Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hemen menümü yazayım

Dürüm döner

kereviz

turşu

salata

ayran

Bu aralar dürüm takılıyorum bakalım bu gidişatın sonu ne olacak

evet canım doğru listeyemi girmişim banamı öyle geliyor aman çok heycan yaptım valla haftaya takımımı çok iyi yerlere getirmem lazım 1. olmamız lazım iyce azimlendim ben şimdi
ben. bu hafra cokkararliyim.cok sporla kilo vericem. 69.9 da olsa 6li rakamlari gormek icincaba sarfedicem.boyle olmuyo.elbiseye giremicem bu gidisle
inşallah verirsin canım kilolarını ben de 59.9 u görsem haftaya aslında imkansız değil gayret edeceğim birlikte çabalayalım arkadaşım

makarna yedim ama doymadım daha da açlık hissettiriyor...
öyle olur genelde hamur işi ya onlar ağzını sürdün mü doyamazsın üstelik hep açsındır bide yorgun oysa ağırlıklarımızdan kurtulsak kuş gibi olacağız
ben o yüzden ağzımı hiç sürmüyorum simit gibi belim var o beni mahvediyor ama başaracağım 1 haftaya kadar herşey daha güzel olacak inşallah

Hemen menümü yazayım

Dürüm döner

kereviz

turşu

salata

ayran

Bu aralar dürüm takılıyorum bakalım bu gidişatın sonu ne olacak
döner dürüm bilmem ki bu menüden ne olur arkadaşım

Eki Görüntüle 903020 bu gidişle işte boyle olursun dikkat et

menümüde yazıyorum
sabah 3 yumurta omlet
öğle 2 yk yulaf ezmesi yoğurt 1 elma tarçın
akşam çiğ ıspanak yoğurt ,çörek otu ,sumak,portakal
spor
1 saat açık havada tempolu yürüyüş
sıvı
2 bardak yeşil çay
2 büyük bardak ıssırgan
1.5 lt su

tek şaşan ben değilim sanırım g g hepimiz..ne bu ya bi kaç gün süper sonra cozutuyorum.yarın yine gün var.hafta sonları berbat oluyor ondan sonra toparlayamıyorum

tatlım azmim cok kısa sürüyor.hemen biti veriyor.en acilinden kendime gelmeliyim.halimden hiç memnun değilim

kızlar bu ara işlerim çok yoğun sizin kurallarınızı da çiğnemek istemiyorum ben 60-69 kilo aralığına takılıcam biraz

kızmayın bana ama diyete devam

öpüldünüz

sonra görüşssek olur dimiiii

evet canim listeye aldim seni hadi hep beraber takimimizi 1. lige tasiyalim ay ne guzel olur valla ...
guzel menu olmus afiyet olsun
tek şaşan ben değilim sanırım g g hepimiz..ne bu ya bi kaç gün süper sonra cozutuyorum.yarın yine gün var.hafta sonları berbat oluyor ondan sonra toparlayamıyorum
evet tatlim bu hafta pek iyi degildik ama onumuzdeki hafta toparlayalim kendimizi oldumu gulum
tamam canim sen bilirsin ....

aysesu canim bireyselde 2. olmussun tebrikler

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
13. takımdan.............gubsej.................2,03%

İKİNCİ
9. takımdan.............aysesu......................1,97%

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............sulofe .....................1,95%

şu günlerde falan ısrarlara dur diyemiyoruz sanki çok gerekliymiş gibi
yeme arkadaşım çok zor değil silkelen biraz

tatlım azmim cok kısa sürüyor.hemen biti veriyor.en acilinden kendime gelmeliyim.halimden hiç memnun değilim
kısa sürmesin canım gel bu hafta yarışalım en fazla kiloyu kim verecek motive olursun azmin uzun sürer

gunaydinlar kizlar
günaydın busecim

saol canım beni gerçekten iyice tetikledin kesin haftaya 1. olmamız lazım

çok teşekkür ederim busecim keşke haftaya girseymişim listeye çünkü bunu sadece 3 günde verdim
ama takımım size söz haftaya bireyselde 1. olacağım bide takımımı 1. liğe taşıyacağım inşallah

günaydın kızlar aman ne mutluyum anlatamam kilolarım gidiyor
bugün diyetimin 4. günü kilom 64.1
dünden bugüne 600 gr vermişim
basarinin devami gelir insallah ... yeterki istesin insan basaramayacagi bisey kalmaz ...bende bu hafta bir diyete giresecem ama hangi diyeti yapsamki bilemedim biraz daha arastirma yapayim sende listeni bizimle paylasirmisin .. istersen benimlede iddalasa bilirsin ne dersin
Haklısın geçen hafta kantarın ucu kaçtı ama bu hafta hısr yaptım bakalım neler olacak

canim inan once inanmadan olmaz mesela psikolejik olarak sen hep kilo almaktan korkuyosun her hafta vucut ta bunu uyguluyor ..bu hafta kilo verecegim de bak nasil vereceksin bu tur olaylarin gerceklik payi var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…