiyorum bugün sporu ne yapacağım bilmiyorum ama bişeyler düşünmem lazım
aysesu canim bireyselde 2. olmussun tebrikler
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
13. takımdan.............gubsej.................2,03%
İKİNCİ
9. takımdan.............aysesu......................1,97%
ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............sulofe .....................1,95%[/QUOTE
Tebrikler arkadaşım
çok teşekkür ederim busecim keşke haftaya girseymişim listeye çünkü bunu sadece 3 günde verdim
ama takımım size söz haftaya bireyselde 1. olacağım bide takımımı 1. liğe taşıyacağım inşallah
günaydın kızlar aman ne mutluyum anlatamam kilolarım gidiyor
bugün diyetimin 4. günü kilom 64.1
dünden bugüne 600 gr vermişim
Haklısın geçen hafta kantarın ucu kaçtı ama bu hafta hısr yaptım bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?