Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canim gayet guzel .
gunaydin kizkar.sabah tartildim 71li rakamlari gordum. bakalim amacima ulasabilecekmiyim bu hafta.ama malum.gunler basladi siskinlik olurmu acaba
cok sevindim canim daha bildirime 5 gun var ozamana kadar daha da kilo vermis olursun bence ama kacamak yapmassan
günaydın kızlar

bugün bebişimin aşıları var umarım kolay geçer ateşlenmez

ben kalkar kalkmaz canım hiçbişey istemiyo

1-2 saat bekleyince kahvaltı yapıyorum
bu zararlımı sizce
canim asidan once ben ates dusurucu iciriyorum kac aylik asisi buda onemli bazi asilar ates yapmiyor..umarim ateslenmez ...kahvaltimi bende gec yapiyorum ama kalkar kalmaz yarim saat icinde sade turk kahvesi iciyorum bende olumsuz etki etmiyor...
bence bu haftada 1. oluruz kızlar
insallahhhh...ben cumaya kadar tartilmiycam kendimi sartladim bakalim sonuc ne olacak
sonunda ben de çizelge yapabildim galiba

evet olmus tebrikler ...canim gunluk menulerini paylasirsan dahada dikkat edeceksindir yediklerine sonra gitsin kilocuklar

Son düzenleme:
bugun misafirlerim gelicek offff pasta borek yapmam gerek isallah bugunude hasarsiz atlatirim

Selam kızlar bu benim ilk menu paylasimim sabah 1 fincan süt ve iki dilim ekmek arasi peynir maydanozla basladm öğlen 3 kofte yagsz salata ve bir dilim ekmek sinavim vardi pek sivi almadım onlarida aksam yemegiyle beraber yazarım :)

bende menumu yazayim kizlar birazdan misafirim gelicek giremeye bilirim aksam simdiden yazayim:)

sabah:1 fincan sade kahve
kahvalti:7 zeytin
2 dilim kepek ekmek
domates ve salatalik
koz biber
ara : yarim muz 1 elma
aksamida daha yemedim yaprak sarma yaptim biraz ondan yerim yaninada 1 kase yogurt

selam kızlar nasılsınız bakalım bugün misafir vardı oyüzden bana çok kızacaksınız... diyet moduna geçemiyorum bi türlü...menümü yazayım sabah 1 kahve

öğle saat 2 gibi: 4 tane mercimek köftesi 2 lokma börek 1 porsiyon sütlü tatlı

akşam yok... bu menü ardından bişey yemiyorum artık

su 2 lt kadar

2 yeşil çay spor yok...

biraz geç oldu ama ben de menümü yazmak istiyorum
sabah
2 yumurta haşlanmış
bol marul maydanoz
birazcık peynir ve yeşilçay
sonra bir kase yoğurt ve bir elma
öğleden sonra küçük bir kutu dardanel ton ve 2 etimek(sabah ekmek yemedim )
akşam da küçük bir tabak kuru fasülye ve salata ( pilav ve ekmek yemedim)
akşam misafirlerim geldi onlara kek falan yaptım ama kaçamaksız yatıyorum inş :)

bu arada saat üçbuçuk ile dört arası bir saat yürüdüm dışarıda

Son düzenleme:
srlam kızlar bugün geç oldu biraz girişim:)

menüm
sabah

bardak ılık su
1 elma
süt kalmamış bende 3 ü birarada içtim:)
kahvaltı için pek vaktim olmadı açıkçası

aradas 4-5 parmak galeta

öğlen havuçlu lahanalı salata

akşam hiç yağ kullanmadan yaptıgım nohut yemeğinden 2 kepçe ve yanında biraz spagetti:)

yarım portakal ,1 mandalina yedim:)
2 litre su:)

yarım saat jilian yaptım 4. günümdü bugün:)

Kızlar bu arada aksam menüm 4 kaşık karnıbahar bir kase çorba biraz yoğurt :) yeni başladığım için zorlanıyorum ama devam etmeye kararlıyım :) sıvı olarak 2 litre su 1 bardak ıhlamur 1 bardak yeşil cay 1 bardak kekik suyu ve elma sirkeli su içtim son ikisini önceden duymustum zayiflatiyor diye denemeye karar verdm uygulayanlar var mı acaba ?

günaydın

ben uzun bir aradan sonra tekrar diyet yapmaya bu fzlalıklardan kurtulmaya karar verdim. inşallah hedefim ulaşırım.
maalesef bu işler destek ve motive olmadan kısa sürüyor. takıma davet edildim. inşallah hep beraber başarırız.

