- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.561
Hangisi etkili bilmiyorum ama turk kahvesi daha saglikli ozellikle tek sekerli iccince tatli krizine birebirmis:))unlu biri vardi adam bayagi kilo vermsti adini hatrlamyom tatli olarak orta sekrli turk kavesi tek tuketmiss ordan aklimda; ))
10 günde 1 kilo ayda 3 kilo eder bence hiçte az değil.6 ayda aldığın kiloyu 1 haftada vermek zaten sağlıksız olurdu.Hiç üzülecek bişey değil bu canım.Bugun butun gun aklimdaydi size sorayim:)10 gndur yediklerime dikkat ediyorum sporda yapıyorum ama sadece bi kilo vermisim yani diger forumdaki yazilara bakiyom millet deli gibi veriyometabolizmam yavaas galiba gerci bes kiloyu alti ayda aldim vermemde bukadar uzun mu surcek pes etmeye niyetim yok ama uzuluyorum; (
Menemen ağır bir yemek değil tabiki yiyebilirsin.Hatta gidip bende kendime öğle yemeği olarak hazırlasammıkiayyyy kızım menemen yapıyor yesem mi yemesem mi ? bence bir dilim ekmekle bir kase yoğurtla beraber yesem öğle yemeğim olur :)
asla pes etme zaman zaman kilo verme durabiliyor ama sonrasında daha fazla veriliyor işte önemli olan bu durakladığı zaman pes etmemek devamlılık çok önemli
hemde zeka açıyormuş ben 3 hamileliğimde kaşık kaşık kuru kahve yiyordum ama çok canım çekiyordu olmayınca uyuyamıyordum hatta bigün kalmamıştıda bütün gün boş paketi koklamıştım
10 günde 1 kilo ayda 3 kilo eder bence hiçte az değil.6 ayda aldığın kiloyu 1 haftada vermek zaten sağlıksız olurdu.Hiç üzülecek bişey değil bu canım.
Menemen ağır bir yemek değil tabiki yiyebilirsin.Hatta gidip bende kendime öğle yemeği olarak hazırlasammıki
Benimki baslamadiki dursun( herkes bi ayda bes kilo rahat verirsn dedi ama 10gun oldu sadece bi kilo verdim onada şükür yaza kadar ugrastrcak bni demek
:)))bnde cok severimmn yaaa mis gibi kokusu var zaten:)
kaç kilosun kaç kilo fazlan var ?
10 günde 1 kilo ayda 3 kilo eder bence hiçte az değil.6 ayda aldığın kiloyu 1 haftada vermek zaten sağlıksız olurdu.Hiç üzülecek bişey değil bu canım.
Menemen ağır bir yemek değil tabiki yiyebilirsin.Hatta gidip bende kendime öğle yemeği olarak hazırlasammıki
5kilo fazlm var bir gitti iste)
özellikle kuru kahvecinin ynından geçerken ohh misss :) bi keresinde arkadaşımla kahvecinin önünden geçerken canımız çok istemişti çekirdek kahve almıştık giderken kıtır kıtır yemiştik
Hic denemedim cekirdek kahve:))gerci sinav zamani cok icmektenn midem bulaniyodu artik kahveden( ama genel anlamiyla dade kahve ve yanında bitter vazgecilmezimdir♥♥
10gundur 1kiloyla ugrasiyom bnnayyy kız 5 kilo fazlan seni yaza kadar uğraştırmaz rahat ol :)
10gundur 1kiloyla ugrasiyom bnn))
süper olmuş hazırla bence zaten kızım yumurta sevmediği için yumurtada koymamış tam diyet yemeği olmuş
Oo çoktan yapıp yedim bileAma ben yumurta da koydum.Diyette yumurta benim en büyük kurtarıcım.
Hay masallah ne guzel konusmussunuz siz oyle bende bi giremedm ki yahu sabahtan beri elektiriklr yok malesef :/ ama elbet aksam girp menumu yazarm bugun pek katilamadm araniza kusura bakmayin lutfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?