Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım sorun olacagını sanmıyorum bıreysel derecede yanlıslık olmus 14. takımdakı arkadas bırıncıymıs ...
yuruyusun cok etkısı var canım bende kosu bandımda yuruyorum ...kılo cızelgesı nasıl yapıldıgı yazıyor forumda bırazdan lınkını paylasırım
canım bırgun sebze ırgun proteın bır gunde meye gunu oluyormus ben kıtabını alamadım duydugum kadaıyla yapıcam artık..
2 hafta sonra turkıyeye gıdıyorum gecmısı okumuyosun sanırım

cok guzel menun canım sen kararlılıkla devam et emınım ıstedıgın sonucu alacaksın bende ısallah ıstedıgım kıloya ınerımyaa

ÇİZELGE NASIL YAPILIR

adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

alıntı

menum
sabah: salatalik domates yesil sogan roka
ara : 2 minik mandalina
ogle : yagsiz turlu yesil salata
aksam : ogle ile ayni
spor: 45 dk yuruyus
su 1,5 uyuyana kadar 2 olur

selam kızlar:)

bugün sabah 11.00 de kalktım bebişd e kalkmış kahvaltısını yaptırdım altını değiştirdim kitap okuduk oynaştık saat 1.00 de yatırdım gözümü açtıgımda 16.00 ya geliyodu hahahah eşimde kalktı:)

menümü yazim;
sabah 1 su bardağı süt(pastörize diil köy sütü kaymaksız)
1 mandalina

akşamda yağsız mantar sote 6 kaşık yogurt şekersi çay(ben zaten şekersi içerim),4 LOKMADA AKMEK ARTIK LOKmalarımıs ayyorum

1-2 saat sonrada meyve yiyip kapatırım günü

ve ben jilian yamaya başladım dünden beri
bugün 2. günüm
inşallah 1 ay aralıksız yaparm:)
bu gün eşimle yaptık felaket kalori yakrıyo:)
boncuk boncuk teliyorum:)

spor olarak sayyosanız jilian level 1 yaptım yarım saat:)

ayrıca bugün adet olmuşum şunun için söylüyorum dün sabah tartıldıgımda 82.800 idim
bu sabah adet oldugum ödemim oldugu halde 82.300 olmuşum

eminim pazartesi ödemimde gittikten sonra baya bi düşüş yaşayacağım cuma günü hedefim 79.9 u görmek
bugün 82.500 düm 79.9 olmam için 2.600 gram gerekli ama kendime güveniyorum:)))))

aretık yürüyüşlerime devam edip hemde jilian yapcam:))))

ayyy ben listeyi cok acele hazirladim onu atlamisim:26: aysesucum canim haftaya seni izinli yazalim haftaya kilonu bildir lutfen
tamam canım bildiririm de yiyorum yani tartıya çıkmadım korkudan sınava kadar kasmayacağım takımı etkilemesin ama şartsa yazarım
çok mutlu oldum takımca 1 . olduğumuza ama ben değilmişim galiba 1.

bugunden itibaran bende seyda coskunun diyetine uyucam bugun sebze gunu yapicam canimin istedigi her sebzeyi yicem tabiki yagsiz olacak
sende mi bvaşladın canım detokslarla ilk günlerde çok kilo gidiyor

yazacakmıyım bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim kızlar

ben yazmayacağım yani busecim anladığım kadarıyla
kızlar arda girer bakarım 20 gün sonra aranızdayım beni unutmayın
busecim inşallah izin işi kötü olmaz ben yazarım kilomu cuma günleri fakat diyete uyamam kafam almıyor yoksa
yine de son söz senin canım kaptanım yarın cevabını bekliyorum
kilo veren herkesi kutluyor tebrik ediyorum

slm canim :) sende benim gibi gec kalkanlardanmissin bende cocuklari gonderip uyuyanlardanim allahtan benim bebiste ogleye dogru kalkiyoda onunla kalkabiliyorum:) jillian cok agir hareketleri var biraz daha kilo verdikten sonra baslamani tavsiye ederim simdilik yuruyusle yetin ...doktorlar surduremeyeceginiz spora baslamayin diye uyariyor cunku bir zaman sonra vucudumuz alisiyormus spora yapmayinca hooopppp gobis cikiyorumarim sende hedef kilona ulasirsin bu hafta kilo bildirimi yapinca 2 hafta onceki kilonu bildir tatlim yeni uye oldugun icin kilo 2 ye bolunecek
evet canim yanlislik yapilmis bireyselde baska bir arkadas birinciymis ....senin yazmana gerek kalmadi canim bide sen giremessen seni sabit yazip izine ayirabilirim girebilirsen kilo bildirimi yazarsin oldumu tatlim derslerine iyi calis notun en az 90 olsunben cocuklarima bu lafi soylerim hep ya anne 85 olursa olmazmi diyolar bende hayir olmaz en az 90 olcak diyorum simdi sanada soyluyorum hadi goreyim seni arada gir ozletme kendini

