Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tesekkur ederiz canim cok gecmis olsun.... ama ben sabittim malesef stup aysesu ve bur50 arkadasimiz buyuk ovguyu hak ediyor hadi bu hafta da hepimiz takimimizi costuralim ne dersin

tesekkur ederiz canim cok gecmis olsun.... ama ben sabittim malesef stup aysesu ve bur50 arkadasimiz buyuk ovguyu hak ediyor hadi bu hafta da hepimiz takimimizi costuralim ne dersin

canım ben veremiyorum hareket olmayınca... spor yapacak halim ve iznim yok maalesef.. ilkay80 de gitmeseydi iyiydi toptan batırırdık sizi bu hafta ben yokum buralarda zannetmeyin herşeyi okuyorum girdikçe yeni kızlar iyi gidiyor maşşallah heveslilerde inşallah böyle devam ederler... uzak kaldıkça kilo verme duruyor bu hafta burdamısın gidiyormusun? bol bol uyarı istiyorum senden..

daha 2 hafta buralardayim tatlim tamam sen kendini bana emenet et gerisi kolay

menumu yazayim ben

sabah : domtes 1 tane
1 dilim kepek ekmek
4-5 catal menemen
acik cay sekersiz
ara:yok
aksam: kebap yaptik disarda bugun tatildi bizimkilere guzel bir havada vardi attik kendimizi parklara:)

herkese iyi geceler ben bu grupta yeniyim 71 kiloyum ve 60 kiloya inmek istiyorum.. inş burada sizlerle birlikte daha da kolaylaşır bu süreç herkese kolay gelsin..

kızlar iyi akşamalr feymu14ü ben netten tanıyorum. kilo vermeye çok istekli. biizm takıma katılabilişr değil mi.

bence yarışabilir iyice okudu sayfaları zaten bizden gibi olmuştur şaka biryana hoşgeldin canım kendini tanıtırmısın bide ilk sayfada kurallar var bi okuyuver iyice

slm fistiklar bugun islerim yoluna girecek isallah ve ben tam hiz diyetime devem edebilicem tutmayin beniiiii

herkese iyi geceler ben bu grupta yeniyim 71 kiloyum ve 60 kiloya inmek istiyorum.. inş burada sizlerle birlikte daha da kolaylaşır bu süreç herkese kolay gelsin..
hos geldin canim aramizda olmandan memnun oluruz diyet olarak neler yapiyosun anlatirmisin ?
kızlar iyi akşamalr feymu14ü ben netten tanıyorum. kilo vermeye çok istekli. biizm takıma katılabilişr değil mi.

tabiki tatlim topigimizin kapimisi herkese acik

bugunden itibaran bende seyda coskunun diyetine uyucam bugun sebze gunu yapicam canimin istedigi her sebzeyi yicem tabiki yagsiz olacak

ayyy ben listeyi cok acele hazirladim onu atlamisim:26: aysesucum canim haftaya seni izinli yazalim haftaya kilonu bildir lutfen

canım bence paylaşım alanında söylersen izinli olduğunu senin yazmayı unuttuğunu
tamam diyceklerdir
ortalamayı etkileyen bişi deği çünkü

sınavları varmış çünkü
nete girmezse
dolayısıyla 1. lik hikayesini yazamaz
bizde izin almak istediğini söylemedik

takım olarak ceza puanı alırız
(1. lik hikayesini yazmadığı için)

kızlar benm 8 aylık bir bebeğim var yediklerime dikkat ediyorum şimdilik ve her gün bir saat yürüyüş yapmaya karar verdim..eşim okuldan gelir gelmez çıkıp yürüyüp gelicem inş. çünkü dışarıda yürüyüş sıkmıyor insanı.. çok daha zevkli oluyor.. bu aralar canım herşeyi yemek istiyor buna dur demek için de motiveye ihtiyacım var mart başına kadar bi 7 8 kilo vermeyi planlıyorum bakalım gerçek olucak mı :)) bir de birşey sorucam şu cetvel nasıl ekleniyor ben gebelik forumlarını okurken de görürdüm buna benzer bi cetvel kilo takibi için güzel olur sanırım

bugunden itibaran bende seyda coskunun diyetine uyucam bugun sebze gunu yapicam canimin istedigi her sebzeyi yicem tabiki yagsiz olacak

busecim şeyda coşkunun diyeti ansıl anlatsana. belki bizede faydası olur.

canım cetveli tickerfactory sitesi var ordan yapıysun weight loss kısmından.
yapınca link verio siştede kullanmak üzere .linki koyallayıp kullanıcı panelinde
çizelge kısmına yapıştır kaydet de oluyor.
QUOTE=feymu14;33364378]hoşbulduk canım dün benim oğlan durmayınca yazamadım geceleri hiç uyumuyor artık belki bunu da faydası olur zayıflamama :))[/QUOTE]

bende kalmadım canım zaten çıktım. çok uykum vardı.

daha 2 hafta buralardayim tatlim tamam sen kendini bana emenet et gerisi kolay

2 hafta sonra nerelerdesin canım sen.

cuma günelri serbest günüm ama abartmadım gayet iyi sonlendırdım cumayı

bu sabah yeniden başaldım herşeye. ve bu hafta 69.9 u görmeliyim . biraz zor olucak 2.4 vermem gerekiyor en az.

kahvaltım gayet iyiydi:
1haşlanmış yumurta
2 cherry domates
1 salatalık
2 parça çeçil peyniri
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 bardak light süt

ekmek yok.

ara:1 elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…