Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet canlansa daha ii olur bencede

menümde

sabah 1,5 yumurta peynirli

2 dilim ekmek
domates sosu

2 bardak süt
1 kk peynir

öğlen
1 tabak haşlanmış tavuk yemeği
2 dilim ekmek

ama
sonra
1 tane 80 grlık bitter çukulata yedim

battım ben nasıl yapcam bu işi

başarmam lazım ama olmıycak galiba

2013-12-26 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Armut 1 ADET 70
[2] kuru incir 1 adet 51
[3] Süt 0.2 LİTRE 136
[4] makarna (haşlanmış) 1 100 gr 132
[5] sebzeli börek 1 adet 344

Toplam 733

Öğlen aksam karbonhidrat oldu bugün ama kalori az

Su an durma noktasindayim 1000 kaloriyi geçmemeye calisiyorum

Buğdayın zararlı oldugunu söylüyorlar yulaf öneriliyor özellikle sütle yulaf kepeği barsaklari çalıştiriyor

mrb fıstıklar nasılsınız

ben rejim moduna giremedim hala

bide emzirdiğim için nasıl yapıcam bilmiyorum ama en azından7-8 kilo vermem gerek
sadece sağlıklı beslen canım bol su iç meyve sebze bol tüket tatlı ve hamurişinden uzak dur
inan benimde o kadar çok canım çekiyorki hergün çeşit çeşit yemek pasta börek,kekler vs yapıyorum gözümün önünde ama nefsime hakim olmalıyım. yedikde ne oldu demi lop lop et heryerimiz dökülüyor kıyafetlere giremiyoruz girsek taşıyoruz
dişimizi sıkmalıyız şayet ben 1 aya kadar verip kurtulacağım şu kilolardan sonra azar azar yerim ertesi gün dengelerim
sende azmet canım pes etme
herşey güzel akşam kendini şaşırmış bir menü şimdi sana bir ceza vermek lazım bence 1 saat spor mu yapsan aceba canın tatlı çekince tarçınlı süt içsen yada çubuk tarçını eğzında tutsan yada 1 elmayı rendele üzerine tarçın kakoo koy biraz da yulaf top top yap arada at ağzına çok sakinleştirir inşanı

buğdayı haşlıyomusun
kaç gün uyguladın
uygulanması zor bir menü
canım ben bir diyet uyguluyorum 9 günde yaklaşık 4 kilo verdim vücudumdan da belli oluyor aslında 1 elma 3 yk bugday tarçın tüm gün diğer yediklerimden daha tok oluyorum ama katı bir diyet şeyda coşunun listesi
buğdayı haşlıyorum

afiyet olsun galiba sende bir diyet uyguluyorsun canım

Buğdayın zararlı oldugunu söylüyorlar yulaf öneriliyor özellikle sütle yulaf kepeği barsaklari çalıştiriyor
canım ben bir diyet yapıyorum ona göre yiyorum

çok teşekkür

yorumun için
desteğe ihtiyacım var
haklısın çoook

yarından itibaren dikkat edicem inş

kaç kişi var tkımda
birazda siz kendiniz<i tanıtırmısınız

ben nevşehirdenim
memurum şuan doğum iznindeyim

hım sende bendensin tatlım ben 28 yaşında ve 2 çocuk annesiyim.ama ben işe başladım.bebem 10 aylık oldu.hoşgeldin aramıza

kızlar menüm:
sabah:2 dilim peynirli tost
öğle:ton balıklı sandavic
ara:2 dilim etimek
akşam:1 kase mantı çorbası,1 tabak sebze yemeği,1 baget tavuk
ara:leblebi yarım avuç,mısır patlağı yağsız

çok teşekkür

yorumun için
desteğe ihtiyacım var
haklısın çoook

yarından itibaren dikkat edicem inş
sende beni bol bol eleştir eleştirecek birşey bulursan canımşaka bir yana birbirimize destek olarak vereceğiz kiloları

böyle cezalar kurallar yorumlar olunca daha etkili oluyo
bencede insan yanlışını görüyor

9 günde 4 kilo çok süpermiş
tebrikler bu arada
teşekkürler canım

çok ekmekli bir menü daha sanki sabah 2 dilim ekmek etimek ekmek mantı çorbası ekmek keşke sadece sabah ki ekmek le kalsaydın canım çok olmuş bide akşam ara yapmasan iyi olur ben 6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum sıvı tüketerek vücudumu dinlendiriyorum sende öyle yapabilirsin ne olursa olsun yağsız da olsa mısır kesinlikle olmamalı zaten kendi yağ onun
aradaki 2 dilim etimekle 1 avuç leblebi yerdeğiştirse süper olacakmış

kizlar berbat durumdayim.dun sporada basladim ama suan 73.3 um
sporada başlamışsın birbirimize destekle veririz biz bu kiloları

günaydın kızlar bugün yine çok mutluyum ben dünden bugüne -600 le uyandım kilolar gidiyor an itibariyle 62.3 üm süper hissediyorum dün nerdeyse herşeyden yemek istiyordum kendimi tutttuğum kendime olan sözümü tuttuğum için bugünde - lerde uyandım çok şükür
şimdi bunları hesaplamam lazım buse öyle söylemişti

yüzdeyi şu şekilde hesapladım umarım doğrudur ilk defa yapıyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen
64.7-62.3=2.4/64.7=0.03709*100=%3.709 yuvarlarsak %3.8 oluyor galiba

betul77 (66/0/0/%0)
merili (60,9/0/0/%0 )
buse8(80/0/0/%0)
stubbornn(72,4/0/0/%0)
zeynepece2009(82,9/0/0/%0)
aysesu(64,7/62.3/2.4/%3.8)

9.TAKIM ORTALAMASI:%
oldumu kaptanım

gunaydin kizlar cok mutluyum cooooooookkkkk sonunda 7 li rakamlara gelebildim mutlulugumu anlatamam size an itibariyle 78.2 yim oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
***9.takım 341.ETAP***

betul77 (66/0/0/%0)
merili (60,9/0/0/%0 )sabit -izinli

buse8(80/78,2/1,8/%2,25)
stubbornn(72,4/0/0/%0)
zeynepece2009(82,9/0/0/%0)
aysesu(64,7/62,3/2,4/%3,71)

9.TAKIM ORTALAMASI:%

harikasin tatlim cok cok tebbrik ederim seni hesaplaman dogru sadece yuzde 3,709 cikiyor ya onu 3,71 e yuvarliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…