- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.541
selam kızlar tebrik ederim tekrardan hepinizi...
başarılarınız daim olsun bu hafta giremedim yine busecim kusura bakma benim sağlık problemleri bu sene de bitmeyecek heralde...
kilo da veremedim çok fazla etkilemek isytemedim sizide.. yarından itibaren yediklerimi yazıcam artık spor falan olmuyor maalesef.. bombalayın kızlar beni yoksa kilo falan veremiyorum..
tesekkur ederiz canim cok gecmis olsun.... ama ben sabittim malesef stup aysesu ve bur50 arkadasimiz buyuk ovguyu hak ediyorhadi bu hafta da hepimiz takimimizi costuralim ne dersin
canım ben veremiyorum hareket olmayınca... spor yapacak halim ve iznim yok maalesef.. ilkay80 de gitmeseydi iyiydi toptan batırırdık sizi bu haftaben yokum buralarda zannetmeyin herşeyi okuyorum girdikçe yeni kızlar iyi gidiyor maşşallah heveslilerde inşallah böyle devam ederler... uzak kaldıkça kilo verme duruyor bu hafta burdamısın gidiyormusun? bol bol uyarı istiyorum senden..
gunaydin kizlar ..
canim benimde icime sinmiyor bu durum ..yeni uyeler cagiralim takimimizi canlndiralim..
herkese iyi geceler ben bu grupta yeniyim 71 kiloyum ve 60 kiloya inmek istiyorum.. inş burada sizlerle birlikte daha da kolaylaşır bu süreç herkese kolay gelsin..
kızlar iyi akşamalr feymu14ü ben netten tanıyorum. kilo vermeye çok istekli. biizm takıma katılabilişr değil mi.
hos geldin canim aramizda olmandan memnun oluruz diyet olarak neler yapiyosun anlatirmisin ?herkese iyi geceler ben bu grupta yeniyim 71 kiloyum ve 60 kiloya inmek istiyorum.. inş burada sizlerle birlikte daha da kolaylaşır bu süreç herkese kolay gelsin..
kızlar iyi akşamalr feymu14ü ben netten tanıyorum. kilo vermeye çok istekli. biizm takıma katılabilişr değil mi.
ayyy ben listeyi cok acele hazirladim onu atlamisim:26: aysesucum canim haftaya seni izinli yazalim haftaya kilonu bildir lutfen
hoş geldin canım
inşallah güzel kiloalr veririz beraber
bugunden itibaran bende seyda coskunun diyetine uyucam bugun sebze gunu yapicam canimin istedigi her sebzeyi yicem tabiki yagsiz olacak
kızlar benm 8 aylık bir bebeğim var yediklerime dikkat ediyorum şimdilik ve her gün bir saat yürüyüş yapmaya karar verdim..eşim okuldan gelir gelmez çıkıp yürüyüp gelicem inş. çünkü dışarıda yürüyüş sıkmıyor insanı.. çok daha zevkli oluyor.. bu aralar canım herşeyi yemek istiyor buna dur demek için de motiveye ihtiyacım var mart başına kadar bi 7 8 kilo vermeyi planlıyorum bakalım gerçek olucak mı :)) bir de birşey sorucam şu cetvel nasıl ekleniyor ben gebelik forumlarını okurken de görürdüm buna benzer bi cetvel kilo takibi için güzel olur sanırım
daha 2 hafta buralardayim tatlim tamam sen kendini bana emenet et gerisi kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?