gunaydin kizlar bugun cok hafif hissediyorum kendimi cocuklari gonderdim okula burada hafta basi pazar oluyor ...tatilimizde cuma cumartesi oyuzden cumalari cok yogun oluyorum ....bugun uyumuycam simdi kalkip 30 dk yuruyusumu yapicam ama once bi sade kahve icsemmiki evet evet once kahvemi icip yuruyusumu yapayim daha cok kalori harcatiyormus spordan once icilen sade kahve oyle okumustum bi yerden

tünaydın kızlar ancak uyandım dün yediklerimi yazasım gelmedi bütün gün iyiydi akşam batırdım yine...eşim çiğ köfte almış önce yemedim gece gece 4 tane götürdüm... isveç diyetine niyetlendim ben kilo vermiştim onunla ama zor oluyor başlayıp bırakmak ta istemiyorum bu haftasonunu da atlatayım yarın başlarım belki... bugün sade kahve içtim şimdilik sadece devamına bakıcaz artık...

bende isveci kilo vermem durdugunda yapmistim ama 6 gun dayanabildim aslinda aclik hissetmedim ama 3 kilo verdigimi gorunce biraktim simardim sanirim

selam kızlar:)

bu sabah kalktım yağsız menemne yaptı ve bir yumurta eşliğinde fyetle yedim
yarım muz ve yarım portakal yedim kahvaltıda vede şekersi zçay:)

az öncede 1 muz 1 kepçede 0 yağla pişirdiğim karnıbahar yemeği yedim:)

dıarı yürüyüşe çıktık 2 saat boyunca yürüyüş yaptım:)

vede jilianda bugün 3. günüm olcak hamlıklarım azaldı baya bide dambıl aldım kendime bugün 3. günüm olcak bir ay yapmayı düşünüorum faydasını görürsem bir ay daha yaparım neden olmasın:)) hiç olmadı squat yaparım basem bacak popo bişe bırakmıyomuş:))

Merhaba bende malesef 83 kiloyum aranıza yeni katıldım inşallah kısa sürede zayıflarım :) bu arada sanırım bazı kurallar ve yapılması gerekenler varmış bana bu konularda da yardımcı olur musunuz?

cok guzel gidiyosun canim kesin 7 li rakamlari goreceksin bu hafta
Merhaba bende malesef 83 kiloyum aranıza yeni katıldım inşallah kısa sürede zayıflarım :) bu arada sanırım bazı kurallar ve yapılması gerekenler varmış bana bu konularda da yardımcı olur musunuz?

oncelikle hos geldin canim eminimki istedigin kiloya ulasicaksin yeterki istekli olilk sayfamizda kurallarimiz var okumani rica ediyorum saglikli zayiflamalar dilerimm

kizlar bugun protein gunu yapayim dedim et haslama yaptim kemikli hasladim oyle guzel tadi olduki yedikce yiyesim geldi
tarifini yazayim size
yagsiz dana parca eti yikadiktan sonra duduklude hasliyosun sonra kemiginden ayiklayip suyuna sarimsak pul biber ve elma sirkesi koyuyosun tuzuda az biraz attim afiyetle yedim hemde beni inanilmaz susatti buugun kesin 3 litreyi gecerim

bugun yediklerim ve yaptiklarim:)

sabah : yumurta ve yogur yedim
ara : 1 elma aslinda yememem gerekirdi ama kirmizi kirmizi gorunce cok fena canim cekti :)
ogle ve aksam:et suyu corba
sivi :2 fincan yesil cay
3,5 litre su
3 bardak sekersiz cay
spor ; sabah 30 dk yuruyus 50 ip
gun icinde 3 defa daha 50ser ip atladim kendimi alkislayayim

yine geç bir saat meraba kızlar.
menümü yazayım.
sabah 1 elma

baya geç kalktım sonra
kahvaltı 12:30 gibi çökelekli omlet
3 zeytin

öğle yok

akşam : 1 tabak bol etli patatesi daha az yemek
4-5 kaşık yoğurt
2 lokma ekmek

ve öyle çok iş yaptımki bugün belim çok ağrıyor şuan
ama yarın jillian yapıcam inşallah

gunaydin kizkar.sabah tartildim 71li rakamlari gordum. bakalim amacima ulasabilecekmiyim bu hafta.ama malum.gunler basladi siskinlik olurmu acaba

günaydın kızlar

bugün bebişimin aşıları var umarım kolay geçer ateşlenmez

ben kalkar kalkmaz canım hiçbişey istemiyo

1-2 saat bekleyince kahvaltı yapıyorum
bu zararlımı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…