- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.401
evet canlansa daha ii olur bencedekomşumla arada bir yürüyoruz hergün müsayit olsak da yürüsek keşkebusecim açık hava gibisi yok mis gibi oksijen
kolay gelsin sana misafir helede akşam misafiri çok zor sakın yasak birşey yeme busecim sen zaten daha tecrübelisin
kimseler yok buralarda canlansa ne güzel olur
buğdayı haşlıyomusunmenümüde yazıyım
sabah öğle akşam 3 kaşık buğday yanıda 1 elma rendesi ve tarçın
spor;1 saat 10 dak kesintisis yürüdüm 15 dakkada aralıklı yürüdüm
sıvı herzaman ki gibi
sadece sağlıklı beslen canım bol su iç meyve sebze bol tüket tatlı ve hamurişinden uzak durmrb fıstıklar nasılsınız
ben rejim moduna giremedim hala
bide emzirdiğim için nasıl yapıcam bilmiyorum ama en azından7-8 kilo vermem gerek
herşey güzel akşam kendini şaşırmış bir menümenümde
sabah 1,5 yumurta peynirli
2 dilim ekmek
domates sosu
2 bardak süt
1 kk peynir
öğlen
1 tabak haşlanmış tavuk yemeği
2 dilim ekmek
ama
sonra
1 tane 80 grlık bitter çukulata yedim
battım ben nasıl yapcam bu işi
başarmam lazım ama olmıycak galiba
canım ben bir diyet uyguluyorum 9 günde yaklaşık 4 kilo verdim vücudumdan da belli oluyor aslında 1 elma 3 yk bugday tarçın tüm gün diğer yediklerimden daha tok oluyorum ama katı bir diyet şeyda coşunun listesibuğdayı haşlıyomusun
kaç gün uyguladın
uygulanması zor bir menü
afiyet olsun galiba sende bir diyet uyguluyorsun canım2013-12-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Armut 1 ADET 70
[2] kuru incir 1 adet 51
[3] Süt 0.2 LİTRE 136
[4] makarna (haşlanmış) 1 100 gr 132
[5] sebzeli börek 1 adet 344
Toplam 733
Öğlen aksam karbonhidrat oldu bugün ama kalori az
Su an durma noktasindayim 1000 kaloriyi geçmemeye calisiyorum
canım ben bir diyet yapıyorum ona göre yiyorumBuğdayın zararlı oldugunu söylüyorlar yulaf öneriliyor özellikle sütle yulaf kepeği barsaklari çalıştiriyor
çok teşekkürsadece sağlıklı beslen canım bol su iç meyve sebze bol tüket tatlı ve hamurişinden uzak dur
inan benimde o kadar çok canım çekiyorki hergün çeşit çeşit yemek pasta börek,kekler vs yapıyorum gözümün önünde ama nefsime hakim olmalıyım. yedikde ne oldu demi lop lop et heryerimiz dökülüyor kıyafetlere giremiyoruz girsek taşıyoruz
dişimizi sıkmalıyız şayet ben 1 aya kadar verip kurtulacağım şu kilolardan sonra azar azar yerim ertesi gün dengelerim
sende azmet canım pes etme
herşey güzel akşam kendini şaşırmış bir menüşimdi sana bir ceza vermek lazım bence 1 saat spor mu yapsan aceba canın tatlı çekince tarçınlı süt içsen yada çubuk tarçını eğzında tutsan yada 1 elmayı rendele üzerine tarçın kakoo koy biraz da yulaf top top yap arada at ağzına çok sakinleştirir inşanı
canım ben bir diyet uyguluyorum 9 günde yaklaşık 4 kilo verdim vücudumdan da belli oluyor aslında 1 elma 3 yk bugday tarçın tüm gün diğer yediklerimden daha tok oluyorum ama katı bir diyet şeyda coşunun listesi
buğdayı haşlıyorum
afiyet olsun galiba sende bir diyet uyguluyorsun canım
canım ben bir diyet yapıyorum ona göre yiyorum
kaç kişi var tkımda
birazda siz kendiniz<i tanıtırmısınız
ben nevşehirdenim
memurum şuan doğum iznindeyim
KIZLAR
benim önceki takımda mesaj başlık kısmına ogünkü kaçıncı mesajımız olduğunu yazıyorduk
takibi daha kolay oluyordu
birde su spor mesaj sayısına +- veriyorduk
herkes dönüşümlü olarak kontrol ediyordu
böle şeyler önerebilirim birde
biraz katılım az gibi geldi bana
her zaman mı böyle bugünmü öle denk geldi
sende beni bol bol eleştir eleştirecek birşey bulursan canımçok teşekkür
yorumun için
desteğe ihtiyacım var
haklısın çoook
yarından itibaren dikkat edicem inş
bencede insan yanlışını görüyorböyle cezalar kurallar yorumlar olunca daha etkili oluyo
teşekkürler canım9 günde 4 kilo çok süpermiş
tebrikler bu arada
çok ekmekli bir menü daha sanki sabah 2 dilim ekmek etimek ekmek mantı çorbası ekmek keşke sadece sabah ki ekmek le kalsaydın canım çok olmuş bide akşam ara yapmasan iyi olur ben 6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum sıvı tüketerek vücudumu dinlendiriyorum sende öyle yapabilirsin ne olursa olsun yağsız da olsa mısır kesinlikle olmamalı zaten kendi yağ onunkızlar menüm:
sabah:2 dilim peynirli tost
öğle:ton balıklı sandavic
ara:2 dilim etimek
akşam:1 kase mantı çorbası,1 tabak sebze yemeği,1 baget tavuk
ara:leblebi yarım avuç,mısır patlağı yağsız
sporada başlamışsın birbirimize destekle veririz biz bu kilolarıkizlar berbat durumdayim.dun sporada basladim ama suan 73.3 um
yüzdeyi şu şekilde hesapladım umarım doğrudur ilk defa yapıyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen
64.7-62.3=2.4/64.7=0.03709*100=%3.709 yuvarlarsak %3.8 oluyor galiba
betul77 (66/0/0/%0)
merili (60,9/0/0/%0 )
buse8(80/0/0/%0)
stubbornn(72,4/0/0/%0)
zeynepece2009(82,9/0/0/%0)
aysesu(64,7/62.3/2.4/%3.8)
9.TAKIM ORTALAMASI:%
oldumu kaptanım
evet canim bildirimini yap haftaya seni listeye alicamYarın ben kilo bildirimi yapacak miyim
kizlar berbat durumdayim.dun sporada basladim ama suan 73.3 um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?