- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.561
canım sorun olacagını sanmıyorum bıreysel derecede yanlıslık olmus 14. takımdakı arkadas bırıncıymıs ...canım bence paylaşım alanında söylersen izinli olduğunu senin yazmayı unuttuğunu
tamam diyceklerdir
ortalamayı etkileyen bişi deği çünkü
sınavları varmış çünkü
nete girmezse
dolayısıyla 1. lik hikayesini yazamaz
bizde izin almak istediğini söylemedik
takım olarak ceza puanı alırız
(1. lik hikayesini yazmadığı için)
yuruyusun cok etkısı var canım bende kosu bandımda yuruyorum ...kılo cızelgesı nasıl yapıldıgı yazıyor forumda bırazdan lınkını paylasırımkızlar benm 8 aylık bir bebeğim var yediklerime dikkat ediyorum şimdilik ve her gün bir saat yürüyüş yapmaya karar verdim..eşim okuldan gelir gelmez çıkıp yürüyüp gelicem inş. çünkü dışarıda yürüyüş sıkmıyor insanı.. çok daha zevkli oluyor.. bu aralar canım herşeyi yemek istiyor buna dur demek için de motiveye ihtiyacım var mart başına kadar bi 7 8 kilo vermeyi planlıyorum bakalım gerçek olucak mı :)) bir de birşey sorucam şu cetvel nasıl ekleniyor ben gebelik forumlarını okurken de görürdüm buna benzer bi cetvel kilo takibi için güzel olur sanırım
canım bırgun sebze ırgun proteın bır gunde meye gunu oluyormus ben kıtabını alamadım duydugum kadaıyla yapıcam artık..busecim şeyda coşkunun diyeti ansıl anlatsana. belki bizede faydası olur.
canım cetveli tickerfactory sitesi var ordan yapıysun weight loss kısmından.
yapınca link verio siştede kullanmak üzere .linki koyallayıp kullanıcı panelinde
çizelge kısmına yapıştır kaydet de oluyor.
bende kalmadım canım zaten çıktım. çok uykum vardı.
2 hafta sonra nerelerdesin canım sen.
cuma günelri serbest günüm ama abartmadım gayet iyi sonlendırdım cumayı
bu sabah yeniden başaldım herşeye. ve bu hafta 69.9 u görmeliyim . biraz zor olucak 2.4 vermem gerekiyor en az.
kahvaltım gayet iyiydi:
1haşlanmış yumurta
2 cherry domates
1 salatalık
2 parça çeçil peyniri
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 bardak light süt
ekmek yok.
ara:1 elma
tamam canım bildiririm de yiyorum yani tartıya çıkmadım korkudan sınava kadar kasmayacağım takımı etkilemesin ama şartsa yazarımayyy ben listeyi cok acele hazirladim onu atlamisim:26: aysesucum canim haftaya seni izinli yazalim haftaya kilonu bildir lutfen
çok mutlu oldum takımca 1 . olduğumuza ama ben değilmişim galiba 1.kizlar harikasiniz bu haftada birinci olmusuz tebrikler tebrikler tebrikler
aysesu bireyselde birincisin canim sirrini paylasmaya davet ediyoruz seni biz biliyoruz herkes ogrensin tatlim CUMA zayiflama YARIŞMASI 342. ETAP SONUC LİSTELERİ
27 ARALIK 2013/03 Ocak 2014
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................9. TAKIM
İKİNCİ .................2. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................5. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
9. takımdan.............aysesu.................1,93%
İKİNCİ
3. takımdan.............NoRaaa......................1,80%
ÜÇÜNCÜ
8. takımdan.............benbirtaneyim .....................1,60%
sende mi bvaşladın canım detokslarla ilk günlerde çok kilo gidiyorbugunden itibaran bende seyda coskunun diyetine uyucam bugun sebze gunu yapicam canimin istedigi her sebzeyi yicem tabiki yagsiz olacak
yazacakmıyım bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim kızlarcanım bence paylaşım alanında söylersen izinli olduğunu senin yazmayı unuttuğunu
tamam diyceklerdir
ortalamayı etkileyen bişi deği çünkü
sınavları varmış çünkü
nete girmezse
dolayısıyla 1. lik hikayesini yazamaz
bizde izin almak istediğini söylemedik
takım olarak ceza puanı alırız
(1. lik hikayesini yazmadığı için)
ben yazmayacağım yani busecim anladığım kadarıylacanım sorun olacagını sanmıyorum bıreysel derecede yanlıslık olmus 14. takımdakı arkadas bırıncıymıs ...
yuruyusun cok etkısı var canım bende kosu bandımda yuruyorum ...kılo cızelgesı nasıl yapıldıgı yazıyor forumda bırazdan lınkını paylasırım
canım bırgun sebze ırgun proteın bır gunde meye gunu oluyormus ben kıtabını alamadım duydugum kadaıyla yapıcam artık..