Selam kızlar. Çok uzun zamandır giremiyorum internete. Önceki hafta eşimin babası trafik kazası geçirdi. Acilen ist. gitmek zorunda kaldık. Hemen ardından da kardeşimin nişanı vardı(Haberi almışsınızdır zaten :))). Yeni döndüm eve ve şimdi yazabiliyorum. 3 Hafta sonra da umreye gideceğiz Allah kısmet ederse. Dönüşte de bebek planlıyorum. Diyet yapıp yapmama konusunda kararsızım gebelik öncesi. Bana fikir verir misiniz? Bir yandan kiloyla birlikte bebeğe gerekli olan besinleri mineralleri de kaybederim diye korkuyorum, Bir yandan da kilolarım doğumdan sonra kalıcı olursa diye korkuyorum. 65 kiloyum şimdi. Ne yapmalıyım?

gunaydin gelecegin citirlari

bugun yine tembellik yaptim bu saate kadar uyudum aslinda cocukari gonderdikten sonra uyumamaya karar vermistim ama misafirlerim gec saate kadar kaldilar ve gec uyuduk yoksa ben uykumu alsaydim kalkardim yavv neyse artik onumuzdeki gunlere bakicaz kacamak yaptimmi diye sorarsaniz tabeki hayirrr artik arkadaslarimda ne kadar iradeli oldugumu ve gitgide zayifladigimi gorunce artik israr etmiyolar sende ye diye ....COK MUTLUYUM BUGUN KENDIMLE GURUR DUYUYORUMM

DDANES ne yapmissin sen ya bu gidisle 60 da gecersin dikkat et
cok guzel menun yuruyusu sakin birakma aynen devam
bence ogle ve aksamin yeri degismis olsa super bir menu olurdu senden guzel sonuclar bekliyorum hadi bakalim guzel gidiyosun
canim ilk gunler zorlanirsin ama alistinmida biraz kacirsan bile midende tuhafliklar hissediyosun bide vicdan azabi .. ben elma sirkeli su iciyodum bi ara ise yradigini dusunuyorum...
hos geldin tatlim yaptiklarini paylasirmisin bizimle
hos geldin canim bende diyodum nerelerde bu kiz diye merili nasil nisaniniz guzel gectimi ne zaman gelecek merili ayy cokmu soru sordum benim sana tavsiyem diyet yapma ben hamileyken doktorum ekmegi pirinci ve makarnayi yasaklamisti sende sadece bunlari yemeyerek istedigini yiyebilirsin ama yinede doktora danissan daha iyi herkesin bunyesi farkli ben de 67 kilo ile hamile kalmistim gelecegimi gormus doktorcumda bunlari bana yasaklamis ama yasaklar ne icinmiss

Her şey çok güzel geçti. Merili de iyi, uçuyor tabiki :)) 67 ile başlayıp kaç kilo aldın peki hamileliğin boyunca?

merhaba arkadaşlar
ben daha önce de 3. takımda yarışmıştım.72 kilodan 61 kiloya kadar düşmüştüm. daha sonra sağlık sorunlarım ve tayin taşınma gibi sebepler olunca takımdan ayrıldım.
şu an 65 kiloyum ve gene burda kilo vermek istiyorum. özel bir diyetim yok evde pişen yemekten 2-3 kaşık yiyerek diyet yapıyorum. spor olarakda evde leslie ile yürüyüp mekik aletiyle mekiğe başladım.
iş yerinde işe en ufak şeye bile kendim kalkıp getiriyorum ve bol bol sıcak limonlu su içiyorum .
kendime 1 haziranı hedef belirledim. 1 haziran günü tartıda 50 kilo olmak istiyorum.
bu arada evliyim 2 çocuğum var 34 yaşındayım ve çalışıyorum.

Her şey çok güzel geçti. Merili de iyi, uçuyor tabiki :)) 67 ile başlayıp kaç kilo aldın peki hamileliğin boyunca?
cok sevindim canim meriliye selam soyle benden :) tebriklerimi ilet...hamile oldugumu anlayinca doktora gittik 1.5 aylik hamile ciktim 67 kiloydum ozaman dogumdan 10gun once tartildigimda 83 kg gelmistim yani 16 kg almistim neyseki dogumdan sonra 76 kiloya dustum derken bi sure boyle gezindim sonra diger bebegime hamile kaldim iste boyle kisir bir dongu icinde 13 yillik surede 102 kiloya kadar ulastimm
memnun oldum canim benimde 3 cocugum var 31 yasindayim isallah en yakin surede hedefine ulasirsin

inşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…