- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #57.521
Gününüz aydın olsun arkadaşlar.
hepimizin güzel bir gün geçirmesi dileğiyle...
Bari menümü yazayım bende.Gece uzun birşeyler atıştırım belki diye geç yazıyorum ama bu saatten sonra başka şey yemem heralde.
1 saat sabah yürüyüşü
Sabah:
1 yumurta
2 dilim peynir
1 domates
2 biber
2 dilim etimek
Akşam
Mantar sote
1 kase yoğurt
Gece biraz fıstık atıştırdım
mnisa sana son defa cevap yazıyorum... geçmişi okumuyorsun, menü paylaşmıyorsun girdiğinde bakıp çıkıyorsun sadece... burda birçok kişi davet ediliyor ve herkes kalıcı olamıyor maalesef...ve ben kimseyi seni sorduğum kadar sormadım mnisa nerde diye diye dilimde tüy bitti... katılımın artsın diye kendimce çabaladım ama önce kendin kararlı olmalısın... kilo fazlan çok ve ihtiyacın olduğunu düşündüğüm için burda kalmanı pekçok kişiden fazla istedim... hala vaktin var deneme süresindesin sonuçta gruba gerçekten katıl menülerini paylaş takımda olursun.... yok ben 3 günde 1 girer selam verir çıkarım diyorsan gruplarda işler böyle yürümüyor canım, elimden de daha fazlası gelmez
selam arkadaşlar herkese günaydıınnn
herkesee günaydınnnnnniki gündür giremedim arkadaşlar annemlerin yanına geldim yıllık izin aldım.grubu özledim.burası süper motive ediyor.girmedigim iki gün gerçekten dayanamayıp yememem gereken bi sürü sey yedim.yaptıgım tek iyi sey 10000 adım atıyorum iki gündür.cep telefonundaki adımsayar programını hakkıyla kullanıyorum.=)=)vicdanım rahatmı derseniz değil ama işte =( buarada havalar gerçekten etkiliyormuş yürümeyi calıstıgım yer genelde soğuk serin simdi oh mis gbi akdeniz iklimi yürümeyi hiç sevmeyen insanın bile yürüyesi spor yapası gelir =)
günaydın canım hoşgeldin...
canım ben daha kk da yeniyim ben iki hafta deneme süresini yanlış anladım galiba biraz bilgilendirirmisin beni
menü süper. hiçte yumşak bir geçiş değil bence gayet diyet moduna girmişsin sen.
canım ilk önce ilk sayfada genel kurallar yazıyor... 2 hafta orda yazanları uygularsın menünü paylaşırsın grupla iletişimine etkinliğine bakılır cuma listesine girip girmeyeceğine karar verilir...açıkçası sen 2 haftadır pek uğramadın ve seninle başlayanlar bu hafta listeye girecek.. geçmişi de okumuyorsun ilk girdiğin dönemde hepsini yazmıştım tek tek...burda paylaşım zorunluluğu olmayan gruplar da var 90 kilonun üstündekiler birlikte zayıflıyor gibi...keşke gruba yazmadan önce biraz oralarda dolaşsaydın ön bilgin olurdu... cuma yarışmasından diskalifiye olursan birdaha yarışamazsın uzun bir süre...
ve artık bu saatten sonra yapman gerekeni söyliyim kaldığımız yerden devam edelim günlük menülerini paylaş, mesajlarını say perşembe gece 12 ye kadar 30 mesaj sayını doldur, geçen haftayı saymayalım burda kalıcı olmaya karar verirsen haftaya listeye girersin... kızlar da burda bende burdayım diyet spor hakkında istediğini sorabilirsin kilo vermek beraber olunca güzel...
Diyet modundayım ama sandığın kadar masumda değil yediklerim.Mesela şu mantar soteyi zeytinyağlı yapıp pişince kocamanda bi tereyağ atıverdim içine.Kahvemede kremayı bolca boca ediyorum hala.Kullandğım peynir,süt,yoğurt hep tam yağlı.Şekeri kestim ama yağ aynen duruyo anlıycağın
ya arkadaşlar bende kahveyi ayrı ayrı değilde ikisi bir arada olanlardanı şekersiz olarak içiyorum o kadar krema çokmudur bilemedimki
günaydın canım... seni listeye aldım annenlerin yanında çok giremeyeceğinin farkındayım ama cuma mutlaka bildirimini yap olur mu... akşamları çok abartmazsan kilo almadan dönebilirsin aslında... memleketlerde diyet olmuyor maalesef...
ya arkadaşlar bende kahveyi ayrı ayrı değilde ikisi bir arada olanlardanı şekersiz olarak içiyorum o kadar krema çokmudur bilemedimki
Bende ikisi bir arada kıvamında kendim hazırlıyorum.Malesef çok.Krema yerine biraz yarım yağlı süt eklemek daha masum olur.Kremaya elveda diyelim en iyisi.
Bende ikisi bir arada kıvamında kendim hazırlıyorum.Malesef çok.Krema yerine biraz yarım yağlı süt eklemek daha masum olur.Kremaya elveda diyelim en iyisi.
kremalı içince 60 kalori alıyorsunuz diye hatırıyorum... o şekilde içerseniz ara öğün gibi kabul edebilirsiniz belki ama zararlı sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?