2 hafta sonra turkıyeye gıdıyorum gecmısı okumuyosun sanırım
cok guzel menun canım sen kararlılıkla devam et emınım ıstedıgın sonucu alacaksınbende ısallah ıstedıgım kıloya ınerımyaa
slm canim :) sende benim gibi gec kalkanlardanmissinselam kızlar:)
bugün sabah 11.00 de kalktım bebişd e kalkmış kahvaltısını yaptırdım altını değiştirdim kitap okuduk oynaştık saat 1.00 de yatırdım gözümü açtıgımda 16.00 ya geliyodu hahahah eşimde kalktı:)
menümü yazim;
sabah 1 su bardağı süt(pastörize diil köy sütü kaymaksız)
1 mandalina
akşamda yağsız mantar sote 6 kaşık yogurt şekersi çay(ben zaten şekersi içerim),4 LOKMADA AKMEK ARTIK LOKmalarımıs ayyorum
1-2 saat sonrada meyve yiyip kapatırım günü
ve ben jilian yamaya başladım dünden beri
bugün 2. günüm
inşallah 1 ay aralıksız yaparm:)
bu gün eşimle yaptık felaket kalori yakrıyo:)
boncuk boncuk teliyorum:)
spor olarak sayyosanız jilian level 1 yaptım yarım saat:)
ayrıca bugün adet olmuşum şunun için söylüyorum dün sabah tartıldıgımda 82.800 idim
bu sabah adet oldugum ödemim oldugu halde 82.300 olmuşum
eminim pazartesi ödemimde gittikten sonra baya bi düşüş yaşayacağım cuma günü hedefim 79.9 u görmek
bugün 82.500 düm 79.9 olmam için 2.600 gram gerekli ama kendime güveniyorum:)))))
aretık yürüyüşlerime devam edip hemde jilian yapcam:))))
evet canim yanlislik yapilmis bireyselde baska bir arkadas birinciymis ....senin yazmana gerek kalmadi canim bide sen giremessen seni sabit yazip izine ayirabilirim girebilirsen kilo bildirimi yazarsin oldumu tatlim derslerine iyi calis notun en az 90 olsuntamam canım bildiririm de yiyorum yani tartıya çıkmadım korkudan sınava kadar kasmayacağım takımı etkilemesin ama şartsa yazarım
çok mutlu oldum takımca 1 . olduğumuza ama ben değilmişim galiba 1.
sende mi bvaşladın canım detokslarla ilk günlerde çok kilo gidiyor
yazacakmıyım bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim kızlar
ben yazmayacağım yani busecim anladığım kadarıyla
kızlar arda girer bakarım 20 gün sonra aranızdayım beni unutmayın
busecim inşallah izin işi kötü olmaz ben yazarım kilomu cuma günleri fakat diyete uyamam kafam almıyor yoksa
yine de son söz senin canım kaptanım yarın cevabını bekliyorum
kilo veren herkesi kutluyor tebrik ediyorum
tünaydın kızlar ancak uyandımdün yediklerimi yazasım gelmedi bütün gün iyiydi akşam batırdım yine...eşim çiğ köfte almış önce yemedim gece gece 4 tane götürdüm... isveç diyetine niyetlendim ben kilo vermiştim onunla ama zor oluyor başlayıp bırakmak ta istemiyorum bu haftasonunu da atlatayım yarın başlarım belki... bugün sade kahve içtim şimdilik sadece devamına bakıcaz artık...
selam kızlar:)
bu sabah kalktım yağsız menemne yaptı ve bir yumurta eşliğinde fyetle yedim
yarım muz ve yarım portakal yedim kahvaltıda vede şekersi zçay:)
az öncede 1 muz 1 kepçede 0 yağla pişirdiğim karnıbahar yemeği yedim:)
dıarı yürüyüşe çıktık 2 saat boyunca yürüyüş yaptım:)
vede jilianda bugün 3. günüm olcak hamlıklarım azaldı baya bide dambıl aldım kendime bugün 3. günüm olcak bir ay yapmayı düşünüorum faydasını görürsem bir ay daha yaparım neden olmasın:)) hiç olmadı squat yaparım basem bacak popo bişe bırakmıyomuş:))
Merhaba bende malesef 83 kiloyum aranıza yeni katıldım inşallah kısa sürede zayıflarım :) bu arada sanırım bazı kurallar ve yapılması gerekenler varmış bana bu konularda da yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?