Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

herkesee günaydınnnnnniki gündür giremedim arkadaşlar annemlerin yanına geldim yıllık izin aldım.grubu özledim.burası süper motive ediyor.girmedigim iki gün gerçekten dayanamayıp yememem gereken bi sürü sey yedim.yaptıgım tek iyi sey 10000 adım atıyorum iki gündür.cep telefonundaki adımsayar programını hakkıyla kullanıyorum.=)=)vicdanım rahatmı derseniz değil ama işte =( buarada havalar gerçekten etkiliyormuş yürümeyi calıstıgım yer genelde soğuk serin simdi oh mis gbi akdeniz iklimi yürümeyi hiç sevmeyen insanın bile yürüyesi spor yapası gelir =)

canım menünü cok begendim

selam arkadaşlar herkese günaydıınnn

günaydın canım... seni listeye aldım annenlerin yanında çok giremeyeceğinin farkındayım ama cuma mutlaka bildirimini yap olur mu... akşamları çok abartmazsan kilo almadan dönebilirsin aslında... memleketlerde diyet olmuyor maalesef...

canım ben daha kk da yeniyim ben iki hafta deneme süresini yanlış anladım galiba biraz bilgilendirirmisin beni

canım ilk önce ilk sayfada genel kurallar yazıyor... 2 hafta orda yazanları uygularsın menünü paylaşırsın grupla iletişimine etkinliğine bakılır cuma listesine girip girmeyeceğine karar verilir...açıkçası sen 2 haftadır pek uğramadın ve seninle başlayanlar bu hafta listeye girecek.. geçmişi de okumuyorsun ilk girdiğin dönemde hepsini yazmıştım tek tek...burda paylaşım zorunluluğu olmayan gruplar da var 90 kilonun üstündekiler birlikte zayıflıyor gibi...keşke gruba yazmadan önce biraz oralarda dolaşsaydın ön bilgin olurdu... cuma yarışmasından diskalifiye olursan birdaha yarışamazsın uzun bir süre...

ve artık bu saatten sonra yapman gerekeni söyliyim kaldığımız yerden devam edelim günlük menülerini paylaş, mesajlarını say perşembe gece 12 ye kadar 30 mesaj sayını doldur, geçen haftayı saymayalım burda kalıcı olmaya karar verirsen haftaya listeye girersin... kızlar da burda bende burdayım diyet spor hakkında istediğini sorabilirsin kilo vermek beraber olunca güzel...

menü süper. hiçte yumşak bir geçiş değil bence gayet diyet moduna girmişsin sen.

Diyet modundayım ama sandığın kadar masumda değil yediklerim.Mesela şu mantar soteyi zeytinyağlı yapıp pişince kocamanda bi tereyağ atıverdim içine.Kahvemede kremayı bolca boca ediyorum hala.Kullandğım peynir,süt,yoğurt hep tam yağlı.Şekeri kestim ama yağ aynen duruyo anlıycağın

evet teşekkür ederim dediğiniz gibi diyet spor zayıflama takım işi .bilmediğimiz bir çok şeyi öğreniyoruz burdan

birde bugün alkali suya başlayacağım suyu kendim hazırlayıp 3 litre suyumu bu şekilde tüketeceğim
1.5 litre suyun içine 1 çay kaşığı karbonat ,1 yemek kaşıgı elma sirkesi ,yarım limon suyu iki ölçü hazırlayıp bitirmek istiyorum

ya arkadaşlar bende kahveyi ayrı ayrı değilde ikisi bir arada olanlardanı şekersiz olarak içiyorum o kadar krema çokmudur bilemedimki

ya arkadaşlar bende kahveyi ayrı ayrı değilde ikisi bir arada olanlardanı şekersiz olarak içiyorum o kadar krema çokmudur bilemedimki

Bende ikisi bir arada kıvamında kendim hazırlıyorum.Malesef çok.Krema yerine biraz yarım yağlı süt eklemek daha masum olur.Kremaya elveda diyelim en iyisi.

teşekkür ederm canım yarın tam iki hafta oluyor.mutlaka bildirim yaparım =)inşallah kilo almam.smdilik spora ısınmaya başladım iki gündür 10000 adım attım.insallah dengelerim.buarada gerçekten bana diyordunuz ama anlamıyordum tek yasarken vermek en kolayıymış.sikayet etmeyecem bidaha tek olmaktan.ne yaparsam onu yiyorum en azından =)

Bende ikisi bir arada kıvamında kendim hazırlıyorum.Malesef çok.Krema yerine biraz yarım yağlı süt eklemek daha masum olur.Kremaya elveda diyelim en iyisi.

kremalı içince 60 kalori alıyorsunuz diye hatırıyorum... o şekilde içerseniz ara öğün gibi kabul edebilirsiniz belki ama zararlı sonuçta

kremalı içince 60 kalori alıyorsunuz diye hatırıyorum... o şekilde içerseniz ara öğün gibi kabul edebilirsiniz belki ama zararlı sonuçta

doğru söylüyorsun evet yaaa aslında türk kahvesi şekersiz içilebiliyor ondan bari içeyim en kötü tek şekerli tek şekerde o kadar kalori yok en azından şekerli türk kahvesi 23 kalori diye okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…